Gizli Üye(36-45)+1 yılYaa anlamıyorum nasıl bir psikolojidir. Türkiyede bu mekanizma nasıl işliyor biri banada anlatsın ya. Bir kızın kalbine adını yazdırmak KPSS Snavı kadar zor ben bakanın oğluyum desen para etmiyor orada. Ha diyelim yazdırdın sildirmek daha zor.
- Aşkım biliyomusun ben yalancıyım
- Olsun aşkım tatlı yalanlar.
- Aşkım ben hırsızım
- Napıcan ekmek parası
Yani hala bak engeli kaldırmış acaba bana dönermi diyosun öylemi. Döndü diyelim boynuna atlıycaksın öylemi. Senin kendine saygın yok mu kardeşim.011 Yorumla
Soran+1 yılPişman olsun istiyorum. Asagidaki yorumlari oku fikrimi ogrenmek istiyosan. Donmem ona ama pisman olsun. Bana mesaj atmaz ama yine de olsun
Cevap sahibi+1 yılPişman olsun diye peşindeyim. O senin beyninin ürettiği bahane. Birdaha gelir 1 yıl daha oyalar yine gider o adam. İntikam nefrette bir histir senin hayrın ne biliyormusun kardeşim. Allah yoluna versin de dön arkanı. Sana başımdan geçen bir olayı anlatırdım ama örnek olsun diye başını ağrıtmiyim. Kanayan yaranın iyileşmesinin TEK BİR YOLU VAR O DEFTERİ KAPAMAK. Başka yol arama kaybolursun batarsın bak dinle abini.
Soran+1 yılHaklısın. Zaten numarasını sildim, engelledim
Cevap sahibi+1 yılÖnüne bakarsam mutlu olursun arkana bakarsan hep üzülmekle geçer bu kadar basit ablacım üzme canını kurban olsun o sana. O kızda da birazcık akıl varsa ulan bugün ona yapan yarın bana diye düşünür tekmeyi vurur dışarı atar. Ha dışarı atarda, onun attığını hemen sen alırsanda olmaz işte. Bayan dayanışması olacak hebirden * edeceksiniz gt gibi kalacak. Haaa diyecek demekki bunlar salak değilmiş. Ahh ben bunları diyorumda nereye diyorum. Kim ne derse desin senin bildiğini okuyacağına adım gibi eminim malesef.
Soran+1 yılYoo bildiğimi okumak istesem numarayı silmez, Whatsappda da engellemezdim.
Cevap sahibi+1 yılburada çok aşk acısı çeken var daha doğrusunu acısını paylaşanlar çok. Ama gördüğüm kadarıyla sen bunlar içinde en mantıklı olanısın biraz için yanıyor oda doğal zamanla iyileşecek yeterki sen o yarayla fazla oynama.
Soran+1 yılBişey yaşamış olsak bende bu kadar mantıklı olmazdım. ama sadece yazışma, konuşma vs. oldugu için pek umursamıyorum. Bugün bana bunu yapan yarın diğerine de aynısını yapar
Cevap sahibi+1 yılYazışma konuşmamı :D.. ya sen bunla bildiğin evcilik oynamışsınız. Mutlaka duygısal bağlılık olmuştur ama yinede daha büyük zararlara uğramaman için allahın sana gönderdiği tecrube olarak düşün ileride güvenipte al herşeyim senindir derken bir kez daha düşüneceksin.
Soran+1 yılHerhangi bişe yaşamadığım için çok mutluyum. Üzülmüyorum şu an. Bitti gitti
Cevap sahibi+1 yılBen dahil tüm yorum yapan Ks arkadaşlarının küçük bir katkısı dokunduysa memnun olduk. Zaten biz bu günler için bir aradayız daralırsan yine gel dertleşelim :)
Soran+1 yılKatkınız oldu tabi :) herzaman burdayım :) benden kurtuluş yok :D
En İyi Cevaplar
sen en iyisini yapmışsın onları Allaha havale etmekle çünkü Rabbim her şeyin en iyisini bilir onlar sana böyle bir şerefsizliği yaptıysa elbet ki belalarını bulacaklar sen sadece Allaha sığın ve ondan yardım iste vebal almak çok büyük günahtır hadi bakalım onlar bunun hesabını nasıl ödeyecek bir insanın duygularıyla helede en zayıf noktası olan aşkıyla onu vurmak çok iğrenç bir olay ama en kötüsüde ne biliyormusun böyle şerefsizler yüzünden insanlara aşka sevgiye olan inancımızı kaybediyoruz ne yazık ki...:(
218 Yorumla
Soran+1 yılEvet kimseye inanaman artık. Ya ben onu gerçekten seviyodum :( kız herşeyden haberim vardı diyince ölcem sandım. Aptal yerine koymuşlar beni :( Allah onları bildiği gibi yapsın. Az önce nasıl olsa engellemiş bir ariyim dedim çaldı. Hemen kapattım. Engeli kaldırmış
Soran+1 yılNumarasını sildim. Oturup kalkıp Allaha havale edicem onları
Soran+1 yılHaklısın. Zaten pişman olcak ama o gün çok geç olacak
Soran+1 yılAynen. Ben yokum artık. Farzetsin ki öldüm. O defter kapandı benim için
Soran+1 yılZaten mutluyum. Hayatımdan gereksiz biri çıktı
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Burdaki herkes yardımcı olmaya çalıştı. Bu soruyu sormamış olsam eminim çok üzülcektim
Soran+1 yılOldunuz tabii. şu an üzülmüyosam burdakiler sayesinde
Soran+1 yılİnsallah öyle olur
Tencere kapak birbirini bulmuşlar niye mutlu olmasınlar. Erkek haysiyetsiz kız o. pu. Onlar mutlu olmayacak da siz mi mutlu olacaktınız? Sen hiç canını çıkma canım. Rabbim her şeyi görür, duyar ve de bilir. Sen beddua etme sadece 'Rabbim sana sığınıyorum.' de, yoluna devam et. Can yakan canı yanacağını günü beklesin diye bir söz var. Ne kadar doğru ki can yakanlar ya kendi başına kahroluyor ya da ayağına geliyorlar sen mahvediyorsun onları.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni bildigi halde seninle olan kizdan medet umacak kadar basitmissin sen. İkinizi de Allaha havale ediyorum. Orospuya pezevenksin tam bulmussun dengini.. Yazdim yolladim. Engelledim onu. Olayi ogrendigimden beri hic konusmamistik.
Soran+1 yılEvet ama şükürler olsun ki öğrendim. Msjı yolladıktan sonra engelledim numarasını
Soran+1 yılİnsallah kalmaz. İnsallah onlarin da cani yanar
arama mesaj at ıcındekılerı soyle bı dahada asla karsısına cıkma.1 ay bıle olmamıs ılk basta herkes mutlu olur. ve o kız senı bıle bıle onunla olduysa merak etme hıcbır haksızlık kısının yanına kalmaz. ıcını rahat tut. ve o cocuga yazma. takmazsan canı yanar ancak.
111 Yorumla
Soran+1 yılSon bir mesaj atmalı mıyım. Öğrendiğimden beri hiç konuşamadık. Kız bana söyle ben iletirim dedi ama ilettiğini sanmıyorum
- +1 yıl
manyak sende soyledın mı:D yaz tabı sadece bı mesaj ama devamını getırme. benı bıle senınle olan kızdan medet umacak kadar basıt bı ınsanmıssın sen de. sevmedıgını ıgrendıgını belırten cumleler kur. sonrada hıcbır sekılde ulasmasına ızın verme. hatta cevap bıle bekklmeden sen engelle
Soran+1 yılHemen yazıyorum. Pişman olur mu sencee
Soran+1 yılOrospuya pezevenksin tam bulmuşsun dengini de diyim mi :D
Soran+1 yılBeni bildigi halde seninle olan kizdan medet umacak kadar basitmissin sen. İkinizi de Allaha havale ediyorum. Orospuya pezevenksin tam bulmussun dengini.. Nasil oldu ?
Soran+1 yılO sekil yolladim :) anlamistir zaten. Hemen engelliyim mii sence
Soran+1 yılEngelledim zaten :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhbe güzelim. Neden kendinize yakışan karakterleri iyi insanlar yerine dış güzelliğe önem veriyorsunuz ki. Belliki bu eleman seni hiç ama hiç haketmeyen karekteri çirkin biri, ancak sen onunla başka güzellikleri için beraber olmuşsun. Bu dünyada karakteri çirkin insandan daha kötüsü varmı?
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ama sevmiştim onu
Cevap sahibi+1 yılSenin için ve senin gibiler için üzülüyorum. Kaybettiğiniz zamanınıza yazık. Boşuna böyle karaktersiz kişileri hayatınıza sokmuşsunuz.
Soran+1 yılBöyle olacağını bilsem sokmazdım. Gece uyuyamadım sürekli uyanıp yine Allaha havale ediyodum. Kafayı yicem :(
Cevap sahibi+1 yılSakin olmaya çalış zamanla unutursun. işlerine (derslerine) odaklan, sakın ola cevrene karşı vs. içine kapanma arkadaşların takıl güzel zaman geçir. Farklı yerlere git. Kızgınlıktan sana uymayacak şeyler yapma. Hayat bu bazen kötü şeyler gelebiliyor insanın başına sabır etmek en iyisindir. Umarım kıymetini bilen biri gelir ve geçmişine beyaz bir sayfa çekebilirsin. Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah. Telde az önce öylesine aradım onu. Nasıl olsa engellemiş diye. Çaldı.. Hemen kapattım. Engeli kaldırmış
+1 yılSabirli olman gerek aklina baska seylere yogunlastir.. Bunlar elbet cezasini bulurlar merak etme ayrica ilk baslarda herkes mutludur bakalim aradan bir kac ay daha gecince neler olacak skma canini degmez bu pislik insanlara..
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni bildigi halde seninle olan kizdan medet umacak kadar basitmissin sen. İkinizi de Allaha havale ediyorum. Orospuya pezevenksin tam bulmussun dengini. Bu msjı atcam ona. Olayi ogrendigimden beri hic konusamadik
- +1 yıl
Konusma zaten yuzsuzlerle mesajin guzel gondernce e biraz sakinles ama
Soran+1 yılGönderdim. Çok sakinim
Ya seni aldatmış birine bir daha güvenebilirmisin dönse ne farkeder güven sarsılırsa o işi bitirmenin vaktidir
19 Yorumla
Soran+1 yılDönmem ama pisman olsun istiyorum
Soran+1 yılBu olayi ögrendigimden beri konusamadik. Aon bir mesaj atcam. Numarasini engellicem
Soran+1 yılAttım engelledim. Beni bildigi halde seninle olan kizdan medet umacak kadar basitmissin sen. İkinizi de Allaha havale ediyorum. Orospuya pezevenksin tam bulmussun dengini
Soran+1 yılTesekkur ederim :) ya aramayi engelledim ama msji nasil engellicem ? Bulamadim. mesaj atamasin bana
Soran+1 yılSms engelleme yok da cagri bloklama var :(
+1 yılah alan illa bulur belasını canm ya üzüldüm güçlü olman lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılOlamıyorum :( uyuyana kadar Allaha havale ettim :( gözlerim kapalıyken bile sayıkladım :( az önce öylesine bir ariyim dedim nasıl olsa engellemiş. Çaldı, engeli kaldırmış
- +1 yıl
:( canm bir bayanın basına gelebilecek en kötü şey aldatılmak ama erkekler bunu anlamıyo bilmiyo herşekilde etkiliyo bu bir bilseler çektiklerimizi ozasman aldatırlarmıydı acaba bosver arama canm allah verir belalarını
Soran+1 yılBilseler yine yaparlardı :( öylesine aradım zaten. Allah onlatı bildiği gibi yapsın :'( özellikle kızı
- +1 yıl
pislikler böyle insanlar ölsün bence
Soran+1 yılÖlmek onlar için kurtuluş olur. Acı çeksinler
bir ben şöyle serefsiz olamadım :) anladigim kadariyla bostasin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşta olmam neyi değiştirir?
Zorr bir durum ama sen iyisini yapmisin allaha havalet etmekle
014 Yorumla
Soran+1 yılBelalarını bulsunlar istiyorum :( Kız canımı o piçten daha çok yaktı. Konuşmayı atıp pardon yanlış oldu dedi :(
Soran+1 yılEvet ama Allaha havale ettim. Ya bide az önce öylesine aradım onu. Nasıl olsa engellemiş zaten beni dedim. Çaldı.. Hemen kapattım. Engeli kaldırmış
Soran+1 yılHerkes dönecek diyo. Gerçekten olur mu öyle bişey
Soran+1 yılNumarasını sildim zaten. Ne arar ne de sorarım artık
Soran+1 yılSence ilerde pişman olur demi ? Geri dönsün istemiyorum ama pişman olsun istiyorum
Soran+1 yılGeri dönmek istemem ona.
Soran+1 yılAma pişman olmaz o. Gayet mutlu
Soran+1 yılİnşallah. Yine de Allah onları bildiği gibi yapsın
Canı yanan sabretsin, cani yakanda yanacaği günü beklesin demiş peygamber efendimiz hz. muhammed sav.
Onlar sana bunu yaptiklari icin cok pişman olacaklar.15 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle olur. Gece gözlerim kapanıyodu yine Allaha havale ediyodum, arada uyanıyodum yine ağzımda o 5 kelime : Allahım sana havale ediyorum onları. Çok canım yandı ya :(
Soran+1 yılo* işte. Son bir mesaj attım ona : Beni bildigi halde seninle olan kizdan medet umacak kadar basitmissin sen. İkinizi de Allaha havale ediyorum. Orospuya pezevenksin tam bulmussun dengini..
Olayi ogrendigimden beri konusmamistik onunla
Soran+1 yılAynen çok şükür kötü bişe olmadı. Msjı yolladıktan sonra numarasını engelledim
Ne bileyim olm, müneccim flan değiliz biz bulur bulmaz, sen bakma geriye ileriyi düşün, ne kadar mutlu olursan o okadar üzülecektir.
00 Yorumlao değilde o zilli niye öyle demiş bak benimde canım sıkıldı
03 Yorumla
Soran+1 yılO... işte. Bilerek canımı yakmaya çalıştı :(
Soran+1 yılYa beni bildiği halde çıkmış onunla yaa. Acaba oyun mu oynuyolar benimle diye düşünmedim değil
bosuna beddua etmıssın cnku ole bısey asla olmıcak :D
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi
Soran+1 yılPişman olmaz diyosun yani
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum işte. Olsa bile dönmez
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılYok iyi böyle
+1 yılBulurlar masum birinin ahını almşlar m. etme o kızda aynı acıyı yaşar
15 Yorumla
Soran+1 yılKız zaten daha çok canımı yaktı. Konuşmaları yolladı pardon yanlış olsu dedi :( inşallah ikisi de yaşar
- +1 yıl
Uzulme kurtulmussun ve inan bana köpek gibi pişman olucak
Soran+1 yılO olcak ama ben olmicam artık. ama msjlarını gördüm çok mutlulardı
- +1 yıl
Güçlü olmaya çalış
Soran+1 yılPekii
cok yanlıs taktık bnce bunlar klişeleşmiş davranıslar yardımcı olabılırım sana
011 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda ?
Soran+1 yılSakinim zaten. Hiç bişey yapmadım. Numarasını da sildim
Soran+1 yılAklımda değil numarası. Ayrı şehirdeyiz biz
Soran+1 yılCildim zaten iyi
Soran+1 yılBeni görmicek ki zaten. Fotoyla gorebilir anca
Soran+1 yılAyrı şehirdeyiz. Karşılaşamayız
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakterdiz insanlar gittikçe çoğalıyor
Temiz insan bulmak çok zor021 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılAllahından bulurlar kimsenin ettiği yanında kalmıyor merak etme sen
Soran+1 yılİnşallah bulurlar. İnşallah benim çektiğim acının daha fazlasını çekerler
Cevap sahibi+1 yılEğer yaptıysalar İnan ki yanlarında kalmayacak
Bundan adın gibi emin ola bilirsin
Gönül yıkanın ne bu dünyada ne de öbür dünyada yeri vardır
Sen merak etme Allah işini bilir
Kimsenin ettiği yanında kalmıyor
Gecike bilir birkaç seneyi bulur belki cezaları
Ama mutlaka cezalandırırlar
Soran+1 yılUmarım olur. Çok canım yanıyo. Az önce öylesine bir aradım çaldı. Engeli kaldırmıs
Cevap sahibi+1 yılBunu neden yapmış ki salak mı bu?
Hiç mi Allah'tan korkmuyor?
Bunu haketmeyecek bişey yapmsdıysan
Allah onun yanında bırakmaz merak etme sen
Soran+1 yılSalak evet :( Allahtan korksa böyle bişey yapmazlardı. Hiç bişey yapmadım ben sadece sevdim onu :(
Cevap sahibi+1 yılBazen hatalar yapa biliyoruz ve geçmişimizde olmuş olan şeyleri umursamıyor oluruz lakin bizi ufacık gelen şeyler bazıları için çok büyük ve acı verici olur.
Tıpkı senin durumunda gibi, onlar şimdi bak onu delirttik filan diyorlar ama, cenabı hakı unutuyorlar, Allah'ın merhametli olduğu kadar cezaları pekde ağır ola bileceğini unutuyorlar
Ve o gün geldiğinde " allahım kime ne yaptık ki bu cezamız bukadar ar" diyecekler
Soran+1 yılHiç bir zaman hakkım helal değil onlara. Nasıl benim canım yandıysa onların da yansın. Allah bırakmaz yanlarına biliyorum :(
Cevap sahibi+1 yılHakını helal edip etmemen tamamen sana bağlı. Bu hak sana verildiyse hakını helal etmemen en doğrusu.
Şimdi bunları unutmaya çalış ve kendine düzgün birini bul, değerini bilecek seni yüz üstü bırakmayacak birini.
Aranızda herşey yaşanmış mıydı?
Bukadar canın yandığına göre yaşanmış sanırım.
Sen Allah'a güven seni tek yarı yolda yüz üstü bırakmayacak o dur geri kalanı hayatına girer ve çıkar buna ailen de dahil.
Soran+1 yılYok hiç bişey yaşanmadı. Pazar günü yanıma gelecekti, yakınlaşma olurdu ama şükürler olsun ki yanıma gelmeden öğrendim bunu.
Cevap sahibi+1 yılEn azından şükür ede bileceğin şeyler var, bak bu ne güzel?
Ya olsaydı!!! Ozaman iyice kahrolurdun elin beşpara etmez herifi için.
Her zaman dediğim gibi her ne yaparsan yap kul hakından uzak dur, çünkü, dolanır dolaşır kapını çalar ve hesap sorar, ve hesabın taşıyamayacağın kadar ağır ola bilir.
Bu yüzden ben kul hakından korkarım.
Sen de kork ve Allah'a havale et gün gelir hesabı sorulur hiç merak etme sen.
Allah'a güven o yeter
Cevap sahibi+1 yılNumara çalma olayı ola bilir çok dikkatli ol
Bazı kişiler ara bozmak için herşeyi yaparlar
Uyanık ol
Soran+1 yılGüveniyorum. O yüzden Allaha havale ediyorum. Benim yapabileceğim bişe yok. Allah hesabını sorar onlara
Soran+1 yılMsjlarda numara onun numarasıydı
Konuşmalar falan. Zaten arkadaşıma da demis dün ne bana ne de ona yazmasın
Cevap sahibi+1 yılBütün iki yüzlü dost görülünen şerefsizlerin Allah bin balasını versin.
İnsanı raydan çıkartıyorlar.
Ben hakımı yasal yollardan aramaya karar verdim ve yeterince delilim var
Onlar kirlettiyse bende onları tamamen silerim.
Herşey af edilir, iki yüzlü hayinler asla
Rezil olma sırası onlarda bakalım şimdi ne olacak
Soran+1 yılSana naptılar ki
Cevap sahibi+1 yılBen de böyle bir tuzağın içine düştüm birini karamışlardı ve kendi gözlerimle gördüm.
Ben birini arıyordum ve o zannederek numaramı vermiştim ve tuzağa düştüm.
Sonra bir arkadaşımı böyle kötülediler bir baktım o değilmiş.
Ama eğer gerçekse Allah bin belalarını verir inşallah
Cevap sahibi+1 yılÇok şey anlatsam inanmazsın
Soran+1 yılVerir. İnsallah böyleleri hep belalarını bulur
Cevap sahibi+1 yılInşallah
+1 yılUmrunda oldukca acın bitmeyece.
00 Yorumlabu çocukla birlikte olmuş muydun?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadık
- +1 yıl
o zaman sorun yok. takma kafana. unutursun. o kadar beddua etme sana dönmesin.
Soran+1 yılBeddua etmiyorum. Allaha havale ediyorum.
Soran+1 yılPazar günü gelecekti zaten yanıma. Şükrediyorum gelmeden öğrendim diye. Birlikte olmicaktık ama yakınlaşma olurdu
Soran+1 yılAllahından bulsun ne diyim
+1 yılBeddua etme sabret allah kimsenin yanına bırakmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAllaha havale ettim. Gece en az 100 kez Allahım sana havale ediyorum, sen ikisini de bildiğin gibi yap dedim. Uyurken bile bunu sayıklamış olabilirim :'( çok canım yanıyo
- +1 yıl
Sabır... bunun başka yolu yok
Soran+1 yılSabredicem :(
bu böyle işte insanoğlu napacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılBulurlar merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah.
+1 yılGeçmiş olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılSaol :(
- +1 yıl
Üzme kendini değmez. .
Kisa zamanda köpek gibi olur merak etme ama o zamana kalbin unutsun
Soran+1 yılYok olmaz. Zaten heryerden engelledi beni. Kızla çok mutlu
- +1 yıl
Bak görürsün maksimum 1 yil
Soran+1 yılDönse de ben kabul etmem. Az önce öylesine bir ariyim dedim çaldı. Hemen kapattım. Engeli kaldırmış.
- +1 yıl
Dönme kiz.. arkadaşım vardi kendi arkadasiyla aldatilmisti cok geçmedi 6 ay gibi sonra kiza demis ben köpek gibi pişmanım die
Soran+1 yılBu pişman olsa da mesaj atmaz. Gerçi umrumda da olmaz. O zamana kadar çoktan unuturum onu.
- +1 yıl
Döner merak etme sonuçta aldatacagina inanmiyordun oldu bunada inanmiyorsun ama olacak
Soran+1 yılHiç beklemiyodum ondan böyle bişey. Numarasını sildim
daha uyumadın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli uyanıyodum
Soran+1 yılevet
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam