sevgilimle ayrildik bana ayrilirken sarildi giderkn arkasina donup iki kere bakti ikincide tekrar yanina gidip sarildim ayrilmak istemiyordum ama cocukca bir hata yaptim oda affedemedi kafasida karisikti bana artik olmayacagini soylerken yuzume bakarak soyleyemedi hic ve ayrildik neden facesinden sadece sevgili oldugumuzu belli eden fotoyu sildi obur fotolarmizi silmedi donme ihtimali varmidir
Cevabın nedir?
+1 yılSeni kesinlikle cok seviyo, evet donersiniz. Cunku eger kiz gercekten bu iliskiyi bitirmisse karsi tarafin gozune yuuzne bakarak kesin bir ifadeyle soyler ve ayrilir sarilmaz. Facedeki resimi silmeside sana karsi asiri kirgin oldugunu belirtir. Bence kizin gonlunu almalisin. Kizlar sinirli oldugunda degil de kirgin oldugunda daha ofkelidir.
025 Yorumla
Soran+1 yılbgn blusalm dedm zorlastryosn dye bir basladi bnmleykn hp bir srumlulugu varmis ani yasamk istyoms benim sevgme layik deglms flan saydi byaa
Soran+1 yılsnra israr ettim blsalm dye eger vdalsmlardan bktim mhabbet edelm dyosan olur dedi tamam ddm aradn 5dk gcti yni bir yer aclmis oraya gdelmmi dedi kafami bulyo bnmle anlamdim
- +1 yıl
Kesinlikle bir egosu var, sakın kizin egosunu tatmin etme derim. Haklisin falan de ki onsuz da yapabilecegini anlasin;)
Soran+1 yılnasil tatmin etmeyim yani ne yapayim aksam bna gri dnmesi icn
- +1 yıl
Hemen geri donmesini bekleme derim
Soran+1 yılsevdgi icnmi dner yoksa sevgsi bitmsde bir ozlem oldgu icnmi
Soran+1 yılayrca egosu icn nasil davrnmalyim tam olarak
- +1 yıl
Ozlem oldugu icin donebilir, egosu icin de umursamaz davran onu takmiyormus gibi
Soran+1 yılsevmyip ozlem icn dnerse uzn surmez ayrilirz gne puff oysa ck sewiyorum bn
- +1 yıl
Kizin davranislari biraz burnu havada kendini begenmis gibi bence unutmaya bak karsim
Soran+1 yılsevmse ilk anlttigimdaki gbi nden dawransnki ama
- +1 yıl
bilemiyorum ya cok karisik.
Soran+1 yılbgun bulustuk gene kafami karistirdi
- +1 yıl
Ne dedi
Soran+1 yılnormal blustuk sanki beraberdik gibiydi hatta bn her frsatta elimi beline attim hic bsi demedi oturup mhbbet ettik biyre otrdk kndi dedi brdan kalknca pasta ismarlymmi sna dye bska yre otrduk bna bdakne khve icelim bir gun gzluk bakmya gdelim faln dedi yanmda fcsnden bir cock ekldi onu syledi dymzdan gldim iyiydi bya evne braktktan snrada knstuk bya yanmda somurtur dye dsnyodum gulduk bya hatta
Soran+1 yılgunduz blusalm dye msaj attigimda demdgi klmamsti yni bir ilski istemyrum senle srumlulk altndaym ani ysamk istyrum artik senn sevgne lyik deglm faln demsti bya israr ettim blsalm dye hatta snradan gitmemyi dsnmstum bu msajlari yuznden
Soran+1 yılkafam cok karisti yardim edin gunaydin mesaji atti bu sabahh
- +1 yıl
sen ne dedin peki
Soran+1 yılkonustuk bya ustne bseyler aldi onlari gyip ftografni atti bna faln aksam iftardaykn mdaj atti hmn yuruyelmmi braz dye cktim yurudk ck gzeldi hersey biraz daha yaknlastim bir iki kere elimi omzuna attim bsi dmedi faln snra evine braktim ama esas kafa karistiran sey bundan sonrasi
Soran+1 yılgece ve sahurda konusurken birden iyi geceler:-) diyip konusmayi btrdi snra bgn gnaydn dedm cewap verdi bn mesaj attim bida yazmadi bir isi falanda yok watsapta kac kere c. ici gordum yazmadi hala iste sizce ne yapmaya calisiyor
Soran+1 yılsizce durum ne ne yapmaya calisiyor bu hareklerinn sebebi ne olabilirki bn o cevap vermedigi icin mesaj atmadim bidaha
- +1 yıl
egosunu tatmin etmekten baska bisey yaptigi yok
Soran+1 yılhayir gelmez artik diyosun yani
Soran+1 yılartik o arayana kadar aramycam bnde
- +1 yıl
arama bosver
En İyi Cevaplar
Bazı insanların egosu yüksektir kendisi unutur ama unutulmaya tahamül edemezler seni istemiyo bırakmış ama ego işte kendisinin unutulmasını istemiyor o yüzden böyle davranışlarda bulunmuştur baksana kafanda sorular bırakmış hareketleriyle istediğide budur
05 Yorumla
Soran+1 yılbenm ne yapmam lazim bu durumda peki geri donmez artik demi
Soran+1 yılyuzume karsi demediki hic iste isin tuhaf tarafi bu yanyana bna artik olmiycak derkn bile kafasini ya yere egiyo ya da baska yere cewirip diyo yuzme bakarak demiyoki hic dese tamam dycem hic pesnden gitmiycem ama
- +1 yıl
30 yaşında değilsin belli sen daha insanları tanımamışsın böyle sacma davranışlar kalp kırmalarla tanıcaksın çok içinde kaldıysa git karşısına sen benden ayrıldın ama davranışların tuhaftı beraber gecen bir zamanımız var bu davranışlarının nedenini öğrenmek istiyorum de ciddi ciddi bunu sor bu sıracağın onun ne kadar cocukca şımarıkça davrandığını hissettir ona öğren bakalım niyeymiş ama böyle kızlar egolu oluyo unutma sorumsuz davranması ilerde çok üzer seni yaşın küçük anlayamıyorsundur ama bu davranış 30 yaşında sana yapılsaydı bu kadar düşünmezdin git konuş ölç tart biç
Dönersiniz... vallah sizin ayrılmanız bir çoğunun buluşmasından daha güzel...
04 Yorumla
Soran+1 yılbende dönmek istiyorum ama o bana kesinlikle birdaha olmaz dedi ayrılırkende sarıldık birbirimize şimdi buluşmak istesem benmle buluşurmu bunu bile bilmiyorum
Soran+1 yılyok yapacak insan malesef aracı girerse araya ters teper sevmez ole napcam bilmiyrum valla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
4Cevap
Bence naap biliyomusun bir delilik yap ve onu ara hala onu sevdigini soyle. Kiz da seni seviyor belli. Bende gururumu kirdim ve inan simdi daha iyi hissediyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence, senden vazgecemedogi halde ayrilmis senden buda o yaptigin hatadan kaynaklanuyir
011 Yorumla
Soran+1 yılnasıl geri döndürebilirim
- +1 yıl
Birbirinizi sevdiginiz belli ilgilli davranman yeterli ve o hatayla ilgili mantikli bir aciklama yap tabi yaptigin hata cok buyuk degilsse!
Soran+1 yıldeğiil yaptımda ama o hatana kızgın değilim diyo soğudum sana karşı bişi düşünemiyorum sevgili gibi göremiyorum seni diyo mesajla ama yüzme bakarak diyemedi
Soran+1 yılkonusmuyoruz 5 gündür işte resimlermi falanda silmemiş sadece yıldönumumuz yazanı silmiş
- +1 yıl
Valla yapcak bir sey yok o zamn, ama yapacagin tek bir sey car vazgecme ve zorba olma bhicbir kiz buna hayir diyemez
Soran+1 yılnasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Aa pardon karistirmisim, diyorumki vazgecme ondan ve zorba ol heryerde karsisina cik boyle iste
Soran+1 yılters tepmezmi yani ben zorladıkca o dahada kaçmazmı
- +1 yıl
Valla orasini bilemiyorum ama sen yinede bir dene tamam mi canım
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. böyle kızları kaybetmeye ne meraklısınız. zor bulursun snei seveni
02 Yorumla
Soran+1 yılben bitmesini istemedim hic bir zaman
+1 yılKiz seni çok seviyor galiba bence en iyisi beklemediği anda bir sürpriz yap ve tekrar barismanizi sağla hatayi affettirmek kolay olmaz bol sans:)
00 Yorumlaevet kesinlikle seni çok seviyo, senden ayrılmadı istememiş ama gururunada yedirememiş sanırım affetmeyi ama beklee zaman geçince sana sevgisi daha ağır basıcak gururune dönücek sana..
033 Yorumla
Soran+1 yılaradan 5gun gecti yazdm bgn baya sert ckyi istemyorum sennleyken hep bir sorumluluk altindayim ani yasamk istyrum faln dedi istmyrum artk dedi bnde sn kez blusalm faln dedim kizdi bya vedalasmktan bktim artk norml mhbbet edip bseyler icecksek oturalm dedi tamam dedi snra yeni bir yer acilmis oraya gdelimmi dye msaj atti
Soran+1 yılne demek olyo bu yaa
Soran+1 yılneden bole yapiyor szce ustune gttikce ters tepiyo galiba ama onca laf soyleyip kafa bulur gibi neden birde suraya gdelimmi diyorki bna
Soran+1 yılmadem donebilir neden o kadar sert ckti bna bni tamamen bitirmis gbi konustuki
Soran+1 yılayrice bu aksam biseyler olmiycak sanrim bu gceden snra bidaha konusmayizda benm beklemye gecmemmi lazin
Soran+1 yılanlyrum aksm blustuktan snra ne yapmaliyim birdaha konusma olmz aramzda snrim
Soran+1 yılartik onun bana mesaj atmasni bkleyim bu aksamdan sonra donecegi varsa dner dyosnuz yani
Soran+1 yılbirde ayriyiz bayadir facesinden annemi kardesmi faln silmedigi gbi resimlerimizide silmemis unutmusmu umursamiyormu yani sadce yildonumu yazan resmi silmis
Soran+1 yılanladim tamm bugun mutlu umursamz goruncem snra bkliycm sizce bu harektleri sevdgnimi gsteryo
Soran+1 yılaksam blli edermi oda hrektlerinden bna bsi anltrim aksm bsi olursa szce bni sevyomu dnck gbimi
Soran+1 yılne zaman dnecegide blli olmz dmi bir iki ay bile srer yani
Soran+1 yıltamam umarim mutlu umursamz gbi dawranablirim aksam
Soran+1 yılya sizce seviyo kafasi karisik yoksa unutmus bni sevmiyo ondanmi bole anladinizmi bna seviyo gbi glmisti ama su an bn sevdgim icin saglikli dsunemiyorum tbi
Soran+1 yılbu ayrilik konularni gozumun icine bakarak demedi bir kere olsun yanmda bu kdar sert konusamiyo telde sert konusuyo bya ynmda norml knsrkn gzlermin icne bkyo ayrik meselesine glince ya kfasni egiyo ya baska yere bkiyo bazende dyorum bna ck deger verdgi icn kndni kotu hssedyo bu yuzdenmi dye
Soran+1 yılblustuk cok degisikti hareketleri kafami karstrdi
Soran+1 yılyardımcı olur musunuz
Soran+1 yılcok iyiydik yani normal konustuk yurrkn sk sk elimi beline attim bazen ksa bzen uzun sreli bisi demedi ilk oturdgmz yerde drdk yere hdi sana psta ismrlayim dedi baska yere gttik bya konsup mhbbet ettik snra evne braktim ertesi sabah gnaydin dye mesaj atti ayrildgmzdan beri ilk mesaji
Soran+1 yılsonra gn boyu konustk bna bgndgi cketi gsterdi almya gtti watspdan aldklarini gyip resmni atti faln hatta bir ara gc mesaj attim attgi msaja cvap bklmden grsruz dye msaj atti
Soran+1 yılbgun iftardan snra yuruylmmi dye msaj atti blstk tekrar biraz daha bole ilk ckmya basldgn birine sarlmya clsirsn ya bnmkide olrydi bsey demdi resmni cktrdi bna srekli bir iki tanede benim resmimi ckti snra braktim evne istr
Soran+1 yılhic bsi anlmadim yani dun blsmk icn msaj attim demdigi klmadi blstuktan snra ve bgn acayip iyiydik anlttigim gbi
Soran+1 yılbide ikidir yapiyo tam muhabbet koyulasiyo ya iyi gceler diyo ya da iyi uykular konusyoduk smdi gne ayni seyi yapti
Bence seni hala seviyor ama yaptığın hatayı gururuna yediremiyor ama döner inşallah :)
00 Yorumla
+1 yılSeverek bitirmis ama bitirmiş bence yok
02 Yorumla
Soran+1 yılneden donme ihtimali yok sizce
- +1 yıl
Bitirmis cünkü hata yapnıssın gücenini kaybetmissin
Kıyamam ben size :) barisirsiniz kız seviyor belli
037 Yorumla
Soran+1 yılsizce ne zaman ona mesaj atıyım yoksa onun bana atmaasınımı bekleyim 5 gündür konusmuyoruz
Soran+1 yılters tepmezmi yani biraz daha zamana ihtiyacı yok mu sizce direk dısarı kahve içmeyemi cağırayım yoksa
- +1 yıl
Nasıl hareket ettiğine bağlı. 1-2 gün konuşun üzerine gitme açma ayrılık konusunu eğer sert davranmiyorsa bulusabilirmiyiz de yuzyuzeyken bütün içinden geçenleri onu çok ozledigini söyle. Bir anda saril duygusal bir ortam yarat.. Sonrasi belli :) tekrar beraber olursunuz birdaha aynı hataları yapma kıymetini bil sevgilinin :)
Soran+1 yılolesine mesajlassıyımmı bir iki gün sadece şimdi sonra buluşmak isteyim dediğiniz gibi görüncede sarılıyım hemen ben cok özledim seni affet beni falan yardırıyım ole
Soran+1 yılters tepmezmi sizce kafası karışık değil şu an gururundan ayrılmıs sizce demi
Soran+1 yılne diye mesaj atıyım ilk yüzyüze konusup olmaz dediğinde canım sıkıldı dısarı cıkalımmı aksam bişeyler içeriz tavla falan oynarız dediğimde canımız sıkıldığında buluşmamızın artık doğru olacağını sanmıyorum demişti
Soran+1 yılreddedemiyeceği ya da reddetsede bulusacağı bişi desem yanyana gelince nası ikna edicem her yolu denedim olmaz dedi hep
- +1 yıl
Birdaha dene şansını kabul etmesse bir delilik yap evinin önüne git assagidayim inene kadar bekleyeceğim gerekirse yatarim kapıda de eminim şok olacak bir okadarda hoşuna gidecek. Ama anne ve babasiyla beraber yasiyorsa dikkatli ol sorun yaşama ailesiyle. Inerse sarıl gördüğün an özledim sensiz olmuyor de. Benimde hayal gücüm amma geniş ya :D
Soran+1 yıltamam deniycem bugun kardeşi sıkıntı yaptığım hatadan dolayı sinir olyo bana artık bu gece yapacam bakalım olur inş
Soran+1 yılsizce gururunu bırakırmı karşılık verirmi böle dediğinizi yapsam
Soran+1 yılemin olabilsem ters teper diye korkuyorum gerçi şu anda apabileceğim hiç bişi yok ama
Soran+1 yılen iyisi dediğinizi uygulayım ben yarın
Soran+1 yılbirde kesinlikse seviyo ve gurur yaptığı için bunları yapmıştır demi siz bir kız olarak daha iyi bilirsiniz çok karmaşıksınız cünki erkek beyni düz mantık gittiğinden anlayamıyoruz tam
Soran+1 yılpeki bu gururu kıramazsam ne yapabilirim başka yapabilceğim bişi var mı ya da ayrılırken benim dur bırakma beni dememimi bekledi acaba
Soran+1 yılsizce var demi bana var gibi geliyo
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim
Soran+1 yılnasil ikna edebilecegimi bilsem bir edecemde yok olmadi bir turlu
Soran+1 yılumarim sopa yemem :-)
Soran+1 yılya ben bugun dediğinizi yapacam ama bu facesinden resim silmemesi kafama takıldı neden olabilir sizce sadece bir resmi silmis diğerlerini unttu falanmı acaba
Soran+1 yılyapmama gerek kalmadı iplerini kopardı tamamen sevgine layık değilim zorlıycakmısın hep bole falan diye baya konustu
Soran+1 yılseninleyken hep bir sotmlulik altndayim ani yasamk istyrum faln dedi
Soran+1 yılhatam bn cok dolmstum artk etraftaki yasadklarmdan kucucuk bir tartsma oldu oda artk bnden skldn gliba ayrlmakmi istysn faln dedi bnde bnden ayrlmak istyo anlafm ayrldim sildim herseyi olsy bu snra bidaha barisamadik iste
Soran+1 yılonca laf soyledi etti sana layik deglim faln dedi aksam blusmk istyosan gnede oturup bseyler icerz veda knsmasi istemyrum dedi tamam defi
Soran+1 yıl5dk snra msaj atti bir yer acilms oraya gdelimmi dye kafami buluyo sizce onca laf ettikten snra bu mesaj
+1 yılBence geri barışırsınız.
00 YorumlaSeni hala seviyomus ve ayrilmak agir gelmis
03 Yorumla
Soran+1 yılo günden sonra 5 gün hiç arayıp sormadım sonra bulusmak istedim mesaj attım demediği kalmadı bana artık bir ilişki istemiyorum seninleyken hep bir sorumluluk içindeyim anı yasamak istiyorum senn sevgini tasıyamıyorum senin sevgine layık değilim gibi mesajlar attı sonra bulustuk neyseki sanki gene sevgiliyiz o dereceydi ve elimi beline atıyorum bişi demiyo demedikce dozu arttırdım artık daha uzun süreli tutuyorum eliimi falan otururken bana bidakine surayada gidelim falan dedi neyse evine bıraktım gecede baya konustuk sonra ertesi saba ilk defa bana mesaj attı günaydın demiş konustuk baya bana aldığı kıyafeti giyip kendi fotosunu attı watsaptan falan hatta bir ara geç mesaj attığım için direk mesajına cevap beklemeden görüsürüz diye mesaj attı falan iftar biter bitmez buluşmak istedi benimle bulustuk gene aynıydı konusurken glüşüyoruz bana arkadaşlarıyla olan seyleri en ince ayrıntısına adar anlatıyo falan gene sarılmaya calısyorum hafften bişi demiyo kendi resmini cektiiriyo
Soran+1 yılbir iki kere benim resmimi cekti falan neyse ayrıldık gece konusyoruz birden mesaj attı iyi geceler :) diye sahurda mesaj attım konustuk falan gene birden iyi uykular:) diye mesaj attı gündüz günaydın diye mesaj attım cok oldu uyanaı falan dedi hımm bilememişim iyi öğlenler olurmu falan dedim bida mesaj falan atmadı işi falanda yok biliyorum watsapda c. içi gördüm baya yafa faceden 101 oynuyo falan ne yapmaya calısıyo anlamıs değilim dönecekmi yoksa egosunumu tatmin etmeye calısıyo anlamadım
Soran+1 yılyardımcı olur musunuz
+1 yılBence dayanamaz döner biraz sabırlı ol
03 Yorumla
Soran+1 yıldönecekmi bilmem ama bana seni bir daha sevgili gibi görebilirim umarm falan dedi yüzüme bakarak diyemedide tabiki 5 gündür konusmuyoruz
- +1 yıl
O zaman kesin barışırsınız sen sakın üstüne gitme
Soran+1 yılbide olmuyo zorlama dedi tamam dedim evine bırakıyım seni yolda yürürken ben hızlandıkca o yavaşladı ben ayrılıkla ilgili konusyorum o parfumunun kokusu cok güzel geliyo falan dedi en sondada sarıldık gitti giderken iki kere arkasına baktı ikincide yanına gitti tekrar sarıldım 5 gündürde bole ayrı duruyoruz
Ne yaptinda ayrıldınız
08 Yorumla
Soran+1 yıltartıştık sonra mesaj attı ayrılmak istiyosundur belki sıkılmıssındır diye bnde ayrılmak istiyo sıkıldı benden anladım o sinirle ayrıldım 4 gün sonra measj attım bida barışmak istemedi 3 hafta sonra yüz yüze konustuk olmıcanı soyledi ama yüzüme bakarak diyemedi sonra mesaj attım tamam dedi blusalım ama hiç bişi yomus gibi olcak zamanla bişi hissedersem olur dedi bulustuk 3 kere üçüncüde olmıycanı bosa uğrastığımı söyledi bana bende tmam evine bırakıyım dedim yolda yürürken ben hızlandıkca o yavaşladı ben ayrılıkla ilgili konusyorum o parfumunun kokusu cok güzel geliyo falan dedi en sondada sarıldık gitti giderken iki kere arkasına baktı ikincide yanına gitti tekrar sarıldım 5 gündürde bole ayrı duruyoruz
Soran+1 yılsimdi ne yapmalıyım sizce
Soran+1 yılilk once dedi yüz yüze konusalım dedim farklı illerdeydik
3 hafta sonra yüz yüze konustuk ben ısrar ettikce oyüzünü cevirip olmaz dedi sonra mesaj attım oda tamam deniyelim ama sonra bişi olcağını düşünme dedi yasayıp görcez olcakmı diye dedi 3 kere bulustuk 3. bulusmada gene boşa zorluyosun diyince bende tamam o zamn evine bırakıyım seni dedim gerisinide anlattım size zaten
Soran+1 yıluğraştıkca olmaz dedi şimdiye kadar hep küs bile kalmadık şimdiye kadar yaa dedi hatta ondan cok düşünüyorum biraz yalnız kalsınmı diye
Uzun sürmez o ayrılık.
00 Yorumlapeşinden koşman gerek
00 Yorumladöner o naz yapıyo, bir süre geçsin tekrar konuş
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsunuz birbirinizi
00 Yorumla
+1 yılne hata yaptın ki
00 Yorumlahala seviyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılneden peki donme ihtimali var mı su an konusmuyoruz resmlerimzden sadece yildonumumuz yazan resmi silmis otekilerde duruyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılhata olarak ne yaptın?
00 YorumlaDönmek için olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an ağlıyorum :(
00 Yorumla
+1 yılne yaptın?
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi