erkeklere sorum?
erkekler terkettikten sonra neden geri dönerler ? :(
erkekler terkettikten sonra neden geri dönerler ? :(
sureye bagli. bende ayrildigim da ertesi gun geri dondum cunku seviyorum sonucta :D cunku soylediklerime pisman oldum tartisma esnasinda sonra gece uyudugumda farkettim ki tartisma yasanmayabilir di eger alttan alsaydim. neyse. dedigim gibi sureye bagli 1-2-3- ay olur geri doner iki taraf daha sakin dusunur, o pisman olur ve sensiz yapamiycagini anlar. biraz da neden ayrildiginiza bagli ama aradan onca iliski gecmistir, onca zaman sonra geri donmesi yedigi tekmelerden olabilir.
döndüğü zaman de ki ne oldu yalnız mı kaldın ? Terk mi etti seni. Yalnız mı kaldın denir. üstünede bi defol çekilir ohhh.
:)
+1
Helal
yaptım. bi kız için beni terk etmişti ayrılınca bana gelmişti .. Noldu yalnız mı kaldın tekmeyi mi yedin yalnızlık nasıl kıymete mi bindim şimdi dedim. Sonra defol dedim. çocuğa nasıl oturduysa artık tanımadıgım insan beni durdurup onun hakkında şeyler diyor. ama geçti bolunun pazarı..
çekebilene aşk olsun
senle beraberken yeni birini bulur ,havaya girer kendisinin bulunmaz hint kumaşı oldugunu zanneder.sonra karşı taraf buna tekme atınca sap gibi ortada kalır.ama imdada eski sevgili yetişir ona tıpış tıpış geri döner kürkçü dükkanı misali.ben şahsen böyle birşeyi asla kabullenemem.dönüp giden insan kapında köpek olayım dese onu kapıma bile bağlamam.zaten bu tipler tehlikelidir eger tavizi verirsen ilerde arıza çıkarır.
Cevap
39Cevap
Bir de geri donenler yillar sonra donmusse genelde saci basi kellesmis, tipi kaymis bi bicimde geliolar ki o zmanda biz begenmiyoruz. Beddualarimiz tutmus b.ka donmus oh olmus diyoruz. Donen erkek donektir, zamaninda gitmeyecekti iki one night stand ya da adult fantazi icin.
Isin formulunu cikardim. Eger iki ay icinde kizdan iyisini bulursa donmez o kizla baya cikar. Eger ki kizdan tekme yer ustune de baska iliskilerde dikis tutturamassa doner. Yoksa asla donmez. Belki pismanliktan yasattirdiklarindan donebilir o zaman da sunu dersin bu erkek cinsellikten bikmis o nedenle dondu huzur aricak die dusundu falan. Erkek terkedince asla pesinden kosma anacim. En buyuk hata. Gotu kalkiyoe bunlarin.
:)))
O geri dönen gerizekalı ve gurursuz arkadaşlara bu davranışları hiç yakıştırmıyorum doğrusu.Giden gitmiştir.Gidene rahat gitmesi için her türlü desteği de sağlarım.ama geri dönene tükürüğüme bile acırım.Terkedipte dönenin suratına tükürmeyin bile kızlar...
Defalarca anlattım ve tekrara söyleyeyim.Bir erkek ayrıldıktan sonra başka birisini bulabilir ya da bulmayabilir.Bulursa ve o kişiden de ayrılırsa veya birisini bulamazsa bir süre sonra yalnızlıktan dolayı duygusal boşluğa girerler.Böyle olunca da kendisini çok seven kişi aklına gelir ve bu nedenle de eski sevgilisine dönmeye karar verirler.
teşekkr edrim yeterince açık :)
seviyosa pişman olduğu için,sevmiyosa daha iyi birisini bulamadığı için,yada canı sıkıldıysa bunla takiliyimde vakit geçsin diyede olabilir nedenler çoğalabilir yani..
hmm bunlar olabilir
yalnız kalınca geri döner işte ama dönmeden önce telefon rehberini gözden geçirir herkese döner o an işte hangisi tutarsa kişisel olarak algılama bunu seven insan gitmez zaten öyle sevdiğini sonradan anlayıp geri dönmek diye bir şey yok
a- yenisini bulamadıkları için
b-özledikleri için
c- abazakaldıkları için
d- tekrar sevişmek için..
vs..
bencede +1
bunun bircok cevabı var gercekten şöyle anlatayım senden daha iyisini bulamamış olabilir ve gercekten senin değerini yokluğunda anlayıp dönmüşte olabilir.
tilkinin dönüp dolaşıp geldiği yer yine kürk çü dükkanı sevgi olmasa bile alışkanlık meselesi
doğru..
Erkek terketmişse ve sendeki alışılmışlar , tutku , sensiz olamama gibi bircok olaydan geri dönerler.
dönmesinler mi
dönsünler tabiki .. saol :)
Erkek terkedince 5 sene sonra falan donuyor. Sonra hos olmuyor donmeyeydi iyiydi
Şahsen bunu hiç yapmadığım için bilemeyeceğim.Ama kızların da geri dönüş konusunda erkeklerden geri kalır yanı yok.
Erkekler stabiliteyi severler. O yüzden çok büyük bir problem olmadıkça ya da başka bir kız bulmadıkça ayrılmak da istemezler.
bana bakıp beni çekecek başka saf bulamadım diyip içlerinden geri dönerler. bir de tabiki malum isteklerinden.
ya acı çektigi için yada canı çektigi için dönerler ...
ben kendim için söylüyorum...şu an eski sevgilime dönsem tek amacım kullanıp atmak olucak...ki anlasın bana yaptıklarını
Vurun tekmeyi geldiği gibi geri gitsin :-) tabi o sizin düşünceniz,ben kendi adıma konuştum güvenim bi kere azaldıysa isterse allahın gönderdiği huri olsun ,bi daha dağda olsa gelmem :)
Birde gönüllülerden bir kız ünlüler hakkında konuşurken direk Alp , Doğuş dedi sonra Nihat Bey demişti.
bi şans daha veriyoruz işte; değerini bil, şımarma...
şansı batsın, hem kendisi terketcek hemde kendi dönücek .s
giden adam dönse ne olur dönmese ne olur.mutlaka baska kendısını pohpohlayacak sevecek kısı bulamadıgından donerler
Aslında böyle demek yanlış olur. Çünkü bir insan gerçekten seviyorsa ve o kişiyi bırakmak istemiyorsa veya ona ihtiyacı varsa doğal olarak peşinden gider. Bu kız veya erkek hiç farketmez..
Saygılar.
bende çözebilmiş değilim terkeden tarafın dönmesini..
yalnız kaldığı içni geri döner sonra başkasını buluncada defolur gider ondan geri döndüyse hiç kabl etamamk gerek erkkleri
Sende yaşadığını unutamaz hep seni ister bumerang hesabı attığın gibi geri döner
her daim olacak diye kaide yok gencse kesin döneer 25 yaş üstü ise partner amaclı olma ihtimali yüksek
aradıklarını bulamadıkları için ya da can sıkıntısına
Canı çeker. birisini bulamaz. sende özlediğini yada unutamadığını zannedersin.
değerini anlamıştır veya önceki doğru zaman değildir
valla tüm erkekler adına konuşamam.
kendi adıma diyeceğim. acımadığım sürece dönmem
İyi ama neden acıdığın için geri dönersinki? :D
daha iyisini bulamamıştır..
kıymetini anlamıştır..
eski yaşadığı günleri özlemiştir..
Saf düşünürsek pişman derim.. Ama gerçekçi olursak aradığını bulamamistir ;)
Başkasını bulamayınca geri dönülür. Az daha zaman geçerse bende öyle yapıcam mesela.
senden başka onun kahrını çeken biri olmadığından sana dönmüşte olabilir...
Yada senden hıncını alıcaktır tabi bişey yaptıysan :)
Bir sebepten kuyruğu kapıya sıkışmıştır :D
Ya boşa düşmüştür, ya canı çekmiştir :D
kürkçü dükkanı hikayesi
Daha iyisini bulamadığı için
Genelleme yapmayalım, Bazı kızlar döner mi?
canı sıkıldıkları ıcın
mutlaka sende bişeyi kalmıştır ondan gelmek ister
aradığını bende bulduğu için mi yani
aradığı herşey olabilir ona bi genelleme yapamazsn ki
neden terk ettiğine baglı
sevdikleri için geri dönerler :)
ölmek var dönmek yok.
erkek döner önemli olan kadındır
aradığını diğerinde bulamadığı için
Daha iyisini bulamamıştır.
geri dönüş yok tek yön
Aradıgını bulumamıstır