Bugün eski sevgilime mesaj atacağım...Yardım lütfen!

Günaydın Arkadaşlar,

Ben 7 ay beraber olduğum ve tam 4 aydır ayrı olduğum eski sevgilime mesaj atmayı düşünüyorum. Dün gece rüyamda gördüm ve sabah çok sınırlı uyandım kendimi yalnız hissettim. Kendi kendime dedim bir mesaj atsam ne kaybederimki zaten kaybetmişim kaybedeceğim kadar. Ama ne yazacağımı veya ne söylemem gerektiğini bilmiyorum...birde zamanlamayı iyi tutturmam lazım. Sizce bir kızın en zayıf olduğu ve en duygusal olduğu an ne zamandır..? Ve sizce onu ürkütmeden bir mesaj atmalıyım ama ne diyeceğimi bilmiyorum. Lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Gunaydin arkadaslar,

Mesaji attim dun gece yarisi 01:00'de...Dedim "Merhaba Nasilsin" sonra o geri yazdi ve dedi "iyiyimde, sen kimsin..?" iste o an beynimden vurulmusa dondum. Sonra bende ismimi verdim ve bana dedi "Neden mesaj attin" dedi. Bende yazdim "Seni ne kadar sevdigimi ve ne kadar ozledigimi bildirmek istedim" dedim. Cevap "Sen Daha Ordamisin..? Kendine iyi bak" Oldu : ) oyle kaldi. Artik tamamen bitmistir bu olay...hayatta geri donusu yok.
Güncellemeler
+1 yıl
En guzel cevabida sectim cunku en yakin cevap onu buldum...ama gercekten yazan arkadaslara ve destek olanlara cok tesekurler. Belki ben sevgilimi kaybettim ama ote yandan sizin gibi guzel insanlarla tanistim...tesekurler KizlarSoruyor.com : )
Bugün eski sevgilime mesaj atacağım...Yardım lütfen!