Çok sevdiğin birinden nasıl nefret edersin ve onun düşünmemek için ne yaparsın ! yardımınza ihtyacm var

kız arkadaşımlan 1 yıldır süren bir ilşkimiz vardı onun okulu bitti ve 8 aydır uzaktayız birbirimizden o benim ilk kız arkadaşım (ilkim) zor zamnlar geciriyorduk biraz nefes alalım dedi ama dün ayrıldık aradım onu baktım arkadaşlarıylan gezip dolaşıyo hiç umrun da değilmişim gibi o kahkaları kulaklarım da ama bn ise ona saplanıp kaldım gülemiyorum sabah akşam aklım da hep o ve çok mutsuzm aslın da beni çok seviyordu ama benim takıntılarım birazda buna sebep oldu benden önceki erkek arkadaşını unutamadm bn onun ilkiydim ama o benim ilkim olmadı çok sevdim ve herşeyi unutmaya razıydım bunun böyle olması beni kıskanc bir insan yaptı ama sadece azcık beni dinlemesini istedim tamam dinliycem söz diyordu gidip yeni işler bulup erkekleri face de ekliyordu akşamlara kadar bıraksam kafeler de takılıyordu ve istediği zamn bni hiç dinlemiyordu bildiğini yapıyordu onun için gercekten çok emek verdim çok yıprandım ayrıldık daha bir gün bile olmadı ondan nefret etmeye çalışıyorum unutmak isitoyrum sanki o yanım da olmıycaksa hayat bana küsücekmiş gibi hissetmek istemiyorum gözlerimi kapatıyorm aklım da o inanın yaptıklarından sonra hala onu düşündüğüm de kendime kızıyorum ama galiba beceremiyorum yine ilk el ele tutuştuğumuz günler aklıma geliyo lütfen samimi ve içten cevap yazarsanız sevinirim
Çok sevdiğin birinden nasıl nefret edersin ve onun düşünmemek için ne yaparsın ! yardımınza ihtyacm var