Sevgilim sürekli ilgi istiyor. Bir yol gösterir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, buraya sorumu sorakacak kadar çözümsüz hissediyorum kendimi bu konuda. Biz resmiyette 9 ama tanısma surecımızle 1 yılı aşkın bir süredir görüşüyoruz sevgilimle. Herşey çok güzel onu gerçekten çok seviyorum. Ciddi düşünüyoruz evlilik hayalimiz .. Biz internette tanışıp hayallerini gerçek yapmaya çalışan bir çiftiz. Görüşe görüşe ciddiye bindi herşey. Yanına gittim vs falan.. şimdide üniversiteyi kazandıgım şehre gelmek için çalışıyor ikimizinde tek umudu bu açıkcası. Herşey çok güzel ancak tek sıkıntı sürekli ilgi bekliyor olması sürekli telefon başında sabahlamamı sürekli onunla konuşup dış dünyaya kendimi kapatmamı istiyor.Bunu yapmaya çalıştım gerçekten denedim çünkü çok seviyorum öyle böyle değil.Ama illaki bir yerde patlak veriyor insanız bizde 21 yaşımda genç bir delikanlıyım sorumluluklarım var , tutmam gereken sözlerim var bütün gün telefon basında duramam ki.. Aramızdaki mesafe belkıde bizi bu hale getiren ama sadece 7 ay kaldı belkı okadar bile yok ama sabredemiyor.. Sürekli trip atıyor tartışıyoruz durduk yere olur olmadık seylerı buyutuyor gerçekten kendımı acıklamaktan yoruldum.. Lütfen bana bir çözüm söyleyin özellikle kızlar sizlerden yardım istiyorum. Bir kız bunu neden onu seven insana yapar ki? neden bukadar kör olur göremez... Onun için Dünyayı sermek isterim ayaklarına ama ben ne yaparsam yapayim yetinmez.. Hep fazlasını ister.. Beni yanlış anlamayın ilgi istiyor ama biz her gece ve her sabah uzun uzun konusuruz tek konusmadıgımız vakit gündüzdür ondada mesaj atmaya calısırım elımden geldıgınce ama bu ona yetmez.. Sürekli onunla vakit gecırmemı ister. ben mesela sımdı sömestr tatılımı aılemle gecırdım ailem kalabalk biz 1 ay boyunca bu sekılde idare etmeye calıstık ve bugun patlak verdi. Sevgililer gününde yanlzı bırakmışım onu.. Lütfen bana yol gösterin okadar kayboldum ki.. Ama nolur bırak ,ayrıl gitsin gibi sözcüklerden sakının. Çünküo benim kaderim..
Sevgilim sürekli ilgi istiyor. Bir yol gösterir misiniz?