Sevgiliniz ne yapsa ondan soğursunuz?
Yalan konuşması.....
Ilgisiz olması....
Sevmediğim bir şeyi yapması....
Aşırı kıskanç olması....
Her şeye maydanoz olması.....
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalan söylerse
Aldatırsa (sadece ayrılmakla kalmam çok pis döverim ) gelip önce benden ayrılsın problem yok yalnız ben varken yaparsa pis dalarım.
Dedikodu yaparsa ( ilk önce uyarırım bir süre düzelmezde mahalle karıları gibi devamlı dedikodu gıybet yaparsa soğurum )
bide artık beni beğenmediğini söylerse
Bi zamanlar sevgilim yanımda geğirmişti bende hayvan demiştim.. Sonra o geğirdi ben osurdum sonra ilginç bir özelliğimizi keşif ettik. İkimizde hayvandık amma velakinki gurban olduğum mevlam insan yaratmış he kimse nasıl yaşar öyle filan ama başörtüsü şart.
Biri vardı bir zamanlar. Ilgisizligine cok uzun zaman katlandim ama yalanini yakalayinca aninda ayrıldım.
Yalan konuşan erkeğe ben adam demem. Gerisi biraz yontulabilir ama yalana ayıracak vaktim yok.
Cevap
22Cevap
Cevap veriyorum hepsi değil neden derseniz bazısı onun için savaşır ama birde şöyle bir şey var adam gerçekten seviyorsa savaşır belki kızı döndürür ama değmez kızda erkek için yani hayırsız ise defolsun ondan dğnyada 1 tane yok ya sonucta
armi sana tipsiz diyenlere aldırma sen bizim rus yakışıklısımızsın..sen gönlünü ferah tut kötü düşünen bütün ruhlar hak ettiği muameleyi Allahtan alacaklar..
aldatma olmadığı için ilgisiz olması dedim. beni umursamayan biri için sadece bir yere kadar çaba gösterebilirim.
Yalan dolan ihanet alçaklık hainlik...akşama ancak biter saysam:)
ruslara bakarsa gözünü oyarım önce sonra ayrılırım.
Yalan ve ihanete katlanamam. Totosuna tekmeyi vururum. Öyle adamla hayat kurmayı düşünemem.
aldatırsa baskasıyla ilişki yasarsa.yanı yalan solesın ılgısz dvransın sevmedıgnız seyı yapsın asıırı kıskanc olsn bnlar cok nadırdır ama aldatma :(
yalanı herkes konuşuyor ama sordun mu kimse sevmiyor nasıl iş bu ;)
Karektersiz olduğunu anladığım an itibariyle bitiririm. Zira ondan her şey beklenir.
rus muhabbetine giriyorsa ayrılırım armi.
yalandan nefret ederim cidden :/
Rusça konuşmasını bilmiyorsa ayrılırım :D
Yalan konuşması, aldatması.
A: Yalan konuşması...
Şıklara göre yalan konuşması...
senın gbı rus takıntısı olursa anında sılerım =))
:)))))))))))))))))))))
büyük konusmak istemiyorum :D
Balık pişiremezse ^^
Dürüst olacak Birsy saklamayack..
yanımda burnunu oynasa ayrılırım
Tipe bak evlat olsa sevılmez
Rus olmadığını öğrenirsem ayrılırım. klajsdlas:D
Sevmediğim bir şeyi yapması.
Sevmediğim şeyleri yaparsa ayrılırım.
Hepsi bir etken ama ilgisiz olması beni üzer.
ayrılmak istedikten sonra bahane çok armi...
Yalarken konuşması diyorum
aldattığını anladığım an biter.
İlgisiz olması o zaman beni sevmiyor demektir
Yalan konuşması sogutur
Hepsi
Yalan konuşması...
ilgisizlikk
F-) HEPSİ :)
Yalan konuşması...
Yalan söylemesi
Aşırı samimi olursa
yalan aldatma