+1 yılHala böyle aptal bir sebepten dolayi terketti, onu taniyamamisim, terketmek icin sebep ariyormus, diyo ya. Sebep aptalca degil, kiz aptal. Hala kendisine kondurmamak icin adama suc bulmaya calisiyo. Analari babalari boyle simarik cahil yetistirip saliyo ortaya, sonra millet ugrassin dursun. Soylenen soz, verilen cevap kaliteyi gosterir. Ozru bile burada bahsettigi ciddiyette diliyorsa, bu resmen ozru kabahatinden buyuk demektir. Kimse cahil ve cahil oldugu gibi bunun farkinda olmayan, şımarık ve kalitesiz bir insanla birlikte olmak istemez. Sen hem safim diceksin sonra cinsellik konusup, isi iktidarsiza kadar getirebilcek sonra da ay ben safim, bilmiyordum diceksin. Adam yol vermis, bunu kizin hakettiginin cok cok cok uzerinde bir kalitede yapmis birde. Kiz da anca kendini kandirsin dursun. Bide insafli yorum yapin diyo. Adam insafliydi da degerini mi bildin, biz niye insaf edelim derler adama.
05 Yorumla
Soran+1 yılSağol çok moral verdin. Bu yazdığınla yüreğime su serpilmiş oldu. iyi ki varsınız siz ve sizin gibiler..
- +1 yıl
Hala şımarıklıkla moral diyo. Morali hakediyomusun ki verelim. Morali adam hakediyo asıl. Moral haklı olana verilir. Işine gelmeyince, pışpışlamayınca, gerçekler dokununca biz ve bizim gibiler olur. Kafaya bak. Moralini de al git ya. Töbe töbe.
Soran+1 yılBenim ne kadar çok sevdiğimi ve ona ne kadar sadık olduğumu da biliyor musunuz? İçimdeki acıdan da haberdar mısınız? Her gün yüreğimde ne gibi bir sancıyla uyandığımı, ona her gün ağlamatna gözlerimde yaş kalmadığını da biliyor musunuz acaba? Merak ediyorum şu anda onun için ağladığımdan da bilginiz var mıydı.. Lütfen yargılarken insaf edin. hata ettimse de aşkımdan ettim. Ben o adamı herkesten çok sevdim hala da seviyorum. Bunu kimse bilmese Allah biliyor..
- +1 yıl
Dediklerinin hicbirini bilmeye gerek yok. Onlar ovunulecek degil, zaten olmasi gereken seyler. Sorun yapilmamasi gereken seylerde. "hata ettimse de aşkımdan ettim." Askindan mi adama iktidarsiz dedin. Ulan aşki ne ayaga dusurdunuz be. Asik olan insan hem suclu hem guclu senin burada saydigin laflarimi sayar. Hala kendine aciyorsun. Olgunlasmamissin. Hem karakterin hem de askin. Oyle oldugunu saniyorsun ama yaşsin daha. Kuru olsan yanardin, cumlelerine de yansirdi o ateş. Ama sen kendine acima, kendine bahane bulma derdindesin. Kendini kandirmaya devam et. Sen daha lafin nerden gelip nereye gittigini bilmiyorsun, kendini mi bileceksin. Evet Allah seni senden daha iyi bilir amenna ama senin ne adaletten ne asktan haberin yok. Sen kendini dusunuyorsun surekli ama kendini bilmekle, kendini dusunmek cok farkli seylerdir. Aradaki farki gercekten anladigin zaman belki birseyleri de anlamaya baslarsin. Ama simdi sadece bos konusuyorsun.
En İyi Cevaplar
Sen takma burdaki basit yorumları da..
Keşke öyle demeseydin. İnsan sevdiği adama böyle der mi?
Ama diğer yandan, böyle bir sebepten insan sevdiğini bırakamaz. Bunu yapamaz. Yani o seni sevmiyor olabilir canım bir de bu perspektiften bak duruma.05 Yorumla
Soran+1 yılOysa bana sanki çok seviyor gibi geliyordu. Bir anda nasıl bitti anlamadım gitti. Çok ağladım ona susup dinledi öylece. Ben hatamı anladım ama onun yaptığı da büyük haksızlık diye düşünüyorum. İnsan kendisine hayatını, ömrünü, gönlünü bağlayan bu kadar sadık birini hemen ilk hatasında terk eder mi.. Bence de ya sevmedi ya da benden az sevdi. Çok üzgünüm.. :( :(
- +1 yıl
İşte ben de tam bu yüzden böyle söyledim. Sen ona, onu ne kadar çok sevdiğini göstermişsin. Durum böyleyken sadece bir lafla bu iş bitirilebilir mi? Seni senin kadar sevseydi kovsan, küfretsen bile gitmez, gidemezdi. Ama o bir sözünle seni bırakıp gitmiş.
Aşık olunca insan çok optimistik oluyor biliyorum. Her yaşananı, olumsuz olan herşeyi olumlu tarafıyla görüyorsun. Gözlere perde iniyor.. Ama bunu ne kadar çabuk farkedersen, o kadar çabuk kendi hayatına odaklanabilirsin:) Kendini üzme lütfen.
Soran+1 yılteşekkürler güzel yorumlarınız için.. Artık beni hiç sevmediğini, hiç değer vermediğini düşünüyorum zaten. ben onu böyle tanımamıştım. Yani bu demek oluyor ki ben onu hiç tanıyamamışım :/
Soran+1 yılİnşallah, teşekkürler.
Çocuğu yerden yere vurmuşsun be güzelim. ''evlenince bana yetmezsin'' ne? johnny sins mi istiyorsun? hem daha birşey yaşamamışsınız nereden biliyorsun da bu lafları ediyorsun?
erkeğin kadına kaşar demesi gibi birşey bu da.
haketmişsin yavrucak.20 Yorumla
Haketmişsin, bişey yaşamadan nereden bilecen bunu? boş yapmışsın ve gözünde salak durumuna düşmüşsün. Bir erkek için çok önemli bişey bu, bilmiyordun herhalde.
15 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum tabi bir şey yaşamadım ki.. O da benim bunları bilmediğimi biliyordu. İlk kez bu hatayı yaptım sonuçta affetmesi gerekmez miydi?
Soran+1 yılDeyim yerindeyse köpekler gibi özür diledim. Nuh dedi peygamber demedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılÇok rencide edici konuşmuşsun tamamen haksızsın. Belki bir sebepten senden tiksindi, belki bir sağlık sorunu vardı o aralar, belki yeterince etkileyici değilsin. Senin o söylediğin sözler adamı ömür boyu psikolojikmen etkiler.
Senin çocuğun olmasa ve öyle ağır şekilde seni rencide etse bunu normal mi görürsün?03 Yorumla
Soran+1 yılDaha o esnada o kadar tatlısın ki diyordu bana.. Hepsi bir anda nasıl oldu ne ara terk edildim hiç anlayamadım..
- +1 yıl
Ben o an seni etkilemek için seninle birlikte olmak için öyle demiştim gibi şeyler veya başka birşey uydur bence. Art niyetle söylememişsindir mutlaka ama onu geri kazanmak biraz zor olur artık. Bir dahaki sefere ders olmuş olur, üzüldüm.
Soran+1 yılBiz onunla 1 aydır görüşmüyoruz. Adam beni tamamen çıkardı hayatından. Artık arayamam da kahrolduğumla kalıyorum :(
bir erkeği can evinden vurmuşsun be kardeşim... yani iktidarsızsın galiba cümlesi biraz şakaya alınabilir ama sen bana yetmezsin ne demektir gerçekten çok ayıp etmişsin...
biraz burnun yere sürtsün o döner sana ama intikamını da alır merak etme. kendine dikkat et yani her an bir yakınlaşma söz konusu olabilir (isteyebilir yani)04 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirde bile değiliz. Bana yanlış bir yakınlaşma hiç düşünmedi zaten. O artık gitti dönmez :(
Soran+1 yılUnutmaya çalışıyorum ölüm gibi gelse de
Erkekliğini kanıtlamaya çok meraklı erkekler olarak :) birisinin erkekliğine laf söylemen katlanılacak bişey değil. Bende olsam bırakırdım. nerde ne diyeceğini bilmeyen biriyle sevgili olmak istemem sonuçta
19 Yorumla
Soran+1 yılAman o da erkek gibi davransaydı o zaman.
Soran+1 yılYa yok be sinir olup da söylemiştim. Sonra dedim zaten yanlış yaptım diye. Yani insan tamam bu hatayı bir daha yapma deyip devam edemez mi ya. Böyle bir anda bitirilir mi..
- +1 yıl
Herkesin bunu anlayışla karşılamasını bekyemezsin. Cem yılmazın dediği gibi sen 2000 yıldır ver gazı erkeksin kralsın yaparsın diye sonra gazını almaya çalış. bir erkek için erkekliği çok önemlidir. Bu tabu olsada önemlidir. olayın büyüklüğünü anla. bak bir erkeğe sadece ona erkeğimsin sen becerebilirsin kralsın mesajlarını verirsen onunla bir ömür boyu bile evli kalabilirsin. Bu bir tabu olsada gerçek.
Soran+1 yılGerçekler bazen iğrenç olabiliyor haklısın..
Soran+1 yılAma sen bir hak vermişsin kız arkadaşına. O ise bana onu bile vermedi..
+1 yılsevende cinsellik konuşur sen yargılayanlara bakma ama senin ona bana yetemezsin evlenince demen gururunu incitmiş tabiki. ayrılma sebebi bu demek ki. o sana deseydi sen bana yetemezsin diye? erkekler cinsellikte çok çabuk gurur yapar
012 Yorumla
Soran+1 yılBen de çok bozulurdum ama ertesi gün ve sonraki gün ve sonraki gün arayıp yapma etme dese yelkenler suya inerdi. Çok aşıktım çünkü. Ben böyle saçma bir sebepten onsuz olmayı göze almazdım..
- +1 yıl
onları şakasına dedim vs. de falan
Soran+1 yılDemez olur muyum... Hiç etkisi olmadı. Sanki bitirmeye yer arıyormuş
- +1 yıl
o yüzden ayrılmış. bir gün mesaj atma ertesi gün çok sevdiğinii, tek erkeğinin o olduğunu kendisine belirt, cilve yap o gelir :)
Soran+1 yıl1 aydır haberleşmiyoruz bile..
- +1 yıl
o zamn dediklerimi yarın yapmalısın
Soran+1 yılYok ya o kadar çok yalvardım ki ona... Bitti dedi tamamen bitti.
- +1 yıl
uzun bir yazı yaz. çok uzun ama. sevdiğiniz ortak şarkınızı ekle. resimlerle slayt yap gönder veya linkini at. ben bunu yaptım mesela https://www.youtube.com/watch?v=KdOyh86qzno
Soran+1 yılVay be ne güzel..
- +1 yıl
hissettiklerimin çeyreği bile olamaz o yaptıklarım... iyi haberler bekliyorum olmadı ama olacağına inanıyorum
Soran+1 yılOlmaz bende iyi haberler.. Boşver be bu acıyla ya yaşamaya alışırım ya da zamanla ölür gibi yapar yaşar giderim..
- +1 yıl
unutursun ya üzülme
+1 yılO sana kadınlıktan düşmüşsün vajinan kum torbası gibi kuru dese ne hissedersen onu hissetmiş bence git gönlünü al ve ona ver:)))
27 Yorumla
Soran+1 yılYa ben onun öyle olduğunu düşünmüyordum zaten o anki sinirle söyledim sonra çok pişman oldum da iş işten geçti. Ne kadar yalvardıysam kar etmedi. İnsan çok sevdiği birinin ipini ilk hatasında çeker mi yaa?
- +1 yıl
İnsan çok sevdiği birinin ipini tabi ki ilk hatasında çekmez ama çok sevdiği birinin böyle konuşması ipinin çekildiği duygusuna kaptırır kendisini!..
Soran+1 yılPeki aynısı size yapılsaydı da sonra karşınızdaki kişi hata ettim deyip ağlasa yalvarsaydı seni çok seviyorum bitirme ne olur deseydi.. Yine de böyle birdenbire bu kadar saçma bir sebeple bitirir miydiniz?
- +1 yıl
sebep saçma değil ve ayrıca biten bir şeyin olduğunu da sanmıyorum, şu anda ağır bir duygusal depresyon hali var aşşağılanmışlık hali var yani bunu kendisi için önem arz etmeyen biri dese emin ol güler geçerdi ama söz senden yani yardan geliyor hem de ok gibi yerini buluyor, emin ol çok canını yakmıştır, ama ona biraz zaman tanı kısa bir zaman eğer gerçekten seni seviyorsa dönecektir, ama asla arayıp sormayacaksın, ayrılık rüzgar gibidir küçük aşkları söndürür büyük aşkları ise alevlendirir!..
Soran+1 yıl1 aydır aramıyor bitti gitti :( :(
- +1 yıl
Belki böylesi daha hayırlıdır senin için belki gerçekten çok daha fazla sevebileceğin birini çıkaracaktır Allah karşına o sebeple onu senden uzak tutuyor, senin şer gördüğün şeyde mutlak bir hayır vardır. Sabırlı ve metanetli ol!
Soran+1 yılEvet belki de öyledir hayırlısı gerçekten.. Yorumlarınız için çok teşekkürler
+1 yılBitirme sebebi sadece bu değil.
Fakat ilişkinize bakarsak bu konu o kadar yer etmiş ki ilişkiniz de bence bu sadece ipleri koparan etken olmuş.
cut.01 Yorumla
Soran+1 yılHımm olabilir..
+1 yılhaksızsın adamı aşağılamıssın haketmişsin iyi yapmıs helal olsun adama aslında götürüp sikmesi lazımdı seni domaltması lazımdı ama yapmamış insaflıymış adam terk etmiş bitirmiş
10 YorumlaIstemeden de olsa erkeklik gururuyla oynamşın çocuğun. Sana karşı fikirleri de değişmiş olabilir. Farklı sorunları vardr belki erken boşalma vs. gibi. Gururu inclmiş eminim oda aglamştr bu olaydan sonra.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim kadar ağlamış olamaz. Ben hala ağlıyorum o hayatımdan bir anda çıktığı için..
+1 yılBu laflar yeteri kadar ağır. Sen napmışsın böyle? adam sana kıyamıyorken sen onu iktidarsız yapmışsın.
Edebinden ve sevgisinden sana yanıt bile vermek istememiş :/13 Yorumla
Soran+1 yılBen ne bileyim bunun bu kadar önemli olduğunu yaa.. Öğrenmem bu kadar pahalıya mal olmamalıydı... :( çok üzgünüm...
- +1 yıl
Samimi söylüyorum sen bu adamla bundan sonra her gece 2-3 kere sevişsen ve yatakta muhteşemsin desen ve bunu 10 sene tekrarlasan bu adam seni ciddiye almaz ve seks sırasında gazladı der geçer.
Beyninin ortasına resmen satırla ve bütün gücünle vurmuşsun :/ inanılmaz üzüldüm adamı düşürdüğün duruma.
Üzülmemdeki en büyük etkende onun sana olan saf ve masum sevgisi!
Siz kadınlar kaliteli adamdan ve değer veren adamdan hiç anlamıyorsunuz!
Soran+1 yılAsıl o adam benim gibi masum bir insana yazık etti. Gidip kadınlarla her haltı yemiş sonra geldi onu ben sevdim. Ve ben kimseyle bir yakınlık yaşamadım. Ona çok bağlıydım çok seviyordum bunu da adı gibi biliyordu. Yine de gitti..
Daha ne diyceksin, adama bir kriko vermedigin kalmış. O sana, kaldirana değil kaldirtana bak, ben seni görünce annemi görmüş gibi oluyorum hiç bir yerim oynamiyor dese sen ne yaparsin.
00 YorumlaHem deli gibi seviyorum demissin hemde adama bana yetemezsin? Nasil bir mantiktir bu? Adamin icindeki gecenler sunlardan ibarettir : Ben buna yetmezsem bu baskasini bulur. .! Gelde hazmet.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok ciddi değildim ya şaka maksatlı söylemiştim. Ne yazık ki çok kötü oldu hala yiyorum kendimi :(
- +1 yıl
Yapcak bisi yok. Bu sozun ustune geri gelirse tekrar ayrilirsiniz. Cunku erkek gucludur. kadin aciz. en azindan erkege boyle hissetirmen gerekir. kadin bir kere guclu gorundumu erkek bunu hazmesemez ve karsindakinden sogur. Eic istiyorum guzel konustum tam bir psikolojinin dibine vurdum
+1 yılAmannn iyiki gercek yuzunu gostermis allah gec olmadan pislik
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk defa biri bana olumlu yorum yaptı. Ben ne bileyim bunun ağır bir laf olduğunu. hayır zaten bilgisizin tekiyim. Ondan da küçüğüm bu sözü de ordan burdan duydum hani tam olarak kim iktidarsız olur onu bile bilmem. Haln-buki o adamı ne kadar çok sevmiştim yaa.. Beni böyle aptal bir sebepten terk etti :(
- +1 yıl
Bir erkege bence byle dememelisin :) neyse bsver ya bunun icin brakiyosa birak gitsin ama bdha byle salaklik ypma sende :)
Soran+1 yılArtık öğrendim zaten..
- +1 yıl
:) :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin lafların aldatmaya meyilli laflardır onun gözünde. O sana deseki hiç seksi değilsin sen bana yetmzsin dese hoşuna gidermi. Ben olsam ayrılmadan önce benzetirdim seni. Yine iyi birisiymiş sadece ayrılmış
14 Yorumla
Soran+1 yılAman dinime küfreden müslüman olsa.. O bana ben iki üç hatun alcam derken ben kadırıyorum dimi.. Siz erkekler iğrenç şakalar yapma hakkına sahipsiniz ama biz yapamayız dimi..
Cevap sahibi+1 yılO zaman açıklamanı yaparken bunları da söyleyeceksin, ben eleştirince aklına getirme. Şakası olmaz böyle lafların.
Soran+1 yılBence de şakası olmaz. Neyse ya yazdıkça soğudum adamdan. Defolup gitsin lan boşuna terk etti beni. Benim gibisini de bulur ama zor bulur zamanını alabilir.
Kabulenememisin sevene bu soylenirmi ya iyi mk sevdigimizin eksigini yuzune sap diye vuralim onda yuz yok ya mk vur gitsin adami yerin dibinengevir sonra hatali de kusira bakma hatali sensin kuzu
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi affedilmez bu hata.. Hatamı kabul ettim sonuçta..
Bir erkeğe söylenebilecek en ağır sözü söylemişsin ablacım başka ne tepki bekliyordun ki? Ayrıca o söz aldatma meyilli gibi anlaşılır sen bana yetmezsin demişsin. Bunun şakası olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne yaa , denir mi adama öyle söz. neyse öttürülmüş kavalın davası olmaz. Neden öyle söylediğini ona söyle bence. Gönlünü de almaya çalış birşekilde gerçek olsa bile yüzüne söyleme ya. cok sıkıntı :( :(
02 Yorumla
Soran+1 yılNe söylediysem fayda etmedi. Sanki beni terk etmek için yer arıyormuş..
Cevap sahibi+1 yılO zaman geçmiş olsun , yüz yüze konus
Adam çok ince düşünmüş çok. Yanlış anlamış ama kerkenez.
04 Yorumla
Soran+1 yılO mu kerkenez?
Soran+1 yılBence o öküz, odun, eşşek, kalas ve bilumum kaba tabirlerin hepsini barındırıyor. Hiç yanlış anlamam yani :)
Soran+1 yılAynen öyle valla.. çok daha iyi yapmış olursun
boşver terketsin zaten iktidarsız adamla ilişki mi yürür
00 Yorumlagayette haklı sende yani denilecek bir laf mı bu "sen bana yetmesin" ben burdan başka şeyler çıkarırım
00 YorumlaCinselliğe niye vuruyorsunuz ki? Dozunu abartırsanız ayrılık normaldir
12 Yorumla
Soran+1 yılHelal daire keyfe kafidir işte. Haklısınız..
+1 yılHaklı sen çok kötü yerden vurmuşsun yetemezsin falan olmamış
04 Yorumla
Soran+1 yılO anlık sinirle söylemiştim işte :/
- +1 yıl
neden sinirleniyorsun adam belki kendine hakim olamayacağı için konuyu kapatıyor
Soran+1 yılYok yanlış anladın. Konuyu kapattı derken bu konuşmalar bittikten sonra hadi kapatalım telefonu dedi. Ertesi gün de ayrıldık bitti dedi :(
- +1 yıl
Hmm yinede olmamış kırmışsın
+1 yılondan hayır bekleme can alıcı noktadan vurmuşsun o seninle arası bozulmasın birbirnizden soğumayın diye erken kapatıyordur konuyu. bana yetmezsin nedemek ya
10 YorumlaDüşünmeden konuşmuşsun, galiba tarzın da kırıcıydı.
00 YorumlaYuzsuzluk yapip arama. Şaka olarak da dememssn yani. Saka olsa dedklerin nyse
013 Yorumla
Soran+1 yılŞakaydı ya.. Yani söylerken de gülüyordum zaten. Şaka olduğuna bile inanmadı..
Soran+1 yılArtık hiç görüşmüyoruz zaten bitti gitti :(
Soran+1 yılben 23. 1 aydır hiç haberleşmiyoruz..
Soran+1 yılOnu çok sevmiştim. sadece sorun bu. Unutup yokluğunu kabullenmem çok zamanımı alacak :(
Soran+1 yılİzmir
Müstahak sana bir erkekle nasıl konuşçağını bilmiyorsun daha çok terkedilirsin.
00 Yorumlakavgada söylenmez. bide ensevdiği kişi tarafından öyle kolay yutulur laflar duymamış. adam haklı
00 Yorumla
+1 yılEvlencegin kiza sen 2. Sinif kasarsin demek gibi bise bu hani etkisini anlamak istersen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuraya yardım almaya gelme her zamanki gibi abartmıslar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok abarttılar :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yapmış.. kına al 1 kilo mum beleşe gelio zaten promosyon olarak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Söylenmemesi gereken bir şey söylemişsin özür dile
02 Yorumla
Soran+1 yılOhooo ağlaya ağlaya salya sümük özür diledim. Ne yaptıysam olmadı. Arkasında başka sebepler olduğunu düşünmeye başladım terk etmesinin..
Adam intihar etmemişse iyi
00 Yorumla
+1 yılErkeğin kadına kaşar demesi gibi bişey
10 YorumlaAyıp olmuş ve adam haklı , 1000 düşün 1 söyle
00 Yorumla
+1 yılben olsam seni yatırır...
11 Yorumla- +1 yıl
sonrada evlenmez ortada bırakırdım
Bu kadar damara girersen olacağı bu.
00 YorumlaSen buyuk laf etmissin oglana
00 YorumlaOldurseydin daha iidi
00 Yorumladaha çok ağla damarların açılır.
00 Yorumla
+1 yılkızım düşünüpte söleseydin lafını ağır olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim ki :(
- +1 yıl
paçayı kurtaramazsın
Ezmissin ya hor görmüşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni gerdeğe saklamış ama sen anlamamışsın!
09 Yorumla
Soran+1 yılYa bir şey yapmak istemedik ki zaten.. Sadece o an öyle sinir oldum laf ettim şaka maksatlı
Cevap sahibi+1 yılHemen özür dile ve duygularını açıkça ona söyle
Soran+1 yılSöylemez olur muyum kahroldum yalvardım ona ama fayda etmedi. Bitti dedi benim seninle işim yok dedi. O kadar seviyorum ki onu nasıl unutacağımı bile bilmiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılDurmak yok yola devam:) Hemen bırakma samimi olduğuna inandırman lazım.
Soran+1 yılKeşke sizin gibi düşünebilseydi...
Cevap sahibi+1 yılHazır kaybedecek birşeyin yokken şunu denesene, aslında bunu onun sana yapması gerek ama ona dışardan çiçek yolla ve sadece kartta adın olsun ve özürrrrrr yaz!
Soran+1 yılO kadar odun ki.. O çiçeği alıp kızım ben sana bitti demedim mi der. Boşver kahrolup acımdan öleyim daha iyi :( :(
Cevap sahibi+1 yılDene bence, hem bilmem inancın var mı ama şu günlerde edilen dualar kabul olur.
Soran+1 yılİnancım o kadar sonsuz ki Allahın rahmetinden ümidimi hiç kesmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkeğe herşeyi de ama onu deme
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin :(
Cevap sahibi+1 yılÇocuk seni terk etmiş daha nasıl ciddi olabilirim ben olsam bende bırakırdım yani
Soran+1 yılAma şimdi ben bunun ona o kadar dokunacağını bilmiyordum. Ayrıca sonra yanlış yaptığımı da dile getirdim zaten. Ama etksi olmadı tabi.
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kişiliği aynı degil sonuçta ama eğer oda seni seviyorsa zamanla unutur affeder
Soran+1 yılÇok zaman geçti artık aramaz :(
Cevap sahibi+1 yılOzaman geçmiş olsun yapıcak bişey yok demekki koymuş çocuğa
+1 yılHaketmişsin..
10 YorumlaHaha salak
10 Yorumla
+1 yılKişiliksizsin net.
00 YorumlaHaketmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladamı bitirmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaha salak şey
10 Yorumla