Arkadaşlar cidden 4 aydır ayrıyız bir insan her ay mı yalvarır? Sevmiyorum istemiyorum diyorum anlamıyor hala kendi kendine anlatıyor ben seviyorum o zaman neden seviştik o zaman neden hayaller kurduk ya sevmiyorum bitti gitti diyorum her ay yalvarıyor.. Kaç gündür mesaj atıyor cevap vermiyorum ısrarla atıp arıyor engelledim bende daha çok hırsa biner diye korkuyorum. Deli ruh hastası hiçbişeyden korkusu yok babama dövdürsem gene takmaz. Rizede şu an ama gelince kapıma dayanır bu kesin. Aramızdaki her şeyi yayar eder diye korkuyorum. Hayır anlamıyorum, ısrarla neden yazar bir insan? Yok efendim arkadaş gibi kalalım beni 3 günlük ilişki gibi tarihe gömme felan. 2 sene çıktık bu arada
Cevabın nedir?
+1 yıl-Sürekli tartışmaya girmeyin.
-İletişim kurmamaya bakın.
-Kendi hayatınıza bakın.
-Gerekirse polise şikayet edin.<- Mecbur kalırsanız.
-Kişiden korkmayın.
-Yumuşak olmayın, sert olun.
-Bir kez konuşun, tam konuşun, bir şeyleri ispat etmeye çalışmayın.
-Ayrıca arkadaş gibi kalalım demesine bakarsak takıntı yapmış bu.
Ne kadar çok iletişim, o kadar çok saplantı yapar. Konuşcağın zaman, bir kere konuş, tam konuş, onu konuşturma, kendin konuş, diyeceğini de, o telefonu kapat, gerekirse hattı kır, cevap bile veremesin.
cut.24 Yorumla- +1 yıl
o yüzden bana hiç cevap vermiyo bu :(
- +1 yıl
kim o cevap vermeyen :)
Soran+1 yılBaşka yerde konuşun pls
- +1 yıl
özürler efenim.
En İyi Cevaplar
Belali biriyse polise haber vermende bir iyi olabilir ileriki zamanlarda. Grcen bir univde herif barisalim diye silah cekmis onu da elinden almislar bu sefer baltayi cikarip kovalamis :( gercek bir olay daha bu sene yasandi. Etraf manyak dolu
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyleler?
Soran+1 yılburada hatalı kim
Soran+1 yılAltta ki yorumları oku :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılrize kısmına kadar dedim ki bu benim hikayem noluyo? :D benimkiyle de aynı sehirdeyiz korkuyorum karsıma cıkmasından aynıları oldu 4 ay önce ayrıldık hala her hafta mesaj atıyor arıyor aklından cıkaramadı polise vericem diyorum ver benim senden baska bir sey umrumda değil diyo biz bir de 2 ay cıktık bu neyin kafası anlamıyorum evlenicez sandı herhalde haahaha
03 Yorumla
Soran+1 yılCevap verme benim gibi engelle her yerden ben annemle muhattap edicem
Cevap sahibi+1 yılbenimki cok seker ablası.. küserim diyince susuyo:D:D
Soran+1 yılAhah kıyamam :d
Küfür edesim geldi. Sülük gibi yapışmış, hasta ruhlu yaratık... Polise git.
21 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyleler anlamıyorum. Yoklukta bence bu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
+1 yılArkadaşlar ben bu yalanı yazan kubranin eski sevgilisiyim ismim Mehmet tarih bugün 31.05.2011yurt dışında yaşıyoruz bundan 2,5 sene hemen hemen bununlan telefon chat sitesinde tanıştık nr verdim aradan 1 hafta sonra aradi ve geldi onun oturduğu yerden benim kaldığım yer 45 km arkadaşlarım vardı yeni tanıştık o gün toplu seks yaptık toplu seks 1 ay sürdü bu hep bende kalıyor evenine gitmiyor sonra istemedim birdaha böyle şey yapmadık zaman geçtikçe ben kötü dönem geçiriyordum çocuklarımı görmüyorum birisi benimlen ilgileniyor beni düşünüyor görüyordum ama hergün para isteyip duruyordu bende veriyordum daha yeni uzune gidecek 1500 verdim tr den aradi gene istedi yolladim geldi hersey yolunda gidiyor ben ona karşı aşırı sevgi beslemeye başladım bastabhata yaptık olmasaydı iyidi ama oldu beni seviyormuş gibi gösterdi kendini beni seviyormuş gibi gösteriyordu kedini aramızda yas farki var 12 yas benim çocuklarım var onun yok hep derdim iyi dişin lütfen ben yuva kurmak istiyorum yas farki var çocuklarım var aylen ne der ben seni seviyorum yaşını göstermiyorsun hemde derdi babam da annemden büyük derdi neyse biz beraberiz dünyanın parasını yiyor kendisi ben çocuklarıma para götürmezdim benim odemen gerekenler olurdu odemezdim ona vermek içim adamlar tr den geldiler tanıttılar bjr rol yapıyor oscarlik bu akşam olurdu iş var gideyim gelim tamam derdim nerden bilebilirdim beni aldattığını oraya gelecem daha benim dünyam sadece kubra için dönüyordu o ilk buluşmada ve sonrasında kileri yuttum arkadaşlar benimlen hayal kuruyor kızımız olursa adı ledeyma koyalım falan filan ama evlendikten sorna hamile kaldı benden mis bende o sıra tabi benim diyorum ablamlan aldırmaya gittiler anasının yanına sor gönderirdim git ananı gir aradın mı bayram gekecek yarın git derdim yok yab2 gün sonra giderim derdi ben ailesine gitmesi için ondan çok düşünürdüm üniversiteye gider gider akşam gelirdi altına 35 bin euroluk araba çektin ben trenle ise giderdim arkadaşlarım bana gülerdi sen canımsın neden yaoiyirdun sevdiğim kadın sorluk çekmesin parasız olduğunuz zaman da oldu gitmedi anasının yanına gitse ortada olmayacak be salakin yanında kalayım dahabiyi anasına abisine kız arkadaşında kalıyor sannediyor lar bunu bur abi ansızın kız arkadaşının yanına gitmezdi tuaf ayle gösteriş Müslümanlar diyorum ben onlara çok ben anlayacağınız yenin ederim onun için yaşamaya başladım benim olmasın onun olsun diye yaşadım çalıştığ paraya hep ona verirdim bana o haslik verirdi kendisi arada bir kavga olurdu her evde olduğu gibi sıktır git ya derdim ama ben hep derdim ben anlık patlarım ciddiye alma beni lütfen büyük ev bakmaya başladık ben ona ama yemin ederim hep derdim sana güvenemiyorum niye bilmiyorum sanki arkamdan bjrsey çeviriyorsun niye öyle düşünüyorsun ben seni seviyorum düşünme derdi ben onun köpeği olmuştum inanırdım ne derse ya da inanmış gibi yapardım sevdiğinden görmez olurdum duymaz olurdum onun kladigi yerlere yakın güzel barlar var gek diyelim derdim yok abim götür arkadaşı görür derdi beni hiç goturmezdi hemen hemen 1 sene ye yakın ev bulduk taşıyacağız 1tane kız arkadaşını tanıdım bunkarbsaten birbirinin pezevenki burdan ona sesleniyorum çirkin usakli evde kaldın gelde tursunu kurayım neyse eve taşındık ben eve para kubraya para yetiştirmek için çaba harcıyorum ha evdeyken telefon elimden düşmemiş erkeklere sesleniyorum maddi sıkıntı girdiğinde bende sakın olmayı tercih ederim sinirden telefon la oyalanirim amanben taaaa basda dedim bak ben çoğu erkek gibi romantik değilim sevgimi gösteremem dedim hep sonradan onun için sıkıntımız o ayrı konu taşındık ben ilerleyelim artık isterdim korkarak dolaşmayalim benim bütün sülalem biliyordu anam gelinim gelinim diye severdi nerden bilsin şeytanın kendisi olduğunu yeni eve taşındık bu haberin okul okul geç saatlerde eve gelirdi inanmış gibi yapardım seviyordum yemin ederim canımı verecek kadar araba kazası olur du 5 bin gelir ona veririm çalışır ona veririm altında s3 cabrio bende otobüs ya da trenle ise giderdim yeni bundan bir kac kere taşırmadan önce kavga oldu gitti kendisi geldi gitti ben aldım geldim neyse yeni evde tartıştık disariya ciktim eve geldim ickiliydim evden gitmiş eşyalarını almış anahtarımı getir parayı da yarın 12 ye kadar parayı ödemiş bazı şeyler nerden bulacakmis bana dedim yoksa yanlış biliyorum aylene giderim diye aptalca tehdit ettim ama yenin ederim anlık öfke ne kadar yenin etsemde o benim dünyamdi gitnezdim neyse ben devam içip uyumuşum öğlen 1 de zile basan var açtım 2 polis girdiler kubra korkuyor yaklaşma ona ney dedik gerçekten beni polise şikayet mi etti polisler gitti hazırlandım gitmeyecektim giderken yazdım bunu yapmayacaktın bana gidiyorum dedim allahim şahit sadece göz dağı vermek di anasına kubra hanım dosya verecek di birde insatin anahtarı diye mevzuya girecem ama bunlar aramış arkadaşınlan hangi arkadassa gece 12 de birden zamanı olan yalan dolan anlatılmış tecavüz ettiğim bilen denmiş ben zile baztim annesi camdan çıktı ben kubra hanım evdemi insatin anahtarı vardı sen kimsin deyip durdu bende Mehmet dedim o güzel kardeşim Mehmet senmisin kuzimi tehdit eden senmisin bağırıp duruyor aslında kızını koruyor ama bilmiyor zavallı kızı yalan dolan la yaşadığını küfürleri yerkern bende dedim senin kızın 1 senedir nerde yatıp kalkıyor arabamı gösterdim arada bir gittiğinde aldığım arabayla giderdi neyse abisi silah çekti kuru sikiymis o gün bilemedim bilmediğin de iyi oldu neyse aylesi öğrendi ama kubra ne anlattı Allah bilir abisinden sonra duydun tecavüz konuşulmuş Allah tan korkmayan lanet seni biz ayrıldık numarasini değiştirdi ulaşamıyorum onu görmem imkansız kendisi gene ulaştı yeninevde onun hatıraları evi eşyalarla verdim tr ye gideceğim evi devredecek 5000 aldım 4 bini kime gitti tahmin aynen kubra 1 sene kesin 20 bin ha cep telefonu laotop 3 bine ipad daha neler neler ben altima don almazdım ben tr deyim seviyoruz birbirimizi ya hergun aşıklar gibi konuşuyoruz tr deyken çıkarttım beni aldatmış kafayı yiyorum bir yemin ediyor kuranı çiğniyor anasının yeğenlerim herseye yemin ediyor ama ben yüze 1 miyin eminim kanit var bu işin içinden çıkmayınca hata yaptın ilgisizlikten neyse ağlıyor sızlıyor ben tamam artık yoluna diyorum ağlıyor bur şans daha köpeğim olacakmış ne dersen yapacakmış tr de duramadım kafayı yedim sen almanbenindememe rağmen beni aldı havalanindan özür diliyor yanlış di temiz sayfa açtım ne olur falan filan 11 ayın başı arkadaşlar ben bunuda yuttum böyle sevmemin ben içine ederim gözüm bir bok görmüyor midesiz olmuşum resmen neyse benim evim yok onun var anasının yanında ben ne hale düştüğüne üzülüyordum 41 yaşında babamin evinde kalıyorum diye neden herseyi kubra için yapıyordum yılbaşı geldi eğlenmeye gittik abarttım ben içmek le büyük tartışma oldu babaların yanına gittiğinizde dede devam edilmiş benin 2,5 sene içindeki hatam pişmanım neyse ben fazla amkarin yanında kalmak istemedim arkadaş da kalacağım diye gittim arabada yatmaya başladım boş ver derdim halen o iyi olsun düşünürdüm buluşuyoruz ama abisi bizim buluştuğumuzu bilmiyor bir anası biliyor bende artık olsun istenme tamam abinle iyi tanışmadık büyüklerimi salayim lütfen derdim biraz bekleyelim derdi mazeret çöktü olmamış birseyi ya da olmus birseyi olmamış gibi anlatması muazzam inanmazsan bağırıp pis aşırı küfür eden birisi haaa beni aldattığı kisiylen o zamanlar konuştum benim arabamı teyzemin arabası diye söylemiş bana dediği şu para para para affedersiniz bir beraber oluruz hemen para isterdi modern or... yani ben bunları yuttum kendimden iğreniyorum artık neyse arabada yatıyorum yok param durumun yok çünkü isimde de yok neyse ben günlük evler var orada kalmaya başladım nerden nereye düştüm bu kubra ama değişmeye başladı beni azarlıyor normal soru sorduğumda ona para lazım dürüst olamayan bir iş yapmaya karar verdin hesap yapıyorum 30 gelir bana lazım değil sen ödeyeceklerini öde benim evim yok gene onu düşünüyorum dürüst olmayan işten sadece 6500 geldi kime verdim evet kubra yeni eve taşıdım ise başladık dan sonra saten bu bana karşı bayağı degisti bağırıyor çağırıyor ortada birsey yok kendine zemin hazırlıyormus ama ilişkimiz var ben çalışıyorum ama gene dürüst olmayan iş yaoacam böyle olacak söyle olacak sadece kubrayi düşünüyorum birgun kavgamız oldu ufak birsey teldeyiz fazla gelip gitmiyor Memo nun parası yok kavga artık lütfen büyüklerimi yollayım abisini öne sürerdi psikolojik iyi durumda değilmiş zamanı değil ne zaman zamanı ben yuva kurma derdindeyim yani kavgaliyiz telde konuşuyoruz iyi değilim dedi kas yapmak için biryere Termin verdim bende dedim ara karsindakininsan anlar seni durumunu anlat yok dedi giderim tamam dedim kapattım sabah erken kalkıp işe gideceğim gittiğim iş çok yorucu kubraya para kazanacağım diye çekiyordum yatakda TV izlerken gitmişim yazmadın aramadım da sabah kalktım ise geç kaldım ama kubra yazmamış mesaj attım merak ettim nasıl oldu diye sabah saat 6 büyük mesaj 11 kadar ona gitmiyor hiç olmadı öyle birsey merak ediyorum bjrseymi oldu kimi arayim kimse tanımıyorum hastaneleri aradim birsey olmuş olurmu diye neyse o çirkin evde kalmış usakliya ulaştım korktuğumu söyledim bu da evi arıyor anası kubraya veriyor uyuyormuş saat hiç olmadı teli aldı bağırıyor çağırıyor milleti ayağa kaldırdın benimlen bitirdi ilişkimizi geçen sene 4 ay bitne sebebi onu merak ettiğim için biz konuşuyoruz tabiki canım deme bana biz beraber değiliz artık benim kalbimde sorun çıktı senin yüzünden stress yaşadın diye akkahin verdiği hastalığı benim üstüme yıktı ben halen use gidiyorum beraber değiliz para ama gene ona gidiyor tabiki benim işime son verildi evde oturuyorum istediği zaman arar di ben aradığımda artik çıkmıyordu beni hayvan gibi azarlıyor du ağzımı açmıyorum ha temiz sayfa açtım dedi 11 Şubat da kumaraneye oyun değil sohbet için gidermiş benim yüzümden arkadaslarinkalmamis başka yer bulamadın mı dediğimde agakrdi yani temiz sayfa 2ay sürdü Allah bilir diyeyim beni köpek yerine koyan kisi için kendimi maf ediyorum onun için sunu yaoacam bunu yyapacam düşünüyorum birgun dayanamadım intihar girişimine kalkıştım her boku aldım 2 gün uyumuşum geldimi sizce kubra tabiki hayır ablam kardeşim seni düşünmeyen için kendini maf ediyorsun neyse ben gene onun için birseyker yapıyorum borç yapıyorum ona veriyorum evde kuru ekmekle karnımı duyuruyorum o sıralar borç borç ona verirdin ama cmm diyemezsin derdi bana birgun iciyirum evde telde konuşuyoruz ben yapamıyorum senin yokluğuna dedim yapacağım iş vardı yapamayacağım gücüm kalmadı dedim obsen busun işte söylesin ben onun hasretinden olmeyindusunuyirun önün derdi para bütün ailesine yazdım fb insatgram biz beraberiz 2 sene oldu abisi vermek istemiyor bana hep öyle derdi yardım edin allah rızası için evlenemiyoruz diye çocuğu aldırmak sorunda kaldık diye ailesine mesaj atıyorum yardım dileniyorum yani ku kudurdu aylesine ne anlattı Allah bilir kıyamet koptu suçlu ben oldum tahmin ediyorum emin daha doğrusu aynı Burda yazdığı gibi beni ruh hastası beni kötülediler numarasini değiştirdi ben suçluyum rezil olmuşlar diye başlarda alamazdı ben saten arayananjyirun numara yok sadece Mail arada bir arardı ben çalışmıyorum evdeyim büyün gün seni görmeme izim ver yok derdi 2 ay sonra girebilirim sevinçten uçuyorum paraya sıkışmış 700 muydu Memo gene borc yap kubra sor durumda kalmasın aradığında dedim ona saat akşam 8 de ordayim vardım yazdin Mail gekdimnara beni aradı gece saat 2 de geliyorum neredeydin ders çalışmış aman allahim inandı Memo günler geçiyor ben iyi bir parası olan ise başladım buna her bokumu anlatırdım gelmeyen kubra canım duyemedim kubra gelmeye başladı bu olay ekim 2020 gelip gider her geldiğinde tabiki para arkadaşlar Ekim den en son 6 hafta öncesine kadar 13 ile 15 bin Euro benim onanolam sevgimi saafimi biliyordu benim namusumu 5 paralık ettin anam yüzüme bakmıyor abim bakmıyor param yok okulumu bırakacağım sakın okulunu bitireceksin ben yardım edeceğim dedim arkadaşlar yardım bu her geldiğinde haftada 2 ya da 3 olduğu haftalarda oldu 400 ile 1200 alirdi benim ortağımi kandır çal diyen kişi yemin ederim yaptım sonra pişman oldum yanlış çünkü ama sevgi adama herseyi yaptırıyor ben bunuda dedim yemin ederim elimde kanıtlı allahima şükür bak biz artık olmayacağız senin hayatına biri illa girecek girerse bana söyle yardım etmem benide anl lütfen diye ben istemiyorum sen yaza bulursun bilen birini diyen kişi kendisi bana bazen verdiğim yardımı beğenmiyor kendine saat alıyorsun köpek alacaksın bana kızardı az veriyorum diye benimlen beraber oluyordu bana ne teklif etti biliyirmusun sadece seks beraberligimiz olsun sen ne zaman canın çekerse gel diyen kişi doğum günüm oldu bir gün sonra geldi fazla kalmazdı para alıp hemen çoğu zaman giderdi ya da hemen ilişki giderdi yılbaşı oldu görmeme izin ver arkadaşın saydı yok derdi yılbaşında seni sevuyirun diyen kişi email burasını vermedi bende sormadım onun doğum günü ocak aldığım hediye 900 Euro sabah gelirin seni görür hediyeni verir giderim oda olmaz bjr gün önceden geldi 900 euroluk hediye 1200 Euro para ilişkiye girerdik yemin ederim ben istemezdim sevdiğim kadın geleceğimiz yok amanbene dersi sadece ilişki ilişkimiz olsun oda kanıt ben eve kamera yerleştirdim bunun artık yalancı olduğunu yüzüne de söylüyordum sadece para için ya benim için ne zaman geldin artık gözüme sokuyorsun yok derdi yanılıyorsun ağlardı kumanda düğmesine bazar gibi dayanazdim verirdin ben ondan şunu beklerdim bana yardım edersen sevinirim biz yokuz artık bunu bil yenin ederim ederdim ama benim len gece tel açık kalıp uyumak hergun ne yapıyorsun başkasına gitmeyeceksin beni si... bende ister isteneyerk belkin oluruz düşüncesine girdim benim ispatım var sen beninmaf etmek istiyorsun bjraknartiknbende onume bakayım dediğim islatlsrim şükür var ben ona derdin eğer bjrsey yaptıysam anlatmak istiyorsan anlat kime anlatacaksan ama bu sadece kendini düşünüyor olmayan bjrseyi olmuş gibi 6 hafta önce bitti fake hesap gördüm araştırma başladım bu yemin ediyor yok diye ne yeminler kendini yırtıyor bağırınca haklinolunuyor düşünüyor bugüne geldik 5 kasımda guzim ablaya yazmış sevgilim var onu aldattım eski sevgilimlen diye işi düşmüş bende furat bilişim birde tehdit etmişim video resim benimlen beraber olmuş igrenmis burdan o çocuğa sesleniyorum allah yardımcın olsun bana ulaş sana herseyi ispatlayim arkadaşlar bu kişi babası yaşında adamlan 2010 dan beri ilişkisi var evli adam ben çıkarttım dedesi yaşında adamın altına yatmış insan bu kendisi 30 olmadı ben mahkemeye gideceğim daha dün bağırıyor yok öyle birsey kimsebyok hayatımda fake hesapla yok babasının üstüne yenin eden kişi yeğenlerim üstüne yenin eden kişi sen benim 2,5 maf ettin beni geçici olarak adamın karisi buna yazmış resil edeceğim diye buda keriz aradi geçici olarak oda bendim amacım mahkemede para değil seni rezil etmek offenbach ve çevresine sen benin2,5 sene içinde 3 kişi ben çıkarttım delilli seni mahkeme yoluylan yerin dibine sokacağım bunu iyi bil senin ne mal olduğunu o oğlanı bulacağım herseyi göstereceğim ispatlı benim hayatımı maf ettin başka hayatı maf etme orda Burda kendini güzel gösterme herkez girecek ne kadar orusbdbr olduğunu para için namusunu şerefini haysiyetini onurunu hiçe sayan kardeşimsin bunubbiken arkadaşlarında
00 Yorumlazaten yapsanda yaptı der yapmasanda bu sebeple yayar diye korkma.. madem deli manyak git şikayerçi ol yesin cezayıda otursun..
21 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim ben ne deliyim nede manyak karı beni dolandırdı versin paramı sıktır olup gitsin vermiyormu hakkımı mahkemede ararken cümle alem duyar bunun ne mal olduğunu babasinyasinda adamlan yıllardır yatıp kalkan birisi kendisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsallah kafana sıkar a. mk! Aynı şeyi yaşadım deli gibi sevdiğim kız benimle sevisen yatan her türlü pislik fantaziyi denemek isteyen ölüyorum bitiyorum aşığım diyen hayaller kuran gelecek planimi degistiren kız soğudum sıkıldım diye tek tarafli ayrıldı. Ne yaptiysam ikna edemedim her gece ağladım gururu ayaklar altina aldim yalvardim seviyorum etme eyleme ne yaptim ben sana hayatimi mahvedersin gidersen diye dinlemedi. Niye yattin sevistin benimle o zaman sen bunlari niye yasadin dedim herkes yapiyor bizim yaptiklarimizi ne var ki dedi. O an ne kadar saglam bir orospuyu sevdigimi kendimi kaptirdigimi anladim. Benden 1 hafta sonra daha önce 3 yil çıktığı cocuga dönmüş o benim hayallerimi sikmisti ve ben de kararliydim bendeki resim video herseyi cocuga gizli adres postaladim. Bir daha da kizdan haber alamadim zaten
013 Yorumla
Soran+1 yılBeter ol * salağı. Kıza kim bilir naptın ki senden soğudu ayrıldı. Ulan ben onu sevmedim demiyorum ki, sevdim ama bıktırdı bana neler yaptığını bir bilsen alttaki yorumları okusan anlarsın. Dövüyodu oglum beni insan sevdiğine kıyar mı? Sövdü hakaret etti üni okumamı istemedi hep tehtit ediyodu nefes aldırmıyodu evden çıkarmıyordu. Çok değişti çok. Ben çok mu istekli ayrıldım ben ister miydim özel şeyler yaşadığım insanı kaybetmek ayrılmak. Bana en son ne dedi biliyo musun? Senin teninden tiksiniyodum dedi. Daha napıyım ben? Evlenicektik biz, beni çöp gibi kullanıp bırakan o ulan asıl. Bilip bilmeden ne kadar bayılıyosunuz insanları yargılamaya. Ben sevdiğim için katlandım 2 yıl.
Soran+1 yılSenin yaşın kadar benim tecrübem olmuştur, gelmiş bana akıl veriyo bebe :d ergensiniz oglum daha uğrastığın işlere bak
Cevap sahibi+1 yılGerizekalı kız madem sana bunlari yasatti neden kendini hakliyken haksiz duruma dusuruyorsun mal! Cik karsisina git bir kalabalik kafede al karşına anlat sen bunlari yaptın bunları söyledin tüm hislerim öldü bitti diye kabullendir. Kabul etmiyorsa da polise gidecegini söyle tehdit et yapmasan bile. Madem bunları yasadin ne diye soruda yazmiyorsun! Benimkine gelince ben sevmekten baska bir bok yapmadım. O kadar sevdim ki ona ben dokunmaya kiyamazdim her türlü fedakarligi yaptim gel gor ki o iliskiden sıkılıp eski sevgiliye dönme planlarini yapip terkedip gitti işte boylelerin kafasina sikacaksin ki ders olsun diger kizlara da! Inşallah geberip gider. Hala seviyorum ama nefret de ediyorum. Kizlardan soguttu beni o*
Soran+1 yılAma bak seni onu sevsen dokunmazdın zaten neden dokundun? Bir de sabit olma kız neden durup dururken terk etti seni? Uzundu yazmadım, konumuz sevişme değil ne olursa olsun istemiyorsa biri ısrar yanlış. Zorla mı hangi devirdeyiz?
Soran+1 yılVe kaç kere konuştum pişman ve o da senin gibi hatalarını görmüyor
Soran+1 yılYa defol git bu da ayrı deli :D
Soran+1 yılShdndkkdmdkd ya of iyi güldürdün :dd valla kız hayatını kurtarmış şimdi anladım :D hadi * git :d
Soran+1 yılYollar gidişine kızlar duruşuna hasta paşam
Cevap sahibi+1 yılSana bisey soyleyim mi?
- +1 yıl
bugüne kadar biriktirmiş adam kustu hepsini :D
Soran+1 yılAynen acıdım ben evlencem şimdi :D
- +1 yıl
Arkadaşlar tecrübe konusunda yeninnederim haklı 3 kişiydik 4 arkadaşı çağırıyor gekmedino 5 alirdi 6 da alirdi demi mimarisini as kaldı avukat mahkeneyebversin dosyayı sonra sen seyret şekerim bu aradi yucel yunis ili Oki senin soruyor gelsin bizi parçalasin diye bugun daha masiye daldım bakıp bakıp güldüm kayı gibi popon varmış
- +1 yıl
ya da senin gibi aldattı demi bunun namusu Euro arkadaşlar çevreside namuslu kız kılıyor zamaninda nişanlanmış onuda aldattı ona yollayacağım baban yaşında evli adamla beraber oln2010 Burda gel iyi kızı oyna ya orubfbdvd su
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yanlışı baştan yapmışsın
böyle bir insanla sevgili olmamalıydın onunla bişeyler paylaşmamalıydın
bu konuda dikkatli olmak gerekiyor sonra böyle tehlikeler ortaya çıkabiliyor işte24 Yorumla
Soran+1 yılSonradan değişti bacım
Soran+1 yılSevgili olmadan önce kişilik testi yaptırcam *
- +1 yıl
Aynen çok haklısın senin ihtiyacın var ulan para için kendini satılan neler yazıyor
- +1 yıl
Ben sonradan değiştim sen baştan beri beni aldattığını öğrendim demi bunalri da anlat ama
Sevgiden cok takıntı yapmış bende seni artık nasıl cilveli guzel ve seviskensen...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılçok sakin ve çok ciddi bir şekilde konuş. tamam gel buluşalım de al karşına hiç sinirlenmeden olayı taşkınlığa vurmasına fırsat bırakmadan konuşun.
10 Yorumla
+1 yılkorkma çocuk senden korkmalı aslında da kendisi beyinsiz ki sana hala yalvarıyor. senin gibiler adam gibi bir bahane bulamadan ayrılınca böyle olur.
15 Yorumla
Soran+1 yılBana yaptıklarını bir bilsen pişmanlıktan böyle yargısız infaz yapma derim. Bana şehir dısında oku kurtılıyım senden dedi, ondan önce üniversiteye gitmeni istemiyorum hiç dedi, soğumuştum arkadaş gibi olmuştuk artık
- +1 yıl
kutılıyım değil kurtulayım.
Soran+1 yılEe?
- +1 yıl
sonra işte jamiryo
- +1 yıl
İnsanda allah korkusu olmayınca böyle bol keseden sallar
Dikkat etmek gerek, sen daha iyi bilirsin tabii ama dengesiz insanlardan cekinmek gerek
10 Yorumla
+1 yılbenim kappe sevgilime benziyon maden sevmiyosun neden seviştin arkadaş
06 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu vardı oldu mu?
- +1 yıl
o beladan nah kurtulursun kankıssssssss kusura bakma
Soran+1 yılHe salak :d
- +1 yıl
adam takıntılı baksana başın büyük belada :d
- +1 yıl
Para kardeşim bu kari para için bansini abisini bilen siker
- +1 yıl
Usakli cano da konuştu evde kalmış ulan adı arkasını al bjr yerine sok benim derdim beni aldattığı 2,5 boyunca senin için normal olduğu için salk salak yazarsın demi menike
+1 yıl2 sene çıktın sev*şt*nde peki bunu istemiorsun seni kim ister bu saatten son vicdanın kabul ederm mi
39 Yorumla
Soran+1 yılVermedim * koyim sevgilimle seviştim ne var bunda
- +1 yıl
o senin bileceğin iş başkasına yamatacaksan kendini vicdanın rahat edecekse rastgele
- +1 yıl
eyvllh hayal et
Soran+1 yılYa kodumun örümcek beyinlisi he öyle he :d
- +1 yıl
örümceğpi görüceksin şekerim
Soran+1 yılHe he evet gerizekalı :D
- +1 yıl
örümcek beğinliysem.. bunu ileride evlilik düşündüğün kişiye de söle derim.. eğer örümcek beyinliyse olmaz yanii.. sineye çeken olursa tamam dengindir.. madem ben örümcek beyinliyim.. bırak ailene sölesin yahu ne var bunda sadece sevişmişsiniz.. ailen bişicik demez.. :P
- +1 yıl
Kardeşim yol geçen hanı kendisi benim amacım sadece mahkemeyi açma sebebim sadece bu jerkes duysun
Gerçekten seviyo olabilir ama takıntı yapmışta olabilir
00 YorumlaSen onu terketme o seni terketsin gurur yapmaz en azından
00 Yorumlaadama vermişsin adam da tadını almış. Boşuna ego yapma senin değil a*ının peşinde. Yeni sevgilim var de uzaklaşır senden.
021 Yorumla
Soran+1 yılVerdiğimi kim dedi :d sevişmek ayrı seks ayrı kardeşim. İstese çok * bulur o
Soran+1 yılNah
Soran+1 yılAhah Allah korusun be
Soran+1 yılEngelledim her yerden gerekirse hattımı değişicem
Soran+1 yılBabama diyim
Soran+1 yılDaha fena bela olur o manyak
Soran+1 yılVe seviştik felan diye yayar
Soran+1 yıl25 cınım
Soran+1 yılNerden anladın ahaha aynen he bu salak beni unutmazda yıllarca
- +1 yıl
Kendini bir bok sahneden ayı gotlu sen git baban yaşında adamların altına yat
- +1 yıl
Sen grup da seviyordun demi arkadaş aranızda buluşun şuna boruyu lari döşeyin
- +1 yıl
Ben gittim kardeşim avukat da tmmnartik mahkeme karar versin
- +1 yıl
Bunu diyen kisjn20 Euro ya sakso çeken kişi para karşılığında calistiginida anlat hadi dürüst ol yalan dolan sadece zavallı
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha bütün abazalar seviştik kısmından sonrasını okumamış:))
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal be çok doğru :dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende mi sevişip sevişip terk edenlerdensin be.. yazık ulan yazık. çocuk haklı. sevişmek o kadar kolay mı bir kız için.. dünya tersine döndü.. bitmiş gitmiş.. vay amkkkkkk
019 Yorumla
Soran+1 yılYa öl ya :D
Cevap sahibi+1 yılazraile randevu verdim ektim bir ker :D daha gelmez ekileceğini biliyor :D
Soran+1 yılKomik :d
Cevap sahibi+1 yılo yüzden mi eksi verdin lan :D
Soran+1 yılYazdığın saçma
Cevap sahibi+1 yılşaka maka sevişipte terketmeyin olum.. aşık oluyoz biz ya. gerçekten bak
Soran+1 yılTakıntı yapıyo musun? Bunun gibi
Soran+1 yılKardeşim, sevmediğim insanla daha ne kadar beraber olcam mesele bildiğin gibi değil ki oku altta ki yorumlarımı anlarsın. Psikolojisi bozuk bu cocugun
Cevap sahibi+1 yılyapıyorum tabi olum. sevişmek bence çok özel bişey.
herhangi bir insanın dudakları öpülürmü? demekki özel biri ki öpüyoz dimi.
sevmesem yanağını bile öpmem kızın. sen seviştik diyosun birde.
sevmeden sevişilmez bence. sevişirsemde çok seviyorum demektir. onsuz yaşayamam
Soran+1 yılKızın peşinde misin şu an
Cevap sahibi+1 yılsende akıl noksanlığı mı kızım 2 sene sevmeden nasıl çıkıyorsun lan? sevişiyorsun üstelik..
çocuk yerde göğe haklı bence. sana bir garezim yok ama yaptığın büyük hata senin. insanların duygularıyla oynama bir gün birini başına bela edersin. çabuk bir şekilde bakıcaksın bu çocukla anlaşabilirmiyim ben severmiyim diye. 2 sene deneme olmaz öyle :D kafayımı yedin sen. hangi dizileri izliyorsun
Cevap sahibi+1 yılyok ben o çocuk kadar gurursuz değilim, tiktir git dedim gönderdim.
Soran+1 yılGerizekalı sevmesem neden 2 sene çıkayım? Hem ben sana ne kanıtlamaya çalışıyorum sanane amg
Soran+1 yılSoğudum da ayrıldım diyorum. Üstteki yorumu oku üşendim yazmaya :d
Cevap sahibi+1 yılolum sabah sabah iyi sövdün sende bana he :D
neyse bu kafa muhabbeti ancakrahatlatırdı seni.
kasten yaptım. o kadar agresif değilim aslında :D
hakkını helal et.
bundan sonra sevmeden de sevişme ona :D
Soran+1 yılSevmeden sevişmedim zaten öff
Cevap sahibi+1 yılfıtık oldun mu daha uğraşıyım mı :D
Soran+1 yılYok uykum var
Cevap sahibi+1 yılomuzumda uyutma imkanım yok seni bunu bana niye söylüyorsun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem yarı yolda bıraktın da iki yıl ne diye çıktın onunla bir şeyler paylaştın?
Hani erkek milleti kızları kullanır atar derler ya sen de aynısını yapmışsın.
Sorun çocuktan daha çok sende bence !!12 Yorumla
Soran+1 yılHer insan gibi soğudum ayrıldım. Onun bana yaptıklarını bir bilsen.. Kaç kere tokat attı küfür hakaret
- +1 yıl
Para tatlı geldi ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilisiz durmazssınızki mk illa sevişeceksiniz oh olsun yakında gelir sıkar kafana bu tipler çok takıntılıdır ya benim ya kara toprağın der yakında gazatelere manşet olursun ve biz bu gizli kullanıcının deşifre olmuş kimliğine bakarız
026 Yorumla
Soran+1 yılMal mısınız acaba aq?
Cevap sahibi+1 yılhayır... yaşım 35 ve başına gelen olaylar çevremde bir kaç defa oldu ve sonu kötü bitti bazı psikopatlar taktımı iş biter ve tanıdığım tüm rizeliler hemen silah bulabilir ve ne yazıkki hayatına giren kadınları namusu sayarlar ve yar etmezler polis die ferahlama dün bir kavgada yanımdaki arkadaşın kolunu döner bıçağıyla kestiler kesen kişi ertesi gün savcılık talimatıyla serbest kaldı vay anasını oda rizeliydi lan :) her neyse tehdit ediliyorum diyip savcılığa suç duyurusunda bulunan çoğu kadında yaşamıyor haberleri az çok takip ediyorsundur
Soran+1 yılÇok güzel moral verdin abi eyv. Sevmediğim adamla evleniyim mi yani?
Cevap sahibi+1 yılsana bir akıl vereyim onunda tanıdığı otoriter bir olgun erkek bul o rizeli zırbosunu arat ve bizim hatuna iş oluyormuşssun hayırdır gel senle bir görüşelim desin korkacakdır emin ol... öyle birini bulamazssan numarasıı buradan yaz ben ararım :) yardımcı olurum meraklanma
Soran+1 yılHe tanımadığın birine yardım edicen çıkar vardır bu işte
Cevap sahibi+1 yıl:))) saçmalama nasıl bir çıkarım olabilir sende bende gizli kullanıcı kalacağız ve emin ol ufacık birşey istemiyorum senden mal dedin ama neyse kızgınlıkla soylemişsindir :P
Soran+1 yılYa döverse seni delidir o
Cevap sahibi+1 yılbeni tanımıyorsun ve benimi düşünüyorsun :) sen deli görmemişssin
Soran+1 yılAç gizliliği bir
Cevap sahibi+1 yılhayır buna gerek yok elemanın numarasını adını bulunduğu muhiti yaz öğlen bir kaç kşiyi daha arayacağım senin işide araya sıkıştırırım... ben aradıkdan sora seni rahatsız etmeyecektir sıkma canını sen
Soran+1 yılKusura bakma burada yazamam
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin...
Soran+1 yılDaha uzatırsa yazarım abi beklicem engelledim her yerden
Cevap sahibi+1 yıltamam kuzum arada giriyorum buraya mesaj bırak buradan iletişim halinde olalım ^^
Soran+1 yılHep gir abi noluuuur
Cevap sahibi+1 yılyaw sakin ol önce bu çocuk rizelimi?
Soran+1 yılYes
Cevap sahibi+1 yılrahatsız etmeye devam ederse numarayı yazarsın burdan bir kaç güne soru arka sayfalara gider zaten yazdığını görmez kimse bana uyarı mesajı gelir ben görürüm söz kurtarıcam o zırbodan seni :)
Soran+1 yılNiye böyle bir iyilik yapıyon abi
Cevap sahibi+1 yılsenii tanımasamda için rahat bir şekilde gezmeni istiyorum okadar
Soran+1 yılİyilik yani
Cevap sahibi+1 yılya şu şüpheyi at içinden allah aşkına artık :) neden innanmak istemiyorsun evet iyilik hem çok zor birşey değilki 10 dakkalık iş
Soran+1 yılGüvenemiyom kimseye
Cevap sahibi+1 yılbana güven :)
- +1 yıl
Yok tasin 35 değil 5,5 küçük yap
- +1 yıl
Ulan ben ayleme bacım götürecek kadar delirmedim sıktır git kimin başını yakiyirsan yak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey olmaz korkma derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılNerden hissettin
- +1 yıl
Seni sikime takmıyorum kubossss nerelisin Rize mi hahaha vayyy bayburtun sahtekar yalancısı
+1 yılkorkma bisey yapamaz
00 Yorumla
+1 yılNiye korkuyorsunki
02 Yorumla
Soran+1 yılÖldürür kaçırır tehtit vs..
- +1 yıl
Götümün kemeri ben senin için parmağımı oynatmam kendini bjr bok zanneden iğrenç yaratık ben mahkeme yoliykan sana güzelce geçireceğim babam yaşında adamla ikiski duyurursa ne olur sence
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviştik derken?
019 Yorumla
Soran+1 yılNormal yiyişme ya evlencez sandı herhalde
Cevap sahibi+1 yılCplak felan değil dimi sıradan sevişme?
Soran+1 yılYarı çıplak ön sevişme işte
Cevap sahibi+1 yılAlt üst?
Soran+1 yılO ne demek *
Cevap sahibi+1 yılİddaa oynucamda :D Şaka bir yana Alt taraf mı üst tarafmı acıktı?
Soran+1 yılHer taraf
Cevap sahibi+1 yılkomple cplaktınız?
Soran+1 yılAmaç ne kardeş? Tatmin mi oluyon nedir
Cevap sahibi+1 yılMerak ettm. Sen buna hiç cevap verme ve muhattap dahi olma.
Soran+1 yılÖyle yapıyom da hırs yapar mı
Cevap sahibi+1 yılNerde oturuyo bu arkadaş?
Soran+1 yılRizede şu an
Cevap sahibi+1 yılRize'de elim kolum var ismi ve soyadı nedir bu gencin?
Soran+1 yılKusura bakma burada yazamam öyle özel olur anca
Cevap sahibi+1 yılÖzelden ad soyad söyle bana yeterli ;)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi yazabilirsin ;)
- +1 yıl
Doğru sen 3 ya da 4 ya da 5 yaprak yiyince oluyordu kubosss hiç derdim popon hep iğrenç kokuyordu sarsik memeli kendini bir bok sannediyor
- +1 yıl
Bunalrin hepsinin resmini çektim çıkartıyor mahkemede kubosu tanımak isteyen varsa amangruo halinde araba bahçe kendisi kolekngibi her yerde sıkışıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok mu korkuyon :)
014 Yorumla
Soran+1 yılBiraz. Manyak düğünü mü basar
Cevap sahibi+1 yılahahha :) dua et senı alıp kacırmasında
Soran+1 yılBabam onun belasını öper
Cevap sahibi+1 yılumarım oyle olmaz bu arada yasın kac?
Soran+1 yıl25 years old
Cevap sahibi+1 yılhmm baya olmus yasın evlenme vaktınde gelmıs gecıyor bıran once evlen derım gec kalma sıkıntı olurd ılerde :D
Soran+1 yılDüğünümü basar lan o
Cevap sahibi+1 yıleee bassın ne olcak senı alıpta kacırcak degıl yha
Soran+1 yılYapar belki
Cevap sahibi+1 yıldaha ıyı ıste onunla evlenırsın coluk cocuga karısırsın bende onun yerınde olsam senı kacırırdm heralde :P
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılbılmem oyle geldı ıcımden senı ıstyrm bende :P
- +1 yıl
Senin düğünün mu olacak aylesine yollayacağım meraknermenkimse para karşılığında ilişkiye giren istemez
- +1 yıl
Baban aç karnına benin şeyimi yer ben gideceğim yanına sevilen bak bak dedesinyasinda adamla 2010 dan beri
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam