Sevgilim tokat attı yardim lütfen?

Merhaba arkadaslar 1.5 yillik bir iliskim var gecen 3aydan sonra cok fazla tartismaya baslamistik.4. Ayimizda bir tartismada bana kufur etti ayrilmistik 10 gun filan sonra affettim baristik uzun bir sure tekrarlanmadi ama sonra yine tartisma ve kavgalarda tekrarlandi her seferinde sonu ayrilik oldu ama o kadar cok ozur diledi kapima geldiki affettim hep bir daha olmaz dedi Ve dün yine tartismaya basladik normalde yani eskiden kavga sirasinda bile karsimdakine saygi duymusumdur ama erkek arkadasim yuzunden bende kavga sirasinda agir sozler soyler oldum. Dün tartisirken cok sinirlendi kalkti bagirdi telefonunu firtlatti bende ustune gittim ittim o tutmaya calisti oturtmaya ben vurdum eline koluna en son ona tokat attim o da bana atti ozur dileyip sarilmaya kalkti ittim gitmesini soyledim aglamaya basladim ve tekrar tokat attim oda bana tekrar yapti sonra cok agldim gitmesini soyledim 2 saat boyunca gitmedi yalvardi yakardi agladi ozurler diledi dayanamadm seviyodum cunku affettim disari ciktik oyle dusunup durdum bos bos baktim hep sarildi surekli en son yapamam dedim ben yediremem bir kere yapan hep yapar dedim kalktim gittim ve telefonumu kapattim bir sure acmayi dusunmuyorum icim aciyo bir yandan affetmek istiyorum hersey duzelsin giden belkide en bastan beri hic olmayan saygi geri gelsin istiyorum bir daha boyle bisey yasamak istemiyorum. Sozler verdi olmaz diye yalvardi ama bir yandan da cok korkuyorum benzeri bisey yasamaktan yardim edin lutfen eger affedersem dönersem geri o saygi geri gelir mi :(
Güncellemeler
+1 yıl
bir psikiyatriden yardim almasini ve bu ofke kontrolunun onune gecmesi istesem cozum olur mu
Sevgilim tokat attı yardim lütfen?