Sevgilime iktidarsızsın dedim, terk edildim?

Onunla ara sıra cinsellikten de konuşurduk. Bir gün konuşurken yine laf açıldı. Hemen etkilendi gibi oldu baya konuştuktan sonra hiçbir şey olmadan aman boşver geçti gitti dedi. Ben de sinir oldum sanırım çünkü son zamanlarda hep öyle oluyordu. Halbuki beni deli gibi sevdiğini söyler dururdu. O gün ona sen iktidarsızsın galiba dedim. Bir de benimle o ara çok az ilgileniyordu. Ben de sen bu halinle evlenince bana yetemezsin gibi şeyler söyledim. Bozuldu galiba ama konuyu kapattı. Hatta telefonu da kapattı. Ertesi gün benim bu lafları söyleyen bir kızla çizilecek yolum kalmadı bitti dedi ve kestirip attı. Ben bu gerizekalıyı herkesten her şeyden çok seviyorum. Hala da öyle. Sizce bitirme sebebi bu laflar mıdır gerçekten yoksa farklı şeyler olabilir mi?

(Not: Benden 8-9 yaş kadar büyüktü ve önemli bir yakınlaşma yaşamadık.)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarınızda abarttığınızın farkında mısınız? Ben bu adamı herkesten çok sevdim. Hala da seviyorum. Onunla hiç görüşmediğimiz, iletişimi kestiğimiz halde onu deliler gibi sevdiğimi çok iyi biliyor. Bitmesi çok ani oldu. Ve ona günlerce ağladım. Hala ağlıyorum. Bu iğrenç yorumları yazarken neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen yargılarken biraz daha insaflı olun...
Sevgilime iktidarsızsın dedim, terk edildim?