Sevgilimin beni Kanada'da aldatığını öğrendim, nasıl tepki vermeliyim?

3.5 yıldır sevgilim dediğim, elimden gelen bütün emeğimi verdiğim adam bundan 1 ay önce kanada'ya 6 aylığına dil okuluna gitti. İyi kötü skypetan konuşuyorduk beraber gittiği bir arkadaşını da tanıyordum. O yüzden kafama dert olsa da çokta sorun etmiyordum nasıl olsa bana sadık beni üzecek bir şey yapmaz diye düşündüm ama yanıldığımı 3-4 saat önce öğrendim.

İçime böyle çok büyük bir sıkıntı bastı, sanki bir şey beni bunun altındaki sebebi bulmam için zorluyor gibiydi. faceine filan bile bakmam normalde bende şifresi bile yoktur. o kadar güveniyorum.

Bana bir gaz geldi gittim e-postasına girip şifresini filan değiştirdim. giriş yaptım birde okudum ki adeta şok oldum o an dondum kaldım dünyam döndü yazdıklarını görünce kanada'dan bir kızla ingilizce aşk mesajları, işte dün gece çok güzeldi. bir harikaydın yine seninle olmak istiyorum gibi bir sürü mesaj yazışmışlar karşılıklı.

Diğer arkadaşlarıyla konuşmalarını filan her şeyi okudum. bana evde çalışıyoruz, işte kafeye gittik bara gittik filan derken. hep ev partilere gitmişler sabahlara kadar kızlarla beraber kalmışlar filan. Gerçekten nasıl bunca yıllık emeğimizi böyle kolay unutabildi anlam veremiyorum.

Şu an bunları buraya yazarken bile ağlıyorum, sizce ne yapmalıyım? kesinlikle ayrılacağım ama sizce bu nasıl olmalı telefonu açıp bağırıp çağırıp bittiğini mi söylemeliyim yoksa ona bir oyun oynayıp zorla itiraf mı ettirmeliyim hiç bilmiyorum. aklımdan bir ton şey geçiyor acıyla birlikte lütfen bana bir akıl verin? intikam almak burnundan fitil fitil de getirmek istiyorum ama onla daha fazla muhatap olmayı da midem kaldırmıyor.

Sevgilimin beni Kanada'da aldatığını öğrendim, nasıl tepki vermeliyim?