Eski sevgilimle karşılaştık ve konuştuk ?

bugün dışardayken hala sevdiğim, severek ayrıldığım (aradan 10 ay geçti ayrılalı) eski sevgilim arkadaşlarımla birlikte cafede oturuyormuş. ve arkadaşlarım çıktılar yanıma öpmeye gelmek için o da onu sevdiğimi bildiği halde hiç bir zorlama olmadan geliyim mi diyip gelmiş ve naber dedi bana sonra ben çok kötü bakmışım ona arkadaşlarım öyle söyledi bütün anlatmak istediklerini bakışlarınla yaptın dedi. neyse konuştuk falan biz oturup ama yine olmaz dedi ama 10 ay öncesine dönmek ister misin dediğimde de elimde olsa evet dedi. bizim bitiş sebebimiz çok kötü değildi ama suçlu olan oydu şu an büyüten de o. zaten 2 gün sonra barışmak istedim yoruldum dedi.barışmama sebebimiz de biz birbirimize zaten çıkarken şans vermişiz falan filan.sizce bi şansımız olabilir mi yani neden geldi yanıma o zaman ?
Güncellemeler
+1 yıl
bu 2.konusmam onunla ilkinde arkadasına demis ki tatlı kız cıkıcam tekrar demis ama oyaladı beni sonradan söyledi istemedigini neymis beni üzmek istemiyormus. o zaman neden faceden ekleyip mesaj attı ki. arkadası benim de arkadasım
Eski sevgilimle karşılaştık ve konuştuk ?