Kalp diyorum, herkeste var.. Yürek başka bir şey?

Ne olacak biliyor musunuz? Koca bir hiç. Ne kadar severseniz sevin, gerektiği kadar sevilmeyeceksiniz. Ne kadar fedakar olursanız olun, ne kadar koysanızda yüreğinizi ortaya, asla mutlu olamayacaksınız. Evet, bunu kabullenmek zor ve acımasızca ama söyler misiniz, sizi sizden iyi kim anlar, hayatınıza kim girerse girsin bir çift çoraptan fazla ısıtamayacak içinizi aşkınızın kışında. Bazen sadece''böyle adaletin ben.. "diyorum. Ya da boş ver deyip geçiştiriyorum kendimi.. de, nereye kadar? Denir ya, dönerse her zaman yüreğimde yeri var, hayır efendim, Ebesinin... na kadar yolu var.
saygılar.
Güncellemeler
+1 yıl
Kalbim "kıyamam"diyenlerce defalarca kırıldı, akıllanamayışım için bir çok defa üzgünüm.
Şimdi mutluluk ve sonsuz aşk vaadi ile elini uzatan kim varsa, hepsine;
"hass. ktir" diyorum..
kendi adıma mutluyum..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada; Şimdilik gözümden kan düşüren haziran bir ay adı değildir sadece. Bil bunu, Kan grubu da olabilir gözden akarsa yeterince. Dua et ki öleyim; Çünkü ben yaşadıkça kimse, hiç kimse seni benim kadar çok sevemeyecek. Dua et, dua et ki öleyim, çünkü ben ölmedikçe kimse, hiç kimse senden benim ettiğimden çok nefret edemeyecek.
Kalp diyorum, herkeste var.. Yürek başka bir şey?