Yanlış anlaşılmayı açıkladı ama özrümü kabul etmedi?

erkek arkadaşım çok gururlu bir insandı yaklaşık 10 ay önce bir kız arkadaşım telefon sakası yapmak istedi ben sevgilimin bu duruma kızacagını söyledi birsey olmaz falan diye ikna etmeye çalıştı ben de sen bilirsin dedim arkadasım erkek arkadasıma mesaj attı işte tepkisini merak etti ben daha önce onumaradan sevgilimin sadece bende olan telefonunu aramıstım ordan anladı ve çok zoruna gittiğini bu şekilde devam etmiycegini söyledi ben başta benim haberim yok falandedim ayrılmamak için ama arkadasım herşeyi benim yaptıgımı söyledi ben ondan sonra hiç ikna edemedim benim hatam vardı tabi böyle bişeye kızacagını bile bile işletmesine izin verdim sonra özür falan diledim ama basta yalan söylemem falan çok zoruna gitti ayrıldık bidaha hiç konuşmadık ben kuzenımden sürekli onun haberlerini alıyordum sürekli onu takip ediyordum napıyor ne ediyor diye unutmak için çok sey yaptım kafamı dagıtmaya çalıştım ama olmadı bir türlü unutamadım gecenlerde kuzenim 2 ay içinde sözlenecegini söyledi ben hala onu sevdiğimi kimseye belli etmeyeye çalışıyordum oyuzden o anda bir tepki veremedim zaten ne yapabilirdimki ögrendikten 2 gün sonra mesaj attım tekrar özür diledim cevap atmaz diye düşünmüştüm ama cevap verdi artık çok gec oldugunu eninde sonunda evlenicegini ama benim duydugum gibi bir durumun olmadıgını söyledi. özrümü kabul etmedi ama durumu açıkladı açıkası budurum bana umut verdi ama tekrar onun sevgisini nasıl kazanırım bilmiyorum mesajlarından hala bana çok kızgın oldugunu anlayabiliyordum ama bilmiyorum ne yapmam gerekiyor?
Yanlış anlaşılmayı açıkladı ama özrümü kabul etmedi?