Kız arkadaşım benden zaman istiyor?

5 aydır sevgiliyiz. Bunu yazmaktan inanın çok utanıyorum. Herkes bana akıl danışırken ben akıl almak durumunda kaldım. İçimde kötü bir niyet düşünce taşımak istemediğim için kötüyede yormuyorum. İlişkimizde herhangi bir sorun yokken 2 ay içerisinde bişeyler oldu. Hem soğuk hem ilgisiz ama arada sevdiğini özlediğini söylüyordu fakat şu 1 ay içerisinde benden zaman istiyor ve zamana bıraktım herşeyi diyor. Ders çalışması gerekiyormuş Okumak istiyorum ve ben bu okulu kazanıcam sevgili istemiyorum evlenmekte istemiyorum diyor ama senden de ayrılmak istemiyorum diyor. Aklıma şeytani düşünceleri asla getirmek istemiyorum. Zaten hiç beklemediğimiz kişiler yapar diceksiniz belki ama ben kesin eminim kız arkadaşım başka birisiyle konuşmuyordur. Böyle düşünmem ise hep Allah ile hareket etmem ondan korkmam sürekli sevmem ve aşkın son zamanına kadar beklemek istediğim için. Kimileri ayrıl sevmiyor işte belli diyor kimileri kız haklı biraz zaman ver düşünsün karar alsın sen sürekli mesaj atarsan sıkılır ve seçim yapmak durumunda bırakırsın diyor ama ben ise bu durma üzülüyorum oyüzden arıyorum mesaj gönderiyorum. Böyle hiç olmayalım istiyorum. Ne yapmalıyım düşünüyorum sürekli. Buluşmak istemiyor sevgi sözleri hiç söylemiyor konuşmuyor. Canım çok yanıyor bu duruma. Eğer beni sevemediysen başka birisinden hoşlandıysan demedim ama o tür şey yazdım ve cevabı sen beni ne sanıyorsun ben senle sevgili olup başkasına bakmam dedi. Biliyorum yapmayacağını ama üzülüyorum bişey söyle diyorum uzatma zamana bırak diyorsun dedim. Ya ne yapabilirim lise okuyor bu arada. Çok çalışkan. Ders çalışırkan sevgili olamam diyor zaman diyor anlayamadım. Başkaları nasıl yapıyor diyorum ama ben yapamıyorum diyor :(
Kız arkadaşım benden zaman istiyor?