16 yaşında hamile kalmak?

şimdi arkadaşlar 16 yaşında bir kız ve erkek 17 yaşında isteyerek birlikte oluyorlar ve kısa bir süre sonra ilişkileri bitiyor. kız hamile kalıyor okulu bırakıyor , hayattan tamamen soyutlanıyor, sonra kız doğum yapıyor ve o erkek onla yaşadıklarını her yerde meze ediyor söylüyor kızın arkadaşları buna sırtını dönüyor. mahkemeye gidiyorlar çocuk kabul etmiyor çocuğun ondan olduğunu, kızında özel avukat tutacak durumu yok barodan gönderilen avukat da gelmiyor ve kızı almıyorlar mahkeme salonuna sadece çocuğu konuşturuyorlar ve çocukta sorulan bütün sorulara hayır diyor evlenmeyi düşünüyormusun, bu çocuk senin mi vb sorulara kızın amacı çocuktan bebeği için para almak tazminat davası çünkü durumları pek yok şimdi bu kız ne yapmalı sizce karşı taraf çocuğu kabullenmiyor kızıda hiç bir şekilde kabul etmiyorlar ne yapmalı bir fikir verin
Güncellemeler
+1 yıl
kız benden 4 yaş küçük komşumuzun kızı iyi kızdı aslında şoke oldum duyunca konuşmadım hatta sinirlendim ama kötü olduğunu duydum ciğerim sonuçta elimde büyüdü yardımcı olmak istiyorum
16 yaşında hamile kalmak?