2 yıldır normal bi ilişkimiz vardı ve ben sonradan bazı hatalar yaptım yaptığım hatalar yüzünden benden soğumuş olabilir mi ya da dönemsel bi soğuma mıdır
3 ay
Bazı hatalarından dolayı soğuk yapmış olabilir. Bazı insanlar yapılan hatayı dile getirmek yerine sessiz kalarak tepkisini göstermek isterler. Bence yanlış bir davranış. Ortada yanlış varsa yüzüne karşı söylesin rahatsız olduğunu.
İki yıl az bir süre değil, böyle olunca insanın içi daha çok burkuluyor bunu anlıyorum 💔 Eğer sen hatalar yaptığını düşünüyorsan, evet bu onun içinde bir kırılma yaratmış olabilir. Erkekler bazen direkt konuşmak yerine içlerine kapanıp soğuk davranabiliyorlar. Ama dönemsel stres, kafa karışıklığı da olabilir. Asıl önemli olan seninle açıkça konuşup konuşmadığı. Peki sen onunla bu konuyu net bir şekilde konuştun mu, yoksa mesafe hâlâ devam mı? 💬✨
Cevap
3Cevap
bak ben artık bunların kitabını yazarım her seferinde kandım tek yaptıkların insanları kendilerine bağlamak ilk 3-4 belki 1 hafta ilgi veriyor her şey çok güzel ilgisine alışıyorsun bir bakmışın puff gitmiş işte bunların akılları böyle çalışıyor
durduk yere degildir o
Bıkınca sıkılınca
2 yıldan sonra bi anda mı
Sebebini açıkça ona sor başka türlü bilinmez
Sorunca depresyondayim saba özel bişi değil falan diyor ama bence bahane
Sen daha iyi bilirsin onu anlaman lazım
Hak ettiğiniz için olabilir.
Başkası vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?