Unutamıyorum, benden ayrıldı kankam dediği kız ile çıkmaya başladı..

Merhaba arkadaşlar,

Eski sevgilimden ayrılalı uzun süre oldu ama hala unutamadım, bana yaptıklarını unutamıyorum çünkü bunları hak etmediğimi düşünüyorum.

Erkek arkadaşım cinselliğe çok düşkündü ve onun bu aşırı istekleri yüzünden ayrıldık. Birde arada mesafe vardı. Ayrılmak isteyen o oldu ve sonrada arkadaş kalmak istemişti. Ayrıldığımızda onun kankam dediği kıza herşeyi anlatmıştım cnku özaman ortak arkadaşımızdı ve o psikoloji okuyor belki beni anlar yardımcı olur diye düşündüm. O ise sevgilime zaten onu sevdğini düşünmüyordum gibi laflar etmişti, bunlarıda eski sevgilimin facesine girdiğimde görmüştm, bu yazıları gördükten sonra o kızı da silmiştim.

3ay kadar arkadaş gibi görüştük, bu arada sevgilim sürekli kankası ile geziyordu, biz sevgiliykende aynı, ben onu bikaç defa uyarmıştım ama o benim kankam sen nasıl böyle düşünebilirsin diye tartışmıştık. bende güvendim ve üzerine pek gitmemiştim daha sonra.

Bir gün bana bizi nasıl birlikte düşünebilirsin dediği kız (kankası) ile çıktığını öğrendim, şimdi onlar çok mutlu ama ben onu unutamıyorum.. Biz ayrılmıştık evet ama ben yinede bunları hak etmediğimi düşünüyorum...

Unutmak istiyorum, lütfen yardım edin, takıntı haline geldi :( :(

Unutamıyorum, benden ayrıldı kankam dediği kız ile çıkmaya başladı..