yeni birisi gelse belki unuturum diyorum düşününce yeni birisini de istemiyorum tek istediğim pişman olduğunu görmek. pişman olsa kabul etmicem ama bilmiyorum unutmam lazım yaptığını. aynı durumda aynı düşüncede olan varsa falan yardım etsin danışalım yoksa kafayı yicek gibi oluyorum bazen.
Cevabın nedir?
Aynı durumdayım. Gene biraz şanslısın sen beni direk aldattı ve bunu zar zor öğrenebildim. Bir sene resmen ayakta uyutmuş şaka gibi. Bir türlü hazmedemiyorum ve kendime kızıyorum nasıl göremedim bunu. Tertemiz, masum, namuslu sandığım kişi insanlara olan tüm güvenimi parçaladı. Hazmedemiyorum bir türlü. Bu olayın üstünden bir ay geçti daha hazmedemiyorum, yediremiyorum. Karmakarışık duygular içindeyim. Nefret ediyorum, seviyorum, kin kusuyorum. Biliyorum dönse iki göz yaşı dökse gene kanacağım biliyorum çünkü salağım. Son bir ayda hayatım boka sardı. Her gece yarın yeni bir başlangıç yapacağım onu düşünmeyeceğim, önüme bakacağım diyorum ve her zaman bu sözümü bozuyorum. Çivi çiviyi söker mantığıyla da hareket etmek istemiyorum. Kalbimde hala o varken başka bir kızın hayalleriyle, umutlarıyla oynamak istemiyorum. Biliyorum karşımdaki insana çok acı çektireceğime ondan artık bu mevzuları uzun bir süre kapatacağım. Belki ileride gerçekten pişman olur, gerçekten o hataları tekrarlamaz aklı başına gelir. O zaman belki tekrardan silbaştan başlayabilir. Fakat o gün hiç gelmeyecek onuda biliyorum. De hadi çekinme salak de, mal de, gurursuz de. Diyebilirsin haklısın, bunu okuyanlarda diyebilir bunları.
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır senin hiç bir suçun yok sadece o profesyonel bir yalancıymış kendini suçlama. eden bulur (derler) 1 ay geçmiş daha yeni sayılır bende ilk aylar çok kötüydüm durup durup ağlamalar.. ve bana ayrılırken ''senden başka kimseyi sevmicem kimse gelmicek hayatıma''dedi kızla çıktığnı öğrendiğimde kavga ettik tabi ve bana''hayatta insanın karşısına neyin ne zaman çıkacağı belli olmuyor:)'' dedi ve öyle pislik gibi güldü. bir gün geldiğinde o alfı ona yedirmeyi istiyorum hep bekledim 6 ay oldu hala bekliyodum ama beklemek sadece üzüyor. ona karşı nasıl beklentilerin varsa yavaş yavaş eksilt sadece ve zamana bırak
- +1 yıl
Geçmiyor işte. Bu olayı tam final döneminde öğrendim dersler hep FF. Bütlere gireceğim ama değişen sonuç olmayacak gibi. Beni aldattığı kişi benden daha iyi biri olsaydı bu kadar üzülmezdim. Neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor. Birde yeminler ediyordu asla aldatmam ben. Asla yapmam öyle şeyler. Hayatımda onlayken bir kez olsun başka bir kıza bakmadım. Sadece ona değer verdim, onu sevdim ve böyle bir şeyle ödüllendirdi beni...
Soran+1 yılgeçicek! geçmeyen bir şey yok. geçicek elbet sadece zamana ve akışına bırak ama asla ondan bir şey bekleme sadece bu yani
Soran+1 yılhiç bir şey olmamış gibi mutlu olucaksın. bak mutlu görün demiyorum mutlu ol
Soran+1 yılaynı benim düşüncelerim yani düşüncelerimdi. ama o mutluyken senin mutsuz olmanın evrende bir değişikliği olmuyor malesef hayat devam ediyor her şeyine rağmen. sen üzül ağla ne değişir? bir bakmışsın kendin yıpranmışsın. yine olan sana olmuş. haksızlık değil mi? o yüzden umursamıcaksın ilk zamanlar zor gelicek ama dediğim gibi işte zamanla alışıyosun hiç bir şeyi umursamıyosun ve bu çok güzel
- +1 yıl
Onun mutlu veya mutsuz olması umurumda değil. Benimde mutlu veya mutsuz olmam umurumda değil. Sadece hazmedemiyorum bu olayları. Nasıl aldatılırım diye hazmedemiyorum. İnsanlara güvenim kayboldu. En çok güvendiğim insanlardan biri bunu bana nasıl yapar bunu hazmedemiyorum. Annemden babamdan sonra en çok güvendiğim kişiydi. İşin garip yanı haklı olduğum halde onu suçlayamıyorum bile. Karmakarışık duygular içerisindeyim. Nefret, aşk, öfke, isyan.
Soran+1 yılzamanla unutulcak elbet
En İyi Cevaplar
+1 yılÇivi çiviyi söker yeni birisini bul
18 Yorumla
Soran+1 yılsırf ona inat birini bulmak istemiyorum
- +1 yıl
Ona kazandırmış olursun böylelikle sen kaybedersin.
Soran+1 yılondan sonra kimseyle çıkmadım bianda biriyle çıktığımı öğrense şaşırır bir garip olur mu
- +1 yıl
Olmaz mı hep onun olacaksın sanırken bir anda bakar ki başkasını bulmuşsun nhatta seni geri kazanmaya bile çalışabilir.
Soran+1 yılo zaman önüme bakmamın zamanı gelmiş..
- +1 yıl
Eee yaniii
Senin mutluluğunun onun ise elindeki bir KIZI kaybetmesinin üzüntüsü önüne bakıp yolunda devam etmekte gizli
Soran+1 yılgerçekten çok güzel konuştun çok teşekkür ederim beni biraz daha mutlu etti söylediklerin:)
- +1 yıl
Rica ederim doğrular bunlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende birinden ayrılmısdm başta pişman olsun istiyodum geri dönsünde o pişmanlıgını göreyim istiyodum unutmam çok kolay olmusdu 2 yıl geçdi ne pişman oldu ne aradı ne mesaj attı... sonraadan anladm yaptıklarınıda düşününce meger hep ayrılmak istiyormusda diyememiş hazır ben onu terkedince işine geldi.
05 Yorumla
Soran+1 yılyaşanılanlara göre pişmanlık farklılık gösteriyor galiba
Cevap sahibi+1 yılben ona 1bucuk yılımı verdm
Soran+1 yılmaşallaah
Cevap sahibi+1 yılneye yarar nankör cıkdı
Soran+1 yılsana kalan ''zaman kaybı'' olmuş
+1 yılpişman olsa kabul etmicem derken emin misin? bu söz bana çok tanıdık geldi (kendimden) o pişman olup dönmek istese en fazla 5 dakka dayanabilirsin bunu bilmiyomuş gibi yapmaaa.
insanoğlu dün ne yediğini unutur bir başkasını mı unutamıcak...
takılma bunlara herkes gelip geçici şu dünyada18 Yorumla
Soran+1 yılbelki de kendimin bile kabul edemediğim şeyler vardır o yüzden fazla deşmek istemiyorum ama mantığım her zaman ona karşı nefret ve kinli olucak zaten kötüsü de bu değil mi mantığının kabul etmediğini kalbinin istemesi?
- +1 yıl
sorunu okurken kendimi gördüm daha 1-2 ay öncesine kadar aynı düşüncedeydim. mantıgım kabul etmiyo onunla artık olmaz diyo peki neden kalbim hala onu istiyo diye düşünmekten sabahladıgım günler oldu. sakın bu hatayı yapma; ona kin besleme. çünkü onu affetmezsen unutamazsın. affetmek zorundasın sana ne yaşatmış olursa olsun Allaha havale et ama sen affetmelisin ki yüreğin rahatlasın
Soran+1 yılevet sanırım bu dediğin çok doğru her şeyi unutup önüme bakmalıyım sil baştan yapıp..
- +1 yıl
kendine şans ver hayat senin kararlar senin sonuçları da senin
kimse için kalbini karartma
unutucam diye zorlamaya kalkma kendini, ters teper sonra
sen sadece oluruna bırak anı yaşa bir bakmışsın adı diline yabancı gelmeye başlamış o an çok gülüceksin :)
Soran+1 yılgerçekten çok doğru.. önceden üzüldüğüm şeylere bakıp ''ben buna mı üzülmüşüm'' diyorum buda öyle olucak ve kendimi yıprattığımla kalıcam farkındayım aslında ama işte.. inşallah şu durumuma gülücek zamanlar bir an önce gelir:)
- +1 yıl
inşallahh.. hakkında hayırlısı olsun :)
Soran+1 yılinşallah hepimizin öyle olsun teşekkür ederim canım benim desteğin için..
- +1 yıl
rica ederim ne zaman istersen :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
Kendini onun yaptigina gore degil kendi ic referansina gore degerlendir sevmekten korkma,, sevmekten kacmak icin kine intikama baska kollara kanma toparlan ve yeniden sev ,,, yasamis birinden tavsiye kabul edersen tabii :)
110 Yorumla
Soran+1 yılsevmekten korkuyorum çünkü uzun süreli bir yalnızlığımdan sonra gelmişti ve kötü bitti tamda güvenmiştim o yüzden bir dahaki zor olucak olmasını istediğimden de emin değilim zaten.. zamana bıraktım sadece
Soran+1 yıldaha genciz önümüze bakalım yani
- +1 yıl
Bak gecmiste yasadigin bu iliskinin sendekimolumsuz etki ve kaliplarini bir psikolog esliginde as ,, ayip degil acizlik degil ,, ben bunu yapmakta cok gec kaldim ,, yapmasina yaptim ama kacan imkanlar yanan harcadigin zaman ve duygusal enerji hormonal sagligin tepedeki yaslar ... lutfen bir doktordan destek al gece gece icim acidi ,,, herkes secimlerini yasar kendini kandirma baska iliskileri unutmak icin degil o iliskileri istedigin icin yasa sev sevis yeter ki hak edenle olsun serefli biriyle olsun ama once toparlan destek al ,, olurmu
Soran+1 yıluzman bir kişiden nasıl ne kadar destek alabiliirim bilmiyorum. açıkcası çokta gerek duymuyorum sonuçta yaşadığım şey yaşıma göre belki önemli öenmliden kastımda erkeklere bakış açım çok değişti güvensiz oldum ama çok çok önemli olduğunu düşünmüyorum yani sonuçta insanlar neler atlatıyor buda geçiçek, geçicek ama zaman o süreç zor işte
- +1 yıl
Bak bazen yasanan olaylardan ego cikarimlar yapar ve ilerideki iliski hayatini etkileyebilir ,, cocukken annenin senin nekadar emzirdigi bile senin yetiskinlikteki seks ve yeme aliskanliklarini belirleyebilir bir danis teknede farketmedigin bir delik var ki bir bak sonra acil denize,,,, gene de sen bilirsin hayat senin diledigin gibi yasamakta ozgursun
Soran+1 yılçok güzel konuştunuz gerçekten teşekkür ederim yardımınız için:)
Soran+1 yıloldunuz fazlasıyla, tekrar teşekkür ederim iyi geceler:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen nekadar değerlı ve önemlisin nezor sınavlrdan geçtin ne sıkıntılar atlattın mücadele edip başarıya gidebildin bu ne kadar önemli biliyosun dimi lütfn kendine yüklenme kendini asla suçlama yanlış anlayan doğruyu göremeyen defolsun gitsin sevgi kolay bulunmuyo bu devirde oyüzden harcayıp atmak yok saymak onun kaybı senin değl
11 Yorumla
Soran+1 yılbeni bilip tanıyomuşsun yakın arkadaşımmış gbi cevap vermen hoşuma gitti çok teşekkür ederim:)
+1 yıliçeceksin kafana göre birşeyler, kulaklığını takıp son ses skrillex dinleyeceksin. eğer uygular isen kesinlikle teşekkür edeceksin :) parçalardan da önerebilirim
129 Yorumla
Soran+1 yılalkol kullanmıyorum
Soran+1 yılayrıca bunlar bir anlık, geçici çözümler bana kalıcı çözüm gerek
- +1 yıl
bir enstürman kullanmaya başla bence. ilk başlarda onu çok anımsayacaksın fakat ilerleyen zamanlarda müzik, hayatındaki herkesin yerini ve eksikliğini doldurmuş olacak. saygılarım ile
Soran+1 yılresimle ilgileniyorum?
- +1 yıl
bence çok tehlikeli :) acayip bir döngüdür resim. kesinlikle müzik derim. birçok psikolojik hastalık bile işitsel tedavi ediliyor
Soran+1 yılama onunla ilgilenmek zorundayım:) alanım çünkü.. ama ilgilendiğim saatler zaten aklıma gelmiyor buda bir nevi terapi oluyor
- +1 yıl
eğer karakalem çalışmıyor isen çizimlerindeki tonlamalar hep sıcak ve canlı olsun. cidden psikolojik bu olaylar :) müziktede öyle klasik tonlar herzaman duygusallaştırır insanları ama efekt kullanırsan eğlenceli bir hal alır ve bir hayli dağıtır kafanı
Soran+1 yılkarakalem çalışıyorum hayat siyahla gri arasında oldu benim için başka rengim yok:))
- +1 yıl
aynı hayatı paylaşıyor olsa idik kesinlikle kullanmadan duramayacağın rengarenk Nails kalemler hediye ederdim sana :)) bence ressam bir insanın tüm renklerini elinden alan bir İNSAN için bukadar üzülmemelisin. tekrardan saygılarımla
Soran+1 yılaslında çok gülen bir insanımdır bu yönümü fazla belli etmem edemem. Ayrıca teşekkür ederim hediye etmesen, edemesen de etmiş kadar oldun:)
- +1 yıl
rica ederim. karamsar bir başlık altında seni bir kaç kez fazladan gülümseterek siyah beyaz gecene renk katan arkadaşlara da adına teşekkür ederim :) bence renksiz bir hayatı kesinlikle onlar hakediyor.4 yıllık bir ilişki yaşayıp, aynı şekilde hak etmediğim bir son ile baş başa bırakılmış bir insan olarak alayına lanet ediyorum, inadına smile diyorum :) hatta :)) hatta :D
Soran+1 yılhahah bu bakış açısınıda sevdim :D
- +1 yıl
tabi o olaydan sonra böyle cümleler kurup ardı ardına gülümseyen ifadeler sıralayabilmem sanırım bir kaç yılımı aldı :D sen yine erkencisin, ve böyle bir başlık açtığın içinde bence şanslısın. hep gülmen dileği ile.
- +1 yıl
bak gülümsemen için bir neden daha " Bir baksanıza yalnız adam gbi cevap verenler? " bu başlığı bul ve yorumlarımı oku müsait olunca :)
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
- +1 yıl
bugün nasılsın :)
Soran+1 yıldaha iyiyim:)
- +1 yıl
her geçen güm daha da iyi olman dileği ile :)
Soran+1 yılçokteşekkür ederim:)
- +1 yıl
Çok mu abarttık sanki. Her yorum bol miktarda smile ile bitiyor :)) eski erkek arkadaşınında seni herşeye rağmen gülümseyebilen bir kız olarak görmesini gerçekten isterdim. Totoş herif..! :@ bu seferde böyle bitsin
Soran+1 yılçok gülen biri olduğumu bilir ve gerçekten çok gülen bir insanımdır giderken duygusallık olsun diye mi aklımda kalsın diye mi yaptı bilmiyorum ama ''eskisi gibi neşeli ol'' demişti ben hep neşeliyim zaten sadece bir süre üzülmem gerekmiş:)
- +1 yıl
wauw alkışlıyoruz tüm terkedilenler olaraktan :) kesinlikle normale döndüğüne inanıyorum :) şimdi aç duman - yalnızlık paylasilmaz calsin bu gecen için. Duygusal bir parçadır fakat diri tutar insanı
Soran+1 yıldibine kadar ya da en güzel günüm gecem de iyi bir tercih olabilir:)
- +1 yıl
Şuanki ruh halini tazeleyecek bir parça daha yazıyorum madem :) yine duman ve sarhoş
Soran+1 yılillede duman diyoruz :D
- +1 yıl
beni en iyi o anlıyo ya iyisiylede kötüsüylede. müzikle uğraşan bir insanım fakat 4-5 sanatçı dışında kimseyi dinlemem. seçiciyimdir müzik konusunda. dinlemesinde tabiki. çalarken zorla alternatif rock grubuna Ankara havası bile çaldırtan oluyordu :))))
Soran+1 yılruh haline göre değişiklik gösterir tabi:))
- +1 yıl
bugün nasılsın (:
Soran+1 yılhahahah bugünde iyiyiim seen:)
bende terk edildim kendisini kabul etmeyen biri için, olay şöyle beni biri için terk etti terk ettikten sonra ertesi gün ona teklif etti o kabul etmedi sonra bütün bunları anlattığı çocukla çıkmaya başladı ve bütün bunlar bir hafta içinde gerçekleşti...
013 Yorumla
Soran+1 yılmaaşaallah diyoruz:)
Soran+1 yılhızına
Soran+1 yılsen naptın
Soran+1 yılhey allahım ne insanlar var
Soran+1 yılen güzeli. nefret etmek kin tutmak falan bunların zararı yine bizeymiş bunu farketim oluruna bırakmak gerek
Soran+1 yıliyi yapmışsın kendini tutabilmişsin en iyise ve unutma onun istediğinde gelip istediğinde gidebilceği bir liman değilsin
Soran+1 yılben teşekkür ederim:)
Ah bebeğim keşke pişman olsalar.. Daha sonra hep. Yıllar sonra akıllanıyolar
13 Yorumla
Soran+1 yılya hiç olmazsa? olurda olduğunu söylemezse? süründüğünü görmek hakkkımız olmalı, çok mu?
Soran+1 yıldaha ne kadar isteyebilirim bilmiyorum gerçekten böyle beynim yanıyor düşündükce
aynı ben. Daha yeni oldu. Çok kötü bir durum. Seni çok seviyorum ölüyorum bitiyorum derken 2 saat sonra abim duymuş ayrılmamız lazım deyip ertesi gün evde yattım demesi. Ama evde yatmak yerine birisiyle gezmeye gittiğini öğrenmem :) Ve abim kızdı dediği günün tarihini facebookta ilişki başlangıcı yapması. Bendensin sen gel yamacıma
012 Yorumla
Soran+1 yılsonradan sıkılıp ayrılmak için bahane uyduran sevmeyi bilmeyip sevilmeyi haketmeyen tipler
Soran+1 yılenayilik değil bu
Soran+1 yılgüzel ama karşınızda sizin gibi birisi olduğunda güzel
Soran+1 yılzaman..
Soran+1 yılelbet biri çıkar
+1 yılgerçekten kız arkadaşım olmasaydı yaşadığın herşeyi unuttururdum sana ben :) sıkma canını neleri unutmadınki bunu unutamicaksın :) dua ett sabır dile Rabbimizden. inan hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmicak
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım
- +1 yıl
sadece biraz zaman lazım , bu zman içindede kendini birşeylerle meşgul etmeyi dene
Soran+1 yılevet başka yolu yok sanırım denicem teşekkür ederim
+1 yılOnu takinti haline getirme o pisman olmaz sen kendinr zarar veriyosun onune bak
11 Yorumla
Soran+1 yılbir gün birini sevsem ve sevdiğimi görse içine bir şey düşer mi diye merak ediyorum sadece ve yaşamadan da göremicem galiba
+1 yılBende oyleyim inan allaha 3gundur uyuyamyrum ortada bir bokta yoktu çaresizlik diyip gtti allah bildgi gbi yapsn bende bilmyrum kardsim napcaz biz ya :-( cok sewiyrum
05 Yorumla
Soran+1 yılzaman sadece zaman.. zamanın düzeltemediği şey yok gerçekten unutmasanda alışıyosun mecbursun çünkü
- +1 yıl
Unutlmaz ama alismaşıda zor ben hep bir ümit bkliyorum a. m. k hayatımi zindan etti
Soran+1 yılettiğğini bulsun
- +1 yıl
Amin bize bunu rewa görenlere rabbm bin katını yaşatsın :-(
Soran+1 yılaamiiin canım benim amiin
şu anda sandalyeye otur büyük bardak dolusu soğuk su al bunu içerken bu işin bittiğini geçir aklından ve ben bunu çoktan sindirdim de ve suyunu bitir. geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah buda farklıydı teşekkür ederim :D
Yeni biri unutturur die bende kendim için düşünüyorum ama birini unutmak içinde diğer kızın hakkını yemem. Pişman olmuş olmamış umrumda da olmaz zaten. Rahatina bak
010 Yorumla
Soran+1 yılbende zaten hırs için bir başkasını üzemem
Soran+1 yılben bana yapılanı unutmuyorum bu kinse kinciyim
Soran+1 yılya pişmanım desin sonra gebersin yani umrumda değil diyim ben sana
Soran+1 yılufak bir takıntı diyelim
Soran+1 yılumarım, teşekkür ederim:)
+1 yılBirgün bu sorunun cevabını bulursan banada söyle :(
03 Yorumla
Soran+1 yılyorumların bir kaçını okursan belki ihtiyacın olan desteği almış olursun bir dene bakalım:)
- +1 yıl
Okudum bir arkadaşn yazdığı kadar nefret doluyum ölümü mutsuzluktan olsun demiş nede güzel demiş. bndeki saplantı oldu dediğin gbi daha ne kadar yürekten istenilebilirki her an her saniye akıldan çıkmıyor..
Soran+1 yılyapılması gereken tek şey zamana bırakmak yapamasakta mecbuuruuz
+1 yılaynen benim durumdasın bende çok fena kazık yedim senin için canımı veririm diyodu sensiz yaşayamam diyodu ertesi gün maça gitmemi bahane edip ayrıldı bilerek yaptı bunu ama çekecek cezasını birgün çok iyi biliyorum ve pişman olacak
09 Yorumla
Soran+1 yılpişman olcağından nasılda çok eminsin
- +1 yıl
çok eminim çünkü onu benim kadar kimse mutlu edemez biliyorum
Soran+1 yılne güzel..
- +1 yıl
güzeldi... ama şimdi nefret ediyorum ondan sadece hafızamdan birançnce sktrp gitsin istiyorum
Soran+1 yılsevmesekte pişman olup süründüğünü görmek istiyor insan
- +1 yıl
aynen öyle hayatta ne kadar acı varsa görsün hatta ölümü mutsuzluktan olsun
Soran+1 yılbaya kin tutmuşsunuz
- +1 yıl
malesef aslında bu nefret çok zarar verdi bana ama yapacak bşey yok bazı şeyler insanın elinde değil kontrol edemiyosun duygularını ve düşüncelerini
Soran+1 yılmalesef
Takma Kafana Hayat Güzel Kafanı Kaldırıp Etrafına Bakman Yeterli ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yapmış ne diyelim... bir kadının zihnini meşgul edebilmek zor iştir..
018 Yorumla
Soran+1 yılbu çok bencilce bii cevap
Cevap sahibi+1 yılne yaptığını unutmam lazım demişsin ama ne olduğunu söylememişsin... ne yaptıda kafayı yedin bacım?
Soran+1 yılilişkinin bitmesine ben sebep olmuşum gibi beni suçlu bıraktı asıl hatalı oydu daha sonra aldatıldığımı öğrendim bu
Cevap sahibi+1 yılkendime yediremediğim başka kadını bana tercih etmesi desene sen şuna...
Soran+1 yılonuda aldattı ama :D
Soran+1 yılbeni kızdıran bende şikayet ettiği ne varsa yani bahane ettiği diyim kızda 2katı vardı kızda az değildi
Cevap sahibi+1 yıldemek ki daha güzelmiş... kişilik olarak senin aynın hatta daha beterin ise neden durup dururken başkasına gitsin? demek ki daha güzelmiş ki gitmiş...
Soran+1 yıl'acaba benden güzel olduğu için mi' diye düşünmedim değil. ama gerçekten güzel olduğunuda sanmıyorum kime sorsam da aynı cevabı verdi zaten ''bu mu güzel?'' ayrııca güzel olduğu için mi onuda aldattı? tuhaf:)
Cevap sahibi+1 yılondan da güzelini bulmuştur... bu işin sonu yok.. el elden üstün...
Soran+1 yılama onuda ihtiyaclarını karşılıcak başka 'geçici' bir kızla aldatmış güzellik falan değil maymun iştahlılıktan başka bir şey değil doyumsuzsunuz o yüzden
Cevap sahibi+1 yıladama bu kadar atarlandın ama sen bu insanın bu potansiyelde biri olduğunu bilmiyor muydun? çevrenden hiç mi duymadın ''x çok çapkın kızları aldatıyor'' vs diye? bence duydun ve ''onu ben adam ederim'' deyip kendini ortaya attın..
böylece o uslanmaz serseriyi kendine aşık ederek çevrendeki hemcinslerine havanı atacaktın... ama yanılmakta şaşmayan bu kadınsı içgüdü sende de geri tepti ve şimdi o çocuğun kırık kalpli bıraktığı diğer kızlar gibi bu tarz platformlarda sen de ağlıyorsun...
müstehak diyorum... ortada efendi düzgün insanlara bakmazsınız böyle serserisini bulursunuz... ne diyim demek ki böylesine ihtiyacın varmış bunu bulmuşsun...
belki de babana benziyordur!!!
Soran+1 yılhahah inan o son babana benziyordur lafına katılıyorum neyse konu bu değil. benim yaşadıklarım senin ezberlediğin klişe şeylerden değil bunlarla karıştırma. beni kimse kandırmadı eğer demiş olsalardı inan zaten kendime kızardım kimse bana onun öyle biri olduğunu söylemedi arkadaşları bile şaşırdı üstelik anasının babasının adam edemediğini ben adam etmeye çalışmam. hadi şimdi iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılverdiğin cevap, kendi içinde tutarlı bir bütün olan, benim yanıtıma hem kabul hem ret içerdiği için saçma
yaptığım tespitlerde de hiç şaşmam..'sosyolojik olayların psikiyatrik incelemesi' üzerine çalışmlarım var.. psikiyatr değilim ama o alanın sosyoloji ve sosyal psikoloji üzerinden yaptığı tespitlerini kullanıyoruz
her kadın babası gibi bir erkek ister içgüdüsel olarak.. Ama bu erkek babanın daha çok olumsuz özelliklerine sahip olmalıdır! baba çapkınsa kadında çapkın erkek arar, baba cimriyse kadın cimri erkeğe kendini yakın bulur, küfürbaz adamın kızı küfür eden erkeği çekici bulur
aslında istediği küfreden, cimri, aldatan vs bir erkek değil.. ancak kendisine babasını hatırlatacak bir erkek babasından alamadıklarını o kıza verebilir.. bu yüzden içgüdüsel olarak öyle birini bulur çünkü çocukluk travmaları ile mücadeleye en uygun erkek babayı andıran o kötü erkekdir.. kadın o erkeği değiştirmeye çalışarak babasıyla olan geçmişiyle hesaplaşır
kısaca olay ego tatminidir.
Soran+1 yılsiz bu konuları sadece ezberlemişsiniz. bunu insanların kişiliğine göre yorumlasanız daha iyi olur ha bide tabi bu kişinin hayatıyla ilgili yeterince bilgiye sahip olmanız gerekir bunuda burdan olamıcağına ve burdan bilemiceğininize göre burada sizin ''ezberiniz ''olan bilgilerine ihtiyacım yok. psikiyatrı ve sosyoloji üzerinde çalışma, tespit her neyse yapmayanların daha çok yararı oldu üzerimde. Demekki alanını okumaya gerek yok. biraz empati biraz yaşanmışlık insan ruhundan anlayan biri olmak yeterliymiş. Ya neyse konuyu saptırmanın bir anlamı yok yinede teşekkür ederim sağolun iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılpsikiyatri denen şey 'hayvan ruhu' ile ilgilenmiyor zaten bildiğin 'insan ruhu' ile ilgileniyor...
söylediklerinizde çelişki üzerine çelişki...
'ihtiyacım yok felan' yoksa niye burdan soru soruyorsun... gidip senin hayatını ve seni bilen insanlardan yardım isteyebilirsin!!! madem hayatınızı biz bilemeyeceğiz neden bu mevzuyu gelip burdan sorup milleten yorum-yardım bekliyorsunuz? biz bilemeyiz kardeşim sizin biricik kişisel yaşantınızda neler oldu!! madem onları da yazın yer varsa ona göre yorum yapalım...
bu arada kendimi takdir ettim vallahi verdiğiniz tepkilere bakılırsa ben de yanıtlarımla iyi koyuyorum demekki hep böyle 12'den vurmak nasip olmuyor...
koçum benim hakkaten iyi koymuş... harbi bir delikanlıymış kendisi.. tıpkı babanız gibi...
Soran+1 yıldediğimi anlamıyorsunuz saçma saçma cevaplar veriyosunuz. ''siz'' demem kibarlığımdan yanlış mı anladın bilmiyorum ama ''senden'' yarıdm isteyen yok. uzmanlığın bir işime yaramaz. yaşa bakılırsa 30-35 ben 18 yaşındayım. verdiğiniz cevaplar 0-6 yaş grubu:) bence artık kısa kesin
Cevap sahibi+1 yılliseli miydin sen! baştan öyle desene...
Soran+1 yılha ha öyle küçük olmam sizi tatmin etmiş olmalı büyüklüğünüzle gurur duyun aayynen öyle tamamdır şimdi gidebilirsiniz:)
+1 yılişte bu yüzden terk edilmeden önce terk etmek gerek
00 Yorumlakendi kendinize hayatı zehr ediyorsunuz başka bişey değil :)))
00 Yorumlagiden gitmiştir kalan sahalar bizimdir mantığıyla hareket etmeniz lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılanladım :D
Soran+1 yıleevet teşekkür ederiim
Soran+1 yılyeni birisini burdan bulucak kadar değil :D
Soran+1 yılahaha tam olarak öyle:D
pişman olsa diyorsun ya aslı şu keşke geri dönse :D
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam ben dün gece sorunu çözdüm verilen cevaplarla da gayet moral aldım :D
Soran+1 yılsizedee
Yenisini bulup yoluna devam edeceksin bunu eski sevgilinden önce yapacaksın zira o da bunun peşinde.
06 Yorumla
Soran+1 yıloohooo o yaptı bile
Soran+1 yılhatta yaptı ve ayrıldı
Soran+1 yıleğer tekrar sevebilirsem bunu düşünücem teşekkür ederim
Soran+1 yılseninde:))
Ne oldu da terkedildin..
03 Yorumla
Soran+1 yılbeni suçlu konumuna düşürüp gitti. bir süre geçti ve bir kızla çıktığını öğrendim sonra kavga ettik. galiba aldatıldım yani bilmiyorum yediremiyorum.
Soran+1 yılkurtuldum belki de
Üzülme Kanka tek terk edilen sen değilsin
00 Yorumlatakıntı yapmıssın...
12 Yorumla
Soran+1 yılmalesef öyleyd,
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. soda iç...
00 YorumlaKaç yaşındasın
05 Yorumla
Soran+1 yılon sekiz
Soran+1 yılne içindeyim? anlamadım
Soran+1 yılkendi gerçeklerim ne ki kendimi kandırma falan? nerden vardınız bu kanıya
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Durup dururken aklıma geliyor yediremiyorum bu terkedilişi napıcam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler