+1 yılyzık be nasıl kadınlar varmış yha eğer birsiyle o nikah masasıyla oturduysan ona her türşü yardım etmek zorundasın ona destek cıkmalısın olmuyomu üzülme olur olmasa napalım rabim böyle hayrlısı görmüş denir yok aldatmaymış bir cinselik için koca boşanıyosa ohho senin ginileri çok bu dünyada önce o kirlenmş paslanmış kalbni temizle sen yazık senin diğer dünyada yerin yoktur bence sen görün doktora :D ama kafa doktoruna git senin beyninde kesin sorun vardır. haaa diyeyim sen böyle bilgisayar başndaysan adam napsın alah bilir bide tipsizsindir kalbinin pisliği yüzündedir adamda iğreniodur hak ver biraz hak. yazık adama
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hay ben senin gibi kadınları... Sizinle hemcins olmaktan utanç duyuyorum.
Konuşmayı denesen böyle hemen kesip atmak yerine? Bazı erkekler çekinir böyle durumlardan gurularına yediremezler ağır gelir. Ezik gibi ağlıyor beceremiyorsun demek yerine olsun aşkım olmadı evlatlık alırız desen destek çıksan? Sadece çocuk için mi evleniyorsunuz anlamıyorum! Ulan ben evlatlık bebek alır gözüm gibi bakarım kendi çocuğum gibi severim. Sadece doğurmakla anne olunmuyor bir öğrenemediniz bunu.21 Yorumla
Soran+1 yıldemedim mi elin piçine bakmam ben diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirincisi boşamak ne demek? Boşanmak istiyorum desen anlarım.. Tek basına yapamıyacagın işler hakkında bu sekilde ahkam kesme. İkincisi sorunun senden olmadıgı ne malum? Üçüncüsü bu işlerde gerekirse aile Büyükleri toplanırlar güzelce oturulur konusulur bir karara baglanır.. Dördüncüsü illa boşanıcam cocuk istiyorum diyorsan buyur boşan.. Toplumun sana ne gözle bakacagınıda görürsün.
09 Yorumla
Soran+1 yılyaw he he büyüklere mi soracam boşarken
Cevap sahibi+1 yılBizde bir söz vardır. Yiyemiyecegin **'nın altına girme diye.. Bu söz yeterli sanıırm.
Soran+1 yılbu söz resmen sana söylenmiş
Cevap sahibi+1 yılburada iq'lar yeterli seviyede. Sözün kimi anlattıgına ks halkı karar verir..
Soran+1 yılhavla havla
Cevap sahibi+1 yılBenim söyledikleri mi havlama olarak anlıyorsan gidip bir veterinere tedavi olacaksın.. Verecek cvbın zekan olmadıgı belli.. Sordugun sorudan ve üslubundan ne kadar basit bir kadın oldugun da belli.. Bunları herkesin gördüğüde zaten atılan yorumlardan belli.. Ezik..
Soran+1 yılhe ben eziğim rahatladın mı tatmin oldun mu terbiyesiz insan inşallah başına gelir
Cevap sahibi+1 yılBaşıma gelirse giderim doktora.. Baktım olmuyor herşey Allahtan derim sarılırım eşime.. Senin gibi şerefsizlik yapıp eşimi yarı yolda bırakmam..
Soran+1 yılailesi hergün bana laf sokuyor tabi burdan böyle konuşması normal soyumuzu kurutacan diyorlar ben az mı işitiyorum o doktora gelmiyor benim suçum ne ben gidiyorum
+1 yılZor bir durum allah kimsenin başına vermesin.
Düşünüyorumda, ben sekse düşkün bir adamım garip bir mantık olacak ama çocuklara da düşkünüm.
Sanırım seks ve çocuk yoksa evlenmeye gerekte yok zaten?
Aynı evde yaşarsın, sevgili olursun her türlü döner dünya.
Boşa kız, beni al :D03 Yorumla
Soran+1 yılkocam her ne kadar ayıda olsa seviyorum. hıh -_-
- +1 yıl
Aahahah dallamaya bak ya :D
O zaman neden boşucam diye konu açıyorsun kamil?
Almıyorum lan seni :D vazgeçtim, sen bu adamı hak ediyormuşsun :))
Soran+1 yılboşarım boşamam sanane
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
nasıl beceremiyor ya. netice de çocuk yapmayı bilmeyecek beceremeyecek bişey yok. varikosel vardır ya da sperm sayısı azdır. ya benle gelirsin doktora de ya da senin gözünün önünde başkasından hamile kalacam doğurup sana da baktıracam de. o zaman kuzu kuzu gelir. Tabi eşinde topluk yoksa :D
023 Yorumla
Soran+1 yıltam ben diyecektim :)
Soran+1 yılöyle karı deme kocama parçalarım seni.. ağır konuştum odaya gidip sigara içiyor sandım baktım ağlıyor
Soran+1 yılboşarım boşamam sana hesap mı verecem
Soran+1 yılsanane lan mal sen daha soruyu okuyup cevaplamaktan acizsin konuşma
Soran+1 yılağzının belinden çok iş yaptığı belli pislik..
Soran+1 yılsen benim başıma belamısın defolup gitsene lan
Soran+1 yılıyk pislik senin zürriyetini taşıyana kadar ölürüm !
Soran+1 yılnerenden uyduruyorsun bunları ya üff midem kalktı pislik git burdan
Soran+1 yılpisliiiiiik gelirmiyim lan oltaya :/
Hemcinslerimden korkuyorum artık adamı niye ağlatıyorsun arkadaşım? Belki sorun sendedir, adamı ezen sensin sonra da ezik diyorsun ya varya sen ve senin gibiler evlenmesin, evlilik gibi yüce bir şeyi boka çeviriyorsunuz.
40 Yorumla
+1 yılMidem bulandı, istifra etmemek için kendimi zor tutuyorum.
(Burada sazan. avi da yapıyor olsan, böyle abuk bir fikre sahip olman bile, mide bulandırıcı)40 Yorumla
+1 yılşimdi çocuk okuldan geldi baba diyo okulda diyi sınıfta diyi 3. oldum diyi. okulda kaçıncısın diyim.40. yım diyi hgasfasa. oğlum niye birinci olmadın diyim. baba diyi başka çocuklarda var okulda diyi. aaggghhhhh ondanmış. demek oğlum okulda başka çocuk olmasaydı asgagashhhash birinci olacaktın asdasdasdas cevaba bak yaaa
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D:D:D
Malsin sen mal boyle bir durumda kocanin yaninda olacagina tekme atiyorsun git köpekler siksin seni
44 Yorumla- +1 yıl
Bende yukarda dedim kendisine yiyemiyecegin **'nın altına girme diye.. Boşayacakmış.. Haha☺
Soran+1 yılgel altına yat seni alsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbencede boşa direk. ne işin var öyle ezik ve işe yaramaz bir erkekle mk.
hatta sen onu boşa gel benle evlen :) anında hamile kalırsın ne güzel... ohhyyşş... zaten bende yatakta iyi olan ve çocuk isteyen hatun arıyorum evlenmek için...
boşa gereksiz kuru sıkıyı lan :)
hangi şehirdesin yavrum sen?00 Yorumla
+1 yılilla cocuk olmasımı lazım ikiniz mutluysanız cocuga ne gerek var Allahtan isteyin kocanda tedavisi yoktur belki diye gitmek istemiyordur elalem ögrenir diyede olabilir bence bekleyin kiminlerin 9 yıl sonra oluyor hayırlısı Haktan
00 Yorumla
+1 yılhastaneye gidince asıl sorunun sende olduğunu öğrensen o ne yapar çok merak ediyorum. karşılıklı anlayış yoksa evli durmayın zaten :/
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladama yazık senin gibi bir karısı olduğu için. belki de kadın bile değilsin erkeksin bilemem. birazcık destek olmaya çalışsaydın böyle olmazdı. madem kocanı beğenmiyon beceriksiz diyon. etrafta seni dölleyecek erkek çok onlardan yardım al
41 YorumlaO yüzden evlenmeden önce doktora gönderip makinenin durumuna baktırıcam, sonra evlencem
22 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha
Soran+1 yılbaktırsan nolocak doktora gitmiyorlar :D
Doktora gitsin inat etmesin..3-4 defa söylemenize rağmen gitmemesi o zaman biraz ağır konuşmanız da fayda var.. Bu evlilik birliktir beraberliktir..
04 Yorumla
Soran+1 yılsperm ist eyecekler diye gitmiyor
Soran+1 yılistiyor aileside bana laf sokuyor
+1 yılBoşanmak senin için bu kadar kolaysa boşa... Adam ne yapsın olmuyorsa olmuyor tüp bebek diye birşey var... doktora gidip sorun sende çıkarsa o yüzündeki ifadeyi süzebiliyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılgelmiyor lan gelmiyor doktoraaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebek içinse boşama, olmuyosa olmuyodur, nasip değildir, ayrıca belki problem sendedir eşine neden bu kadar yükleniyosun. Seni samimi bulmuş, bir ömrünü sana vermeyi göze almış, bir bebek olmuyo diye boşayacak mısın?
00 YorumlaKocanın herhangi bir sorunu var anlaşılan. Onu senin duymandan korkuyordur.
10 Yorumlavalla adama yazık. gerçi adama da hak senin gibi bir akılsızı nasıl karı diye kendine almış o tartışılır.
14 Yorumla
Soran+1 yılonun anası akrabaları hergün benim başıma kakıyorlar cocuğunuz neden olmuyor diye sen öyle boş konuş
Soran+1 yılailesi cocuklarında sorun yok bende varmış gibi düşünüyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gel ben seni güsel bir s*kiyim ertesi gün kocan s*ksin aa bak çocugumuz oldu der mutlu olursunuz ama ben esmerim yani ona göre snra adam anlamasn * kahpesine bak sen bide adami azarliymuş senin gibi kadinlarda var. düşman başinaaaaa
20 YorumlaAnne babası veya büyük akrabaları demiyor mu doktora git diye kocana?
02 Yorumla
Soran+1 yılonlar sorunun bende olabileceğini kocamda olmayacağını düşünüyorlar
daha 24 yaşında yazdığına bak helee cahilll :)))))))
00 Yorumla
+1 yılBen en ulvi aşkların, mobilya mağazasında koltuk takımı seçerken bittiğine şahit oldum..
00 YorumlaYemin ediyorum kadın cinsinden soğuttunuz beni bee!!! Boşa bence kesinlikle. Bari adama iyilik olur..
02 Yorumla
Soran+1 yılkocamda gözün mü var
boşa hemen boşa gerçekten çok doğru yapıosun ilerde onu aldatmandansa şimdi boşaman ona yapabilcein en büyük iyilik
10 Yorumlakoptum ya gece gece soruyu ve yorumları okuyunca : )
04 Yorumla
Soran+1 yılne var kopacak
- +1 yıl
yorumlar falan baya komik sorunda ki ironiye gelirsek sen çocuk sahibi olmak için evlendiysen boşaman çok doğal ama kusura bakma bu seni sıradan bir canlı bir hayvandan farklı kılmaz hatta bence bir çok hayvan bile bu manada senden üstündür ama sevdiğin insandan çocuk doğurmak için evlendiysen kusura bakma hiç sevmemişin ki onu buraya gelmiş kendine destekçi arıyorsun
Soran+1 yılsus bakim sen
ne zamandır deniyorsunuz kendinizden eminmisiniz. kocanız gitmiyorsa bildiği bişey olmalı sizden öncei şüpheli adamın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun neresinde sevgi var, sen çocuk yapsan ne olurki..
10 YorumlaHaksızsın sen kocanla bebek için evlendiysen senin insanlığına edeyim ben
10 YorumlaSen bence karınin hesabindan yaziyosun😃😃bu nasıl bir konusma seklii 😃
010 Yorumla
Soran+1 yılçok sinirli yazdım
Soran+1 yılo benden çok istiyor biri ona herkezin içinde boşalmanı istiyorlar demiş tahlil için gitmem diyor yapmam diyor
Soran+1 yılinanmış tabi bir türlü ikna edemiyorum başının etini yedim işe yaramadı
- +1 yıl
Kusura bakmada kocan buna inanacak kadar salak mı? Yok sokakta yaptiriyolar tobe tobe. Bence sana uydurduğu bahane bu!
Soran+1 yılboşarım bende şakam yok! dedim zaten ya gelirsin ya boşarım dedim
Soran+1 yılhee sen bu adamı nerden tanıyon diye cinnet geçirsin :D
+1 yılya sorun sendeyse? hem hakaret etmeni gerektirmez yani
00 YorumlaÇeketimi kızların üstüne atsam hamile kalıyorlar ne iştir
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdet oldugun gunden 14 gun sonrasinda deneyin, yumurtlama zamaninda yani olmazsa bosa:)
01 Yorumlaerkek erkeğe yürümezdi zaten boşanın
54 Yorumla
Soran+1 yılespiriyi anlamadım O. o
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktora gidin senin. mına onunda s. kine baksınlar. haberdar et bizi sonra. bakalım sorun kimdeymiş.
11 YorumlaEvlenirken bizemi sordun ak bosanirken soruyorsun ;)
00 Yorumla-_- başına kakıcağına insan gibi konuş zorlada olsa götür
00 Yorumla
+1 yılsen iğrenç bir yaratıksın
41 Yorumla
Soran+1 yıls*ktr lan
Haklısın mı demeliyiz lan?
26 Yorumla
Soran+1 yılcevap ver lan
Soran+1 yılorda boşal diceyekler yapamam ben diyo kimden duymuşsa salak
Soran+1 yılaşk.. :D o hep merak ettiğiniz aşk yüzünden uslubumda ne var demn kavga ettik :D kalk bebek yapcaz dedim git başımdan dedi
+1 yılDoktoru eve getir -_-
02 Yorumla
Soran+1 yılgelirse neden olmasın hıhıhı:)
- +1 yıl
Gelir gelir sen parayı bas.
Belki sorun sende nerden biliyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılönemli olan doktora gelmemesi
Sana çük bile kalkmaz :(
11 Yorumla
Soran+1 yılkalkıyor da doktora gelmiyor
Boşa gitsin çocuksuz evlilik mi olur
10 Yorumla
+1 yılsperm bankasına başvur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBo-şa bo-şa boşamazsan ayıp edersin :)
00 YorumlaSıkıntı kesin sendedir.
11 Yorumla
+1 yılya sıkıntı senden kaynaklanıyorsa?
00 Yorumlane gerek var sımdı bosmaya bır bebek verırdık
00 Yorumla
+1 yılolmuyor derken finish imi göremiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı buymus demek ki...
00 Yorumlainşallah o seni boşar
00 Yorumla
+1 yılSen ciddi misin ya?
14 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Çok saçma, birincisi sorun kimde? Sende de olabilir.. İkincisi ağlıyo filan diyosun ne kadar gurur kırıcı bir erkek için bunun farkında mısın bilmiyorum, üçüncüsü allah herkesi bişeyle sınar bunun farkında mısın? Dördüncüsü de ayrılmayı düşünüyorsan sırf bu yüzden şimdi ayrıl da adam ilerde eziyet çekmesin çünkü sevmiyosun..
Soran+1 yılhakaret ediyorum cünkü doktora gelmiyor
- +1 yıl
İkna etmelisin bu kadar basit..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYAŞ: 13
Ağır ergenlik geçiren kızın dramı.11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa gitsin sana spermmi yok
00 YorumlaEvlat edinin?
02 Yorumla
Soran+1 yılona da karşı elin cocuğuna bakmam diyor
+1 yılhe komikmis.
00 YorumlaNe desem bilemedim.
00 Yorumla