Öğrenci evi komşu derdinden nasıl kurtulacağım?

S... ilinde Matematik bölümünde okuyorum 2. sınıf öğrencisiyim. Cemaatte kalıyorum. Yeni ev değiştirdim daha 1 ay oldu olmadı. Bu yeni taşındığım bina 3 katlı insanlarla öğrenciler içli dışlı olmuş. Alt katta bir memur aile kalıyor. Üst katımda da gene memur ve dul olduğunu işittiğim tek çocuklu bir kadın.

2 gün önce Vizelere çalışırken bir arkadaşım gelin beni üst kattaki komşunun çağırdığını söyledi. Eşyaların yerlerini değiştirecekmiş yardım istiyormuş. Ama ev arkadaşlarım özellikle benim çağrılmam söz konusu olunca eve döndüğümde bununla ilgili bir sıkıntı yaşadım neyse dönerim buraya.

Yemek falan yolluyor üst kat komşumuz sürekli bizim eve. Benden öncede yollarmış.Yardım için çıktık yukarıya. Oda da Baza vardı bunun yeri değişecek dedi. Karşımdkai duvardan sol tarfdakine aldık. Sonra çarşafı falan düzeltmeye başladı.. Ben de bir garip oldum utandım. Bilgisayarı açık bırakmışlar. İnternet var mıdiye sordum. olumlu cevaplar alınca internetin başına geçtim. İnternetten oyun oynarım ara ara açtım birini oynadım. Sonra kadının işi bitmiştir diye kapattım. Kalktım aya bekledim. Karşıma dikildi oda bekliyor. Hani şunun yeri değişecek bu yapılacak falan hiç bir şey söylemiyor.

Yapılcak başka bir şey yoksa gideyim ben dedim. Bitti dedi. Çıkacaktım tam. istediğin zaman gel internet var bizde, Hatta numaramı al ara dedi. Gerek yok falan filan vermek zorunda bıraktı beni. Hoş geldin hoş gittin muhabbetlerinden sonra eve indim. Arkadaşlarda niye seni çagırmış neden bir kişi falan diye sorguya çekti. Sadece bir baza çok bir şey yoktu dedim geçiştirdim. Öyle bitti Olay.

Eve gelince telefonu sildim.

Ama dün akşam kadın aradı beni 2 kez. Açmadım telefonu.

Arkadaşlar bu olaylar beni tedirgin ediyor. Arkadaşlarım şüphelnirse daha fazla gene ev değişmem gerekecek. Belkide evimden atılırım. Maddi sıkıntıdan dolayı buradan ayrılamam.Ne yapmalıyım nasıl davranayım.?

Şehrin ismini belki burada yaşayanlar vardır onlara ayıp olmasın diye vermedim.
Öğrenci evi komşu derdinden nasıl kurtulacağım?