Ayrıldıktan sonraki kavgalardan sonra bana ben sana fazla geldim sen bana değil yaptıklarından sonra bunu anladım dedi bu ne demektir sizce?

Ona sordum ne demek istiyorsun diye dış görünüşle alakalımı yanınamı yakıştırmıyorsun o anlamdamı fazlayım dedin hak etmediğimimi düşünüyordun dedim. Oda ben bizi yakıştırıyordum dış görünüş olarak. beni hak etmediğini düşünsem en başında başlamazdım dedi sonra sordum. Oda dış görünüşten bahsetmedim. Benim hayatıma çok az kişi girdi şimdi bir kızın hayatına az kişi giren kızmı tercih edilir yoksa çok normal girenmi dedi senin en azından hayatına belli sayıda kız girmiş ben bu anlamda söyledim dedi sizce bu ne demektir? ben anlamadım ilk ben ona ben sana fazla geldim demiştim onuda fazla sevgi göstererek boğmak anlamında demiştim o bunu yanlış anladıo bunu davranış tecrübe bilgi hak etmek ve hayata az kişi girmesi gibi anlamış böyle dedi.
Ayrıldıktan sonraki kavgalardan sonra bana ben sana fazla geldim sen bana değil yaptıklarından sonra bunu anladım dedi bu ne demektir sizce?