Askerlik için Kıbrıs'a gidecek demişsin. Kıbrıs'ın neleri ünlü, bilmeyen yoktur sanırım. Ayrıca problem o da değil, ne olursa olsun kendine güvenen insan ona güvenmeni rahatça söyleyebilirdi. Ayrılmakla iyi etmişsin, bu sözü veremeyen erkek kendinden emin değildir. Belki de eline geçen fırsatları değerlendirmekten geri kalmayacak, sorduğunda ise sadece boşluğuma geldi diyecekti. Sıkma canını.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin o klmeyi kullanman yanlis falan degil. Benimde nisanlim askere gitti sana guveniyorum beni bekle dedi bende söz verdim. ama bnde sana guvneblr miyim dedi. Tabkide dedi oturduk konustuk birbirimize guven sagladik. Bunda ne var ki auclu olacak sevgilin kendine guvenmiyo bence ki sana da guven vermiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kendine güvenmiyor.
Her yemekte şap var güvenmesen ne olur yani erkek arkadaşın da biraz sert çıkmış tamam ama askerlik sıkıntılı iş askere giden insanın üstüne gitmeyin hele ki acemiye gidiyorsa hiç yüklenmeyin bunun birde usta birliği var hakkari şırnak silopi çıkma ihtimali var usta birlikte , kafasında ne kadar soru sorun var bir bilseniz...
03 Yorumla
Soran+1 yılaskere Kıbrısa gidecek of allam of acemilik 1 ay bişey sürüyor niye takayım onu ya?
Ilk şıkki seciorm.. gayet dogal bunu sorman ole kizlar varki otturuorlar valla isine gelmiosa gidicek tbi yapck bisi yk dogrusunu yapmssn
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç üstüne gitmezdim, tahmin edemeyeceğin kadar anlaışlı biri oldum buymuş karşılığı, böyle ufak bir istekte ayrıldı. hayırlısı oldu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim bak benimde sevgilim uzmn. Jandrm egitimi icin İzmir focaya gidicek.. Bugun bielikteydik son bulusmmz olacak araya tatil girecek bayram filan derken ; her neyse sadete geliyorum biz bugun aglayarak soz verdik birbirimize.. Yani anlayacagin insanin icindn gelecek bu soz. İyi yapmissn ayrilmakla
01 Yorumla
Soran+1 yılof of.
Sen ona guvenmiyorsunki sormussun oyle bisey sormanda hata yok tabi sorabilirsin onunda sana cevap vermek gibi bir mecburiyeti olmali cvap vermedigine gore oda kendine guvenmiyor demekki bence ayrilmaniz iyi olmus en azindan ikinizinde kafasi rahat olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
yanlış şıkkı işaretledim. sadece başlığı okudum o zaman 2. şık derdimde ama metni okuyunca sen sorduktan sonra sözü vermediyse en doğru kararı vermişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmayacak böyle ayrılalım diyen de oydu :) doğru olan bu teşekkürler.
+1 yılHatalısın bence ona güvendiğini ve onun senin güveniniği boşa çıkarmayacağını bildiğini söyleseydin daha iyi olurdu onu bekleyeceğini söylesen daha iyi olurdu
05 Yorumla
Soran+1 yılo bunu onaylayacak mıydı o güvenceyi verecek miydi? görüünüşe göre hayır
- +1 yıl
Ama şöyle düşün sen bunu söyleyince o senin ona güvendiğini bilip her bir hataya yöneldiğinde aklına bu sözün gelip vazgeçecekti eğer gerçekten seviyorsa
Soran+1 yılNicknamein pollyanna olmalıymış. Saf olma bu kadar erkek bunlar. Umrumda değil artık
- +1 yıl
Öyle söylerler neyse kendin bilirsin fikrimi belirttim ben :)
Soran+1 yılteşekürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 8 gün sonra kıbrısa gidiyorum. Sevgilinin telefon numarasını verde takılak onla karıya gidek :D
05 Yorumla
Soran+1 yılg*erizekalı.
Soran+1 yılbir b*k mu sanıyosun kendini?
Cevap sahibi+1 yılaa rencide etti beni asdsjkdqwe :D Ulan çok gülüyorum sen ve senin gibilere :D
Cevap sahibi+1 yılMerak etme çakar birine, karıyada gider, senide aldatır hiç merak etme.
Soran+1 yılŞu an naptığı zerre kadar umrumda değil , teşekkürler
Neden söz vermemıs senı sevmıuormu yoksa diye düşünür ınsan
11 Yorumla
Soran+1 yıl...
+1 yılKıbrısta askerlık zor canım benım arkadasımda orda askerlık yaptı inan yapmam dıyen bıle kotu yollara sapar. En doğrusu ayrılmanz askerdeyken sen yıpranırsın yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılçok saol. Ben de tahmin ediyorum güven versin istedim veremedi zaten sadece ona güvenememi istedi göz yummamı isterdi sonrasında da.
- +1 yıl
bosver canım en azından ayrılırsan için rahat olur :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiyi bitirmeye gerek yoktu sen de onun yaptığı gibi eğer bir güvensizlik hissedersem ben de gider başkalarıyla gezer tozarım artık gerisini sen düşün derdim yerinde olsam. Arama mesaj atma sorma bırak seviyorsa öyle ya da böyle arar.
05 Yorumla
Soran+1 yılo bitirdi. Senin bu güvensizliğin ve inadınla olmaz dedi en son ben de okey tamam falan bitti yani.
Cevap sahibi+1 yılNeyse dediğim gibi yazma, arama, sorma seviyorsa pişman olup dönecektir. 1 ay sürse de böyle devam et ;)
Soran+1 yılBen istemiyorum istemiycem de. Bitti yani bulamaz daha beni.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorn da yok hayatına devam et ;)
Cevap sahibi+1 yılZaten o bitirmiş sana hesap soramaz ;)
+1 yıldegil tabiki , endise duymak bir kadinin en dogal hakki , erkek arkadasini onemsemen suc degil olsa olsa deger vermek olur
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
+1 yılO nasıl soru? güvenmiyosan yanında ne işin var madem güvenmiyon güvenebilirsin cevabına nasıl güvencen
02 Yorumla
Soran+1 yılbenzer şey bana da oldu ve ben onun güvenini kazanmak için çalıştım. Ayrılalım olmaycak demedim.
- +1 yıl
ortada bişey yokken güvenmediğini açık açık söylemişsin yani daha ne olsun
adam askerde ne yapacakki sanki güvenmiyorsan öyle biriyle neden başladın adam bana güven diyip gidip herşeyide yapabilir insanın içinde olmalı dilin değil
15 Yorumla
Soran+1 yıliçindekini diline vursun güvence versin istiyorum madem öyle söyleyip söylememsi de bir şeyi değiştirmez. Kıbrıs iğrenç bir yer.
Soran+1 yılçalışıyordu zaten şimi bambaşka kıbrıs gibi bir şehirde. Ben söylemeden o güvenceyi vermesi gerekirdi. Kendi kaybetti.
Soran+1 yılgörünen köy..
+1 yılo çarşı izinlerinde malı götürecek onu düşünüyor ben sana sözü vereyim gerçekten o götürecek :)
06 Yorumla
Soran+1 yılne kadar kötüsün. Ben şimdi bir adım atsam azcık duygu sömürü yanına gitsem falan Yine de yapar mı? Söz de verdirttim diyelim.
- +1 yıl
sana şunu söyleyim erkeklerden eğerki aldatmasını istemiyorsan gerçekten içinden allah korkusu olan bir kişi bulman lazım ya da çok utangaç olacak ondan başkası yalan bence.. kendime bile güvenemiyorum...
Soran+1 yılabi durum bu kadar mı vahim yapmayın nolur ya
- +1 yıl
aynen.. eğer seni aldatmasına izin veremezsen eğer daha önceden bazı şeyler yaşamış birisi bulmanı tavsiye ederim.. çünkü erkek doyumsuzdur başka kukuları merak edecek nasıldır felan filan illa birşeyler kovalar.. ne yazıkki çok kötü bir fıtnatımız var :(
Soran+1 yılben ilişkiye de girmedim evlenmeden girmem de allah korusun bu da kocaman bir dezavantaj. Bazen ileri gittiğinde dur diyorum ve alınıyor küsüyor falan başkasında yaşayacak belli ki.
- +1 yıl
ama erkekler senin gibi bir kızıda evlilik için düşünür , eğer ilişkiye felan girersen zaten evlenme ihtimaliniz düşer.. çoçuk için basit olursun benden söylemesi... gece gecede erkeklerden çok küfür yiyecegiz he :)
bence en doğrusunu yapmışsın. Ark niyet varsa işin içinde ileride zaten daha da kötüye giderdi
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
Askere giden birine böyle şeyler söylenir mi o psikolojiyi bir bilseniz ne çok hak verirsiniz erkeklere.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu sayede biz de nasibimizi alıyoruz fazlasıyla merak etme.
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Bu söz erkekler için bağlayıcı olur. Keşke sormasaydın bunu.
04 Yorumla
Soran+1 yılo sözü veremedi. ortada.
Soran+1 yılDefol
he askere her giden evlenip geliyor kışlada dama silah değil kadın veriyorlar böyle sorumu olur ya
01 Yorumla
Soran+1 yılben tezgahtarlık yaprken bir asker gidiyor öteki geliyordu neydi onlar? Ki Kıbrıs gibi bir şehir. her neyse yeter umrumda değil.
hatalısın güven olmazsa olmazlardandır ilişkide ve sen direk ona güvenmediğini belli etmişsin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılkazanmaya çaışmak? ben yaptım zamanında.
Aslında o soruyu sevgilinin sana sorması lazım siz kızlara hayatta güven olmaz askere giden srvgilinizi daha ilk günden satıp başka bir piçin kollarına gidersiniz
016 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir genelleme bu? öyle olsa ben kendime güveniyorum sen de güven. Senden de bunu söylemeni bekliyorum demesim.
Soran+1 yılneye dayanaarak söylüyosun nerden tanıyosun beni de böyle bir suçlama yapıyosun?
- +1 yıl
hepiniz aynısınız da o yüzden sizin içinizde gerçek sevgi falan yok. sizin sürekli yakışıklı serserilerle fingirdeşmeniz artık biz erkeklerin size karşı güvenini sıfırladı. kendini istediğin kadar tanıt. sevgiliniz uzak bir yere gitse haftalığına mesela, hemen piç serseri arayışına geçersiniz siz böylesiniz yürekten sevmek gibi bir kabiliyetiniz yok 0.
Soran+1 yıltam bir m*lsın. Evet görüyoruz her seferinde azcık uzaklaşıldığında kimin hemen arayışlara girdiğini. Azcık dürüst ol burada dürüstçe söyleyen arkadaşları örnek al. şimdi defol.
Soran+1 yılnefreti başkasına kus g*erizekalı. Sen salaksan kızlar napsın.
- +1 yıl
salak sensin sizin yüzünüden bu halde düştüm sizin bu şekilciğliğiniz durduk yere nefretiniz kininiz beni bu hale getirdi şimdi salak ben oldum öyle mi? asılk salak szlersiniz size zerre kadar güven olmaz Allah kahretsin hepinizi. siz gelin benm görünüşüme laf edin durduk yere laf söyleyin sonra da sorunlu ben oliyim. zeytinyağı gibi üste çıkma be
Soran+1 yılneyine laf ettim senin mk :D Sen önce kendinle olan problemlerini atlat sonra gel burada artistlik yap. HA bir de siz erkekler aslında aynısınız biliyorsun. Kalbiniz bir tarafınızda atıyor.
- +1 yıl
siz de aynısınız yakışıklı piç serseri görünce ağzınızın suyu akıyor yalan mı yanınızdakini hemen satarsınız siz. bn size artistlik falan yapmııyorum. sadece sizin sebepsiz yere bana karşı olan nefret ve kininizi çözemedim. dış görünüşüme bakarak sapık abaza damgasını çakıyosunuz. şimdi sende benim fotoğrafıma baksan sen de aynısını yaparsın açık ve net. sizin bana karşı tavrınız sabit. ben geldimmi anında terslemeler küçük düşürmeler yetti artık yetti insanım l*n ben insan. neyin peşindesiniz ölüp gitmemimi istiyosunuz? :@
Soran+1 yılhastasın. Ben senin tipini görmedim bile. Yazığın ilk cevaba bak sonra baştan sona hepsini oku uğğrşamıycam psikoloğa git. by
Soran+1 yıll*n BEN SENİ NERDE GÖRÜCEM İT DALGA MI GEÇİYON defol.
+1 yılsen o soruyu sorduguna gore ılıskı zaten coktan bıtmelıydı.. sen guvenmıorsun ona, o da susarak sana guvenmedıgını bellı etmıs aslında. aldatıcak ınsan her halukarda aldatır cunku!
03 Yorumla
Soran+1 yılgüven vrmeli ilişkide iki kişi birbirine körü körüne güvenememeli. Bak şu an sonuç ne? Analadığımı söyleyeyim mi yaparım diyor ama diyemiyor yapmam da diyemiyor. o kendine güvenmezken ben nasıl güveneyim?
- +1 yıl
o guvenceyı zaten hıc bı erkek veremez kı arkadasım. o sımdı zaten askerde napıcam ben sımdı dıe dusunuor sen de ole deyınce sınır olmus. ama fırsat buldugunda yapıcak gıbı duruo senınkı de!
Soran+1 yılBen söylediğim için değil yani yapıcakmış zaten. Şimdi bana güven, yapsaydı da askerdim boşluğuma geldi psikolojim bozuktu cart curt.
+1 yılaskerligimi kıbrısta yaptım 3 ay once geldim. neresinde yapıcakmıs tam olarak.. kıbrıs rezalet bir yer asker olarak hiç bişey yapamaz.. millet tatile gidiyo zannediyo ama egitimlerden basına kaldıramıcak
03 Yorumla
Soran+1 yıliki haftada bir izni var zaten. Belki o da şu an tatil yapcak gibi geliyor güvenemedi kendine. Ama sonuç olarak güvenemedi ve bitti.
- +1 yıl
iki haftada bir carsıya cıksa ne olucakki.. sabah 9 aksam 6 da donus.. gece clubleri aksamları faaliyet gosteriyo gunduz hayat yok kıbrısta.. zaten askerinde oyle yerlere girmesi yasak askeri inzibatlar dolanıyo.. anlıcagın askerken kıbrısta hiç bişey yapamaz.. yorgunluktan aksam olsada uyusam dicek.. gecede nobeti olur buyuk ihtimalle.. oyle işde
Soran+1 yılya bunları arkadaşım da söyledi. Benden bunu duyduğunda güven bana diyebilmeliydi hep böyle bir yarım ağızla her neyse ya.
Disarda olan sensin asil onun şüphe duymasi gerekir
05 Yorumla
Soran+1 yılben şüphe uyandıracaktım bir insan değilim. İkincisi ben kendime güveniyorum sen de güvenebilirsin Bunu sen de söyleyemez misn dedim, sanırım söyleyemzmiş.
Soran+1 yılaldatabilir ama dürüst. Bana sadık olacağını n garantisini istediğim şekilde vermeyen dürüst olsa ne yazar?
Soran+1 yılevet. Yapsaydı da o onun karaktersizliği olurdu. Aynı şey benim için geçerli ben söyledim o söylemedi.
+1 yılHatalısın tabi ki mal. Asıl senin ona güven vermen gerekir. O sana nasıl güvensin y*rrak uzakta öyle. Hemcinsleriyle birlikte vatani görevini yerine getirecek o. Sen ise karşı cinslere kuyruk sallayıp duracaksın. Sana nasıl güvenilebilir ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılben gerekeni yaptım zamanında. Güvenini kazandım onun verdiği karşılıksa çocukluk yapıyosun bilmem ne, zor değil bir cümle kurmak. kendi kaybetti.
+1 yılBiraz hatalısın güvenmiyosan neden benimlesin diye sorarlar adama ama hakında var erkeklere güven olmaz ve bu kadar çabuk vazgeçmesi saçma
02 Yorumla
Soran+1 yıllafını ettirmemesi istediğimi söyleyebilmesi gerekirdi geçiştirdi bana güvenmiyor musun bunları düşünmene gerek yok falan filan. her neyse hayırlısı böyledir demekki
- +1 yıl
Dediğim gibi o konuda abartmış
+1 yıltatile gitmiyor askere gidiyor en fazla yoldan geçen kızlara bakar ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuyor güzelim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılulen askere giden çocuk bir tabur sapın yanına gidiyo onun sana güvenmesi lazım :d
125 Yorumla- +1 yıl
alkışladım
+
Soran+1 yıls*ktr*n.
Cevap sahibi+1 yıldoğru söyleyende kabahat çarşı izninde o meşhur plajlara umarım gitmez denize çıplak giriyo kadınlarda o yüzden dedim yanlış anlama :)
Soran+1 yılbunu niye söylemiyosun da artistlik yapıyosun?
Cevap sahibi+1 yılseni teselli ediyorum artislikten ne yana bizde askerlik yaptık asker olunca bir erkek 1 hafta boyunca sap gördüğü için hafta sonu normalinden 1000 kat daha azgın oluyor o yüzden moralin bozulmasın
Soran+1 yılhaklı olduğumu gördükçe moralim düzeliyor mu sanıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılyok ama sen istedin hem valla birşey söyleyim mi benim 9 yıllık ilişkim var askerliğimi ankarada yaptım hatunumu 7 sene sonra aldattıysam buda askerde oldu doğanın kanunu hacı moralini bozma
Soran+1 yılaferim mi diyelim? Kızın haberi var mı noldu sonra?
Cevap sahibi+1 yılhiç birşey olmadı tabiki yok :) ağustos 17 de nişanımız var saygılar kendine iyi bak haberinde olamaz zaten canım asker arkadaşım skoy vermediği sürece
Soran+1 yılYAZIK. Sana hayatını teslim eden o kızcağıza yazık. Allahından bul öküz.
Cevap sahibi+1 yılseninkinide görücez :D biz düşemedik ki kıbrısa arkadaş çok şanslı ahaha
Soran+1 yılafedersin de senin kız biraz da salak sanırım belli yani nasıl bir hayvan olduğun nasıl anlamamış şimdiye kadar?
Cevap sahibi+1 yılasıl salak sensin ki erkek arkadaşına güvensizliğini ona değilde bizlere soruyorsun
Soran+1 yılolay ortada. Kimsenin kafasıyla bir şey yapmadım ben. hak veren verir vermeyen de kendi hayatına devam eder nokta.
Cevap sahibi+1 yıltabi canım sen bu kafayla devam et
Soran+1 yıledicem, EVET! Allah ıslah eylesin senin gibileri de.
Cevap sahibi+1 yıl:D kınama başına gelir
Soran+1 yılkınamıyorum p*ç dua ediyorum. Bak kınama böyle olur : Umarım o kızı bir daha aldatırsan aids kaparsın.
Cevap sahibi+1 yılben p*ç sem sen bir numaralı orsp. sun
Cevap sahibi+1 yılben en azından profilim açık yazabiliyorum senin kendini göstermeye bile cesaretin yok
Soran+1 yılevet burada kız arkadaşımı aldattım deyip onunla resmini koyacak kadar şerfsizsin çünkü. Hadi yoluna.
Cevap sahibi+1 yılO çocukta seni aldatır inşallah :D da dediklerim aklıma gelir ki sende bu kafa olduktan sonra seni çoktan aldatmıştır
Soran+1 yılevet zeka seviyen de anlaşıldı. Ayrıldık diyorum arkadaşım o konuşmadan sonra bitti söz vermedi ve bitti. Naptığı beni ilgilendirmez artık.
Cevap sahibi+1 yılahahaha:D çocuk bile çekememiş seni biz laf yetiştiriyoruz bu sebebten ayrılacak kadar zeka sahibi olduğunu bilseydim hiç yazmazdım zaten şimdi git parmkla kendini engelledim seni bb
Soran+1 yılbigün lezbiyen olursam bunun sebebi erkekler, cidden.
Evet suç. Ona güvenmişsin ki sevgili olmuşsun ne diye soruyorsun tekrar.. İçinde şüphe varsa ne diye sevgili oldun..
01 Yorumla
Soran+1 yılgüvendim bitti hayaımı teslim mi edeyim? Ondan sonra erkektir yapar olsun. bir git.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısn sen cnm. bırak aynı yerde yaiadgn hergün görüşebiliceğin düzgün birini bulursun. erkekmi yok sana
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
+1 yılAskerde kizlarla oynasmaya mi gidiyor ki öyle saçma sapan konuştun?
07 Yorumla
Soran+1 yılçok aaskerle konuştum ben sen merak etme.
- +1 yıl
Askere nereye gidicek?
- +1 yıl
Haftasonu izninde geneleve gideceğinden mi korkuyorsun?
Soran+1 yılsahil clublar ne ararsan var orda hayat bunun üzerine. Arkdaşlarına uyup gidebilir gitmeyeceğine dair söz istedim, VEREMEDİ.
Soran+1 yılKıbrıs.
- +1 yıl
Isler değişir o zaman. Bir gitme iki gitmez üçüncusunde gider.
Bir komutan sözü : "askere demirden *m versek s*ke s*ke aşındırır" derdi
Soran+1 yılhelal.
seven erkek sevdiğine bağlı kalan, ondan başkasını görmeyen hatta sana güvenebilirmiyim tarzında soru bile sordurtmayan erkektir.
05 Yorumla
Soran+1 yılbunları düşünmene gerek yok yapan her yerde yapar dedi ama bana güven yapamayacağım diyemedi.
Soran+1 yılya bana bana güven yapmam demesini istedim demedi bitti.
Soran+1 yılnedenmiş neden yani?
+1 yılçok sevmiyorsan beklenmez bence geldiginde başka biri ile cıktıgını düşün. o kadar beklemek boşa gitmesin aglarsın sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten diyorum ya kendi kaybetti. en geç askerden sonra gelicek ama o zaman beni bulamayacak.
- +1 yıl
en iyisini yapıyosun. kendi seviyeni düşürme.
- +1 yıl
seni sevse zaten söz verirdi.
Soran+1 yılteşekkürler.
Hatalısın senin ona olan güvensizliğini farkettiğinden işler karıştı
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol
Soran+1 yılsanırım biraz saf yerine koymuş evet.
+1 yılcarsıyada cıkabilirse ama turistleden dolayı güvenmemiş sonucta seni kaybetmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim
Suc tabi nobette mesaj mi yazacak birine :)) askerde basini kasiyacak vakti olmayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılaskerliik değil ya güven bana diyemedi nokta.
Soran+1 yılayrıca bir yaştan sonra aldatma mesajla olmuyor, sorry.
Suç tabi adam komtanamı hallenecek neyin güvensizliği bu
05 Yorumla
Soran+1 yılo yokken ben başkasıyla mı halleniyorum da o biraz uzaklaştı mı başkasına gidecek?
Soran+1 yılayrılmak mıydı çözüm? Böyle yapıcaksan askerlik süreinde ara verelim, en son da senin bu güvensizliğin ve inadınla olmayacak mıydı çözüm yani?
Soran+1 yılof yaa
+1 yılbenim bildiğim askere giden güven sorunu yaşar karşısındakine
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim açımdan öyle bir sorun olmadı olmazdı da. farkındaydı demekki ve ben sordum ona. Ama ben söylemeden bu konuyu açması ve ikimizin de güvence vermesi gerekirdi. Ben söyledim o söylemedi kendi kaybetti. Sıkıntıya böyle tartışmalara gelemezmiş o da özgür artık ben de özgürüm.
Elemanın söylemesi gerekirdi. Ben kendime hiç güvenmezdim bu konuda askerde olduğumdan dolayı da:/
09 Yorumla
Soran+1 yıldedim askerim yaparım diyosan söyle dedim. Söyleseydi uğraşmazdım bu kadar iki gün oyaladı resmen.
Soran+1 yılasla. öyle yapacak diye tahmin ediyorum ben de ama yok bulamaz daha beni.
Soran+1 yılya hayvan yüzük istiyodu ilk ubluşmalardan itibaren arklarıyla tanıştırmka istemeler yaşadığım yere gelmeler nasıl sildi hemen ya arkadaşlarım şok oldu
Soran+1 yılhiç öyle biri değil gibiydi bilmiyorum cidden
Başlığı yanlış atmışsın tatile demek istedin heralde :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha.
+1 yılolmz çünkü sonra güveninin sarsırmasından iyidir.. pişmanlık misalı
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
yani söle sonra aklın oeda kalır azap çekme
Soran+1 yılneyi söyleyeyim kardeş anlamadım
- +1 yıl
l*n sana güve ne bilirmiyim desene çocuga için de kalamsın :D bezdirdin ya beni
Soran+1 yıldedim o cümleyi kurmadı inadımı güvensizliğimi bahane edip ayrıldı. oyy her yoruma aynı şeyler azcık oku anlarsın muhabbeti
- +1 yıl
üzgünüm :/
+1 yılTamam belki öyle dememen gerekirdi ama gerçekten sevseydi böyle saçma bir şeyden dolayı ayrılmazdı
04 Yorumla
Soran+1 yılmeseleyi inada güvene getirdi. bir cümle kurmadı ya delirtti beni
- +1 yıl
bundan sonra hiç ipleme ne hali varsa görsün eşşoğlusu
Soran+1 yılcanım çok saol :)
- +1 yıl
ne demek :')
+1 yılbence tutamayacagı sözü vermek istememiş gerisi sana kalır.
00 Yorumla
+1 yılbende 2 ay önce kıbrısta bitirdim askerliği :D problem ne çözemdim :D
00 Yorumlayaa bence hertürlü bir gider parasıyla olsada bir seks ini yapar malum askerlik yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
Binlerce erkeğin arasina gidiyo bee napcak erkeklerlemi aldatacak seni:))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıbrıs hatun dolu istemediğin kadar seks kadın şarap kumarr gece hayatı hemde istemediğin kadar verseymiş sözünü i*ne illaki yapardı
010 Yorumla
Soran+1 yılsöz verip her boku da yiyebilirdim dedi kaç defa. her şey ortada
Cevap sahibi+1 yılSoz veri. Her bok. Yemende seni. Serefin olurdu deseydin :)
Soran+1 yılanlamadım kardeş
Cevap sahibi+1 yıldemis ya soz VErip her boku yiyebilirim diye o da senin serefsizligin olurdu deseydin
Soran+1 yılo kadar ters konuşmadım ya hiç bir zaman, ondan kaybettim.
Cevap sahibi+1 yılKonusacan iste
Soran+1 yılfaceden ne o sildi ne ben telefondan da öyle. bu ne demek peki? Gelicek gibi ama askerden sonra gelirse hiç konuşmadığım kadar ağır konuşurum
Cevap sahibi+1 yılBosa zaman kaybetm. erim
Soran+1 yılteşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılBu kadar saçma bir ayrilik sebebi olamaz anlattgin kadarsa senin bir suçun yok
03 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bir insan değilim yapan her yerde yapar. Bunları söylüyor söz vermiyor neden? neden yani?
- +1 yıl
Söz vermek iyi değil bende vermem büyük konuşmamak adina Allah bana nasip etmesin derim belki oda benim gibidir sen usteleyincede kopmuştur ipler
Soran+1 yılya insan napacağını kendi seçer. Allahı katma işin içine.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünde Sormustun Bunu Amacın Ne Kızım Güvenmiyosan Bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılne sormuşum :D Bitti zaten no problem bro.
Ayrılma bahanesı olmuş.
Boşver ugrasma01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
+1 yılgüvenebilirsin diyememiş sonuç olarak.
01 Yorumla
Soran+1 yılkendine güvenmediğini istemediğini düşünyorum ben de. Teşekkür ederim.
İstesede ypaamaz yemeklerde şap var :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYAV HE HE. naparsa yapsın.
Soran+1 yılasdfghjkhgfdsasdfgh zekii
Hatalısın o söylemese de güvenmen gerekirdi (?)
01 Yorumla
Soran+1 yılsoru işareti bile yerinde, teşekkürler.
gereksız bır tepkı
00 Yorumla
+1 yılKıbrıs sonucta
01 Yorumla
Soran+1 yılKıbrıstan a kıbrıslıllardan da, orda tatil yapanlardan da, orayı türkiyeye katan bütün askerlerden de nefret ediyorum.
Ayrıl.
04 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten, teşekkürler.
Soran+1 yıle zor tabi ama imkansız değil, şimdiden çom iyi hissediyorum.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar