İshale namazı icin yardim?

Merhaba arkadslar ben sevgilim benden ayrildi bende sucluyum. Ama bana bisans ne olirsa olsn vermeliydi ve kaldiramayacagim seyler soledi ben trcavuze ugradm bunu ona anlattm bunu yuzume vurdu. Annen babami aldatiyodu gozumun onunde deflarca baska adamlarla iliskiye girdi ve bana sende onun gibisin dedi. Seni ne halde kabul ettim dedi. Ben ona yalan soledim bir erkekle arkads oldm isten gec cikiyrm kendm gidemem die korktm birlukte gittikgeldk sevgilimde biliodu snra bnden hoslandgni soledi bnde kestim konusmayi ama yalan soldm ona ve bn anlattim olayi yinede gizlemedim hic biseyimi saklamadm. O ayrildi hemen silip atti beni. Bana bir tartismada bunlari yuzume vuran adama guvebilirmiyim? İshale namazina basladm hayrsz cikarsa vazgeccem sizce ne yapayim vazgeceyimmi bana cok agir konustu o anlattiklarm esim olcak hayatimi bilsn ne yasadigimi l die omzunda agladm gunlerce ne yapmaliyim nolur yardm edin
Güncellemeler
+1 yıl
Kisacasi sevgilim beni terketti ve affetmiyo. Buda yetmiyo onla paylastiklarimi yuzume vurdu sizce hayr gelirmi artik. ondan ve iliskiden
İshale namazı icin yardim?