''Kendine iyi bak'' ile biten aşklar?

Merhaba arkadaşlar. sevgilimle 6 aydır beraberdik.1 ay önce bana eskisi kadar laka göstermiyor diye üstüne gittim kızdı ayrıldık. İlk ayrılmamızdan 10 gün sonra aradım konuştuk. Bana 'artık olmaz seninle yapamayız' felan dedi. Neyse o gün ikna ettim barıştık. Ertesi gün 'ne seni nede kendimi kandırmak istemiyorum' diye bir mesaj attı.'Soğudum senden' dedi. Tamam dedim sen gitmeyi kafana koymuşsun diye ayrıldık. Ama ben kalbime söz geçiremedim 3 gün sonra tekrar aradım. Bana'başkasını seviyorum arama hayatta başarılar' diye mesaj attı. whatsapptan felan engelledi numaramıda engelledi. Ertesi gün 1 saatlik yol gittim yanına kadar konuşmaya zorla olsa konuştum. Hiç bir şekilde dönmedi. Hatta dayanamadım ağladım hemde çok ağladım kızın karşısında ama hiç bir tık yok kızda.'Sen şimdi git akşam mesajda konuşuruz' dedi. Neyse akşam mesaj attı 'Bizim olmuyor artık kendine iyi bak felan diye' Bende sende kendine iyi bak diye mesaj attım.

Neyse 3 gün sonra bana mesaj attı. Seni özledim diye. Bende herşeye yeniden başlayalım dedim. Kıza gül gönderdim şiirler yazdım. Ama bana eskisi gibi sıcak değildi. Bana'Seni seviyorum ama aşık değilim'dedi.1-2 gün konuştuk yine aşkımlar, hayatımlar havada uçuşuyor ama kız aşırı soğuk. Sonunda bir gece patladım 'ben seni mutlu edemiyormuyum felan diye' O da 'olmuyor bizim, yaparız tekrar diye düşündüm ama olmuyor' dedi. Bende sen bu sevgiyi haketmiyorsun git nereye istersen git dedim.'Haklısın haketmiyorum Allah'a emanet ol, Kendine iyi bak'dedi. Öyle ayrıldık. Onu ne kadar çok sevdiğimi onun için neler yaptığımı biliyor.

Özellikle kız arkadaşlar sizce geri dönermi? Ki bu saatten sonra ben arayamam o kadar dil döktüm, gül yolladım, bir erkeğin en küçüldüğü şeyi yaptım karşısında dayanamayıp ağladım...

Soruma vereceğiniz cevaplardan dolayı şimdiden teşekkürler..
Döner
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
''Kendine iyi bak'' ile biten aşklar?