Unutmak mı?
Kalbimizde herkese yer veririz..
Doğduğumuz günden beri ta ki kalbimiz durana kadar..
Bir ömürde kalbimizde bu kadar insana nasıl yer verebiliriz?
Kalbimiz bu kadar büyük mü?
Sadece kalbinde sevgiliye yer yoktur ki hem..
Annen oradadır, baban belki de abin ya da ablan kardeşin falan..
Küçükken sana çok tatlısın diye şeker veren amcalar teyzeler nerede peki?
Unutmak mı?
İmkansız..
Kalbin bir kitaplık..
Sense ev sahibi..
Hayatından her çıkan insanı bir rafa kaldırabilirsin ancak..
Gün gelir onun kokusunu ya da ilk yemek yediğiniz yeri hatırladığında ya da kafasına taktığı bir toka bile onu hatırlatır sana..
Uzun lafın kısası kimseyi unutamayız arkadaş..
Sadece bir rafa kaldırırız bazısı orada tozlanır ama bir ufak hatıra herkesi geri getirir eskisi gibi..
O yüzden sende kalbinde bir rafa kaldır
En azından hayatına daha kolay devam edersin
Ben öyle yapıyorum..09 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsın sen öyle ya. Unutmak zor zanaat ve ben bunu hiçbir zaman yapamayacam
Soran+1 yılYeni kitapları bir sokabilsem hayatıma istemiyorum ki :(
Soran+1 yılUmarım girer çok teşekkür ederim umarım senın hayatında da hersey yoluna girer
Soran+1 yılİnşallah girer ama hiç sanmıyorum :(
- +1 yıl
Biraz olumlu düşünür müsün.
Dünyanın sonu değil 8 yaşımda annemi kaybettim 11 yaşımda babam öldürüldü
14 yaşımda aşık oldum 18 yaşımda sevdiğim aşık olduğum kadını yaptığım bir hata yüzünden kaybettim..
Hayat ne olursa olsun devam ediyor
Ve bizde her ne olursa olsun herşeye inat yaşamaya devam ediyoruz.
Soran+1 yılOha çok üzüldüm ya tabıkı dunyada benım acımın bın kat fazlasını yasayanla var ama ates dustugu yerı yakıyor malesef ne kadar baskası ıcın uzulsekte ınsanın kendı yasadıgı acı kadar olmuyor
En İyi Cevaplar
+1 yılSana en iyi taktiği söylüyorum. Bütün acını çıkar. Ağla sabaha kadar ağla. Düşün acı çek acını hisset! Sana düşünme demiyorum düşün istediğin kadar düşün. Kendiini perişan et hırpala düşünerek kafayı ye. Ama dediklerimi bugün yap. Bugün kendini ye bitir ağla zırla haykır düşünerek kafayı ye bugün bitir bu acını. Sabaha ise kendini toparlamaya bak. Kendine gel sirkelen yeni bir gün başlıyor! Seni anlıyorum kocaman bir boşluğa düşüyorsun. Bende yaşadım bunları. Bu taktiği dene emin ol çok işe yarıyor. Bütün üzüntünü bugün yaşa sabah uyandığın da dimdik ol herşeyi bitir kafanda. Onsuz da bir hayatın vardı unutma. Sabaha herşey güzel olsun. Kafanda bitir onu..
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediklerini sadece bir gün içerisinde yapabilirim ama sanmıyorum :/ teşekkür ederim
4 yil cok uzun bir süre boyle olman cok normal canim. Zaman ver kendine elbet buda gecicek zamanla hersey geciyor inan bana. Yanliz kalma eger yanliz kalirsan depresyona girersin arkadaslarinla zaman gecir ailenle zaman gecir kafan dagilsin ona ait ne varsa yak, at, sil. Allah yardimcin olsun. Ne olursa olsun senden daha kötü durumda olanlar oldugunu unutma en iyi örnek Filistin. Anneler babalar cocuklarinin cesetlerjne sariliyor kucucuk cocuklar öksüz yetim kaliyor. Senin acin elbet bir gun gecicek. Allah yardimcin olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim diline sağlık. ama ne yazıkkı cevremde benı anlayabılen kımse yok arkadaslarım benı anlamıyor ailemde öyle napacagımı bılmıyorum
Soran+1 yılanlamıyolar malesef :(
sen seni istemeyen birine neden ihtiyaç duyasın söler misin unut bosver sana yazik yapma kendini mutlu et sen değerlisin unutma hem daha seni bekleyen ne insanlar olcak bunu düşün birak seni istemeyen birine sende ihtiyaç duyma kardeşim iyi olursun merak etme asıl acı çekenleri düşün ve onlar icin dua et bisey kaybettiğini düsünme sakın bişeyler kazan baska baska insanlarin sevgisini kazan iyi olucaksin :))
08 Yorumla
Soran+1 yılHerkeste onu arayacam ama biliyorum bu yüzden gene kendım de mutsuz olacam karsımdakınıde mutsuz edecem ben her türlü mutsuz olmaya mahkumum sanırım
- +1 yıl
lütfen 30 yasında askı yasamıs umutsuz kadınlar gibi konusma sen daha büyümedin bunlar senin cocukluk genclik askın biticek ve sen büyüyüceksin hayatın sekillenicek karsina varya ne yakisikli ama en önemlisi sadakatli senin için canini verebilecek delikanllilar çıkacak lütfen senin burada yapman gereken bitti demen değil gelecekte tanisacagın insanlar icin artık bunu yapmam diyip tecrübelenmen anladın mı haa gece uyurken sakin onu hayal etme unut geleceği derslerinde başarılı olduğu herkes tarafindan sevildigini hayal et bitmedi ve devam ediyor senin için belki bu senin icin daha iyi olcak kendini de çevreni de üzmeye hakkın yok kalk silkelen aynaya bak ve iste basliyo de asil o seni kaybettigi icin üzülmeli zaman herşeyin ilacı bak televizyona bak insanları görüyo musun ölüyolar ailelerini kaybediyolar eslerini kaybediolar sana ask acısı cekmek yakismaz bu zamanda baskaları icin dua et et ki Allah sana yardim etsin :))
Soran+1 yılBenı gercekle yuzlestırdıgın ıcın ve usenmeden bunu yazdıgın ıcın tesekkur ederım artık mantıgımı devreye sokmam gerekıyor sanırım söyledıklerın cok doğru tek sorunum kalbıme söz geçiremem işte :(
Soran+1 yılÇoook teşekkür ederim umarım hayat sanada hep güler konuşmak istediğin zaman yazabılırsın burdan bende yazarım tabı ıstersen
Soran+1 yıliyi akşamlarr yüreği güzel insan :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Siz siz olun bir adamı severken sizden hoşlandığını söyleyen bir adamla birlikte çıkıp hem onu hem onu denemeyin sevdiğiniz adam namuslu bir adamsa hayatınızda başkası varken ölsede size aşkını ilan etmez ve siz bunu kendinize haklı payı çıkarmak için bana neden üretmeyin sizin namusunuz onurunu kırdığınız adamın size gelmesi değil o adam sizi çok seviyor ama asla gelmez çünkü hayatta atılan adımlar somuttur ve gereği neyse dürüstçe o yapılmalıdır sevmese adam seni o da sana aynısını yapardı seni sever ama istemez ve acı çeker işte onun çektiği acılar ona yaşattığın acılar ileride bir gün sana dönecektir mutlaka bunu asla engelleyemezsin çünkü bilinçli olarak yaptığın bir şeyi kafam karışık bahanesiyle kendimde değildim bahanesiyle ancak kendini kandırırsın ama hakikat bağ kurduğun insanla o bağı yok sayman da yok etmez genelde insanlar bunu yapıyorlar çeşitli bahanelerle sevdikleri insanları test ediyorlar ne yaşadıkları umurlarında olmuyor neyse uzatmayacağım lanet olsun böyle insanlara
00 YorumlaUnutmaya çalışmak, saçma olur... Çünkü;İnsan sevince unutamaz. Ayrıca sizin sevgiden başka bir de alışkanlığınız var. Her konuda rahatlayabilirsin ama alışkanlıktan kurtulmak zordur. Ha yapabileceğin tek bir şey var. Vazgeçmek! Seven insan unutamaz, bir ömür boyu onu yüreğinde taşır... Sevmesini bilen zamanı gelince, evliliğinde kocasını/karısını sever ve aklına gelmez eskisi kadar... Çünkü anılarınız, konuşmalarınız, kokularınız, ses tonunuz var birbirinizin üzerinde. Yola yanlışla girme... Vazgeç!
13 Yorumla
Soran+1 yılHep herşeyde onu hatırlayacam en kötüsüde bu
Soran+1 yılUmarım kendime hakim olabilirim
+1 yılilk başlarda öyle olur 3-5 gün sürekli ağlarsın birisiyle konuşmaya çalışsan bile ağlarsın. ama kendini sakın tutma çekilecek acın kalmasın dibine kadar acını yaşa. sonra rutin hayatına dönmeye başlarsın fazlasıyla sosyalleşmeye çalış yeni arkadaşlıklar edin. onu hatırlatan şeyleri yok etme ama gözünün önünde de bulundurma. ağlayasın geldiği zaman sal gitsin her zaman rahatlatır
19 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten cok sulu gozumdur hemen aglarım ama onun umrunda olmadıgını dusundukce dahada kötü oluyorum
- +1 yıl
o da onun problemi. sen kendi vicdanına bak. ben sana abart demiyorum ama üzülmedim de deme. kötü oluyorum dedin ya kötü olduğunu hissedince kendine gaz ver değmez de hiç bişey benden değerli değil de sürekli kendini pohpohla
Soran+1 yılEn fazla bir gün ama o gece başımı yastığa koydugumde hersey sil baştan oluyor
- +1 yıl
fazlasıyla anlıyorum seni. akşam olunca herşey eski haline döner o kalp yalnızlığı en derinden hisseder.
Soran+1 yılEvet aynen öyle oluyor işte asıl o zaman koyuyor yalnızlık
- +1 yıl
bak sana bir tavsiye vereyim bende sevgilimden ayrılalı 4-5 gün oldu. yazıyorum. bir defter aldım ona söylemek isteyip de söyleyemediğim, hissettiğim düşündüğüm her şeyi yazıyorum. günü gelince vericem ve artık içimde hiç bişey kalmayacak
Soran+1 yılBende defter yazıyorum kendısınede daha önce okutmustum daha önce ama hıcbır fayda etmedı
- +1 yıl
o zaman baya sıkıntı var
Soran+1 yılYa bana yapmadıgı hata kalmadı ama hiç acımasıda yok bir ara o kadar zor durumdaydımkı resmen dedım bıraz acı barı dedım ben acımam kımseyebende vıcdan yok dedı düşün artık
+1 yılSeni istemiyorsa sen neden onu istiyorsun? Kaç milyar erkek var sadece 4 senen geçti diye bütün senelerini mi heba ediceksin? Yapma lütfen. Bir şeyler yaşanmış ve bitmiş bunda senin yapacağın hiçbir şey yok canım benim. Karşına onlarca kişi çıkacağının da farkına var. O da insan sen de insansın ve o seni istemiyorken senin böyle heba olman adil değil. Ve bir kız olarak her an güçlü olman gerekiyor. Yardım istiyorsan mesaj atabilirsin tüm kalbimle sana yardım ederim ama lütfen güçlü ol
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi olur konuşursak çünkü birileriyle konusmaya ıhtıyacım var ama ben atamıyorum sen atarsan sevinirim canım :(
- +1 yıl
Gizli olduğun için atamıyorum, kontrolü eline al tamam mı kendini sakın ezdirme
Soran+1 yılben seni takip ettim lütfen att
+1 yılMalesef bir süre böyle olacaksın uzun süre ilişkiden çıkınca heleki bir kız dahada zor unutuyor... Tavsiyem onu paronayak gibi face, twitter gibi yerlerden takip etme... Yabancı güzel şarkılar dinle içinde soğut onu unutmak için dua et.. Dua her derde deva... Bunları suçun olmadığı halde seni artık sevmeyen hiç istemeyen birdenbire ayrılmaya bahane bulan biri için yap diyorum tam ayrıntılı ne yaşadığınızı bilmediğim için bunları yaparsan unutursun inşaallah kardeşim Allah yardım etsin sanada..
019 Yorumla
Soran+1 yılAmin canım çok sağol her gece dua ederek yatarım ama ona bakmaktan alıkoyamıyorum kendımı malesef ben guclu bır kızda degılım yanı bana yaptıkları beni tüketti
- +1 yıl
Bak canım istiyosan özelden mesaj at sana Yardımcı olayım daha yolun başındasın yardım edersem en azından bu hataya sen düşmezsin
Soran+1 yılben atamıyorum senı takıp edım sen atar mısın :/
- +1 yıl
Tamam canım sen takip at
Soran+1 yılettim canım
- +1 yıl
canım bende mesaj atamıyorum xper ile ilgili birşey ama yardım etmek isterdim:(
Soran+1 yılxper 2 ve 2den fazlaolanlar atabılıyor sanırım burdan konusuruz bir süre olmazmıı :/
- +1 yıl
Tmam canım olur yaşadıklarının bir benzerini aylar önce ben yaşadım ama sen de paronayak gibi onu takip etme ettikçe kendine zarar veriyorsun, namazını kıl inşaallah seni hakedecek biri çıkar karşına eğer skpye dan konuşmak istersn ismimin sonuna @outlook. cm mesaj atablirisn
Soran+1 yılinstagram ya da twitter var mı canım?
- +1 yıl
Malesef canım ama e mail atarsan gönderdiğim adresten daha ayrıntılı konuşuruz hotmaildn mesaj atablrsn ismimi yaz aynen @outlook. com da e mail atablrsn
Soran+1 yıltamam attımm :)
- +1 yıl
canım şu adrestn atarmsn zz. zynp. pp@hotmail
- +1 yıl
Bekliyorum :)
- +1 yıl
canım arada boşluk yok zz. zynp. pp@hotmail.
Soran+1 yıltamam canım attım
- +1 yıl
Senin için mücadele etmeyen insandan uzak dur yapacağın hiçbirşeyi haketmez
Soran+1 yılhaketmiyorda kalbime anlatamıyorum ki bunu
- +1 yıl
O anlatmışki kalbine demekki seni sevmediğini söylüyor demekki insan kendine söz geçirebilir evet çok zor ama inan buna inanırsan başarırsın daha kaç yaşındasın karşına kimler çıkar ondan başkasını şu an için düşünemiyorsun biliyorum ama kendine zaman tanı hayat neler gösterecek sana sen ondan öncede vardın sonrada yaşarsın, sana e-mail atmıştm dün canım
Soran+1 yılHiç bakmadım bakıyorum hemenn
+1 yılzamana bırakmakta fayda var. istesende unutamazsın hemen. seneler geçer başkasına aşık olursun ama yine de nadir de olsa arada hatırlarsın. o yüzden unutmanın pek ilacı yok. ya alzaimher olacaksın ya da etki eder mi bilmiyorum ama bulabilirsen eğer wysoccan otu var. kızılderililerin ergenliğe giren çocuklara çocukluklarını unutturmak için kullandığı bir bitki. o otu kullanacaksın ama zararları aşikar
03 Yorumla
Soran+1 yılBana şu an evlensem bile unutamayacakmısım gıbı gelıyor ya
- +1 yıl
o şu an öyle sonradan geçecek inan bana. beynin oynadığı bir oyun gibi düşün
Soran+1 yılYa inşallah dediğin gibi olur canım ya herseyı 0lamak istiyorum
Ilk önce bir kendi içinde sindirmeye çalış. Mutlaka ağla. Saçma sapan duygusal şarkılar dinle. Sonra yakın arkadaşlarınla zaman geçir. Ama bence en kesin çözüm çivi civiyi söker. Uzun olması gerekmez yeni bir ilişkiye başla. Hatta bence ciddi bile. olmasın sadece eglen. Unut. Yeni anılar yarat
01 Yorumla
Soran+1 yılBaskasıyla konsutugum zaman bıle ona ıhanet edıyomus gıbı hıssedıyorum cunku ben alısmamısım kı ondan baska kımse gırmedı benım hayatıma ayrıldıgımızda bile yanı bırazda sorun kendımde sanırım ama elımde degılkı
+1 yılSadece biraz zaman, seni anlıyorum senin 4 yıllık benimde 6 yıllık bitmişti zordur bu zamanlar saat geçmez heryerde o vardır dinlediğin şarkılarda gezdiğin yerlerde içtiğin su da bile. Canın yanacak ağlayacaksın , sabah kalktığında onu arayacaksın ve zamanla herşey yoluna girecek. Sadece kendine haksızlık etme ve en önemli şeyi yani hayatı kaçırma
05 Yorumla
Soran+1 yılCanım cok yanıyor hemde o konusmamanın verdıgı boslugun tarifi yok zaten umarım bende atlatabılırım senın toparlanman ne kadar zaman aldıı
- +1 yıl
Canın yandığını tahmin ediyorum. Ben cok bunalım geçirdim ama sonra anladım kimse benden kıymetli değil. Beni kaybetmeyi göze alan biri demek ki bana saygı duymamış. Zaman kişiden kişiye değişir cnm. 1 aydan sonra yavaş yavaş alışmaya ve kendi hayatıma önem vermeye başladım
Soran+1 yılİnşallah darısı bana ne diyimki Allah yardımcımız olsun :((
- +1 yıl
takma be canım , hayat herseye rahmen devam ediyor
Soran+1 yıldevam ediyor ama acıta acıta..
Zaten anında unutamazsın, anında dolmaz o boşluk. Biraz zaman tanı kendine, sabırlı ol. Onu düşünmek geri getirmez. Bunun bilincinde ol ve kabullen. Biraz sabır gösterirsen ve zamana bırakırsan boşluk kaybolur. Konuşmak istediklerini içinde biriktirme ya birileriyle konuş ya da yaz bir kağıda dök içini. Sürekli onu düşünmek gibi bir hataya düşme. Sosyalleş hayattan kopma. Ayrılık zordur ama atlatılması imkansız değildir.
09 Yorumla
Soran+1 yılBana çok zor geliyor çünkü kısa bir süre değil 4 yıl iyisiyle kötüsüyle. düşünmediğim bir an olmuyor istemesemde geliyor aklıma nasıl geçecek bu acı bilmiyorum
Soran+1 yılbeni anlayan kimse yokki çevremde. sabırsızım malesef zaman dan baska çare yok zaten ama o zaman acıta acıta geçiyor
Soran+1 yılmalesef anlatacagım kımse yok herkes geçer üzülme * et diyor ve ben bunları duymaktan sıkıldım çok klişe sadece bana destek olacak kısılere ıhtıyacım var
Soran+1 yılaynen öyle. her yolu denedim daha önce yazmayıda denedim ama o bile fayda etmiyor
Soran+1 yılAynen öyle yapıyoruum
Çoğu cevabın çaresiz kaldığını görmek ve alaycı olduğunu görmek kötü. İhtiyacın olan bir süre kafanı toparlamak mesela biraz yalnız kal aşırı değil ama 1 hafta kadar. Sonrasında arkadaşlarınla kız arkadaşlarınla kız kıza sohbet edin cafeye falan gidin sevdiğiniz şeyler yapın. Hayatına yeni aktiviteler getir. O ne bir ilkti ne bir son unutma hayata bir defa geliyoruz, hayatın tadını çıkar.
05 Yorumla
Soran+1 yılben mi alaycıyım? öyle yapıcam zaten elimden ne gelıyosa yapacam unutmak ıcın
Soran+1 yılkesinlikle öyle saçma yorumlar yapıyolar ama aldırmıyorum zatenb benim acım bana yetiyor
Soran+1 yılelimde ama yapamıyorum
Unutulmaz ki. Unutucam diyerek daha da zorlastirirsin. 1 aydir ben de senin gibiyim ama emin ol geciyor. Sevgisi degil sevgiye bir sey diyemem ama acisi kesinlikle geciyor. Alisiyosun. Ilk gunler bir saniye aklindan cikmazken 1 ay sonra daha az animsamaya basliyosun. Ben de atlatiyorum bunlari kardesim sana sadece beklentiye girme gecicek buna mecburum de. Kendini boyle sartla. Cok zor ama yapman lazim..
07 Yorumla
Soran+1 yılBen sürekli ona bakacam biliyorum böylede yangına körükle gıtmıs olacam ama kendıme engel olamıyorum ve onun sevgılısının oldugunu görünce dahada yıkılacam :( en fazla 1 hafta sonr yenı sevgılı yapacak adım gıbıde emınım
- +1 yıl
Yeminle ayni cumleleri bana tavsiye edenlere kurdum bak simdi ben tavsiye veriyorum geciyor yani anladigin.
Bakma engele her yerden bak ben de acisini cekiyorum hala ama alistimm yapacak bir sey yok istemeyen adama niye denmiyo denmez ki istemiyo otesi yokk malesef. Daha bugun ogrendim bak 1 ay olmadi ayrilali sevgili yapacakmis duydum ilk gunden bekliyodum gec kalmis dedim. Yaparlar yapsin gitsin bir hevesini alsin anlasin bir neyin ne oldugunu. 4 yil diyosun ne emeklerin vardir senin onda. O bunun farkina varmicak mi saniyosun. Elbet anlar ama iste zaman zaman zamaaan.. alisacaksin.
Soran+1 yılYalnız olmadıgımı bılmek benı dahada rahatlatıyor sızlerle konusmak en azından halımden anlayan bırılerı var diyorum tesekkur ederım çok güzel konusuyosun umarım dedıgın gıbı olur ve bende alısırım ama 5 6 ay ayrı kaldıgımız zamanlar oldu unutamadımda alısamadımda sonra gene barıstım ondan korkuyorum
- +1 yıl
Rica ederim her zaman yardimci olabilirim. O is sende bitiyo iste. Onsuz yapamam fala ayaklarina girme. Ilk gun saatler gecmiyo dakikalar bile. Ikinci ucuncu gun derken bakiyosun bir hafta olmus. Yalniz kalma bak. Arkadasin yoksa bile annenle takil ama o odada yalniz kalma. Benim de derdimi anlatacak tek bir kiz arkadasim bile yoktu dusun kafayi yicektim dusune dusune sonra baktim olmuyo bir seylerle ugrasmaya basladim. Ancak oyle alisiliyo. Disari cikabiliyorsan cik gez. Gezdigin yerler de onu hatirlaticak belki ama alisacaksin bunlarla yuzlesmeye.
Soran+1 yılDedıklerını yapacam yapmaya calısacam dılıne saglık cokkk tesekkur ederım ya
Soran+1 yıltabıkıde burdan yazıcam hersey dedıgın gıbı olur ınsallah canım benım çok tesekkur ederım
Unutmak İçin En Güzeli Arkadaşlarınla Fazla Zaman Geçir. O aklına Bile gelmez. Eğlenmene Bak Sosyal Aktiviteleri Fazlalaştır. Kendini Mutlu Edecek Şeyler İle Meşgul Et. iNsana İyi Gelen Dosttur. İkide bir onun ismini anıp durma arkadaşlarınada söyle. gerçekten iyi biri var ise onla çık konuş ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle anlayıslı arkadaslarım yok malesef
Soran+1 yılarkadasım var ama dostum yok
Soran+1 yılKendını dostum sananlar var ama ben sıkıntımı anlattıgım zaman bana dırek tepkı gosterıyolar kusurumu bulmaya calısıyolar ben dost görmuyorum onları
Soran+1 yılSağol
Böyle bir durumdan toparlanıp çıkabilmek ancak güçlü bir kişiliğe ve karaktere sahip kişilerin başarabileceği bir şeydir. Bu tür insanlar toplumda 1000 de birdir. aşk ve duygusal ilişkiler asla onları yaralayamaz. hayata geniş bir perspektiften bakarlar. Bir insan uğruna bir hayatı soldurmazlar...
011 Yorumla
Soran+1 yılBen o güçlü kişilerden değilim malesef
Soran+1 yıldeğmiyor değmeyecek de hçbir zaman
Soran+1 yılyapmaya calısacam..
Soran+1 yılHiç sanmıyorum bende şans yok
Soran+1 yılnapacam allah için yüzüne bakınca içinin ne oldugu gorunmuyorkı
Soran+1 yılbenim gözlerim kör olmuş durumda resmen
Psikolojik olarak ayrılık acısı en fazla bir gün sürer gerisi ise insanların kendi kendine kuruntularıdır. Hiç bir şey için üzülme bu dünya ya bir defa geliyoruz başkası için üzülüp hayatı yaşamamak bizim ahmaklığımız olur o yüzden sen emin ol çok daha güzel günler yaşayacaksın sadece inan...
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah tek isteğim herşeyi unutup yeni birhayata 0 dan başlamak ama yapabilecek miyim bilmiyorum
- +1 yıl
yaparsin tabi neden yapmayasin, kendini birakma, kendine guven , boyle dusunursen isin zor , basaracaksin
Soran+1 yılİnşallah tek isteğim bu sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor en azından anlamıyorum yoklugunu
+1 yılcanım yaa kimse tam olarak anlayamz su an seni ama kafani dagitcak seyler yapmaya calis sevmesn bile alisknlik gibi bisey o snde... kafani dagitabilck biseylr yap ya da istersn anlt dertleselm boyle :/
010 Yorumla
Soran+1 yılzaten şu an burada olmasam baya kafayı yemıstım burada konusa konusa bırazda olsa anlamıyorum yoklugunu. ama benden sevgı eksılmıyoda bitmiyoda malesef
- +1 yıl
Orasi oyle tatlim kolay degil tabi klişe ama gercek hayat devam ediyo :(
Soran+1 yılfazla klişe:((
- +1 yıl
Naap biliyomusn canım ara en guleryuzlu en sohbeti guzel arkadasini sohbet et emin ol ii gelck
Soran+1 yılsanmıyorum ama deneyecem herşeyi elimden ne gelıyosa :(
- +1 yıl
Ha soyle tatlm yaa o suratlari da koyma iice kotu hissettirir yapmayi en sevdigin seyleri yap
Soran+1 yılyapmayı en sevdiğim şey onunla zaman geçirmekti..
- +1 yıl
Kiyamm bn yaa canım benim aklindn atmaya calis sunu bir
Soran+1 yılaklımda bitirebilsem belkı daha kolay olacak zaten :(
- +1 yıl
Aynn canım benim dusunmemeye calis
Şimdi bak öncelikle iyi yapmışsın haketmiş ki bitmiş sen onsuzla bişey kaybetmezsin evet seviyorsun sonuçta o kadar gecmis var ama unutmaki hayat bu biri gider biri gelir ve seni hak edeni bulmalısın böyle boş şeylerle uğraşma ileriye bak..
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur ama uzun bir süre toparlanamıcam :(
Soran+1 yılöyle biri yok malesef nasıl bulacam bir anda
+1 yılcanım özel olmazsa niçin ayrıldınız. birde çok dua et canım çok dua et abdest al namaz kıl birde şarkı dinleme televizyon izleme kalabalık ortamlarda kal
05 Yorumla
Soran+1 yılya özel değil bikaç haftadır süreklı kavga edıyoduk sıkıldıgını söyledı kac kere bıttı dedı ben bırakmadım sevdıgım ıcın bana mesaj atmıyor armıyordu bugunde bana sınır krızı gecırttırdı faceını benden habersız sıfresını degıstırmıs dondurmus aradım resımlerımızı gormek ıstemıyorum dedı bende bıttı dedım o sınırle bb dedi kapattı çok ilgisizdi her defasında uyarmama ragmen aynı seylerı yapıyodu hep katlandım ama olmadı sevse cabalardı zaten dıye dusunuyorum
- +1 yıl
canım tek neden kavga etmenizmiydi
- +1 yıl
bide canım bende uzun ilişki yaşamak istiyorum benden sıkılır diye çokk korkuyorum birde canım okuldamı tanışmıştınız
- +1 yıl
canım bana akıl ver ben ilkim sonum aynı kişi olmasını istiyorum onu çokk seviyorum okul bit falan diyene kadar bizim ilişkimizde 4 yıl olur sıkılırmı benden yürütebilirmiyim seni görünce çokk korktum Allah rızası için bir yardım et
Soran+1 yılederim tabiki. onun açısından tek sebep kavgalarımızdı. bizi arkadaşım tanıştırmıştı ama erkekler çabuk sıkılıyor zatwn 4 sene içerisinde bana aldatmakt dahil daha beter şeyler yaptı hep kabul ettim bu yüzden böyle birazda. ya genede ön yargılı davranma canım her erkek aynı olmaz ama erkeklerın genınde de var bu işte sıkıya gelemiyor ilgisizliğe de gelemiyolar yani napacağını şaşırıyosun
+1 yılNasibinde varsa kaçışı yok inş en kısa sürede alışırsın unutursun demiyorum çünkü unutamazsın zamanla alışırsın sonra çocukluğundan bir anıymış gibi gelip geçer. Neden ayrıldınız özel degilse? İstersen mesaj at.
09 Yorumla
Soran+1 yılya özel değil bikaç haftadır süreklı kavga edıyoduk sıkıldıgını söyledı kac kere bıttı dedı ben bırakmadım sevdıgım ıcın bana mesaj atmıyor armıyordu bugunde bana sınır krızı gecırttırdı faceını benden habersız sıfresını degıstırmıs dondurmus aradım resımlerımızı gormek ıstemıyorum dedı bende bıttı dedım o sınırle bb dedi kapattı çok ilgisizdi her defasında uyarmama ragmen aynı seylerı yapıyodu hep katlandım ama olmadı sevse cabalardı zaten dıye dusunuyorum
- +1 yıl
Sabırlı ol mesaj atma seviyosa bişeyler yapacaktır. Nede olsa bu çantada keklik istediğim zaman dönerim havası verme anlaşılan bir taraflarını kaldırmışsın, keşke sana yaptıklarının aynısını sende ona yapsaymışsın. Sıkıldım ne demekya sevmediğin birine bile denmez bu söz. Sabır et kolay alışman için düzgün biriyle çıkman gerekir ama buda kolay olan basit insanların işi bunu yapma benzer durumları bende yaşadım anlıyorum seni ama zamanla alışıyorsun bir şekilde sevdiğin arkadaşlarından dusuncelerine değer verdiğin kişilerle dertleş içini dök rahatlarsın. Gururuna sahip çık konuşma mesaj felan atma. Küçük duruma düşürme kendini niyeti varsa hertürlü döner zaten.
Soran+1 yılDönmez uzun bir süre çünkü biliyorum o şu an ayrılıgın ve rahatlıgıın keyfını cıkarmakta en fazla 1 hafta sonra sevgılısıde olur sonra gene acısını ben cekerım. Malesef benım arkadaslarım benı anlamıyorlar destek olacakları yere ustume gelıyolar bılıyodun böyle olacagını barısmayacaktın falan dıyolar dahada sınırım bozuluyor. yani içime atmakta beni çok yürüyor stresten hastalık oldu yara falan cıkıyor sureklı vucudumda. çaresizlik böyle bişeymiş sanırım
- +1 yıl
İçine atma onu hatırlatacak şeylerden uzak dur kitap oku meşgul ol birseylerle boş insanları düşünerek kendini heba etme bir ağaçta bir tane elma yok.! İman aşkıyla yanmalı insan ona acı çektiren gereksiz birinin aşkıyla değil ;)
Soran+1 yılboş insanın önde gideni resmen ama kalbımle mantıgım aynı dilden konusmuyor malesef
- +1 yıl
Anlıyorum seni sevgisine sahip çıkamayan herkes katildir benim gözümde. Hayat devam ediyor biri gelir kokusuyla sarhoş eder. hayırlısı olsun hakkında ne desem teselli olmayacak.
Soran+1 yılbiri gelir kokusuyla sarhoş eder sonra gider ve o koku sende kalır hep.. teşekkür ederim tesellin için ben konusunca azda olsa rahatlıyorum
- +1 yıl
Ö. d
Soran+1 yıl:///
Severek unutmak olur iş mi
Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki
Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz
Boş bırakacağım yerini hep bomboş...
aynı boşluktayız kardes.. unutamayacagız sadece alısacagız..045 Yorumla
Soran+1 yılSenin ne kadar oldu ayrılık ve sebep neydi. sanırım bitek halımızı bızım gıbıler anlar baskası degıl o yuzden dertlesmek istiyorum
Soran+1 yılBizimde öyle oldu düzenlı ve uzun ılıskı sıkmıs onu bu erkekler niye böyle anlamıyorumkı sevılmek bıle hoslarına gıtmıyor
Soran+1 yılAynen öyle kalbımın hep bır kösesınde o olacak ve her adımımda onu hatırlayacam..
Soran+1 yılTamda öyle bende de aynısı var. olmuyor unuutlmuyor hiçbir zaman da olmayacakmış gibi geliyor
Soran+1 yılBanada diyolar ama hiç sanmıyorum ya benim ilk aşkım o nasıl unutabılırım kı ben gözümde büyütüyorumdur belkı bana canımın acısınıda ben bılıyorum baskası değil
Soran+1 yılAranızda bişeymı geçti? ben ılklerımı onla yasadım meselayanı ılk onu öptüm ona sarıldım ona dokundum. bunlarıda baskasıyla yasayabılecegımı dusunmuyorum tıksınıyorum
Soran+1 yılYa ılerısını kesınlıkle yapmadım zaten yapmam da ama sarılmak çok farklı bir duygu
Soran+1 yılYa umarım barısırsınız tekrar bızde öyle bı ımkan yok ama umarım sız barısırsınız
Soran+1 yılİstemıyor işte benı bıttı dıyorum bb diyor sevmıyor pısman olacak adım gıbı bılıyorum ama o zaman iş işten gecmıs olacak
Soran+1 yılYa o olur öyle bir karakteri var sevgilisi varken bana yalvardığını biliyorum ya çocukbana yalvarıyor kımse gırmedı hayatıma dıyor face sıfresını ıstıyorum verıyor sonra bı gırdımkı sevgılısı var konusmalarını gördüm sarılırkenkı resımlerını yıkıldım resmen ya
Soran+1 yılben once 5 yıl önce tanıstım bır yıl sonrada cıkmaya basladık 4yıldırcıkıyoruz ama inişli çıkıslı yanı her ayrılıdıgmızda hayatına bırını soktu ben asla kımseyı sokmadım o yaptı ama her defasında barıstım sonuc bu
Soran+1 yılya şöyle söyliyim sana laf cambazı resmen agzı cok laf yapıyor ve öyle baglıyor kendıne benıde laflarıyla cekıyor her hatasından sonra bende zaten fazla safım ınanıyorum hemen
Soran+1 yılkesinlikle öyle zaten guvenemıyodum bıde bu yuzden kavgalarımız olurdu güven eksıklıgımın sebebının o olmasına ragmen. umarım bitirebilirim kalbimde olmasada beynımde.. çok zor geliyor sabaha uyanmak
Soran+1 yılsende yapamıyosun ki işte terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya aynen öyle baskasına akıl veriyoruz ama kendmiz uygulayamıyoruuuz :(
Soran+1 yılbende ikiside hem güven yok hem sevgi.. of of napcaz biz böyle
Soran+1 yılsiz hiç konuşmuyormusunuz peki yanı hiç mesaj falan atmıyormu
Soran+1 yılsende o mesaj atana kadaar atma sevıyosa elbet atacaktır zaten
Soran+1 yılnerden emin oldun peki buna nasıl oldun yani
Soran+1 yılo zaman sakın mesaj atma bir süre tut kendini seviyosa mutlaka mesaj atacaktır atmıyosada zaten düşünme bile ancak böyle anlarsın
Soran+1 yılKesinlikle öyle bu sabah uyandım ya içmde böyle çok büyük bir acı vardı telefonuma baktıgımda gelmeyen mesaj ve gelmeyecek mesajlar..
Soran+1 yılTakılarak malesef misafiri var ama takılmadan bişey değişmeyecek :(
Soran+1 yılTakılamam malesef misarimiz var ama takilsamda bisey degismeyecek gibi :(
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur :( twitter var mı canım
Soran+1 yılanladım canım peki o zaman :/
+1 yılaslında zamanın bir önemi olmadığını düşünüyorum ilişkide zaman sadece yaşanmışlıkları artırıyor sevgiyi artırmıyor yani zamanla yaşanmışlıklar unutulur fakat sevgi asla bitmez ve ne yapmana gelirsek belliki onu çok sevmişsin unutmak istiyorsun unutamazsın sadece alışırsın ama alıştığında çok uzun sürmeyecek çünkü kalbin bir gün öyle bir ağrıyacak ki unutmadığını daha doğrusu alışmadığını anlıyacaksın ne yazık ki o hep kalbinin bir köşesinde kalacak
00 Yorumla
+1 yılunutmak yoktur kii tatliim alismak vardir sadece hem basta aci verse bile sonra alisinca anilarin olacak ama alisman zaman alacak tabii... bu ayri bir mesele
017 Yorumla
Soran+1 yılAnılar her yerde her gittiğim yerde onu hatırlayacam en kötüsüde bu sanırım
- +1 yıl
evet alisana kadar cok aci cekeceksin gercekten anilarin sana cehennem azabi gibi gelecek :/ niye birakti ki seni yani amac?
Soran+1 yılBilmiyorum son zamanlarda süreklı kavga edıyoduk sıkıldım dedi çekemem dedi sıkıntıya gelemeyen bir insandır kendısı kı ben her kahrını cekmıs bır ınsanım.. seven ınsan katlanır ben öyle yaptım ama o yapamadı bugun bir saat boyunca 1 dk arayla aradım hepsınde mesgule aldı 1 bucuk saat sonra aradı faceın sıfresını nıye degıstırdın dondurdun dedım resımlerımızı gormek ıstemıyorum dedı bende dayanamadım bitti dedim ama o 1 saatboyunca cinnet geçirdim resmen
- +1 yıl
ani sinirle karar vermeseydin yaa bende aynisini yaptim simdi pismaliktan kivraniyorum ;(
Soran+1 yılYa ama bitti demem için uğraşıyordu resmen yanı bir gün önce diyorum bak böyle yapma haber ver bana gıttıgın yerlerı tamam dıyor dıger gun gene 2 3 saat aramıyor mesaj atmıyor resmen bitti dememi beklıyodu zaten bıttı dedıgım de de bb dedi kapattı sevse öyle dermı cabalar :(
- +1 yıl
yok skildi o birazcik sadece bak sakin pesinden kosma ben kosmadim hatta mutluymus gibi yaptim ve pasa pasa döndü bana tabi tekrar sevgili olamadik ama mutlu imaji vermeye calis sakin onu arayip sorma sen kaybedersin
Soran+1 yılbenım baskasıyla oldugumu gorurse benı tamamen bitirir halbukı kendı 40 tane sevgılı degıstırıyor
- +1 yıl
sevgili bende yapmadim onu severken sevgili yapmak cok sacma ama onu sevdigini belli etmiceksin
Soran+1 yılnasıl yapacam bunu ya :(
- +1 yıl
nerden ztanisiyonuz nerde karsilasiyonz okulda is yerinde?
Soran+1 yılarkadaşım tanıştırmıştı 5 yıl önce
- +1 yıl
uu karsilasmiyorsaniz hic biyerde tek caren onu aramamak olcak sanirim
Soran+1 yılAramam da faceden bakmalarım olmasa bide kendıme o konuda engel olabılsem
- +1 yıl
o konuda olamasin kendine engel zaten ne demisler ask sevmiyorum artik deyince bitmez profiline bakmayi biraktigin zaman biter ask
Soran+1 yılprofılıne baktıkcada sevglısı oldugunu gorucem dahada acıyacak içim.. hayattan soğudum ya yemın ederım
- +1 yıl
biliyorum yaa ama atlatmaya calis unutmak istemelisin unutabilmek icin anlamiyorum jki herkes mutlu neden bizde ariza cikio abi? nedeeen :D
Soran+1 yılValla bende bilmiyorumm kader mi şans mı
+1 yılAyrilditan sonra ne yapilir bilmem ama kesinlikle ve kesinlikle o boslugu baska bir erkekle doldurmaya calisip kendini daha cok üzme
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle bişey yapamam ki zaten baska erkegı mıdem de aklımda almıyor
- +1 yıl
şu an oyle diyorsun ama belki sadece arkadas diye konustugun birisi icin ilerde bir sey hissedersin seni zor zamanlarindan cikardi diye dikkat et diyerek yasanmislik tecrubesinden tavsiye vermek istedim
Soran+1 yılYeminederim başka bir erkegekarsı gram duygu hıssetmıyorum normal aerkek arkadaslarıma bıle sevgı hıssetmıyorum o derece
- +1 yıl
şu an sadece ayriligi dusunuyosun bu dedigim ilerisi icin 2-3ay ilerisi icin
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur ya :(
Bebeğim tek Çare zaman :( zamana bırak ve düşünmemeye çalış
06 Yorumla
Soran+1 yılAh keske onu yapabılsem :(
Soran+1 yılkeşke uyuyup acım geçene kadar uyanmasam çünkü ben çok güçsüzüm tükendim :(
Soran+1 yılAminnn benım gıbı olan herkese inşallah canım benim inşallah..
Zaman iyi gelir. Yavaştır ve ağrılıdır, ama işe yarar.
05 Yorumla
Soran+1 yılAh zaman. o zaman geçene kadar canım çıkacak
Soran+1 yılBence hiç bir zaman geçmeyecek geçti sansak bile aslında hep içimizde olacak
Soran+1 yılKesinlikle öyle ben başkasında onunu huylarını arayacam ama bulamayacam bu yüzdende hiçbir zaman mutlu olmayacam
Unutamazsın iki bucuk yıllık ilişkimi 10 ay gecti hala ne unutanildim ne alışabildim sadece katlanacaksın dostum sadece katlanacaksın
114 Yorumla
Soran+1 yılYaa ama ooff nasıl yapacam bilmiyorum sanırım psıkolojık destek almam lazım
Soran+1 yılzaman sadece uyuşturur ama dindirmez :(
Soran+1 yılbende şans falan yok malesef
Soran+1 yılBuyıl mezunum bir yılımıheba ettim onun yüzünden şimdi bir yıl daha hazırlanacam sınava gene aynısı olur diye korkuyorum
Soran+1 yıldüşünmekten ders çalısamıyorumkısureklı napıyor acaba dıyorum faceden bakıyorum olmuyor
Soran+1 yılNasıl yapacam onu ya
Soran+1 yıloff :((
hiçbişey yapamazsın benden demesi akışına bırakacan çok canın yanacak zaman alacak ama yine de unutamayacan kalbinin bir kenarında izi kalıcak daima
011 Yorumla
Soran+1 yılyaa işte en dayanılmazı bu :( oof
Soran+1 yılOnun umrunda degıl en acısıda bu :(
Soran+1 yılŞimdi gene sürekli napıyor diye bakıp durucam işte kendıme de engel olamıyorum
Soran+1 yılne koşacam ya hatalı olan o
Soran+1 yılDoğru ama boşluğumu bir doldursam belkı daha az hıssederım acısını
Soran+1 yılBiliyorum acı cekmeden ayrılık yasanmaz ama ben çok acı çektim birlikteykende her ayrıldıgımızdada o yuzden tukendım artık gücüm kalmadı
+1 yılAglayip zirlama cocuk gbi, kendine program yap gelecegine dair ve ilerle
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu düşünürken yapamıyorum
- +1 yıl
Dusundgun seni yuceltmeli.. Paspas gbi yere sermemeli
Soran+1 yılÇok haklısın bide kalbıme söz geçirebilsem
- +1 yıl
Haksiz oldgum olmamistir.. Ozelden mesaj at
Soran+1 yılatamıyorum ben
- +1 yıl
Atmak istiyormusun? Benimle kafani dagitmak?
valla bende aynı durumdayım canımdan can gitti sanki ama yaşıyosun yaa kırık dökükte olsa istesin ona göremeyeceği en güzel mutlulukları sereyim ama yinede affetmez... zamana bırak dua et
024 Yorumla
Soran+1 yılBen affedılmeyecek bişey yapmadımkı cok sevmekten baska buna ragmen ben suçluyum onun gözünde
Soran+1 yılistemıyor benı artık
Soran+1 yılkarakteri katı ama aynı zamanda yavsak yanı agzı cok ıyı laf yapar her kızıda öyle çeker kendısıne malesef benıde öylekandırıyor..
Soran+1 yılYa inan çok denedim uzaklaştırmayı ama hiç beceremedim bir yol kat ettim diyorum o yolun sonunda gene kendimi onda buluyorum
Soran+1 yılbenimde öyle daha 18 yaşındayım ama yaşımdan büyük acılar yaşadım
Soran+1 yılAhh benımkıde öyle olsa keske bana bı cıcek alsa ben mutlu olurum ya direk barısırım her hatasına ragmen
Soran+1 yılÖyle biri asla karsıma cıkmayacakmıs gıbı hıssedıyorum
Soran+1 yılyürek daha ön planda tabıkı yüreği güzel olanın yüzünede vurur güzelliği zaten
Soran+1 yılsor?
Soran+1 yılgitmedim kesınlıkle
Soran+1 yılben temizim çok şükür öyle bir kız değilim belkıde buda onu tatmın etmedı
Soran+1 yılçok şüküürr...
+1 yılhele bır dur kızım bugun ayrılmıssın az acı cekeceksın ozleyeceksın onunde cook zaman var ayrıca hıc unutamazsın sadece sevgı bıter acısı dıne o da zamanla
08 Yorumla
Soran+1 yılAma bz çok ayrılıp barıstık ve cok hata yaptı bana
- +1 yıl
kımlere dedım basta duzelır sevdım dıyorsunuz ayrılamam dıyorsunuz yurumuyor ıste ılk basta gordun mu yamugunu basacaksın tekmeyı bu kızların erkek bulamam korkusu nedır arkadas yaa anlamıyorum kopegı oluyorsunuz kapıda yat deseler yatacaksınız bırak gıtsın ne pok varsa yesın
Soran+1 yılerkek bulamama korkusu diye bişey yok çok sevdiiğim için her hatasında affettım 4 yılımı vermısım tum ılklerımı onlayasamısım unutmam ımkansız
- +1 yıl
aferım hayırlı olsun ıkıncı el oldun şu an herboku da yasamayın evlenmeden sıkıldı adam senden yer ılkı yasatmıssın ıste
Soran+1 yılniye herşeyi yanlısanlıyosunuz kı ilkim derken ılk elını tuttugum ılk sarıldıgım ve ilk öptüğüm demek istedim ve 4 yıl olmustu bızım ılıskımız
- +1 yıl
onlarda kotu bana gore bunları yasayan bırıyle bırlıkte olmak ıstemem ben sahsen kalbınde bırı olan bırıyle yasamak ıstemem ılk dedıgımı bılememde ıkıncısını kımse ıstemez
Soran+1 yılKalp söz dinlemiyor..
- +1 yıl
sordugun sorunun cevabını sımdı verdın
başka birini bulmak.. tek ilacı bu ve zamanla unutuyorsun artı sonra diyorsun ki bunun neresini beğenmişim iyiki olmamış. tecrübedir
09 Yorumla
Soran+1 yılzamanla unutacak olsam 5 6 ay ayrı kaldıgımız zmamanlar oldu ama hıc cıkmadı aklımdan :(
Soran+1 yılBaşka erkeklere karsı bırsey hıssetmıyorum ama
Soran+1 yılkonustugum kısıler oldu zamanında ama konusasım bıle gelmıyo sora cevap yazmamaya baslıyorum
Soran+1 yılmalesef daha önce denedim olmuyor..
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılNe söylesem boş. bu acı hiç bir teselliyle geçmiyor. kokusu bile özleniyor. hep onlasın.
Bende yaşadım. onun acısı bile zevk veriyor.
Beni dinle ve hemen erkek bul.01 Yorumla
Soran+1 yılbaşka erkeklerde onu arıyorum bulamıyorum davranısları huyları olmuyor kımse onun gibi :(
Unutamassın, 4 seneyse, alışırsın mesela kursa yazılabilirsin arkadaşlarınla gezebilirsin evde durma fazla kafayı yersin fazla duygusal müzik sakın dinleme seni haketmediğini düşün :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBende tam tersı sureklı evde oturan bır ınsanım ama bir süre dısarı fazla cıkıcam en azından bıraz kafam dagılır unutamasamda :/
Soran+1 yılumarım bişeyler azda olsa değişir. teşekkür ederim canım :/
Unutamazsın ne kadar istesende düşünmemeye çalış sadece
01 Yorumla
Soran+1 yıldenicem :/
Unutmak o kadarr kolay mı sandınn... Güzel şarkı dinlesene
02 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak o kadar kolay mı sandın
Ayrılık bana aşktır artık..
Gizli Üye(30-35)+1 yıledebiyata gerek yok aşk yok şöyle unutulmaz yok böyle unutulmaz falan faso fiso zamanla unutucan işte kendin bile farkına varmıcan
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Cevap sahibi+1 yılgüven bana :)
Soran+1 yılpekalaa
Benimde 2 yıllık iliskim vardı bitti herseyi yaşadığın birisi çıkıyo zamanı gelince hayatından anılar unutulmuyo ama zamanla alısıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılben o kadar güçlü değilim ki çok hassasım ve kızlar biraz daha zor unutuyor
Soran+1 yılO anılar bana hep acı verecek
Soran+1 yılzaman zaman zaman :(
Soran+1 yılmalesef :(
yeni bir ilişki olabilir mesela ben senin yaşadıklarını 4 senedir yaşıyorum bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılyeni bir ilişki istemiyorum ki
hiç bir şey yapma. unutman imkansız zaten sadece alışmaya çalış
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile beceremiyorum hala kabullenemedım ayrıldıgımızı
Soran+1 yılBen mesaj atamıyorum ya takip edim sen at
Soran+1 yıl33c
En iyisi sosyalleşmektir mümkün olduğunca yalnız kalma
02 Yorumla
Soran+1 yılelimden geldiği kadar
Yeni biri bulmadan asla unutamazsın...
Kendimden biliyorum... :D :(
***Yüzbaşı***08 Yorumla
Soran+1 yılBaşka erkeklerden tikksiniyorum kimseyı ıstemıyorum hayatımda ama
Soran+1 yılişte konustugum kısıler elbet oluyor ama ben onun huylarından arıyorum oda olmuyor tabıkı busefer hıc bırerkekle konusasım gelmıyor
Soran+1 yılKızlar erkeklere göre daha hassas amayanı daha zo runutuyolar bide o var
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım :(
kkendini dinleyeceğin ortamlardan uzak dur yani kendinle başbaşa kalma sosyalleş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru öbür türlü kafayı yerim zaten
+1 yılDaha bir gün bile olmamış. Bu yaşadığın daha acı değil.
017 Yorumla
Soran+1 yılBen cok acılar yasadım 4 yıl boyunca
- +1 yıl
Acı neymiş ilerleyen zamanlarda anlarsın. İlk bir kaç ay mutlu gibi hissedersin sonra şokun etkisi üzerinden geçtiğinde gerçek acıyı yaşarsın.
Soran+1 yılben şuanda mutsuzum hep de böyle kalıcam
- +1 yıl
Dediğim evrelerden geçtiğin zaman ne demek istediğimi anlayacaksın.
Soran+1 yılherşey yoluna girer umarım
- +1 yıl
Ya çok mutlu olursun şoku atlattığında ya da tam tersi hayata küsersin.
Soran+1 yılben hayata küsen olucam kendımı tanıyorum
- +1 yıl
Kendine yaparsın sadece.
Soran+1 yılbiliyorum farkındayım ama elımde degıl :((
- +1 yıl
Belki bir gün unutursun. Belki tekrardan barışırsın ileride.
Soran+1 yılBenı ıstemeyen bırıyle nasıl barıscamkı
- +1 yıl
Belki ileride işler değişir.
Soran+1 yılbilmiyorum ama baya tepki alırım çevremden
- +1 yıl
Tepkilerden korkuyorsan aklından çıkarmaya bak.
Soran+1 yıloda olmuyor çaresizlik böyle bişey sanırım
- +1 yıl
Belli bir süreden sonra alışırsın
Soran+1 yılinşallah öyle olur..
Çivi çiviyi söker. Ben de başkasını bulucam başka çare kalmadı.
04 Yorumla
Soran+1 yılooooff
Soran+1 yılbende
sitede takıl kafanı dağat ya da arkadaşlarına anlat
08 Yorumla
Soran+1 yılsitede takıldığım zaman fazla aklıma gelmiyor zaten burayı sevdim
Soran+1 yılevet öyle görünüyor
Soran+1 yılaz da olsa evet rahatladım
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
şimdi başka kızları tık tıklıyodur zuhahahah unut hadi sdafjsdkfhksdfhds
02 Yorumla
Soran+1 yıldefol ya
Sakın yanlı kalma kendini soyutlama hicbirseyden yoksa hayatın daha da kötüleşiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılben direk soyutlayıp hayatla baglarımı kesıyorum resmen
Senden bir farkım yok
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin neden bitti
+1 yılUnutmaya calisirsan bok unutursun kanka
00 YorumlaUnutman imkansiz kolag kolay olmuyor o is
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde hiçç kolay değil
Bol bol dua et namaz kıl kimseden hayır yok
01 Yorumla
Soran+1 yılediyorum çok şükür
Unutulmaz. sadece alisilir !
04 Yorumla
Soran+1 yılAlısamayacam sanırım uzun bir süre
Soran+1 yıloff :(
Neden bitti
011 Yorumla
Soran+1 yılİlgisizdi arayıp sormuyordu ve son zamanlarda sürekli kavga ediyoduk bitti demem için çabalıyodu resmen bugün dedirtti en sonunda
Soran+1 yılsordum çok sordum çok konustuk benım trıp atmalarımı falan söyledi ama kendınde suc daha büyük
Soran+1 yılO beni istemiyorki bende çok döndüm her ayrılıdıgımızda her hatasında ama bu sefer cok sıkılmıs düzenlı ılıskı ona göre değilmiş hayatına bak dedi bana
Soran+1 yılHer gece dua ediyorum her gece.. Allahından bulsun ne diyimki çok sevmek suçmuş meğer
Soran+1 yılerkekler sıkılıyor tek ıstedıgım sevdıgım kadar sevılmektı fazlası degıl
Soran+1 yılAsla asla bulamayacak kendısıde dıyor senın gıbı sevenı bulamam dıyodu hep ama pişman edicem onu
+1 yılneden ayrıldınız
03 Yorumla
Soran+1 yılbikaç haftadır süreklı kavga edıyoduk sıkıldıgını söyledı kac kere bıttı dedı ben bırakmadım sevdıgım ıcın bana mesaj atmıyor armıyordu bugunde bana sınır krızı gecırttırdı faceını benden habersız sıfresını degıstırmıs dondurmus aradım resımlerımızı gormek ıstemıyorum dedı bende bıttı dedım o sınırle bb dedi kapattı çok ilgisizdi her defasında uyarmama ragmen aynı seylerı yapıyodu hep katlandım ama olmadı sevse cabalardı zaten dıye dusunuyorum
- +1 yıl
sen zaten doğru cevabı bulmuşsun.. söze gerek yok:)
Soran+1 yılDün ayrıldık kopyaladıgım ıcın bugun diye cıkmıs. ama bugun kuzenım ıcın mesaj attı gecmıs olsun dıleklerımı söyle dedi bende sagol dedım spnra kuzenımın sevgılısının numarasınııstedı napcaksın dedım arkadasım degılmı falandedı kı ben tanıstırmıstım yanı. dun cok farklı seyler dıyodu bugunde böyle yaptı anlamıyorum ne yapmaya calısıyor
Bisilerle uğraş
03 Yorumla
Soran+1 yılne gibi mesela
Soran+1 yılsınava hazırlanıyorum bu yıl dershanem falan baslayacak kendımı derslere vermemlazım ama veremıyorum
Neden bitti?
03 Yorumla
Soran+1 yılİlgisizdi arayıp sormuyordu ve son zamanlarda sürekli kavga ediyoduk bitti demem için çabalıyodu resmen bugün dedirtti en sonunda
Soran+1 yılAramam inşallah yüzsüzlük olur artık
zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılzaman sadece alıştırır unutturmaz ki :(
Soran+1 yılUmarımmm:(
Baskasini bul
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşka erkeklerden tiksiniyorum
+1 yılöyle de unutulmazzz
02 Yorumla
Soran+1 yılböylede unutulmaz
- +1 yıl