Oksijenli su ile saç rengi nasıl açılır lütfen ayrıntılı tarif deneyen var mı? Oksijenli suyla saç rengi nasıl açılır, saçlarımın zarar görmesini istemiyorum daha önce deneyen var mı?Oksijenli suyla saç rengi nasıl açılır?
Doğal yollarla saç rengi açmanın birçok yöntemi bulunuyor. Oksijenli su da bunlardan bir tanesidir. Saç rengini 1-3 tona kadar ancak doğru kullanmak oldukça önem arz ediyor. Saç renginiz çok fazla koyuysa üstün performans beklememelisiniz.
Oksijenli suyla saç rengi nasıl açılır?
Kolay uygulama için öncelikle kendinize bir sprey şişesi bulursanız daha rahat edersiniz. Saçlarınızı korumak için ne kadar oksijenli su kullanıyorsanız, bir o kadar saf su kullanmanız gereklidir. Karışımı saçlarınızın her yerine sıkıp, iyice yedirildiğinden emin olduktan sonra saçlarınızı güneşte kurutabilirsiniz. Düzenli kullanımda saç renginiz 1-3 ton aralığında açılacaktır.
Palette Natural Colors Renk Açıcı Sprey içeriğinde argan yağı bulunuyor, aynı zamanda saçları da besliyor. Nemli saçlarınıza iyice püskürtüp, saçlarınızı tarıyor ve kurutuyorsunuz. Kullanımı da oldukça pratik. Saçlarınızda ombre gibi yansımalar olsun istiyorsanız sadece uçlarınıza da uygulayabilirsiniz. Durulama gerektirmiyor :)
Cevabım birazcık geç oldu ama oksijenli suyu dün denedim saçlarım acayip açıldı sapsarı olmasada sarı oldu arkadaşlarım bayıldı bir kaç kişi zararlı dedi ama ne dökülme var ne kırılma nede sertleşme sadece güneşe çıktığında harika bir kızıl yansıma var o kadar onun dışında harika oksijenli suyu öneririm :)
bende saçımı giriye boyamak için önce açmam gerekiyor. oksijen suyunu düşündüm. nasıl kullandın saçımın önünde küçük bir kısmını acmam gerekiyor sadece
kuru papatya varya aktarda alıyosun demliyosun çay gibi yani suya atıp kaynatıyosun sonra onun suyunu saçını ey dök saçına yedir balkona çık güneşte otur rengi açılcak saçının..
eğer saçının bakır olmasını istiyosanda soğan kabuğunu demle süz saçını bunla yıka kalsın saçında böylede kızıl oluyo
ohuu kaşsız kaldım baya baya yolunmuş gibi gezdim kuaförümede söyleyemedim rezil olurum diye açıcı sürdürdüm yaktılar dedim çıkana kadar sarımsak sürdüm gür siyah ve kalın kaşlarım şükür toparlanmıştı cabucak
güL canım bende kaşsız kalınca bunalıma girdim boyadım habure kalemsiz çıkamıyodum düşünsene bide kaşımı çok beğenirler benim kalın kavisli yarısı var yarısı yok yoluk yoluk yolunmuş tavuk gibi gesdimm:D
o zaman avucuna biraz dök saçlarına sür neresini açmak istiyorsan.sonra güneşte otur yarım saat falan. bide peroksit var o da açıyor ben kullandım ama saçları yıpratıyor baya
Aynı şekilde.İlle de açılsın diyorsan git kuaföre kontrollü olarak 1 2 ton açarlar.Fazla yıpranmaz fakat bu yöntemler saçını yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.
En İyi Cevaplar