Seni̇ unutmadim hala aklimdasin hala aci çeki̇yorum ama vazgeçti̇m?(lütfen cevap versi̇n herkes lütfeen)?

1.5 yıl önce birisini sevdim ama nasıl sevmek.başta sürekli bakışmalar hoşlanmalar falan. 1,5 ay falan sonra konuşmaya başlıyoruz.deli gibi aşığız attığımız adımdan belli düşünün. herkes hayranlık içinde bakıyo bize ama insanların bakmasından ziyade deli divane atan iki kalp var.4 ay çıktık mutluyuz annelerimiz bizi biliyo falan. sonra bir gün öyle salak bir anıma denk geliyo ki beni eskisi kadar sevdiğini hissetmiyorum ara vermek istiyorum diyorum. ısrar ediyo seviyorum yapma hata ediyosun diye ben direniyorum. salağım çünkü. bekliyorum geri gelcek diye iki hafta geçiyo gelmiyo sonra aylar geçmeye başlıyo.tabi bu sene sınava giricek ve çalışkan ders stresi olan birisi. bu gün tam 9 ay oldu. 2 ay önce mektup yazdım ölüyorum dedim sayfaalr dolusu yazdım. ben seni deli gibi severken bıraktın beni, o zaman sevgimden şüphe duyuyodun şimdi duymuyo musun diye kızgınlığını döktü bana bişey diyemedim. dün konuşmaya gittim kızgın mısın hala dedim değilim dedi. affettin mi dedim küs değildim dedi. sonra vazgeçtim dedi. hayretler içine kaldım. o kadar emindim ki sevdiğinden yalan söylüyosun dedim. ben senin için ölüyodum sen beni bıraktığında beni bırakan birinden vazgeçmeyip napsaydım dedi. bir ton konuştum benden başkasını ben gibi sevebilcek misin hayallerimizi başkasıyla mı yaşıcaksın falan. unutmadım dedi. unutmadım hala aklımdasın hala senden başkasının olma ihtimali aklıma gelmiyo dedi. seviyo musun dedim cevap vermedi seviyorum ya da sevmiyorum demedi. eskisi gibi değil dedi. bekliyorum deyince sana bekle demiyorum yarın nolcağını bilemeyiz bekleme de demiyorum belki tekrar çok mutlu oluruz ama şu an bişey diyemem önümde çalışmam gereken bir sınav var dedi. elini tututp bişey hissetmiyo musun deyince yapma nolur dedi. hissetmiyorum dedi ama elleri titriyodu. BİRİ BİŞEY SÖYLESİN LÜTFEN
Seni̇ unutmadim hala aklimdasin hala aci çeki̇yorum ama vazgeçti̇m?(lütfen cevap versi̇n herkes lütfeen)?