2,5 yıl çıktığım sevgilimden sonra kimseye alışamıyorum lütfen bir okuyun?

Eski sevgilimle 2,5 yıl çıkmıştık. Cok iyiydik aşırı iyi birbirimizden gizlimiz saklımız hiç olmazdı cok hayallerimiz vardı beni ailesinden bile cok severdi hatta kızımız olacak diye hayal kurdugumuzdan , gider kızımıza elbise ayyakabı alırdık ve aramızda masum öpücükler dısında giç birşey olmazdı. bu sene ayrıldık çünkü arkadaşlarına cok uyar olmuştu , yalana falan başlamıştı bende ayrılmak zorunda kaldım. 8 ay gibi bir süre oldu ayrılalı. Bidaha deneyelim dedik olmadı. Ondan sonra beni deliler gibi seven yaşadıgımız şehrin belediye başkanının ogluyla cıktım. Benim 4 yıldır peşimdeydi. Çok aşırı iyi biriysi, beni cok sever , asla yalan söylemez , namaz kılar imanlı bana hep doğru yolu gösteren , her dediğimi yapan bir insandı. bir türlü alışamadım sevemedim. Ama eski sevgilimide unuttum yani biyerde adı geçince bile umursamıyorum. Ama kimseyede alışamıyorum. Sürekli yanlız takılmak , müzik dinlemek , kimseyle ugrasmamak istiyorum bu sene ünv sınavına hazırlanıyorum.. böyle işte napsam sizce nedir benim durumum, böyle olanlar var mı bir yorumlarınızı görmek istedim şimdiden teşekkür ederim.
2,5 yıl çıktığım sevgilimden sonra kimseye alışamıyorum lütfen bir okuyun?