Eski ve ilk sevdiğim sevgilimi sevmiyorum ama kişiliğini unutamıyorum ne yapmalıyım?

9.5 ay önce(hatta 1 sene olmasına 15 gün falan var) sevgilimden ayrıldım ama isteyerek degil sadece arkadasıyla konustugu bi konusma yüzünden ki kendi de farkındaydı suclu oldugunun. neyse ben bu cocugu unutamıyorum heryerde aklıma geliyo yani anılarımız veya ben onunla cıkıyoken arkadaslarımla oturdugum yerler, cektigim fotograflara bakarken bile bu onunla cıkıyoken bu degilken diye ayırabiliyorum. onunla konustum ama istemedi tekrardan zaten isteseydi bile eskiye dönemezdik üstüme 2 kisiyle cıktı verdigi sözleri hice sayarak ve ben kimseyle cıkmadım ayrıldıgımızdan beri cıkamadım. biz onunla 2 ay konusup tanıstık ve öyle cıkmaya basladık ben kimseyi sevmemistim daha önce ve hala da sevemiyorum onun huylarını arıyorum herkeste. cünkü erkekler anında gevşek gevşek konuşmaya başlıyolar ilk 1 haftadan .napıcam ben ya of :(
Eski ve ilk sevdiğim sevgilimi sevmiyorum ama kişiliğini unutamıyorum ne yapmalıyım?