Ah bu sevdalar.. Karşılıklı sevip de ayrılmak, severek ayrışmak ne kadar kötü.. Bir zamanlar herşeyim dediğiniz kişi, şimdi hiç birşeyiniz?

Hani deli gibi seversiniz birbinizi canınızı bile verirsiniz ailelerinizi bile karşınıza alırsınız sonra ayrılırsınız bizde birbrimzi deliler gibi seviyorduk 1 yıl sürdü çok farklı bir aşk hikayesiydi ilk tanışma anımız bile kavgaydı peki şimdi noldu bitti yaptığm hatdan dolay 4 ay oldu yalwardım ama afetmedi gitim 2 ay gectkten sonra başkasıyla cıktım bir arkdaşım gitmiş demiş ona oda benden sonra başkasıyla cıktı o iki ay boyunca cıkmadıysa kimseyle ben cıktım diyemi cıktı başkasıyla terketi o şehri. 10 gün sonra ilk tanıştığmz gün canım yanıyor canım nasıl kaderdir hergün dua ediyorum her alahın günü bizi mahfedende anılar hayaler okadar hayalerimz vardıki ailesi bile cok seviyordu beni alah kahretsin ogün işde hata yaptım özlüyorum arkadaşlar hergün dua ediyorum hisleri kuvetli olan bir falcıya gitmek istiyorum ama dolandırıcı coğu bilemiyorum yardım edin sizce nedir bu nasıl unutacam
Ah bu sevdalar.. Karşılıklı sevip de ayrılmak, severek ayrışmak ne kadar kötü.. Bir zamanlar herşeyim dediğiniz kişi, şimdi hiç birşeyiniz?