Eski sevgilisi mesaj attıktan sonra bana da ters davranmaya başladı.
Ve eski sevgilisine bi kızı unutamadım tam unutuyorken mesaj attı demiş :/
Boşuna bekleme dönmez. Belki de seninle seni sevdiği için değil o kızı unutmak için çıkıyordu. Kız mesaj atınca demekki hala beni seviyor deyip ona geri dönmek istedi. Sende öyle söyleyince ayrılmak için bahane buldu ve ayrıldı.. :/
Kesinlikle hayır. Eğer seni yeterince sevseydi eski sevgilisine cevap bile vermezdi.
Ayrıldığın çok iyi olmuşş.
Haklısın :/
Üzülmene değmez., teşekkürler ayrıca.
o ilişkiden bi halt olmaz yine eski sevgili vakası unutamadan yeni ilişkiye baslıyorlar sonra hüsran sonra obür kişiyede yazık oluyo
çocuğun lamer olduğunu ortaya çıkarmışsınız. ki sizin yaptığınız da lamerlik. işte hayat bu, lamerlikle lamerlik ortaya çıkıyor.
Cevap
5Cevap
çok erken davranmışsın anlatmakta.o süre içinde neler olmazdı.sonuçta düşünürken sana yakın olacaktı ki avantaj haline gelebilir çok rahat.şimdi sağlam stratejiye ihtiyacın var.
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.. geri dönüş bekleme dönersede vur tekmeyi gitsin cevap dahi verme ona
eski sevgilisine acaba mı dediyse bile hala tüketememiş demekki içinde açıklama yapmamak zaten evet demek canını acıtsada unutmaya çalış dönse ne olacak sana bakarken onu görüyorsa
insanların yaptığı en büyük hata sevdiği kişiyi unutmak için başkasıyla birlikte olmak.. sen niye geri dönsün istiyosun o kızı sevdiğini bile bile devam mı ediceksin?belki ilerde pişman olur ama senin affetmemen gerekiyor
dönse unutucakmı sence?unuttu dıyelım unutmak ıçın senı kullanmasına nasıl ızın verıceksın?
Hayır sevmemiştir, o kızı unutamamıştır. Dönerse de o tekrar bırakırsa döner.
.Ama eski sevgilisi onu sevmiyor ki. Ben istedim diye kız mesaj attı sadece :/
Bu onu unutmadığı gerçeğini değiştirmez ki.
unutmadıysa sen de yol vereceksin. senin de gururun var. zorla güzellik olmaz. sen yoluna o yoluna.
E sen de saflık.2 gün bekleyip öyle durumu değerlendirmeliydin.Ben olsam hayatta sana dönmem.
dönmez gibi görünüyor:(
Iyi yapmışsın ama geri dönmez sanmıyorum.
geri dönmez
tabiki hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar