Oncelikle gecmis olsun bende bosanma asamasindayim ve 3 gune karar durusmam var anlasamadik yapamadik birlikte yasamayi beceremedik. Bosanmayida anlasmali yapamadik ama allah ikimiz icinde hayirlisini versin derim hep ve senin icinde ins hayirlisi olani verir rabbim. Bende 4 yil sevgililigin ardindan 1 yillik evliligimi bitirdim cok sukur cocuk yok. Ama sana o gozle bakanlar kendilerinin zmanla ne duruma duseceklerini hesap etmeleri gerekiyor. Sen utanilacak ayip birsey yapmadin ahlaksizlik yapmadin anlini dik tut. Keyfine bak. Sen bir et parcasi degilsin ve evlilik sez degil evlilik huzur ve sevgidir. Huzuru yakalayamadiysan salla gec elalem nederi herkes kendinden sorunlu. Umarim anlatabilmisimdir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğerli arkadaşım. Öncelikle şu seni kıskandırmaya çalışanları geç, kulak asma onlara. Bakire olmak ya da olmamak bunları at bir kenara. Evlilik insanların en doğal hakkı. Sırf boşanmamak için direnip birbirini öldürme noktasına vardıranlar bile var. Böyle olsa daha mı iyi? Sen de bir insansın, ve hayatı yaşamaya hakkın var. Pes etmemelisin. Dul olmak evet maalesef bu toplumda daha zor ama insana kendi ayakları üstünde durmayı da öğretir. Zamanla her şey yerli yerine oturur. Sevgilin de olur, birlikte de olursun. Bu çok doğal. Bu konuda kasmamalısın.
05 Yorumla
Soran+1 yılişte kendi ayaklarım üzerinde durmak zorundayım yalnız bırakılıyorum çünkü açıkça dışlanıyorum içten içe. öyle pig noktalarda öyle ince yerlerde bu ayrım çetin bir şekilde sertçe ortaya konuyor. mesela bilmeyen biri vardı ooo mükemmel kız demiş duyunca çok da güzel ama, yapacak birşey yok kaderini çekecek demiş...
- +1 yıl
Bu ülkede sadece senin gibiler dışlanmıyor. hayatın belli alanlarında dışlanan o kadar güruh var ki. Kadınlar, kürtler, aleviler, süryaniler, ermeniler, eş cinseller kısacası tüm ötekiler dışlanıyor. Ama onlar ne yapıyor buna direnip ayakta kalma mücadelesi veriyor. Sen de topla kendini. Gerekirse psikolojik destek al. Tabi bir sürü yolu var da bunların..neyse
Soran+1 yılöteki kimdir? normal olan nedir yani? normal grüruhta sayılan hangi kitle? mesela bana göre boşanmışlar normal başkasına göre değil sana göre kürt normal ona göre değil. bu kıstası kim belirliyor belirleyen bu gücü nereden alıyor?
- +1 yıl
Kalabalık olan kitle normal kabul ediliyor. Azınlıklar her zaman ötekidir. evli olmak normal görülüyor, boşanmışlar azınlıkta odluğu için dışlanıyor. Malesef bu. Yani egemen olan, hakim olan grup her zaman az olan grubu ötekileştiriyor...
Soran+1 yılhımm demokrasının yan etkileri mi acaba :) çoğunluk azınlığı yönetir hesabı kanımıza işlemiş. bunu anladım buna yapacak birşey yok ama saygı şart...
kimin ne dediğine hiç aldırış etme kimse boşanmak için evlenmez senin bunları yaşaman gerekiyormuş. seni daha önce evlilik yaptın diye yargılayacak insanlar zaten senin için doğru kişi değildir. zamanı geldiğinde seni sen olduğun için sevecek ve çok mutlu edecek kişiyi bulursun. geçmişinden pişmanlık duyma en doğrusunu yapmışsın kim ne düşünür diye bir ömür acı çekmeye değmez. sen kendi değerini bil gün gelir senin değerini bilecek kişiyle karşılasırsın. seni yargılayan insanları hayatında tutma onlar seni haketmiyordur.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun öncelikle..
Acele etmeyin iyi insanlar çıkar karşınıza boşanmasanız ne olcakatı mutsuz bir yuvada büyüyen çocuklar falan..
ne siz boşanan ilk insansın nede son olacaksınız..
Bakire oladığınız neden kimse sevmesin tabiki sevecek biri mutlaka çıkar umudunu yitirme..02 Yorumla
Soran+1 yılyok çocuğum yok çok şükür..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bende yeni boşandım 30 yaşındayım. Eşim çocuklarıma şiddet uyguladığı için ve evliliğin gerektirdiği şeyleri yerine getirmediğinden yollarımı ayırdım. 2 çocuk ve bir ben yeni hayatımıza başladık ailemide yanıma aldım. Savaştan yeni çıkmış gibi yorgun ve güçsüz hissediyor insan. dışarıya karşı öyle görünemiyorum tabiki de.
Şimdi kaç yıl sonra birini tanırım olur mu olmaz mı? Cocuklarıma iyi davranır mı davranmaz mı? Yüzlerce kafamda soru var.
Her insan kaderini yaşar bakalım..
Umarım her şey gönlünüzce olur..00 Yorumlaeminim kenedenize göre haklı nedenlerinz vardır boşanmak için ancam malasef ülkemiz insanları kadınlarda dahhil boşanmış erkete değilde kadında birşeyler aramaya çalışır ve olmadık şeyleri yüklerler kadına ve erkelerde zaten (herkes değil) büyük çoğunluğu kadını cinsel arzularını giderici gördüklerinde ayrılmış kadında onlar için sorumlluk yüklmeyeceğine göre ayrılmış kadınlara hos gözle bakmazlar .siz hiç kimseyi dikkate almyın ve doğru olduğunu düşündüğünüz yolda ilerleyin mutlak iyi niyetli insan denk gelecektir hepte sapık değil insanlar
06 Yorumla
Soran+1 yılben bu yolda ilerliyorum zaten ama, ağrıma giden gittiğim yolda sürekli tümsekler çukurlar setler bitmeyecek mi hiç..
Soran+1 yılmesela bir bayan arkadaşım dedi ki biri istemiş onu boşanmış çocuğu yok adamın falan ne evlencem boşanmış adamla iğrenç dedi yanımda bende baktım ben iğrençmiyim dedim. ay mıy eee iii dedi. böyle şey olur mu. evlenme senin tercihinde iğrençl demek ne oluyor..
Soran+1 yılben zaten çok sert duruşlu biriyim öyle insanları da uzaklaştırırım yanımda ki benim yanımda herşeyi konuşamaz annem bile bazen çekinir hoşlanmıyorum bilirler. densizler var işte takmıyorum da herkesin aynı olmasnı antıklı bakmasını insan olmasını saygı duymasını beklemek çok ütopik onu gördüm ben :)
senin çevrendekiler yanlış kişiler..
bakirelik önemli ama evlenip boşanmış birisine hala bu konuda bir şeyler söylemek akılsızlık oluyor bana göre...hiç takma.o evliliğin üstesinden gelebilmişsin , kendini koruyabilmişsin...birkaç tane kendini bilmez yüzünden kendini bunalıma sokma..10 Yorumla
+1 yılbu bakısları dusuncelerı sen asacaksın kım senın ıcın ne derse desın umursama onları bosandın dıye gunah kecısı olamazsın artı bakıre olmalarına ragmen ne haltlar edenler var bence senın anlın acık gögsunu gere gerede gez hıc kım ne der ne dusunur deme emınımkı karsınada senı anlayan bırı cıkacak senı hak eden...haa sana sen mecbursun bılmem ney dıyen arkadasınada sunu de senıde gorucez arın evlen anlarsın anyayı konyayı de ve o kızla muhattap olma derı cunkı mal bırıne benzıyor bence
03 Yorumla
Soran+1 yılhıh işte buna sinirim bozuluyor zaten günah keçisi gibi. işte bak ona gitti evlendi boşandı gördün mü diye sürekli örnek göstermeler kötü örnek ama, evlilik muhabbeti açıldığın bir böyle tuhaf bir baskı tuhaf bir yaklaşım beceriksiz gibi hissttirme. sanki tek amaç evlilik tek beceri alanı bu. beceri değil ki bu uyum. dengine düşen insana da bağlı tek taraflı değil hiçbirşey..
- +1 yıl
aynen ıkı tarafında sınavı bu kı bunu herkes basarmak zorunda dıye bır kural kanun yok zaten sen kım ne derse desın aldırma umursamaz ol bıraz senın orda ne yasadıgını bı allah bı sen bılırsın o yuzden bos ınsaların bos konusmalarına kulak asıpta uzme kendını unutmakı herkesten herseyden once kendın varsın kendının kıymetını bıl canım bundan sonra mutlu olursun ıns
Soran+1 yılinşAllah teşekkür ederim :)
iyiki boşanmışsın. Senin sorunun sosyal çevrenle ilgili bence o çevreden uzaklaş daha medeni çevrelerde var o zaman hayatın normale döner. Bakirelikte bir cacık ta yok bakire olmayıpta evlenen çok insan var evlilikleri de mutlu sürüyor. Bakire olup olmaman seni pek kısıtlamaz aslında. Dediğim gibi sorun senin sosyal çevre ne yap et oradan uzaklaşmanın yoluna bak.
01 Yorumla
+1 yılçekmemeliydin ve doğrusunu yapmışsın boşanarak hayat yeterince kısa ve bunu sorunlar ve sıkıntılarla boğuşarak geçirmek kimsenin borcu olmamalı,boşanmış bir kadın olmak evet yaşadığımız yerde sıkıntı ama düşündüğün boyutlarda değil elbet karşına seni ve bu durumu anlayacak birisi çıkacakdır mutluluk düşündüğün kadar uzak değil...
012 Yorumla
Soran+1 yılama öyle olmuyor işte. ya böyle saçma sapan insanlar çıkıyor ya da adam çok iyiyse bile niyetleri değişyior. ya da başta kabul ederim sanıp sonra, ben yapamam diyip çekip gidiyorlar. bazen diyorum demek ki ben sadece bir et parçasıymışım..
- +1 yıl
önce içinde bulunduğun durumu kendin kabul etmelisin sonra toplumdan bunu beklemelisin evet haklısın hemcinslerimin bir çoğu kadına son cümlende tabir ettiğin gibi bakıyor bunu değiştiremeyiz ama genelleyemeyiz de,sen doğru olmaya güzel düşünmeye devam etmelisin,söylediğinden çok daha fazlasısın,kadınsın ve bir anne adayısın er yada geç...
Soran+1 yılbazen diyorum boşver böylelikle gerçekten seni hakedenler ayıklanıyor bu gün böyle davranırsa zaten haketmiyordur. diğer yandan da ümitsizleniyorum. herkes mutlu herkes dengini bulmuş 2 tane bebesi olan hemcinsim bile (benimle aynı zamanda boşanmıştı) bekar bir erkekle evlendi. üzülüyorum bende bir ben miyim kabullenilemeyen diye...
- +1 yıl
kendine haksızlık etmekden vazgeçmelisin biran önce emin ol hiçbir hemcinsinden eksik değilsin...
Soran+1 yıldeğilim ondan eminim hatta fazlamda vardır belki kendimi severim beğenirim huyumu suyumu çok şükür. ama, olmuyor olmuyor 3 senedir bir tane bile olmaz mı bir tane bile doğru düzgün sahip çıkacak bir erkek görmedim. biraz korkularımda sertleştirdi beni hemen herkesi yaklaştıramıyorum. çünkü niyetlerden çok korkuyorum. bir daha kırılmaktansa gerçekten emin olmam lazım diyorum hep..
- +1 yıl
seninle aynı durumda ve aynı yaşlarda bir kızkardeşim var ve sana benzer korkular yaşıyor haklıda,haklısınız da ama korkularınızın geçici olduğunu birgün ALLAH'ında izniyle göreceksiniz,kalbinizi bozmayın ve acele etmeyin yeter...
Soran+1 yılgeçmiş olsun ne diyim. bugünlerde düşünüyorum diyorum boşanmasaydım demek ki insan olabilecektim. ama, olsun ya şimdi daha huzurluyum daha mutluyum buna değdi. keşke olmasaydı ama, bir yerden sonra bu lazımdı değdi. hiç evlenmeyen insanlar bile var nasip demek ki...
- +1 yıl
acilen silkelenmen lazım düşünce şeklin iyi değil,boşandığın için insanlığından çıkmadın,önemli olan tek şey senin sağlığın,mutluluğun ve huzurun,keşkelerin hiçbirimize faydası yok ; gün dünleri unutma zamanı,gün umutları yeniden yeşertme zamanı hadi kalk ayağa artık...
Soran+1 yılyok iyiyim çok şükür öyle karamsarlığım bugüne has. genel halim böyle olsa ohoooo hiçbirini aşamaz antidepresanlarla yaşardım. öyle mutsuz değilim böyle canımı yakanlardan çok çok fazla sevenim var. ve şununda farkındayım bana önyargılı bakan bir çok insanı zamanla kazandım. hala benim hakkımda çok dua eden nineler bilirim :) her gördüklerinde dua eder üfürürler :) bugüne has bişe nazımı çekin azıcık geçecek zaten.. :)
- +1 yıl
nazını çekme noktasında sıkıntı yok,iyi olmana sevindim,hoşçakal...
Soran+1 yılsağolun teşekkür ederim...
- +1 yıl
Rica ederim...
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle ki bir evin içinde şiddetli geçimsizlik varsa,tadı tuzu kalmamışsa,kendini yıpratmakta neyin nesi oluyor..Hem bir öocuk da mutsuz bir aile ortamıda büyütülmemeli.Ne alacaksın ki ne vereceksin.
Hatalı olduğunu sanmıyorum..Hergün kavga dövüş yaşamaktan daha mantıklı,yerinde bir karar olmuş.Yadırgayan istediği kadar yadırgasın.00 Yorumla
+1 yılsoyledıklerın hayatın gercegını olusturuyor...ısın ozune ınınce cok sacma bır bakıs acısı evet haklısın ama bekaretı sorun etmeyen erkekler de cok var buna emın ol..bır kac kısıyle olmadı dıye hep boyle devam edecegı anlamına gelmez...o kişi snn ıcın hayırlı deıldır o yuzden bekaretı sorun etmıstır, oyle dusun..
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi...
- +1 yıl
üzülme ya:)) yakında aradıgın ınsanı bulacaksın eminm
Soran+1 yılüzülmek değil bu ki ben çok güler yüzlü pozitif ve huzurlu biriyimdir. bu iç dünyamdaki bir birimdi birden burada içimi dökmek istedim. genel kanatimde bu hal hakim değil. ben böyleyim kabul edene der geçerim hep. alnım ak yaşadığüım yaptığım kötü bir şey yok çok şükür. insanın bazen canı sıkılıyor bu sitelerde onun için işte :)
- +1 yıl
bu sıtelerde canın pek sıkılmaması lazım ya, bıraz daha modern gorusun bol oldugu sıteler buralar:) en azından erkekler bekaretı ortalamaya gore daha az sorun edıyor gıbı...kızlar da oyle:)
Soran+1 yılevet öyle ama, burada öyle fikir beyan eden kimsenin sosyalde öyle olduğunu düşünmüyorum. burada herkes sadece mantıklı makul olanı dillendiriyor. kimse ben bunu yaparım ederim demiyor. bu tür sorularda ya da konularda yadırganıyor haliyle. eğlenmek için burada çoğu kimse haklı olarak. işte eğlence için olduğundan öyle lanse oluyor. yoksa sanmıyorum ya ne o geniş erkekleri ne de kızları öyle değiller. hepsi değil en azından...
geçmiş olsun. her önüne gelen seni memnun edecek diye bir şey yok. evlilik niyetinde samimi isen hiç merak etme en güzel şekliyle olur. önemli olan niyetin ve yapacağın duaların. sabırlı ol, hemen ilk önüne gelene atlama, sonunda mutlu ve huzurlu olacaksın. Allah senin için hayırlı olanı versin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bir şey yapmam mümkün değil zaten.. Allah iyilerle karşılatırsın..
Hayır tabiki çekmeli değilsin. Acı veren bir birliktelik yalnızlıktan iyi değildir. Fakat bir sorum var. Siz evlenmeden önce onun ilk'i olmadığınızı biliyormuydunuz?
08 Yorumla
Soran+1 yılsevgilileri olduğunu biliyordum bir de benden önce sözlenmiş söz atılmış onu biliyordum. ama bu kişiyle cinsellik yaşadığını nişanlı iken öğrendim ve çok klasiktir nişan atmaktan korktum. ki zaten şu da var nişan atınca da farksız yani bir leves aşağısına maruz kalıyorsun neden bozuldu neden attın neden bilmem ne. sonrasını aynı boşanmışlık gibi etkiliyor..
- +1 yıl
Olsun, öyle biriyle bir ömür geçirmeyi göze almaktansa atmalıydınız. Sonuçta kendiniz razı olmuşsunuz. Bence bundan sonra beni böyle istemezler diye düşünmekten vazgeçin çünkü aslında bu sizi bozuk düşünceli erkeklerden koruyacaktır. Sonuçta siz hiç edepsizlik ahlaksızlık yapmadınız. Hiç zina etmediniz. Bekaretinizi helaliniz olan bir erkekte kaybettiniz. Bunun bilincinde olan sağlıklı düşünebilen bir erkek sizi kabul edecektir. Böylece değersiz insanlardan korunmuş olacaksınız. Üzülmeyin
Soran+1 yılöyle de sorun zaten bu o tür erkek ya yok a da beni bulmuyor..
- +1 yıl
Bulur bulur. Allah sizinde gönlünze göre çıkaracaktır. Yeter ki siz aşağısına razı olmayın. Zaten diğer türlüleriyle bir şekilde evleseniz bile evliliğiniz eskisinden çok da farklı olmayacaktır. Öyle bir evlilik yapmaktansa yalnız yaşamak bence daha iyidir. Allah hakkınızda en hayırlısını versin...
Soran+1 yılevet tamda senin gibi düşünüyorum. zaten öyle isteyen falan oluyor ama, eskisinden beterini çekeceğimi düşündüren insanlar bunlar gerçekten. ya inanır mısın daha dün köyden biri daha yeni askerden gelmiş benden 5 yaş küçük çocuk diyim sana beğenmişmiş de alacakmış beni. eniştem sen kimsin o kız dengin mi demiş aaa ben bekarım o boşanmış niye dengim olmasın demiş. işte böyle yani sen okul oku, kendini yetiştir elalemin cahiline denk görül..
- +1 yıl
Bu bizim toplumumuzun bir cehaleti. Bekaret namus sayılyor. Hiç bakire olmayabilirsiniz fakat namussuz bir kadın değilsiniz. O yüzden kimsenin laflarınıza kafa takmayın. Sırf bu yüzden denginiz olmayanlarınız gelip sizi isteyecektir köyden gelen o çocuk gibi :) Aslında oda biliyor sizinle onun arasındaki devasa farkı fakat sizin bakire olmamanız o arayı kapatır sanıyor ümitleniyor. Bunun gibi size çok gelen olacaktır. Size tavsiyem gülün geçin :D
Soran+1 yılöyle yapıyorum zaten bunu ayrım göreni ayırıyorum çünkü bunu kaldırabilecek bir yapım yok. ben böyleyim diye boşandım diye çok çok absürt ilişkilerde mutlu olmaya çalışacak biri değilim kendimi böyle zorlayamam böyle üzemem kendimi...
+1 yılYürümüyorsa bence bitirmek en mantıklısı, hani ömür boyu çekmektense... ayrıcada herşey bekaret değildir, aklında ve kalbinde yırtıklık yoksa sorun yok bence, rahat ol senin kalbin güzel...
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil ama, bizler mantıklı konuşuyoruz burada gayet ama, yaşarken öyle değil. söylediklerimiz le davranışlarımız aynı değil. ben buna birebir çok şahit oldum. her insan aynı değildir demiyor kimse herkes etiketine bakıyor.
- +1 yıl
etiket derken, açarmısın konuyu ve tam olarak senin şikayetin ne?
+1 yılBen de seninle ayni durumdyaım. Bakire olmayani kolay kolay almz diuorlar canımı sıkıuorlar. Beni kimse almaz diye korkuyorum
11 Yorumla
+1 yılBoşanmak ,üzücü tabii ki. ama bundan sonra güzel bir yuva kurmak elbette hakkın. ancak evlenme istediğin erkeğin hangi özelliklere sahip olması gerektiğini yazılı bir hale getir. eminim bundan sonra mutlu olacaksın. hayatta başarılar.. :)
00 YorumlaBoşanmak hata değil ayrılmış bir kadına bakire muamelesi yapmak yakışık kalmaz
00 Yorumlaboşanmakla iyi yapmıssın abla..seni herkez sen olduqun için kabul etmeli ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılbana işte benmişim gibi bakmıyorlar işte zaten sorunumda bu..
+1 yılbenım annem babam bosanmıs.hata ettıler.olan erkek kardesımle bana oldu.
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim çocuğum yok.. ki çocuk olsa daha çok düşürdüm fakat, olmadı mı olmuyor..
- +1 yıl
sende haklısın.benım su an annemde babamda yok.
Soran+1 yılyazık işte ya çocuğa da kadına da adama da yazık. imtihan dünyası inşAllah Allah size çok iyi bir evlilik nasip etsin..
aslında evlilik bir hatadır!
kimse kimseye hayatı zindan etmemeli. insan gibi yeri geldiğinde çekip gitmesini de bilmeli.
erdemliktir.06 Yorumla
Soran+1 yılöyle amai toplumumuz böyle yapmıyor kabullenmiyor işte boşanmayı. evlenmeden cinsellik yaşayan bile benden daha daha iyi. çünkü resmi olarak ilan etmemiş, duyurmamış... ama Allah için benim manevi yönden korkum yok alnım ak. ne evlenmeden önce ne de boşandıktan sonra. şimdi ben buna dikkat ederken bu revamı diyorum bunlara muhattap olmak.
- +1 yıl
valla ben 13 yıllık evliyim. evliliğim sadece cüzdan üzerinde. ben boşanmayı bile beceremiyorum. 2 çocuk hatırına aynı evde iki yabancı insan komşular akrabalar ne der diye hayatı zindan etmeye devam ediyoruz kendimize.
bu işi becerebildiğin için seni tebrik ediyor ve kutluyorum
Soran+1 yılallah yardım etsin size kötü evlilik dünyada cehennemi aratmıyor. çok büyük azap ve eziyet. çocuğum yok ama, olsaydı daha zor olurdu. sizde eşinizle iletişim yolları arayın. yazıktır yuvanıza neticede eşinizde bir kadın sevilmek ister, ilgi ister doktora gidin bir çözüm arayın kavga etmeyi bırakın çok üzülüyorum ben böyle evliliklere. geçinmeye gönülünüzü razı edin uzak durmayın aynı evde ayrılmayın. ben çok çabaladım amai olmadı Allah size yardım etsin..
- +1 yıl
bu hatayı kabul edıyoruzz...peki sen bu hatayı kabul etmene ragmen cekıp gıde bıldınmı?
Soran+1 yılcannabis de haklı kolay değil hele çocuk varken hiç kolay değil. erkek için biraz daha kolay olsa bile bazen onlar bile dışlanabiliyor. en güzel erkek evin direğidir ya erkeğin çaba göstermesi kadında çok geçimsiz değilse orta yol bulunur çok geçimsizse de erkeğin kararı artık. ama boşanmak zor tam 2,5 yıldan fazla boşanma davam sürdü. edilen eziyetler yetmezmiş gibi tazminat istedi benden düşün hiç bir dayanağı olmadan. o kadar çok şey var ki. boşanma kararı alınırsa kesinlikle anlaşmalı olmalı
biraz alıngan olmuşun istemeden sürekli böyle gitmez tabiki karşına zamanla birisi çıkar ama evde oturarak değil çevren genişlet
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış düşünüyorsun birqz sosyal hayat yap gibi edin spor yap ya da işe gir iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılNden gizliden sorup ta gizli cevaba izin vermiyorsun onu anlamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılyooo gizli cevaba izin var dur bakim ben...
Soran+1 yılbaktım gizli sadece kendim gizliyim gizli cevaba izin verdim ama bir karışıklık var yoksa öyle bişi yapmadım yani..
- +1 yıl
Neyse artık..
+1 yılSaçma, ne bekaretmiş arkadaş. İnsanlara güven.
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil işte bende senin gibi düşünürdüm bir gece de giden birşeyi ne önemi var diye. hayatın gerçekleri işte şak şak insanın suratına vuruyor... o an o adamın bana bakire değilsen dediği an kendimi nasıl hissettim hiçbirşey tarif edemez...
- +1 yıl
Adamın kaşarlığı oda. Ki adam değilmiş.
mecur kalınırsa boşanılır hata filanda olmaz
00 Yorumlaçocuk varmıydı...
06 Yorumla
Soran+1 yılyok..
Soran+1 yılsen öyle mi derdin. dürüstçe evlenmek istediğini hayal et düşün bakalım. bana cevap vermene gerek yok kendine cevap ver bakalım sen benim gibi bir kadını kolunda gururla taşırmıydın...
Soran+1 yılO zaman Allah sana en hayırlısını nasip etsin, gerçekten böyle düşünüyorsan. çünkü böyle düşünen çok az insan var..
+1 yılne yaptınız?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat