Sevip, gözü yaşlı terk edilenin ahı...

Arkadaslar, ben cok sevdim. Fazlasiyla deger Verdim. Her kötü gününde kosdum yaninda oldum. O bizim 6 Senelik birlikteligimizde, ben yatak dösek hastayken partilere gitti. Ben onun evinin her Türlü ihtiyacini karsiladim. Yani maddi manevi. Cünkü bes Parasiz zügürt idi. Ama önemli degil. Para degil se sevgimiz var dedim. Cok Az maddi beklentilerim var benim. Ama bunlari bile yapmakta direndi. Ilk iki senemiz cok iyi gecti, sonrasi Hep inisli cikisli. Kac DEFA uyardim: bak kadinlarin ruhunu Sunlar oksar dedim ama o kendinde Eksik görmezdi. Benim cüzdanimda yeterince para olamasin , onun la dönerciye girerdik. Belki Bana da ismarlar diye. Gözümün önünde yer ve aç oldumu bile bile bana almazdi! Daha iliskimizin ilk haftasi beni Tren istasyonunda 3 Saat bekletti almaya gelmedi! Ne Tele çikti ne geri aradi! Mecbur 3 Saat eve dönmek icin sonraki Treni bekledim. Yanimda her karı Kizi süzüyordu. Aldattimi onu bile bilmiyom. Hep ben aşırı kiskancmisim diye beni suclardi. Seven kiskanir. Hele ki denen yaratan o olursa. Sakin bana aptalmi sende demeyin. Evet aptal Dim biliyom ama bir iliski üzerinden çaba göstermek , atmaktan iyidir dedim. Tek tarafli oldunu gec anladim. En son artik canima tak dedi biraktim. Bana degdiyi su oldu:" seni cok seviyorum ama iliskiyi yürütemiyorum. Bana birsey vermiyo". Deli ye döndüm. Daha ne verecektim? Maddi manevi sömürdü beni. Hemen arasindan sevgili bulma sitelerine yazilmis. Bana ne Verdi ki baskasina ne verecek? Hic mi canim yanmadi da Yeni aska hazir? Ayrica en uzun iliski si bendi ( eskileri 3 -5 haftalik). Ve Hep o terk edilip aldatilmis. Bana Sahip cikmadi. Arkamda bir dünya erkek kosdu ve benim sectime bakin. 3 aydir gece gündüz agliyom neden bana Bunu yapti diye. Ahi m tutacakmi? Beni gözü yasli birakip evlencez ümidiyle Birakan mutlu olurmu? sag da solda Birde alay ediyo:" lik günden Beri ciddi degildim onunla diye
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadasla dün aksam beklenmedik bir sey oldu: onun iki tane muhabbet kuşu vardi , bir tanesini ben vermisdim. O benim verdigim ölmüş. Aksam bana mesaj attı: üzüntümü Yanlız yasamaktansa paylasayim dedim. Cünkü senin de kuşundu" diye. Bende yazdim iste nasil oldu filan. Ardindan yazdim ki öbür kus yanliz kaldi. Bir tane arkadas al yanina. Yoksa yine aglarsin ( kalan Kus yanlizliktan ölebilir). Bana yazdiki: " Zaten cok agladim. Akan yaslarimin hesabi yok. Ne yapacam bilmiyom. Her gün seni düsün
Güncellemeler
+1 yıl
Sen benim tek sevgilim degil ayni zamanda sirdaşımdın. Sana anlatabildıklerımı Kimseyle paylasamiyom. Kendi maddi manevi yetersizliginden sen zarar cektin. Seni hak etmedim ben.özür dilerim. Beni gec te olsa, gittin yere götür. Seni dinlerim. Ben kiymetlimdin. Bensiz mutlu ysan simdi saygi duyarim. Kafamdan 1000 tane sey geciyo su an. Herseyimden mutsuzum.ve Bunu sana ödettim. Beni affet. Ne zaman konusma istersen Gel. Herseyi birakip senin yaninda olurum" siz ne diyosunuz? Anladimi gec et olsa
Sevip, gözü yaşlı terk edilenin ahı...