Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinsan kendini sadece insanda tanır
önce kendine ceki düzen ver
bak alkole bırakıp seni zemzeme bile bırakacak kişiler var dene derim en azından bırak sana yardım etsin
sevdiğin kadar sevilirsin, yağmurun yağdığı kadar ıslaksın yunus emre, sevdigin kadar, yerin seni çektiği kadar ağırsın kanatların çırpındığı kadar hafif kalbinin attığı kadar canlısın gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç sevdiklerin kadar iyisin, sevdiklerin kadar iyisin, kalbinin attıgı kadar canlısın şiiri, sevildiğin kadar iyisin nefret ettiklerin kadar kötü, sevdiğin kadar, yerın cektıgı kadar agırsın, sevdiğin kada, sevdiklerin kadar iyisin nefret ettiklerin kadar kötüne renk olursa olsun kaşın gözün karşındakinin gördüğüdür rengin, günesin yagdıgı kadar ıslaksın, sevdiğin kadar sevilirsin mevlana, sevdiyin kadar, kalbinin attığı kadar canlısın gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç, sevdiklerin, yerin çektiği kadar ağırsın, sevdigin kadar sevilirsin, yunus emre her şeyi öğrendiğin kadar bilirsinbunu da öğren sevdiğin kadar sevilirsin, mevlana sevdiğin kadar sevilirsin, sevdiğin kadar sevilirsin01 Yorumla
Soran+1 yılemeğin için saol
En İyi Cevaplar
+1 yılTatlım bu kişilikle ilgili bir şey. Senin kişiliğin olgunsa ve farkındalık duyun gelişmişse sorun çıkaran sen değil de hep karşı taraf oluyor. Şimdi yazdığnı okudum da, ben de tam aksine terk eden taraf oluyorum hep. Çünkü, iki de bir sorun çıkaran karşı taraf oluyor. Mesela dışarıda kavga etmekten nefret ederim. Ama kimi kızlar illa önemli bir konuyu çarşının ortasında gündeme sokup, saçma sapan triplerle, bağır çağır sanki herkese duyurmak zorundaymış gibi kavga etmeyi seviyorlar. Ben olgun bir adamım. Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Seninki de belki bu mesele. Belki de sorun sende değildir hım?
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama dışardan asi dizginlenmez bir tavrım var anlamıyolar.ezdiriyimmi kendimi napayım.üstüne düşünce de sallamıyolar.ben kendimi sorunlu görmüyorum artık.neden hemen vazgeçiliyorum problem bu hadi hepsi biter ama neden hemen
- +1 yıl
Hepsi dediğin kaç kişi bir de o var... Belki de doğru insanla karşılaşmadığın içindir? Bekle, olgunlarla çık, bırak çoluk çocuğu:)
Soran+1 yılhayır yaşça büyüğü de oldu yaşıtım da olgun sandıklarım bile aynı
Çunku cok cabuk baglanıyorsun ve o kısyı kolayca hayatının merkezı yapıyorsun , senı elde etmek için ya da sevmek için caba sarf etmıyorlar cunku sen hemen onlara kendını acıyorsun onlarda da senı rahatca hayatlarında dıs kapnın mandalı yapıyorlar . Kendı degerını ınsanlara ve hayata karsı sen kendın belırlersın bunu hıc unutma :)
43 Yorumla
Soran+1 yılseni ekledim:)
Ah kızım ahh erkek milletinin sevgisi ! Ön eteğini kaldırana kadardır... bunu rahmetli ninem deyim:) teyzelerime nasihat ederken duymuştum:))yaşımda 11 felan:)) bende etek giymeyi pek sevmediğim için ay ne şanslıyım derdim etek giymemekle iyi yapıyormuşum die kasılırdım...:))
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha öldürdün beni...bu tipleri nasıl adam etcez yahu!bir kere seni terketti mi götü kalkıyo zaten bunların
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılKendinden birşeyler vermeye başladiğin zaman karşındaki seni sallamayı kesiyor. Dengede olmak kendinden ödün vermeden fakat karşındakinide incitmeden ilişkiyi sürdürmek daha makul oluyor.
Acılarının son bulmasını diliyorum. Hayat kendini yıprattığına değmiyor cünkü.34 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.çok üstüne düşüyorum oysa burnunu sürttürmem lazım ama yalnız hissediyorum artık
- +1 yıl
Yoruluyorsun idellerindeki kişi olmadığını anlıyorsun günden güne. Kücük parçalar kopuyor sevginden birde bakmışsınki sevdiğin insan değil.
Birde gercekleri görmek gerekiyor hayal ettiğin insanı görmeye çalışıyor insan ama asıl suretini görmek istemediğimiz birşey cogu zaman.
Yinede sevgiye sahip cıkmak güzel birşey.
Soran+1 yılçok doğru söylüyosun ama ıktım artık.yok o* kızlara hak vermeye başladım.
- +1 yıl
o* kızlara hak vermek derken ne konuda ? O dediğin olay kafada biter bir insan kötü bir tabir olacak ama 1 kere bilmem ne olmakla o* olmaz. Kafandaki itikattir önemli olan. Sen seni üzmelerine izin verme gerisi zaten gelecektir. Birde ilişkilerini kolay kurman güzel fakat önce karşındakini bir tanı hayatına pat diye sokma gittiklerinde böyle üzülürsün.
+1 yılöncelikle baskı bir kişiliksen erkek icin sorun olur ya cok sosyal birisinki buda arkadas cevreni pek fazla tasvip etmiyebilir yada ilişkilerinde cok sıkıyorsundur. ama bence sorun baskın kişilik olup kararları senin vermen . cinsellik ayrı bir konu hemen verirsen ki bu senin icin eksi puan ayarında takılmak iyidir.
bence baskın karakterin den kaynakanıyor kendini fazla büyük görüyorsun cevap sorunda gizli zaten036 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ben bunu çok belli etmiyorum.dışardan zorum evet ama kendi kabuğumdan çıkıyorum beraber olunca.onlar da kendini bi halt mı sanıyo nedir anlamadım
- +1 yıl
benle cık madem bir halta degilim :-) al sana cıkma teklifi.
valla güzelim kız erkek ilişkilerinde bol keseden sallıyoruz forumlardada isin isinde olmak farklı
bence seni hak etmeyenlere denk geliyorsun biraz agırdan takıl bence ilişkilerinde cok sosyal yada cok asosyal birisi ile takılma
Soran+1 yıltamam deneyelim ve senin üzerinden hatalarımı göreyim.sen bana bak bu yanlış de :)
- +1 yıl
sonra bana asık olursun karışmam ama :-) simdiden söyleyeyim alkol ve sigara iciyorsan bu iş olmaz ikisinide kullanman
Bilmelisin ki
Her problem kendi içinde bir fırsat saklar.
Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır.
Soran+1 yılnerden biliyosun belki sen bana aşık olursun;)normalde çok zor kabul ederim ama aşık olunca işler değişiyo.alkol kullanıyorum maalesef.hadi bi oyun oynayalım.
- +1 yıl
no o güven o bakem
fazla güveniyorsun sorun simdi oyunun tarafarını bulusturmakta :-) sonucta alkol olayı bozuyor ben bile senede 4 yada bes bira icerim ki ortam meselesi neyse artık alkolude bıraktıracaz sana bana asık olacaksın ya kesin bırakırsım bir bakmıssın zemzeme baslamıssın tövbe tövbe hehehehe - +1 yıl
yok asık olmaktan kortu :-)
Soran+1 yılsen aşık olursun diye .çekiniyorum:=)alkol içmeme sebebini öğrenebilir miyim?
- +1 yıl
alkol sadece ortamlarda oda bir bira o kadar valla pek sevemedim yurtdısından arkadaslarıma bacardi 8 ,chevas regal 21 ,absent ickiler getirdim.bunları dene dediler yok alısamadım bir bira oda ortamlarda sigara ise zaten sevmiyorum bir hosuma giden sheridans oldu onuda bayanlar iciyor tatlı ile beraber diye dalga gectiler :-) sarhos olunca bana sarılmayı biliyorlar.emniyet sibobu olarak :-)
Soran+1 yılnerede yaşıyosun?
- +1 yıl
simdi forumdakiler bizi takip edecek bunlar buluşacakmı diye can yücel büyük adam dedigi lafa cıkıyoruz
Her problem kendi içinde bir fırsat saklar.
Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır.
bostancı sen ?
Soran+1 yılşişli ben de...forumdakiler meraklana dursun daha:)
- +1 yıl
ben geldim eee nerde kalmıştık :-)
Soran+1 yılben de geldim:)şimdi sen gizliliğini açsan diyorum olmaz mı
- +1 yıl
biraz eski usul olsun =-) araya aracı sokalım sen sec birini ekle bende onu ekleyeyim o kisi kim bak ŞERİPAR I EKLE istersen bende onu ekleyecegim o vesile olsun olmazmı ? :-) ben onu ekledim simdi ama bugun cok yogunum işim var aksama görüsürüz.
- +1 yıl
şeripar yattı yada sen birini öner bana o kisi aracı olsun hem ben utangac biriyim :-)
Soran+1 yılbana hiç utangaç gibi gelmedin...nolcak sanki açsan profili :/
- +1 yıl
kızlar soruyorun bir milyon kullanıcısı varki ben utanırım 100.000 kişi olsa neyse hem neden aracı kullanmıyorsun iste görücü usulu olmuş olur birde bunu dene :)
- +1 yıl
bak sonuna kadar zorluyorum terazi burcuyum zaten utangaclık bende var 100.000 kisiye kadar utanmam ama bir milyon uyesi var bu sitenin yanı yolda her 70 kisiden biri beni tanır bu profili acsam sonra beraber oturamayız bir yerde etrafımızı sararlar konusamayız bile
Soran+1 yılsosyalsin yani...herkesle tanıştın sitede:)
- +1 yıl
yok ama sayende olacak gibi :) sonra demedi deme
Soran+1 yılee napcaz o zaman ...
- +1 yıl
sec birini onu eke,leyelim ortak arkadas listesine sonra o bize nicklerimizi söylesin bak görücü usulune yeni bir kavram getiriyoruz nette :) olmadı ben farklı bir acılım ve strateji gelistireyim. vereyim bir ortak kişi agzı sıkı biri
- +1 yıl
Soran+1 yılbunalıma bağlar bu şarkı
- +1 yıl
CEMAL SAFİNİN TEK HECE SİİRİ BUNALImAmI BAGLIYOR SENİ sonuna kadar dinlemedin galiba
burda belirtilmek istenenni anlamadın ve hala bir adım atmıyorsun - +1 yıl
guvenliliman1977@gmail.com
buraya mail atabilirsin
Soran+1 yılyoo anlamlı bir şiir olduğu kesin.sadece ben kaldırabilecek modda değilim demek istediğin o yoksa saygımız var şiire.mail atıcam ok
- +1 yıl
bekliyorum
Soran+1 yılbugün atamıycam sonra görüşürüz
- +1 yıl
tamam bekliyorum mailini
- +1 yıl
MAİLİNİ BEKLİYORUM YOKSA SORU SORACAGIM FORUMA neden atmadın diye mail :=)
Soran+1 yılsor bakalım ne diycekler merak ettim:)))
- +1 yıl
cok teklif var benim gibi utangac birine =-) hatta diyorlarki sende bize katıl (biz onu umursamıyanlar olarak kulup actık üye ol diyorlar yok diyorum.) ben herkesi umursarım yaratandan ötürü deyip es gectim.
- +1 yıl
artık bende seni umursamıyorum demekki senin geninde var.
hiçbir zaman kendini tamamen salmamalısın karşındakine. Mesela sana şunu giyinme şuraya gitme dediklerinde tavrını koyacaksın her istediklerini yapmayacaksın iyi birisin tamam ama heyacanı korumak gerek. Sen her istediklerini yapar çok değer verir çok seversen ilişkinin heyecanı kaçar. Malesef durum bunu gerektiriyor yapabilirsen...
04 Yorumla
Soran+1 yılilişkim olamıyo ki...
- +1 yıl
valla ben de 1 sene peşinde gittim sevdim değer verdim bu yüzden kaybettim. Ilk başlarda o benim peşimdeydi sonra ben çok yüz verince ilgilenince heyecanı kaçtı. Artık kasmıyorum kimsenin üzerine gidip çok değer verip poposunu kaldıramam. Bir kere yaptım o hatayı daha yok herkez ederi kadar. Acı çektikçe anlıyor insan...
Soran+1 yılben ne acılar çektim bu ilk değil ama son olsun istiyorum.çünkü mutlu olmayı gerçekten hakediyorum
+1 yılErkekler konusunda bir erkek olarak çok iyi yaptığım gözlemi söyleyim; erkekler gerçekten elindekinin kıymetini bilmiyor ve kaybedince anlıyor, ayrıca hep daha fazlasını istediği için sürekli arayış peşinde, sanırım o.ç. olayı buradan kaynaklanıyor olabilir, ama bu lafı söylemenide ayrıca kınıyorum...
21 Yorumla
Soran+1 yılo lafı belli kişilere söledim.iyilere lafım yok ama beni bulmuyor napayım
Ülkemiz erkeklerinin kadınlarda en çok rastladığı olay budur işte.SABİT KARAKTER.Ülkemiz erkekleri kadınlarda hep aynı şeyleri görmek istemez.Bazen şehvetli bazen kaprisli, bazen sevinçli bazen duygusal, ne yazık ki böyleyiz arkadaşım.birazda psikolojik olarak gözden geçir istersen kendini.belki de bi'yerlerde bi'problem olabilir...
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır olay o değil.ben fazla doluyum aksine.tüm duygularımı dolu dolu yaşarım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakıyolar ayakkabı numarandan başka bi numaran yok bırakıp gidiyolar demekki.
kültürlüyüm demişsin ama bakalım ne kadar öyle
erkekler cinsellikten başka gülüp eğleneceği birileriyle de olmak isterler
öyle saf saf oturuyosan yanında görüntü herşey değildir yani...01 Yorumla
Soran+1 yılyok canım saf saf oturacak biri değilim.hayatıma girenler özgüvenimi sarsıyo olay bu
,Hayatına cok fazla erkek sokmayı tercih ediyorsan bunlara katlanman gere. öyle degil mi?
Cok fazla kişiyle mi sevgili oldun yoksa?
Sen kendini agır almıyorsan seni kimse agırdan almaz032 Yorumla
Soran+1 yılilişkşm olmuyo ki mecburen fazla kişiyle tanışıyotrum.ama kimleysem ona sadık oluyorum.çok teklif eden oluyo falan ya basit mi görüyolar güvenmiyolar mı anlamadım
Soran+1 yılmesela aramayınca üzerine gidip tersliyorum.baştan sevgili modunda sora iplemeyen moda giriyolar.ben de verip veriştiriyorum.bir yandan da vazgeçemiyorum
Soran+1 yılsanırım haklısın.soğutuyorum.aslında sahiplenmeden de değil öyle ben hem sevgili hem arkadaş görüyorum karşıdakini
- +1 yıl
Sevgili dedigin zaten arkadaş dost kardeş olmak zorunda. bunun da zamanı var. birden bire olamaz ki. sevgilin senin arkadaşındır da. öyle olmalı. yoksa nasıl gecer ki ...
soğutma konusunda lendini frenlemelisin. ısıtma aşamasında birden sogutursan umursanmaz birisi olursun. cabuk parlamamayı dene.
Soran+1 yılısınma aşamasında terkedildim nolcak?bukadar kolay nasıl vazgeçiliyorum?
- +1 yıl
ısınma asaması öyle basit bir asama degildir ki ?
ısınma sana göre miona göre mi?
eski sevgili polemigi var. bazen o devreye girer. birden bire eski sevgilisi ortaya cıkar ve senle olan ilişkiyi bitirebilir.
onun dışında yanlış erkegi sectiysen bu erkek birden fazla kızdan bir etki bulmuşsa. ve o birdenfazla kızdan birisi ona daha farklı davranmışsa onunla gitmiştir.
yani o kadar cok şey var ki..
Ben seni deegiştiremem birden. sadece fikir verebilirim.uygulamak sana kalmış birşey.
Soran+1 yılevet eski sevgili ya da yeni kız olqayı.bana yeni biri dedi.ona kaydı aklı.sen kadar seksi falan da değil dedi üstelik.gel de delirme:(
Soran+1 yıltamam işte adam sanıp seçtim.
Soran+1 yılya etkileniyorum işte...sebep herşey olabilir ya bir bakış ya bir düşünce tarzı v.s mesela en son ki adamın ilgisi konuşma tarzı falan etkilemişti...ama elde ettikten sonra sallamadı.sanırım hayatında biri zaten varmış onun.
- +1 yıl
Etkilenmek ayrı elde tutma cabası ayrı birşey. Karşındaki seni elde edemeyecek kadar uzak ama elde edebilecek kadar yakın olmazsan umursamaz ve seni terkedenlerin arkasından sadece küfredersin. bir kişinin hayatında biri zaten varsa bunu nasıl onunla gecirdigin zaman zarfında anlayamıyorsun. . Ayran gönüllü olmasana biraz. etkilen ama cok fazla belirtme , hissettirme. birden hissettir ama birden geri cekil. bu karşınakini şaşırtır.
Soran+1 yılsaol.ama işte güzelliğime falan güvenip taktik yapmıyorum sonuç bu.evet elde tutma çabasına hiç girmiyorum içimden ne gelirse pat pat yapıyorum.
Soran+1 yılben zevkim için çıkmıyorum ki kimseyle.aşk arıyorum
Soran+1 yılen son ilkini birini unutmak için çıkmıştım.o da tek gecelik oldu.çocuk ünlü biriydi zaten görüşmedik daha.sonraki ile 1 yıldır arkadaştık.bir an çekim oldu yattık sora bi kaç kez daha görüştük sora kız arkadaşına döndü.
Soran+1 yılyanlış anlama ama en sonuncusuyla aramızda iletişim vardı.ikimizde karşı koyamadık.oldu:(çok frenlemiştim ama oldu işte.şimdi görüşmüyo benle.
Soran+1 yılnedne anlamıyosun ki...birini beğenip istemek normal değil mi:Sben olsa ilişki yaşardım olmuyo işte bunu soruyorum zaten
- +1 yıl
Yahu birini begenmek hoslanmak normal. Ama ne oldugunu bilmeden etmeden ona kaptırman normal degil yanlış. Ona bakarsan her erkek cogu kızdan hoslanır. ama ilişki yaşamaz cünkü kız istemez. anladın mı? bu yuzden sana kız secer dedim . Kız ister. secer alır ama kızın kontrol mekanızması , algısında secicilik ve kendisinin mantıklı hareketiyle erkegi kendine baglaması yoksa kız sadece kullanılır. duygusal da fiziksel de. Bu yüzden dogru düzgün secim yapıp kişiyi analiz etmeden yapma birşey
Soran+1 yılhaklısın.ama baştan terkedilince bunlar olmuyo işte.ilişki yaşasam belki bağlıycam ama yok işte.
- +1 yıl
Yahu hala ilişki yaşasam diyorsun. Bak biriyle konuştuktan ne kadar süre sonra dudakların degiyor yada birşeyler yaşıyorsunuz?
bu eger 1 haftadan az ise sen böyle devam edersin. ama degilse farklı ki. sanırım 1 haftadan evvel yaşıyorsun. bu yanlış cinsellikle baslayan ilişkilerin %95 i biter
Soran+1 yılneden bitiyor cinsellikle bağlanan ilişkiker de var.biz de niye bitmiyor da siz de bitiyor
- +1 yıl
%95 oldugunu görmelisin.kız erkek farketmez merak etme. Aslında erkegin bitmemesi gerek belki. Ama şu var duygu olmadan sevişmeler bunlar. gercek duygu olmadan sevişmek ; ilişkiyi saglam temeller ile başlamadan bitime dogru yıkıma dogru gitmesine sebeptir.
Sen sizde cinsellikle baglanan diyorsun. hatta bitmiyor diyorsun. ama olay bu degil.
Olayın 3-5 boyutu var aslında. mesela seni 1 gecede yataga atan birinin senle işi bitmiştir. anlatabildim mi? daha fazla yazamam kusura bakma iyi günler
Soran+1 yılteşekkür ederim ilgin için.
+1 yılSeni egolarını tatmin etmek için seçiyolar.Başka bi açıklaması yok.Böyle insanların arkasından üzülmeyi bırak isimlerini bile hatırlamıyacaksın.
24 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi diyosun?o zaman kullanıyolar beni.herkes benle ilgileniyor onlar da ben tavladım modunda yani olay o mu?
- +1 yıl
Bana öyle geldi.
Soran+1 yılsen yapıyo musun bunu peki
- +1 yıl
Ben kendi egomu yendim.Şayet yenmeseydim bile egomu şişirmek için birisinide üzecek kişi değilim.
+1 yılbende 1.72 boyundayım iriyim biraz bu yüzdende kursa başlıcam o erkeklere gelincede kendileri üzülsün seni kaybettikleri için
014 Yorumla
Soran+1 yılne kursuna başlıycan bebeğim
- +1 yıl
spor salonuna yani :)
Soran+1 yılevet spor özgüven veriyor.
- +1 yıl
aynen öyle hem biraz daha zayıflayınca daha da kendime güveniceğimi mutlu lucağımı düşünüyorum
Soran+1 yılevet ben zayıfladım ama kafa aynı:)
- +1 yıl
:)) ne kadar sürede kaç kilo verdin ve nasıl :)
Soran+1 yılkonu değişti:)bak 1.beyaz ekmeği kesinlikle bırakacaksın.tam tahıllı ekmekler,tam tahıllı gevrekler yiceksin.bitkisel yağ ve margarini kes herşeyin doğalına yönel.zeytinyağı tercih et.son nokta 7den sora asla ve asla ağır bişi yeme meyve falan ye.bak nası işe yarıycak;)
- +1 yıl
ah şu tatlıyı bıraksam zaten sorun kalkcak ortadan yemek çok yiyem birisi dğilim ama çikolata abur cubur olsun dayanamam yerim ama pazartesinden itibaren hayatımdan çıkıyo bunlar :)
Soran+1 yılabur cubur da ye ama kalorisi önemli...mesela çok hareketliysen yakarsın.yediklerinin kalorisini hesapla günlük.belli saatten sonra abur cubur yeme yine de.
- +1 yıl
haftada 1 kere tatlı yiyebilme izni varmş öyle yapcam artık umarım kilo veririm :)
Soran+1 yılonlara aldanma.dur benim bi arkadaşım var adam 120 kilo falandı 1 ayda 8 kilo verdi.bana sabahları tereyağlı yumurta yiyom falan demişti.sırları var öğreniyim.herşeyi yiyo ama beyaz ekmek asla
- +1 yıl
sen beni ekler misin ? ben ekliyeemiyrmda gizli olduğun için
Soran+1 yıltamam ekliyorum
- +1 yıl
teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasılsın? Bu soruyu soralı baya olmuş umarım buralardasındır hala. Bende aynı konudan mizdaribim. Ve artık üzülmekten acı çekmekten çok yoruldum.. sen de kendimi gördümmm. Umarım yazdığımı görürsün biraz dertleşebilir miyiz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. demmki hayatına soktuğun kişiler sende sevgi arıyacak tipler değilmiş .
12 Yorumla
Soran+1 yılevet hep yatmak istiyolar ve ben kendimi sadece bunun için birlikte oluncak biri olarak görmüyorum
hemen bağlanıyor ve karşıdaki üzerinde tahakküm kurmaya çalışıyorsun.umursamaz ol bak senin ne istediğini öğrenir öğrenmez yapmaya koşacaklar.
11 Yorumla
Soran+1 yılne farkeder.bana attığı mesaj şu;ben kararlıyım,lütfen numaramı sil.kib.yazmış
+1 yılkarşınızdaki erkeğin sizi elde etme süresi tahmini ne kadar sürüyor?
16 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta falan bazen 2 gün
- +1 yıl
sorun burada işte.bu süreyi en az 2 ay yapmanız lazım.bu kadar kolay elde edilmemelisiniz kanımca.peki siz ilişkilere uzun vadeli olarak mı başlıyosunuz?
Soran+1 yılbazen uzun bazen kısa.genelde kısa vadeli.sonra aşık oluyorum.işler değişiyo.ayrıca sex e dayanamıyorum isteyince oluyo napıyım!
- +1 yıl
şu ana kadarki en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü
Soran+1 yıluzun ilişkim olmadı ki hiç.
- +1 yıl
o zaman durum açık sanırım.olayları çok kısa sürede yaşamamaya çalışın.daha uzun süre alsın herşey.biraz sabırlı olursanız daha iyi olur herşey.iyi günler
fazla evetçisindir.Kıramıyorsndr erkeklerin isteklerini.Onlar da istediğini elde edince bırakıyorlardır.Sadece bi düşünce
00 YorumlaAyni konudan muzdarip ve hayatimi gitgide etkilemeye baslayan bir konu benim icinde ayni sorunlari yasiyoruz canim maalesef. Paylasmamiz ve konusmamiz gereken bir çok konunun olduğunu düşünüyorum sizinlee
00 YorumlaBu konudaki fikirlerimi dün paylaşmıştım. Sendin yine sanırım (:
00 Yorumla
+1 yıltalih olacak biraz da insanda...ama kendine yorma...diledğin sevgiyi bulman dileğiyle...
10 Yorumla(elde edene kadar iyiler sonra sallamıyorlar en tipsizinden en yakışıklısına kadar) kritik cümle bu işte
01 Yorumla
Soran+1 yılyani?sorun ben de mi?ha?
+1 yılcanım beni eklermisi konusmak istiyorum seninle
01 Yorumla
Soran+1 yılşimdi ekledim seni
+1 yılseni anlamayan..üzen yaşamasın be!
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
çok taviz veriyorsun..
02 Yorumla
Soran+1 yıltaviz derken?çok kısa sürüyo ama hemen neden bitiyo
+1 yılkendini hırs haline getiriyosun
00 Yorumlakıyamam :S yalnız değilsinn :(
00 Yorumlaistediğini çabuk alıyosa olabilir bence...
00 Yorumlaçok tatlı olman olabilir ama çok üzüldüm sana
07 Yorumla
Soran+1 yıl:(keşke çirkin uyuz biri olsam sebep diycem ama yok işte sadece fazla i,yiyim
Soran+1 yıliyi de hepsi mi bozuk bu adamların
Soran+1 yılonlar o.ç l,k yapınca sorun yok ben gerçeği söleyince mi sorun oluyo
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne