Dönedebilirim, dönmeye de bilirim diyor... Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin :( özellikle bayanlar :(?

merhaba arkadaşlar benim tam 4 senelik bir birlikteligim vardı gayet güzel gidiyordu arada tartışıyoduk fakat aramızda hiç kopma olmamıştı..bundan 2 ay önce sevgilimle tarışıp ayrıldık.sebebi ise zamanın da onu çok sıkmam bunaltmam, kırmam., bagırmam diye bilirim özüm de böle bir insan degilim yani bunları hepsinin farkında olmadan yaptım çünkü o bana bunları hiç ifade etmedi ve bunları bana yansıttıgında senin üzülmeni incilmeni istemedim dedi..fakat benim yaptıgım yanlışları hep bana dogru olarak gösterdi ve neticede onu kırdım ve üzdüm..son 2 ay da ise biraz güven problemi yaşadım ayrıldıgımız da okuldan arkadaşlar onu bir başkasıyla görmüş felan bunu ona yansıttıgımda ise sen bana güvenmiyosun dedi :( ama ben bu hissi hissettigim de ona biraz hakaretlerde bulundum :( ...Ama onu deli gibi seviyorum..biliyorum iş işten geçti ama hatalarımın farkına vardım şu anda konuşuyoruz öyle ama hep bana tekrar bu duruma gelmekten korktugunu ona dediklerimi unutamadıgını biraz zmana ihtiyacı oldugunu beni hala sevdigini soyluyor:( ne senle oluyor ne de sensiz oluyor diyor..bomboşum diyor..mektuplar yazdım çiçekler gönderdim hayatımda ne kadar kız varsa çıkardım (ve 4 sene içinde hiç aldatmadım kimseye yan gözle bile bakmadım)...ama zamana bırakalım deyip duruyor dönede bilirim dönmeyede bilirim diyor...ben beklerim sorun yok kimse umrumda degil şuanda..ama dönmezse bana biterim çünkü okadar yaşanmışlıgım var ilerde karım diyebilecegim bir insan kendisi...Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim :( :(
Dönedebilirim, dönmeye de bilirim diyor... Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin :( özellikle bayanlar :(?