beni ozledin mi diye soran eski sevgiliye ne denir ki ?
sapsal birde sen bitirdin ben degil demesi yok mu ?
cinnet gecirmenin tamda vakti...
sapsal birde sen bitirdin ben degil demesi yok mu ?
cinnet gecirmenin tamda vakti...
İnsanlara hakettiğinden daha fazla değer vermemek lazım bu dünyada. Cinnet geçirmek mi, bırakın lütfen o okadar kendisine güvenmiş ki, istediği zaman bırakıp, istediği zamanda geri dönebileceğini düşünüyor tahminimce. Onun için üzülmek, canını sıkmak bile kendine haksızlık yapmaktır düşüncemce. Öyle insana verilecek birtek cevap var : SEN BENİM İÇİN ARTIK BİR HİÇSİN yapılacak tek bir şey var kendisine bu kadar güvenen o zata BİR HİÇ olduğunu göstermek. Ona kendisinin, senin için senin verdiğin kadar değerli olduğunu göstermek. Bunun için üzülmek, sinirlenmek bile hak ettiğinden fazla değer vermektir unutma. Onun seninle oynamasına asla müsade etme yeter.
:===)))
özlemedim.
ahahaha öslemedimm diyemedım ya la :)
Cevap
9Cevap
bence şapşallıkmış senin yaptığın..bitiren sen oluyorsun ve çoğu bayan da yaşanmışlıklardan bahsederler..ne yaşanmışlığım olacak ki elini bile tutmamışım..
şapşal diyosan seviyosun işte siz kızlar yok mubuldunuzmu en ufak bir hata vuruyonuz tekmeyi bekleyin azcık :)
Kızma ona :( belki o özlemiştir konu bulamamıştır saçmalamak istemiştir sırf konusmak icin
onu ozledigimi bende dile getirdim ancak sen bitirdin ben degil deyip duruyo buna kizdim (:
Boşda kalmış sana tekrardan yazıyo inanma bu numaralara gel biz çay içelim boşver :)
niye dönmüyorsun geri hala çocuğun aklındasın ben sana söyleyeyim bak eğer geri dönersen seni kabetmenin acısını bildiği için çok çok daha dikkatli olacaktır ve daha mutlu olacaksınız benden söylesemi
grurda bir yere kadar erkek atmali ilk adimi yaa :Ddd
ya niye her seferinde erkekler gurunu bozuyor bir sefer sen yapsan kolun bacağınmı kopacak veya bir şey mi olacak yapma bak ben beklemekten ağaç oldum birde o sana dönmek istiyor yani reddedilme olasılığında yok
senı özlemedım sevgılımı cok özledım de ona ;) en son dun gorustuk de :D
hahah sen once benim soruma cevap ver bir zahmet :Ddd
sen bitirmedin mi yani ne bu atar? hem bitir hem de cinnet getir. oldu mu şimdi?
Tabiki de özlemedim denir yüreğine bir güzel indirilir
keşke banada gelse :))
trip aticaksa gelmesin bence :Ddd
atmaz o.ama atsada olrdu tek mesaja razıyım şu an:)
dön kıçınla alay et denir
bence seviyorsan sevdiğini söyle ve devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?