Erkekler Neden Soğuk Davranır? soru acik ve net..
Cok merak ediyorum..
Cok merak ediyorum..
cok fazla üstüne gittiginde asırı ilgi gösterdiginde biraz cekil uzak davran merak etsin bu sefer o sana ilgi gösterir kacan kovalanır ama süreklide kacan olursan fazla naz asık usandırır sözünü hatırlatırım sana ne tepene cıkart ne ayagının altına al iliskiyi dengede götür biz erkekler biraz böyleyiz sen simdi onun üstüne cok gidiyosun ilgi gösteriyosun o göstermeyince kavga cıkarıyosun erkek dahada soguyo anlayıslı ol ilgiyi azalt
Tamam oyle yapicam:))
Sakin olucagim:) Tavir yapmicam, cok ilgi gostermicem merak etme:) Tabikide kendimi tutabilirsem eger tutamassam yanariizzz o ann
erkek soğuk davranıyorsa yani sıcaklığını sana hissettirmiyorsa tek sebebi vardır sıkılıyordur yanında ve seni kolay bir şekilde kendine bağlamış sonrası egosuyla kendini saçma bir şekilde alternatif düşünceleri vardır.
Bi çok sebebi var yani bence;
sevmiyosa soğuk davranır,
senle konuşmaktan sıkılıyosa soğuk davranır
utanıyosa soğuk davranır gibi gözükür ama aslında nasıl davrancağını bilmiyodur
bi derdi sıkıntısı varsa kafası onlarla meşgul olur istemeden soğuk davranır
seni haketmediğini düşünüyorsa ondan uzaklaşman sevgini azaltmak için soğuk davranır vs
Bir şeye üzülmüştür, kızmıştır, kırılmıştır , darılmıştır ve söyleyemiyordur.Nasıl bunu aktaracağınını bilmiyordur ve soğuk davranarak bunu size iletiyordur.
o kızlar canım
Benim düşüncem erkeklerin kızlardan da okadar farklı olmamasıdır.
Cevap
10Cevap
Benden hoşlandığını bildiğim ya da düşündüğüm ve kendisinden hoşlanmadığım insana soğuk davranırım... Onun dışında kimseye soğuk davranmam. Soruna yardımcı olmuştur umarım.
Kızdığı bir şey yoksa durup dururken soğuk davranmasının sebebi sevmediğinden ayrılmak istediğinden dolayıdır. Başka bir açıklaması yok.
Birsey var onda ama bana soylemiyor..
erkegin dogasi zatten soguktur acimasizdir bütün şiddet olaylarindada erkek vardir
erkekler olmsa ne savas nede der olurdu budünyada
ilk dünya savaşı kadın yüzünden çıkmış 10 yıl sürmüşş
Kadınlar ne ister sorusuyla erkekler neden soğuk ve ilgisiz davranır sorusu ölümüne kapışır zaten :D bunların cevabı henüz yok maalesef :D
:D
ben genellikle kışın soğuk davranıyorum.soğuk ya ondandır. ama yaz gelince havalarla birlikte davranışlarımda değişiyor. sıcak davranmaya başlıyorum
erkek milleti değilmiyiz hepimiz aynıyız zaten boşver
erkeğine bağlı dünya da 1001 çeşit erkek ve 1001 çeşit kadın vardır .
sana öylesi gelmiştir.
Kadın onu cok fazla kıskanıyorsa herseyine karısıyorsa davranır
Nasıl davranacağımı bilmediğim için soğuk davranırım...
Pokerci gibi renk vermemek için
Bana çık sıcaklar sana oyle geliyordur
valla hiç soguk davranmadım :SS
soğuk davranmaz kızlar öyle davrandığını sanırr
Kız çok sıkıyorsa soğuk davanır...
umursamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar