Ne yapcam ben kalbim kal desede mantığım git diyo?

Dün sevgilimle kavga ettik ve artık ona karışmamam gerektiğini söyledi. Evli gibi ilşkimiz vardı bana hep karım namusum derdi? Dün ise sen niye karışıyosun sen benim karımmısın dedi. Umursamıyorum takmıyorum dedi.Araba alcak ve o arabanın hayalini yıllardır kuruyormuş. Ne derse yuttum sustum ağırama giden şeyler söyledi. Arabayı alınca ona karışırsamda dinlemicekmiş. Benim evlenceğim kadın evden dışarı çıkamz ben yokken dedi tamam dedim evde oturdum sözünü dinledim şimdi bana git gez diyo. Akşam eve gidince haber verdi tamam dedim. Arkadasımla konustum saatlerce en son karar verdim zor olsada ayrılık mesajı attım oda ne oldu kiminle konusyodun dedi bende diceklerimi dedim dedim oda tamam keyfin bilir dedi. O anı zor durumu atlattım gece oldu aramış duymadım tekrar aradı ne oldu diye açtım. Hayatım gönlünü almak için aradım şimdi sakinim dedi aklımkarıştı delircem yanımdamısın benimlesin dedi. Bende düzelmediğin sürece bişeyleri başaramyız dedi. Ben düzelmem vs dedi. sabah konuşuruz hayatım dedi hiç bişey olmamış gibi. ondan ayrılınca facemizide dondurmuş dondurdunmu diye mesaj attım istersen aç dedi bişey diyemedim. İyi geceler uykum var dedim. Bugün ne yapcağımı bilmiyorum ona karşı cesaretimi bir kere topladım bitirdim bugün ise ona soğuk cevaplar verince terslicek konuşmakta istemiyorum bitce daha fazla kırılmadan bitsin. Düzelsin öyle gönlümü alsın aklım karışık
Güncellemeler
+1 yıl
Ne olur arkadaşlar bana yardım edin aklım durdu artık hayatımda tek bir insanı sevdim güvendim ona kendimi adadım ama olanlara bak delircem
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklere soruyorum benim gibi sevgiliniz olsaydı ne yapardınız?
Ne yapcam ben kalbim kal desede mantığım git diyo?