Özel Üniversiteler de mi kapanıyor? Şimdi ne olacak o kadar öğrenci?

Arkadaşlar merhaba , başbakan Recep Tayyip Erdoğan dershane ve twitterdan sonra şimdi de gözünü özel üniversitelere dikmiş , özel üniversiteleri kapatacakmış

ben özel üniversitede burslu okuyorum , iyi bir sıralamam olduğu için kaliteli imkanlarda okumak istedim ve özel üniversite tercih ettim kapatırsa ne olucaz biz , okullara el koyup devletleştirir mi , öğrencileri dağıtırlar mı başka fakültelere ya da şimdikiler mezun olur bir daha öğrenci alınmaz mı ? o zaman da o kadar kampüs ne olacak buna imkan yok...

İnadı ve menfaatleri uğruna birsürü insanı harcaması gerçekten çok üzücü... Koskoca sosyal paylaşım ağı twitter ı kapatması zaten ayrı bir konu , pekala suçlulara yaptırım uygulanabilirdi resmen ortaya çıkan şeylere cevap veremedikleri için kapattılar , ülkemiz adına çok utanıyorum gerçekten tam bir rezalet. Bir ülkede gayet normal bir internet sitesinin(neticede bu yaş sınırı içeren, örgütlenme veya terör içeren bir site değil) yasaklanması bir sabah uyandığımızda her şeyin yasaklanabileceğinin habercisidir.

bu parti yol değil yolsuzluk yapıyor bir de üstüne bunu görmeyelim diye hepimizin başına yasak ağından örülmüş bir poşet geçiriyor!

sınav sorularının tekrar kullanılması zaten geri dönüşümün geldiği son nokta. Bizim ülkemizde düşünen , fikir üreten insan hiç mi yok , kimse soru hazırlayamıyor mu nasıl olur da aynı sorunun kullanılması gibi bir gerekçe olabilir?
Özel Üniversiteler de mi kapanıyor? Şimdi ne olacak o kadar öğrenci?