Bu şarkı bana ve benim gibi olanlara gelsin :(
önerdiğiniz şarkı var mı ruh halim berbat
Bendede öyleydi her gün mesajlarimizi okuyordum resimlerine bakiyordum profiline giriyordum.. ama bir gün hepsini sildim. Mesajlari ona ait resimleri ve aklimdan cikti cok sükür. Artik kapandi o defter benim icin ve buda 1 ay icinde oldu.. kolay degildi ama basardim umarim sende basarirsin. Benim simdi baska sevdigim var ve diyorumki gercekden hic degmezmis. Iyiki bitmis. Salak gibi her gece agliyordum.. sen simdi baskasinida istemiyorsun biliyorum ama en basindan basla. Sil herseyi. Herseyi bitir. Sil bütün hatiralari. Ancak böyle kurtulabilirsin
bence öyle b, r insanı unut onun yaptıklarına nefretle bak ve içini ferah tut slow şarkı kesinlikle dinleme 1 hafta kafanı dinle unut zamnla için acısada yüreğin yansada unut ölesinden zarar gelir karşına belki seni daha çok seven bir insan çıkar ve gidene şükür edersn iyiki gitti die ben şayet öyle oldum
gözünü açın biraz mal gibi aşık rolü oynamayın ufak hataları affetmeyin gördüğünde tekmeyi götüne vurun.
Cevap
0Cevap
KIZIN YAPTIĞI ŞEREFSİZLİK AMA SENİN BUNU FARKETMEMEN ÇOK GARİP İNSAN BİRİNİN KENDİNİ SEVMEDİĞİNİ ANLAMAZ MI BE KARDEŞİM
etrafına bak seni seven birileri vardır ya da hoşlanacağın
Sabırlı ol elbet birisi bir gün seni gerçekten sevecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar