beni terk eden eski sevgilim bir sene geçtikten sonra facebookuna ona bir sene evvel ettiğim hakareti yanına yazmış... amacı ne hala umursuo mu yoksa bir şeyimi kanıtlamaya çalışıyor... cidden unutmuş bir insan bunun yaptığını yapmaz öyle düşünüyorumm siz erkekler ne düşünerek böyle bir şey yaparsınız... şimdiden teşekkürler...
Cevabın nedir?
+1 yılbeslediği aşkın büyüklüğü önünde ağlıyordur. ona göre dünyanın en büyük aşkıdır ve bu aşkın ölümüne ağlıyordur.
giden sevgiliye değil asla, içinde büyüttüklerine, kalbinde gördüğü haline ağlıyordur. çünkü bilir bugün olmasa yarın unutacaktır her şeyi sevgiliye dair. içinde ne aşk kalır ne sevgi ve hatta ne de nefret ama en çok da onu unutmak zorunda olacak olmak koyar insana. "neden?" diye sorar sadece. kabullenmez, direnir kendisine ama en sonunda yorulur, pes eder. artık içinde gözyaşı da kalmaz hale gelir bir müddet sonra.
ağlamak çare midir? geri döndürebilir mi gideni?
tabiiki hayır.
ama zehri boşaltmak gerek bir şekilde. ağlamaktan yorulana kadar ağlamak gerek kimi zaman.
ama ağlanan giden sevgili değildir asla. kendine ağlarsın, yıllardır nasıl tanımamışım bile dersin.
daha kötüsü onunla kurduğun hayaller, hayata dair planlar vardır ama o yoktur. tüm hayallerin başrol oyuncusu ölmüştür ve sen yapayalnız, yıkılmış hayallerinle, hiçbir zaman gerçekleşmeyecek olan hayallerinle başbaşasındır. kimbilir belkide o hayallerden biri doğacak çocuğunuza koyduğunuz isimdir ama o yoktur. ikinizin olmayacak çocuğu, belki senin olacak ama başka bir kadından ve onun olacak ama başka bir adamdan. işte bunu hiç kabullenemezsin. acaba dersin acaba çocuklarına bizim düşündüğümüz ismi mi koyacak?
yine ağlarsın.71 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimse unutmaz ki
insan beyni anılara bağımlı yaşar illaki bir şey seni ona sürekli anımsatıyor ve illaki aklına geliyorsun bu görmezden gelinir mi sanmıyorum...
umarım iyi şeyler bırakmıstır
iyi bir etki yaratır sende
bence amac arama sadece senı kontrol ettı
ıyımısın dıye merak ettı327 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni de biri terketti... ben de merak ediyorum acaba hala arada da olsa aklına geliyo muyum diye
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbelki zamanla anlamıştır o hakareti hak ettiğini...
- +1 yıl
Bende terk edildim ama tekrar seni seviyorum cok deger veriyorum diye mesaj attı neden kafa karıştıriyorlar
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
37Cevap
Derin bir analize hazır mıyız? Kızlar erkek adam sevmişse (bakın lütfen dikkat sevmişse) o kadının merakından hem de kafayı yer. Psikoloji çok nettir bu konuda. Eğer kavga dövüş dayak aldatma gibi patolojik bir sorun yoksa ve ayrılık söz konusuysa ortada geçici öfke vardır demektir. Öfke dindiğinde hem erkekte hem kadında duygular ortaya çıkar. O duygu adamın canına tükürür işte. Hiç lele lölö yapmayın beyler. Eski sevgilimi bile merak ediyorum bırakın boşandığım eşimi merak etmeyi :)) her türlü merak ediyoruz bize büyük bir travma yaşatmadıysanız. Öptük ;)
213 Yorumla- +1 yıl
ortak arkadaşlarımın hepsini silmemi istemişti zaten onları rahatsız etmek istemiorum yani onlarda bişey yapamaz yani sevse döner zaten zaten o sözü niçin yazar tekrar bir insan hani ben terk etmiş olsamm o unutamadığından yazabilir ama o terk etti o çık hayatımdan dedi o engelledi faceydenn yani anlamıorummmm
+1 yılBen hiç terk etmedim :) Ama terk eden arkadaşlarım var ve merak ediyorlar. Pişmanlık duyuyor olabilir senden ümidini kesmiş olabilir. O sana geri dönmek istese bile senin kabul etmeyeceğini düşünerek imkansız bir düşünceye sahip olduğunu sanarak o şekilde paylaşımlarda bulunuyor olabilir :) Onu ortak bir arkadaşla çaktırmadan sordurmak lazım diye düşünüyorum :)
014 Yorumla- +1 yıl
Niye karşısına çıkacaksın :) O seni terk etti dimi :D
- +1 yıl
yani biz ayrı şehirlerde yaşıodukk sadece yazlıkları vardı benimde vardı orda buluşuoduk ama bizim 2 sene evvel sattıkkk evlerini biliorumm ve gidicemm zaten beni terk etti evlerine dönerken yani yazlıktann konyaya dönerkennn öyle yaniii bir ukte kaldııyüzüne iki laf etmeden rahat edemem
- +1 yıl
Ortak arkadaşınız var mı hiç?
- +1 yıl
ortak arkadaşlarımız vardı ama hepsini tanıştırdı yani arkadaşları oluoo ama sordumm benim hakkımda ne düşünüo filan die arkadaşları hemen yetiştitmiş işte kendi hakkında sorduutturuo filan demişler o da bana dedi uğraşma artık demişti bir sene evvelll ama şimdi bilemiorum sanki pişman oldu gibi gelio ama pişman olsadönerdi zaten onu sevdiğimide gayt iyi bilio 2 ay önce söledim cidden çok seviorum seni dieee der 1 sene boyunca kız beni unutmmamış ama dönmedi işte
- +1 yıl
Eski erkek arkadaşının şuanda sevgilisi olmayabilir kendini boşlukta hissediyor olabilir elinin altında onu seven birinin olması ona cazip gelebilir. Seninle tekrar başlamak isteyebilir. Ama bir erkek olarak şunu biliyorum. Kız ya da erkek hiç fark etmez gerçekten seviyorsa vazgeçemez. Terk edemez. Hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. Ama seviyorsan denemeye değer. İleride keşke demektense denemek aklındaki soru işaretlerinin gitmesi olacaktır. Beklemek başkalarına şans vermektir derler :)
- +1 yıl
Gücüne gitmiş olabilir. Aynı duruma düşürülmüş olabilir. Her şey olabilir ;)
- +1 yıl
Takip ediyorsun ve acaba diyorsun :) Seviyorsun çok normal. Ya görüş çık karşısına aklındaki soru işaretlerini bitir ya da tamamen onu hayatından çıkart :)
- +1 yıl
Telefonu yok mu :D
İlla yanına gideceksin diye bir şey yok. O zaman daha çok kızarsın. Telefonla bir ara duruma göre :D - +1 yıl
Hissettiklerin karşısında ben ne desem boş tabi de. Boşuna kendini onun memleketine kadar yorma. Bir kez daha ara. Telefonuna çıkmayan birine sen gidip iki çift laf edeceğini söylüyorsun :) O senin değerini belirlemiş. Senin de onunkini belirlemen gerek. Kız ya da erkek olsun fark etmez. Değer vermeyene değer verilmemesi gerek. Yoksa değer verenin hiç değeri kalmıyor.
Seni terk eden erkek seni merak etmez , zaten merak etmesi iiçin seni sevmesi lazım sevmiyosa niye merak etsin. Ama unutmazda yani hatta birini bulamaz yalnız kalırsa sana geri dönme eğilimine bile girebilir :)
01 Yorumla- +1 yıl
ya bişey sorcam eğer bir erkek seni sevemedim kullanıyordum deyipte sosyal medyadan takip etmesi nedir yani?
+1 yılBen hepsini ara sıra kontrol ederim
Dūrūstce ama iyimi diye iyi ise rahatlarım
Hele birtanesi asla unutamam ki bugūn
Desemki gel herşeye yeniden gelir biliyorum ama çokkkk gec
Yinede iyi olduğunu bilmek huzur veriyo00 Yorumla
+1 yılerkek dediğin senden soğuduysa etmez ama soğumadıysa bırak çıkmayı konuştuğun bir erkek olsa bile gider topuklarına sıkar
03 Yorumla- +1 yıl
önemsemese sana cevap verme gereği duymaz zannediyorum
Yazdığın yazıya bakılırsa sen hala unutamamışsın. Ve onunda unutamadığını düşünüyorsun haliyle. Belki öyle olabilir fakat lafda çarpmış olabilir.
08 Yorumlabikere ettim sonra tövbe..kimseyi merak etmem bundan sonra :D
00 Yorumlamerak eder tabiki. Ama niyeti nedir onu bilemem...!!! niyetini çözmelisin
15 Yorumla- +1 yıl
ya ben ona sevgimi fazlasıyla gösterdim sorun benim ani tepki vermem kızmam sinirlenmem vs ailesiyle tanıştım sevmese tanıştırmazdı zatenn sevgisini çok iyi biliorummm ama işte terk ett, i 1 sene oldu ama yeri dolmuo kendimi yiyorum keşke böle yapmasaydımm onu kaybetmeseydimmm
Hayır vermez. Bende sadece mutlu bir hayat sürüyor sürüyormu onu ogrenirim sonucta mutlu olmasini isterim herkesin demi.
00 YorumlaEtmez merak etmez sadece boşlukta kaldığı için bazen aklına gelirsin bence sana dönersede kabul etme artık bekleme sevse gidermiydi kim bilir o gidince ne kadar acılar çektin ruhu duydumu değmez sende bunları düşün adımını sağlam at derim...
30 Yorumla
+1 yılÜzerinden 1 yıl geçse takip etmezdim ama ilk 2-3 ay girip bakıyorum arasıra
00 YorumlaÖncelikle adam seni bir sene önce terketmiş neden hala facebook güncellemelerini takip ediyorsun?
00 YorumlaTerk ettiysem merak etmeme gerekecek birisi değilmiş demektir.
00 Yorumlaher zaman merak etmişimdir ne yapıyor nerde nasıl diye:) hemde hepsini
00 Yorumla
+1 yılEğer seviyoduysa bakar ama sevgilim var diyeyse çoktan birini bulmuştur zaten
00 Yorumla
+1 yılben merak ederım aslında terk etmem.daıma severım sonuna kadar bnden bırakna kadaR: d
00 Yorumlaeder çünkü merak eder bir de sen başkasıyla olunca tribe girer :)
00 Yorumlaerkeğim veriyorum: ben terk ettiğimi asla merak etmem
00 Yorumla
+1 yılben ettim baktım nişanlanmış.içimden kötü şeyler geçti.
02 Yorumla- +1 yıl
şeytan dürtünce
Gizli Üye(36-45)+1 yılsağlığını sıhhatini aklıma geldikçe merak ederim insani duygularım yüksektir napiiim. onun dışında ne yaptığı ettiği umrumda olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEder, ediyorum ama takip etmiyorum ne sosyalde ne sanalda
00 Yorumla
+1 yılseven adan merak eder
01 Yorumlaeder tabi etmezmi kızda eder bence
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Sevgilisini merak etmez.
00 Yorumlane için ayrıldığınıza bağlı ama
ben etmem yani00 YorumlaBen olsam etmem sanırım kanks
00 Yorumlaseni sevdigi için :D seni hala özlüyor :D
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum hiç terk etmedim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılal sana itiraf yanlız olduğum zamanlarda ederim..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalnızsa sana geri dönmeye çalışıyor olabılır
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeğin dilinden erkek tahmin eder
Sence?
Cevap sahibi+1 yılOnun düşüncesini tam olarak bilemem ama tahminim bu yönde bence boş ver ilgilenme derim
+1 yıleğer sevmiş veya aşık olmussa eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok etmem yolu açık olsun
00 YorumlaUmrumda olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkimseyi bulamadıysa geriye dönüş yapıyodur bence
00 Yorumla
+1 yılEtmez
00 Yorumla
+1 yılbir süre eder
00 YorumlaBazen
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Terk eden erkek eski sevgilisini merak eder mi? sadece erkekler cevap versin...?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler