Ayrıyız özlüyorum manyak gibi. Napacam ben?

Biz 10 yaşından beri birbirimizi seviyoruz geçen sene tam ondan vazgeçmişken karşıma çıktı ona çocukken onu sevdiğimi söyledim sonra kıskançlık oldu fena kavga ettik. Beni sevmediğini sanıyodum ama bütün yaz boyunca seviyormuş. Okul açıldı beni kıskandırmak için çok şey yaptı yine kavga ettik ve birlikte olduk. Aylar sürdü çok güzeldi birbirimize çok değer veriyoduk hiçbir karşı cins bize yaklaşamıyordu. Herkes imrenerek bakıyordu. Sonra bir gün fena kavga ettik ayrılalım dedi zaten ayrıyız dedim senin düzelmen için seni bırakacam dedi. İki gün geçmeden upuzun bir yazı gönderdi çok sevdiğini pişman olduğunu falan söylemişti. Ben çok ağladım o da öyleydi. Kabul etmedim günlerce yalvardı. Sonunda kabul ettim benim için hiç yapmadığı şeyleri yaptı. Sonra bir gün benimle ters konuştu ve ona ayrılalım dedim sen beni mutlu edemiyorsun beni mutlu edecek başka erkekler var dedim. İyi bok yemişim! Çok sinirlendi istemiyorum sevmiyorum seni dedi. Ben pişman oldum geri döndüm istemedi ilk başta sonra kuzeninin adına benimle konuştu. Eski sevgilim vardı onu eklemiştim facebook'tan, ama fakeydi hesap ben olduğumu bilmiyordu. Sevdiğim çocuk da çok abartılacak derecede kıskançtı, onu gördü kötü şeyler söyledi. Kavga ettik. Tamamen bitti. Arkadaş kalalım dedi hayır dedim salak gibi. Bitti işte seni istemiyorum dedi bana neler yaptın dedi. Biz birbirimize söz vermiştik ayrılsak asla kimseyle çıkmayacaz diye. Sözümde durmayacam dedi sen de durma umurumda değil dedi. Gerçi daha önce de öyle söyledi bana ama meğer yalanmış. Ve tamamen bitt. Facebook'ta engellemiş beni. Adıma yaptığı paylaşımları hala kaldırmamış falan.. Çok özlüyorum onu çok seviyorum hala dayanamıyorum yardım edin. Bişeyler söyleyin..
Ayrıyız özlüyorum manyak gibi. Napacam ben?