Aşk İlişkileri Her gece içtim kendimden geçtim bir vefasız yar için içkiyi seçtim sakın bana Dokunma taş bastım Bağrıma kadehlere merhaba aşkım sana elveda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mı be beni bir anda terkedip gitmek var mı be Bana böyle acılar vermek var mı seven bu canı ezip geçmek!!! Güncellemeler+1 yıl Cevap vereninde vermeyeninde a q, zaten dışarda herkes veren verene a q cocuklari Güncellemeler+1 yıl Ne oldu arabeske bağlayınca yemiyor demi o.ç ları Her gece içtim kendimden geçtim bir vefasız yar için içkiyi seçtim sakın bana Dokunma taş bastım Bağrıma kadehlere merhaba aşkım sana elveda? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
poçikveryhard Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sakin yahu.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ulan burada orsp pezevenklerden geçilmiyor hepiniz ayrı birer kahpe evlatlarısınız! Yorumla poçikveryhard +1 yıl O.0 Haydaa Yorumla Soran +1 yıl O buralarda biri daha var n çk, r ile başlıyor o ile bitiyor o tam bir süzme o.ç iletirsiniz kendisine k.S muş pezevenkler orsplar soruyor olmalıydı Yorumla poçikveryhard +1 yıl Anlıyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sakin yahu..
Ulan burada orsp pezevenklerden geçilmiyor hepiniz ayrı birer kahpe evlatlarısınız!
O.0 Haydaa
O buralarda biri daha var n çk, r ile başlıyor o ile bitiyor o tam bir süzme o.ç iletirsiniz kendisine k.S muş pezevenkler orsplar soruyor olmalıydı
Anlıyorum.