benim de başımda hemen hemen aynısı var :/ 3 senedir birlikteyiz 7/24 beraberiz nerdeyse ailelerimiz bilior bizi herkes bilior .. ama son 1 kaç aydır eski sevdiği kız gündeme gelmeye başladı :/ , face'de 2011'in son aylarındaki konuşmaları okudum vs vs çok özledim yaziolar birbirlerine :( .. o eski sevdiqi kız da hatta ilk sevdiği diyebilirim şu an evli ve çocuğu var .. bana diyor ki ölsem de içimi açsalar da yine de içimden onu çıkaramazlar flan ne yapacağmı blmiyorum çok çaresiz kaldım , ne ayrılabiliyorum ne de normal bi şekilde hiç bişey yokmuş gibi devam edebiliyorum napiçam ben :((( !
Cevabın nedir?
+1 yılNapabilirsinki.. imkansiz bir ask yasamis belliki.. icinden atamiyorsa napabilirki ? kabullenmeyi ögrenmelisin.. ama baktin yapamiyorsun, ozmn ayril.. ztn onunla olamicagini cok iyi biliyor.. kabullenmis o artik.. ama kalbinden söküp atamaz büyük bi asktiysa.. üstünden 3 yil gecmisse birde.. bugüne kadar unutamamissa, bugünden sonrada onu unutacagini sanmiyorum.. ben sevgilini cok iyi anliyorum.. ayni sey benimde basimda var.. 5 yil önce asik olmustum.. imkansizdi.. ayrildik.. kabullendim.. ama unuttummu ? hayir.. simdiki iliskimde mutlumuyum? evet.. önemli olan o.. seni sevmese ztn 7/24 seninle olamazdi.. demekki seni seviyor.. ama onunda kalbinde coook derinlerde bi yeri vardir.. ve bunu kabullenmeyi ögrenmelisin.. yapamam diorsanda.. ayril..
111 Yorumla- +1 yıl
kabuLLenmesine kabuLLenmeye caLisiyorum ama ne biLeyim onunLa haLa daha iLetisim icinde oLmasi onu daha da zor unutmasini sagLamaz mi kii :/ bu koyuyor en cok da bana ben onun 1 dediqini 2 etmedm tamam benimde yanlislarim oldu ama duzeltmeye calisdim surekli 1 caba gosteriyorum arkadaslarim da dahil herkes sen 3 senede cok deqisdin diyorlar bi tek o deqisdiqimi qormuyor :(( ... beni giddikce daha da cok kiriyor :(( yapma diyorum boyle o zmn sende adam ol diyor bana :(( ... ne yapsam yaranamiyorum :(
- +1 yıl
E ama o seni böyle sürekli kiriyorsa, sen niye cekiyosun ki bunlari ?
Onunla hala böyle aciktan görüsmeside cok yanlis.. bu kizin kocasi falan yokmu ya.. nasil görüsebiliyorlar ?!
Sana bu sekilde davraniyorsa tavrini koymalisin. Bunu cekmeye mecbur degilsin sen.. ben üstdeki yazimda sadece herkesin elbet unutamadigi biri vardir demek istemistim.. kimse böyle kötü davranislarii haketmiyo..bence yol yakinken.. oda degismiosa, dön bu isten.. yapma bunu kendini.. kadir kiymet bilmeyen biri icin degmz - +1 yıl
kocasi var ama kiz kocasini sewmiyormus aile zoruyla ewlendirilmis :(( netten gorsuyolar onlar :( burda arastirdim biraz o kizi hatayda kaliyormus ben kibrisdayim şu an ... buraliyim yani ... daha once o kizda burdaymis ewlenince oraya gidmis :/ buraya gelme imkani da yokmus , kardesini buldum o kizin ondan ogrendim hepsini :(gercekden aci .. tavir koymaya calisiyorum ama korkuyorum ya doverse vurursa daha once 2 kere tokat atti bana :((kisacasi ne yapabilirim hanqi yontemi uygulasam deqisir :(
- +1 yıl
Niye dövdürüyorsun kendini ona ?
Bunu kendine neden yapiyosun?! Nesi vazgecilmez bu herifin? Bence bunu kendine yapma. Ya degiscek, yada sensiz kalcak. Ona bunu böyle söylemelisin bence. Tavrini koy. Uzak dur.. senin sevginden/askindan emin oldugu icin sana böyle yapiyor.. - +1 yıl
ewd adi gibi emin benden o yuzden boyle kalkdi bi taraflari :(((
- +1 yıl
Yani bence bunu cekmemelisin.
- +1 yıl
bunu dha fzla cekmemek icin bu ada'yi birakip mersine yerlesiyorum karar verdim 1-2 haftaya kadr gidiyorum ailemi de onu da diger herkesi de burda birakip gidiyorum :((
- +1 yıl
Aileni nasil birakiyorsun ?
Niye Mersin ? :D Baska bi yer bulamadinmi cano :D - +1 yıl
orda arkadaslarimda var en azindan bilmediqim bi yere gitmekden iyidir :))
- +1 yıl
Sen bilirsin tabiki.. Ama ondan ayrilman senin icin cok daha iyi olucaktir
- +1 yıl
iLk basLarda cok zorLancam biLiyorm ama snra duzeLcem insaLLah :((
En İyi Cevaplar
+1 yılbazi yorumlara cevab verirken, yapamam cok zor geliyor vs. gibi cümleler kullanmişsin, onlari okumasaydim, buraya yazicaklarim cok farkli olucakti ama, okudukdan sonra şunu diyorum sana, ikinci kadin olmayi sen kendine yakiştirmişsin, adamin icinde kalbinde ve beyninde senin olucagin yerde eski sevgilisi varsa... Sen bunu kabullenmişsin ve ikinci kadin olmayi kendin istiyorsun, istiyorsun cünki hayatini degişiklik istemiyorsun, onsun bir hayat istemiyorsun. O yüzden yine de herşeyin hayirlisi diiyim :S
15 Yorumla- +1 yıl
peki bi yol soyle ne yapmaliyim :(
- +1 yıl
eski sevgilisini taniyorsan, kesinlikle onun gibi olmaya calişma. Kendin ol... ya aslinda yapicak pek bişe de yok be anacigim, adam sana acik acik demiş o kizi kimse icimden söküp alamaz demiş, bu sözden sonra hala ona baka biliyorsan, sarila biliyorsan dicek birşey kalmiyor ki. :S eger nasip olurda evlenirseniz, tartişmaniz da belki adamin aklina hep o kiz gelicek, veya kafayi cektiginde onun hakkinda konuşucak, en kötüsü ilişki sirasinda belki onu düsünücek, bunlara dayana bilecek misin?
- +1 yıl
ben bunlarin hic birine dayanamam canm bu yuzden bu lanet adayi da onu da birakip mersine yerlesicem :(( zor gelcek ama basarmam lazim :((
- +1 yıl
onu unutmak istiyorsan, onunla gecirdigin güzel günleri degil de, sana verdigi aciyi ve sana dedikleri sözleri hatirla... demin dedigim kismi düşün, sarhoş halinde sana sarilip o kizin ismini sayiklamasi, ilişki sirasinda onu düşünmesi, kavgalarda tartişmalarda belki adam "o olsaydi, böyle tartişmazdik" diye düşünücek... kendi kendini yiyip bitireceksin, bunlara dayana bilecekmisin! dayanamassin. o yüzden bitmesi gerekiyormuş bitti diyip hayatina yön, nica ilişkiler bitiyor ama hepsi unutuluyor
- +1 yıl
gaLiba hakLisin :((
+1 yılöncelikle tamamı büyük harfle yazılan metinleri okumak gerçekten zor (bir de tavsiye uzun süre okursanız gözlerinizi bozarsınız).
birincisi görünen o ki o, sana ait değil. onu böyle kabullenebilecek misin?
ikincisi sürekli başka kızlara gidiyor diyorsun. bu onda alışkanlık yapmış, evlenince düzeleceğini sanıyorsan yanılıyorsun.
üçüncüsü bu senin hayatın, kararını ver.18 Yorumla- +1 yıl
duzelecegini 1-2 ay oncesine kadar saniyordum ama artik sanmiyorum :( , ben karar veremiyorum galiba ben ona alistim 7/24 beraber 3 sene gecti :/ bu yuzden karar vermekde zorlaniyorum :((
- +1 yıl
alışkanlıklardan vaz geçmek zordur ama bugünden sonrası var.
- +1 yıl
ewd zor hmde cok :( artik kendimi dusunmem lazim ama ruh ve akil sagligim bozulmak uzere cunku :((
- +1 yıl
sanki sen kararını vermişsin. sadece harekete geçecek cesaretin yok.
- +1 yıl
karar veriyorum ama uygulayamiyorum :((
- +1 yıl
İşte onun için yapabileceğimiz bir şey yok. Biraz cesaret!
- +1 yıl
:((
- +1 yıl
üzülmekle olmaz ki
+1 yıl''eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı '' şu an bu felsefeye katılıyorum
1110 Yorumla- +1 yıl
1.yi sewseydi 2.si olmazdi kardesim dogru diyorsun da unutamiyor onu ne yapicaz pekii :(((
- +1 yıl
bence senin elinde olan bişey unutmakta - unutturmakta
- +1 yıl
peki nasil ? bi care bulamadim diye burdan yardim istiyorum :((
- +1 yıl
bence ilgi vermezseniz geri döner gelir ümidiyle bu ona avantaj saglar + sevginizi ilginizi olabiildiğinden vermeniz önemli elinizden gelenin fazlası artık sonrası zaman...
- +1 yıl
inan bana eLimden geLenin fazLasinin da fazLasini yapiyorum ben haLa bugun biLe :(( zaman diyorsun da daha ne kadar zaman gerekiyor kiii .. en ufak biseyde parLiyor bana :( ! bi erkek duymasin yanimda normal arkadasim olarak kendi oz kardesinden bile kiskaniyor beni kiskaniyorum ondan bile diyor anlamiosun sen flan diyor ... nasil 1 zihniyeti var cozemiyorum :((
- +1 yıl
hmm sewglının dusuncesi yapısı farklı 2 kişidende vazgeçemiyor olmazsa olmazı ikinizde bence ama senin yapman gereken o zaman ayrılman acı bi gerçek olsada..
- +1 yıl
ayriliqim zamanda kendime engel olamiyorum ahh bi olabilsem :(( galiba bu da onu cok sewdiqimden kaynaklaniyor :((
- +1 yıl
galiba tercih sizi !
- +1 yıl
tercih yapamiyorruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm :((((((((
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
16Cevap
ayrılllll hemennnnn ! böyle bir adama ne aşkım kalır ne saygım ne de sevgim.
kusura bakma amaaaa bunu sana nasıl der "içimi açsalarda onu çıkaramazlar"
bu ne laf arkadaş ya düşmana denmez ! sen bu adamla bu gerçeği bile bile asla yapamazsın
yazıklar olsun ona ki hayatında birisi varken hala aklında eskisi. madem öyle kör kütük aşıktı o kıza o zmaan yas tutsaydı...
ben öyle bir gerçeği asla kabul edemem. bu kadar geniş birisi değilim. ben adamı sevicem adamın aklında başkası yok öyle bir dünyaaa49 Yorumla- +1 yıl
ayriLsam da oLmuo kiii .. herseyime yine karisiyor .. bak meseLa 1-2 gundur mersine temeLLi gidecem diorum neden gidecen dio bende ddm senden ve bu ada'dan uzaklasmak icin ... yok gitmiyosn bi yere diyo ornegin cok fzLa karisiyo hayatma bu yuzden kendi kararlarimi kendim veremiyorum :((
- +1 yıl
tanimiosun onu b canım ... ben her ne kadar karismana hakkin yok desem de olmuo anlamio direk babami ario soyluo manyak bise ://
- +1 yıl
o benim dunyami kendi yonetmeye calisior ... benim dunyamda kendi dunyasini kuruyor ://
- +1 yıl
ya edemiyosa bi turluuu ://
- +1 yıl
:)) tamam tamam sinir olmaaaa :((
Bu nasil bir anlayis.. Tamam ilk sevdigi kizi unutmayablir boyle dusunmesi normal olabilir.. Ama senden habersiz gorusmesi hos degil.. Cunki duydugunda yanlis anlama riskin var buyuzden seni bukadar hafife aliyor.. Onu unutmasa bile gozlerinin icinne bakarak soylemeside hos degil.. Bunlari atiyorum bir kenara hergun baska kiza gitme eyliminde, gidiyor ama sana donuyor..
Bunlardan daha ilginc olan sey, sen bu adamla evlenmeyi dusunuyosun.. ?24 Yorumla- +1 yıl
yaLan soylemeyim sana arkadasim bundan 1-2 ay oncesine kadar o dusunce vardi bende ama artik yok :/ ...
- +1 yıl
Bencede saglikli olan olmamasi bu dusuncenin.. Sonucta bir omur onunla gecirceksin bu mantikla bakiyosun.. Yani karsinda hasta ruhlu biri var.. Ailenle bu durumu konuss onlardan fikir al emin ol burdaki herkezin fikrinden daha cok annen babanin verdigi fikir seni dogru yola goturur.. Cunki onlar senide onuda goruyor.. Yani senin icin en dogru karari vericekdir.. Veya bu karari almanda yaninda olcakdir.. Meseleyi ailenle konusmani oneririm..
- +1 yıl
en kisa zamanda annemle konusacam zten :((
+1 yılbuda bir ihanetin çeşidi gibi. ama geçmişine saygı duy tamam zamanındaki sevgiisi ne de ama bir yere kadar.. heleki sen varken konustuysa bence bitir derim aklı basına gelir hiç değilse onun seni sevip sevmediğini de farkına varırsın içini biraz acıtıcak biliorum ama dene
29 Yorumla- +1 yıl
ewd hemde cok aciticak icimi ayrildim daha once ama yapamadim engel olamadim kendime nerde kimle ne yapiyor vs vs gibisinden dusunduqum icin dayanamadim aradim yada yanina giddim :((
- +1 yıl
bir erkeğe bu kadar değer verdiğini hissetirmiceksin eğer bu kadar yüz verirsen inan ki sen yıpranırsın o değil..
- +1 yıl
simdi oldugu gibi :((
- +1 yıl
biraz ağırdan al kendini. yanlıs anlama ama basit olarak görüyor olabilir seni. sömürmesine izin verme onun sana davrandıgı gibi davran kendini ortaya koy güçlüol
- +1 yıl
bana o sozu soylediqinden beri hic yakin bile davranmiyorum neyin var diyo bsey yok diorum :(
- +1 yıl
neyin var diyorsa dahada merak etmesini sağla.. mesela uzak değilim ama deki ne zamandır bu kadar yakından merak ettin de sorunlarımı
- +1 yıl
iyi fikir arkadasim oyle soyleyeyim ... bana dio bu suratini duzeltmezsen giderim deyip duruo ..
- +1 yıl
gitmek kolay mış demekki gitsin bakalım ... ama şunu unutma gitmeye gözü varsa bırak gitsin gidiorsa zaten değer vermemiştir.. ağırdan almaya devam
- +1 yıl
dewam ediyorum zten 1-2 haftaya bulamicak bu kadar aci cekdirecek birini :(( kimse benim gbi cekmez onu bunu kendi de bilio :((
+1 yılSenin şuan yapman gereken tek şey kendini ondan uzaklaştırman. Belli ki erkek arkadasın cok karısık bir halde. Sen ondan elini etegını cekersen senın degerını yoklugunda anlayacaktır. 3 senedir bırlıkteyız dıyorsun. Ve o nasıl bır erkektır kı sana o kadını asla unutamayacagını soyluyor ve sen de nasıl bır gurur var ki buna ragmen kabullenmıs bır halde beklıyosun. Senı asla kınamıyorum bızler şu an senın yasadıklarını bılemeyız kısaca özet gecmıssın,ınsan sevınce herseye göz yumabılıyor. Ama ben kendımden bılıyorum eger ondan ayrılırsan senın degerını anlayıp mutlaka gerı dönecektir. Unutma insan ulasamadıgının delisidir. Erkek arkadasın o kadına ulasamadıgı ıcın deli oluyor.. Ve acı bir durum ki sen onun elleri arasındasın oda bunu cok ıyı bılıyor nankörlük ediyor. Akıllıca düşün.Kendine ve duygularına asla yenik düşme .Allah Yardımcın Olsun.
33 Yorumla- +1 yıl
ewt bende bu sekilde dusunduqum icin mersine temelli gitmeyi planliyorum .. ew de hazir orda iste .. ben şu an kibrisdayim buraliyim .. dogup buyudugum yeri ve de onu birakmak zor gelecek bana ama maalesef benim gelecegim icin bunu yapmak zorundayim canm hala daha cok yaniyor ama blmiorum kafam cok karisik arkadaslarimda dior skdr ed takma kafana ama olmuyor o kadar basit bitmiyor iste ..giddigimde mersine benden haber almasi ordaykende konusmamiz mi iyi olur telefndan falan yoksa konusmamak mi hic
- +1 yıl
Onunla konuş tabiki ama eskisi gibi değil. Ona birşeylerın ters gittiğini hissettir,kırgın oldugunu bilsin. Ona bir arkadaş gibi yaklaş.Böylelıkle daha cabuk anlayacaktır seni kaybetmeye başladıgını
- +1 yıl
peki ne demeliyim kiii mesela biraz acik olursan sewinirim cunku gercekten kafam cok karisik :((
yaw kızım sen zaten adama o cesareti kendin vermişssin. bi i,nsan seni defalarca aldatıyorsa sende buna rağmen her defasında affediyorsan kusura bakma ama suç sende ! adam gibi sil onu hayatından ne işin var öyle biriyle aileler biliyormuşda yok bilmem nede , evlensen ne yapar dua et evlenmediğine sakında onu koyma hayatına ayrıl tabiki! erkeklerin kıtlığımı çıkmış be.
25 Yorumla- +1 yıl
sewdiqinde hersey cok deqisior ama arkadasim ...
- +1 yıl
nasil vazgecicem nasil kopacam blmiyorum :((
- +1 yıl
dusunuyorum ve dha cok nefret ediyorum :((
+1 yılhayır içinden çıkmasın anladıkta bunu sana bağıra bağıra söylemenin ne anlamı var.ben olsam şöyle düşünürdüm senin içindeki sevda bu saatten sonra benim içimde yara oldu sağol.
113 Yorumla- +1 yıl
benim icimde gercekden yaradan fazlasi oldu ama :( ewde durup durup aklima geldikce agliyorum elimde olmadan :(( ne yapabilirim en azindan icinde olsa bile onun aklina gelmesin yada ne bleyim bana karsi degissin vs vs cok caresizim :((
- +1 yıl
madem her şey açıkça konuşuluyor.içindekileri bir bir söyle.ben çok acı çekiyorum de.benim durumumu anla kendini koy yerime de.artık onla ilgili bir şey duymak bilmek istemiyorum ve seninde asla bir daha onunla bir dialoğa girmeni istemiyorum de.ve bir daha onun konusnu açmamak üzere kapayın.
- +1 yıl
ben kapatirim da o kapatir mi kii ? en ufak bseyde kopuruyor :( cok kirici oluyor bugune kadar 2 kere vurdu bana canım yandi ama snradan onunda bana vurdugu icin cani yandi ... benim şu anki durumum hic iyi degil arkadasim annem olsun bbam olsun babammin yeni esi olsun kardesim olsun vs vs bunlarin ustune de o geliyor sanki benim sorunlarimi bilmezmis gibi ... konusmaya ccalisiorum mesela kacamak cevablar veriyor :((
- +1 yıl
sana vuruyorsa kıymet bilmez biri.kendine yalkışanı bul arkadaşım.saygı duy kendine :((
- +1 yıl
birakmiyor kii ben baskasiyla denemedim mi denedim ondan ayrildim baska 2 kisiyle daha cikmisdim ama 2sini de buldu tehdid eddi :(( snra da ayrildik zten :(( nabcam ben yaaaa :'(
- +1 yıl
senin onla olman sorn zaten.o asla değişmez.değişmesini beklersen çok beklersin.ya ne güzel dünya kendi sevgilisini unutmasın,senin kulağını sağır etsin. unutamıyoum diye sende onun kulu kölesi ol.ya şikayet et bişey yap.korkut gözünü canım yaa yazık sana:((
- +1 yıl
ne yapabilirim ki canim bilmiyorum inan bana akil ve ruh sagligimi kaybetmek uzereyim :(( biri ciddi anlamda bana yol gostersin isdiyorum artik cunku tek basima bisey yapamiyorum :((
- +1 yıl
ilk önce hattanı değştir,sonra bir yerde mersine gidicem yazmışsın.git ve seni bulamayacağı bir yerde ol.izini kaybettir.hç bir şekilde ulaşamasın sana.
- +1 yıl
uLasamayinca unutursa yada baska biri girerse hayatina :(( aramizda 6-7 yas fark var ben onu anlayamiyorum artik onun yasina cikamam ama o benim yasima inebilir :( yapmiyor bunu .. ewd mersine gidicem sadece kibrisdan uzak kalmak icin onu ve diger hersei burda birakmak icin .. cok sikildim cunku anlatamam sana :(( peki gidcgm zmn gidecegimi bilmesi mi iyi olur yoksa haberi olmadan mi gidsem iyi olur :((
- +1 yıl
ya bırak unutsun idye git diyorum zaten.anlıyorum seviyorsun ama kıymein bilinmiyor.seni sevip üsüne titreyecek biriyle olmanı isterim.yeni bir sayfa aç mutlu ol..
- +1 yıl
baskasiyla denedim ama hep engel oldu bana buldu o kisiyi tehdit eddi ve ayrildik sonra :(( kiskaniyor deli gibi ama yabdigindan da geri kalmiyorrr :(((
- +1 yıl
valla kıskançlık sevgiden kaynaklı olmayabiliyorda.sevgi demek sevdiğine zarar vermeyi bırak ona gelen zararları önlemektir.o kendisi sana vurmuş zararı kendi veriyor.bu fiziksel zarar bir de başkasını sevdiğini söylemesi manen zarar.iki yoldanda zararlı..4yanlış bir doğruyu götürür ama sende çok yanlış var bu seni alıp götürüyor:(((
- +1 yıl
beLki de iLk defa birine boyLe deger verdim sewdim ... Babama benzetiyorum onu surekLi herseyiyLe babama benziyor :(( bende babama asik bi insanim ... babam gbi en ufak biseyde kopuruyor ediyor ..engeL oLamiyorum kendime dedim yaa birakmak da zorLaniyorum :(( onun baskasiyLa oLabiLme dusuncesi biLe beni ciLdirtmeye gozumu dondurmeye yetiyor :(((
sen onun için hep 2. plandasın eminim hepde bu sekilde dewam edecek düşünsene simdiden kopmamıyosun oneden ewlendiğini ve seni yani esini bırakıp bi baskasına qittiqini nasl kaldıracaksn nasıl vazqececeksin bnce yüreqin onu her haliyle kabul ediyorum düşüncesine bürünmeden bitir (baskasına sölemek cok basit gelir bilirim ama bence en doqusu bu:( )
02 Yorumla- +1 yıl
ayriLinca kendime hakim oLamiyorum merk ediorum nerde nabio kiminle die bu yuzden de donup ariyorum kisacasi nabicam bLmiorum :((
Allah yardımcın olsun şimdiden başkalarına giden ve ben daha eski sevgilimi unutmadım unutmucam diyen birisi sana nasılbir gelecek ve hayat sunabilir .Biraz geri çekil ve tarafsızca düşün kararını o zaman daha salıklı vereceksin .Bence zararın neresinden dönsen kardır.
14 Yorumla- +1 yıl
bilmiorum kiii hani derler ya yukari tukursem biyik assaga tukursem sakal ayni o sekildeim :(( cok kararsizim :((
- +1 yıl
Kabul edilmez bir durum aci olsada ayrilip onune bakman lazm
- +1 yıl
@Evlenmelisin
Birak onu aci da olsa. Cunku belkide iki sevenin arasina giriyosun. Benim sevdigim oglan bir sinirle gitti bir kizla nisanlandi àma hala beni sevdini onu birakcani soyluyor. Kizda béni hala sevdini biliyor. Cekil Bence..
+1 yılBen asla asla asla asla kabul edemem aslaaaa boyle bir seyi cok acı verici durumm cok sevsem buyuk konusmaymda eski sevgilisini gecmisini unutamiyorsa ben AYRILIRDIM kabul edilcek gbi degil çok sacma.. bir iliski de ancak iki kisiye yer olur ucuncu gelirse duman.. yok yok kabul edilmez bir vaka cok aci cok.. dusunsene senle ikiskiye girdiginde bile akli onda olacak
10 YorumlaHayatındaki adam göz göre göre aldatmış seni, hemde defalarca. Bedenenen olmamış olabilir, ama aslolan zaten sen onun yanındayken aklından bi başkasını geçirmesi, aldatılmanın en derin, en gerçek noktasıdır. Defalarca yaşamış olmana rağmen hala bu adamdan ümidin varsa kusura bakma ama sende karaktersizmişsin derim. Yoluna bak arkadaşım. Bu adam seni bir ömür üzecek...
05 Yorumla- +1 yıl
son zamanlarda artik icimdeki bitti bitiyorr arkadasim onun yuzunden yasadiqim dogup buyudugum bu ada'yi terk edip mersine tasincam zor gelcek belki ama gidicem :((
- +1 yıl
ewd bi bakima yeni baslangic diorum :( bi bakima da herseyden kacis :(
- +1 yıl
amin arkadasim :((
Arkadasım aklında biri varken onunla devam etmemelisin aynı seyi yasadım 15 kilo felan vermisimdir cok boktan bir durum ama hayatın gercekten guzel oldugunu anlıyorsun sonra zamanla geçiyormus umursama hic ben oyle yaptım kopekler gibi yalvarıyo bana hala 1 senedir ama o hataya dusme sakın cunku hayat guzel kendinden baskasını o kadar çok sevme
30 YorumlaO asla unutulamayan biri hep vardır zaten ama bunu sana yansıtması hatta yansıtmasını geçtim söylemesi ve seni bu şekilde incitmesi çok yanlış bir davranış.Kabullenemezsin bunu.Ayrılamıyorum demişsin,en azından tavrını koy.
01 Yorumla- +1 yıl
Tavrimi koyuyorum arkadasim sonradan bana soylediqi laf ne o sen son 1 kac aydir cok degistin cok agzin acilmaya basladi vs vs :(( ne yapmaliyim blmiyorum :((
+1 yılBu hayatta güçlü olucaksın arkadaşım,ayrıca kimsenin de seni üzmesine izin vermeyeceksin.Ben senin yerinde olsam bir dakika durmam ayrılırım,canın acıcaktır ama her acı gibi o da geçer gider.Hangi acı geçmiyor ki!
24 Yorumla- +1 yıl
gecer gecer belki ama arkadasim o aci gecene kadar nelere mal olur bana acaba :((
- +1 yıl
Malesef dediğim gibi canın yanar ama böyle şüpheyle yaşamaktan iyi değil midir?Bilmiyorum bence çok daha iyidir.
- +1 yıl
gaLiba haklisin :((
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. öyle söz söylemesi çok acımasızca olmuş insan yanındaki insan üzülmesin diye elinden geleni yapmalı bence bu çocuk seni düşünmüyor gibi geldi bana dikaktli ol ve değernden fazlasını verme sakın.
05 Yorumla- +1 yıl
artik degerinden fazLa deger vermiyorum 2 gundur soguk davraniyorum :(
- +1 yıl
cok kararsizim karar veriyorum bazen ama uygulayamiyorum :((
- +1 yıl
bu yuzden gidicem burdan bu ada'da o da lanet olsun kalsinlar burda :((
Siz evlensenızde bunları soyler bu adam cekılmez bır ömur ! Ayrıl yada tavrını koy ortaya
17 Yorumla- +1 yıl
ewLenmeye de yanasmiyor canım yaaa dengesiz ruh hali bozuk manyak bisey cozemedim kiii .. ayrilamiyorum ayrildiqimda kendime engel olamiyorum cunku merk ediyorum ne yapiyor nerde kiminle vs vs bu yuzden ya ariyorum onu yada yanina gidiyorum icim aciyor ayri kaldiqimda :(( tavrimi koymami soyluyosun peki ne yapabilirim kii .. korkuyorum en ufak bi ters soz soylesem agzima s.ciyor cok cok afedersin ama :(((
- +1 yıl
sadece giden vaktim olsa be gLum sadece vaktim degil ruh saglim akil sagligimda gidiyor yavas yavas ben bunlari ne yaparsam yapayim bu kadarini hakedmedim inanmiyorum o kadar gitti geldi gunluk iliskiler yasadi sonunda dondu geldi bana ben yne affeddim o kadar hatasi oldu tamam dedim gectim ama benimde artik cidden akil ve ruh sagligim iyi değil ben şu an kibrisdayim mesele dogma buyume 1-2 haftaya herseyi herkesi birakp mersine yerlesmeyi dusunuorum onu brakmak zor gelcek burda ama yapmam lazim :((
- +1 yıl
zor geliyor bana peki onun yoklugunu daha cok hissedmemek icin ne yapmaliyim :((
- +1 yıl
aLisirim ama nasiL aLisirim biLmiyorum :((
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenı sevmediğini anlayana kadar aglamaya devam edeceksin sen galiba? akıl...
13 Yorumla- +1 yıl
bLmiorum yani ne yapcam bLmiorum :((
- +1 yıl
ağlaya ağlaya kahrolacaksın. Saçmalık bu onu seviyor senınle oyalanıyor.. Ona deki ya ben ya o .. Güçlü ol biraz ne işin var seni sevmeyen birnin yanında. neyın kafası bu.
- +1 yıl
snn dusunduqun qibi dusundum sewmiosa neden 3 senedir benimle die ama cvb bulamadim ://
Yaa zaten ilk aşklar eğer masum bir şekilde yaşanmış ve bitmişse hiçbir insanın içinden çıkaramazsın ki.Yani karşına başkası çıksa eğer onun da içinde olabilir.Bence empati kurup öyle olaya bakmalısın.
07 Yorumla- +1 yıl
ama ewlendi o kiz kac sene oldu gormuyolar birbirlerini sadece faceden konusuolar :/ .. ve benimle de 3 senedir birlikde herseyime karisiyor kocammis gibi sanki en ufak biseyde kiziyor bagiriyor ediyor beni benden cok dusunuyor diyebilirim ama gercek su kii ben onun icinde biri olduqunu dusundukce gun gecdikde daha da kotu oluyorum sankii bile bile ihanete ugruyorum gibi :(( ustelik o kizin abisi de erkek arkadasimin en yakin arkadasi :(( oofff :(( nasl empati kurabilirim ?
- +1 yıl
biliyor :( kac defa son zamanlarda tartistik bu yuzden ve en son 2 gun once soyledi bana olsemde icimi acsalarda cikaramazlar onu icimden diye .. ben kendimi bildim bileli onu sewmistim dedi ama hala daha gorusuyor facede :( o kizin adina sahte profil actim dun bugun kabul etmis :(( oofff
- +1 yıl
geri cekilsem de ben cagirsam o geliyr o cagirsa ben gidiyorum kopamiyoruz :(( canim aciyor ve beni kimse o da dahl kimse anlamiyor arkadasim yaa :((( ewde 4 duvar ustume geliyor sankiii :(((
- +1 yıl
Tutamiyorum arkadasLarim da diyor bunLari birak burnu surtsun ama ben onu taniyorum burnu flan surtmez onun ancak 3-4 ay gormeyecek beni duymayacak sesimi belki oylee ama o da imkansz cunku ayni mahalledeyiz :((
günlükte olsa başka kızlara gidiyor sonra geri geliyor ne demek ya bizde bi tuhaflık var herhalde sal gitsin sende rahat et oda rahat etsin
13 Yorumla- +1 yıl
gidiyor snra geri geliyor ne yapmaya calisior bnde anlamadim ki :((
- +1 yıl
yoo demez olur muyum kiyamet kopuyo snra sinirleniyo bana bagirio cagiriyo vs vs benimde canım skilio bende sesimi yuseltiyorum bazen de kirici sozler soyluyorum ama nafile ayni tas ayni hamam :(
+1 yılo adamdan sana hayır gelmez, sal gitsin hayata yeniden başla...
06 Yorumla- +1 yıl
yapamiyorum cok zor geLiyor bana :((
- +1 yıl
evet zor olmalı zaten ancak düşünsene adama gayet normal geliyo günlük ilişkiler evlendikten sonrada kabul edebilecekmisin bunları
- +1 yıl
ewliliqi 1-2 ay oncesine kadar dusunuyordum ama artik olmaz ewlenemem :/ ...
- +1 yıl
evlenemezsen nereye götürcen bu ilişkiyi, ne için devam etceksin ki o adam hiç senin olmamış kızım sal gitsin
- +1 yıl
artik oyle yapiyorum zten bu yuzden dogup buyudugum yeri birakip mersine tasiniyorum onu ve herseyi bu ada'da birakarak :((
- +1 yıl
hakkında hayırlısı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılpes 3 senedir sen varsın ve onun içinden hala çıkaramazlar ölemi valla durumun zor ayrılmayı göze alabiliyorsan bi dk durma derim. ama acısı büyük olur bunuda unutma
01 Yorumla- +1 yıl
ayrilamiyorum denedim 2 gun once denedim bunu daha once de denedim ayri kalamiyorum :( ben cagirsam o geliyor o cagirsa ben gidiyorum bilmiyorum ne yapmaya calisiyor herseyime de karisiyor giyimimden tut arkadas ortamima kadar normal 1 erkek arkadasimla bile konussam normal olarak cok cok ozur dilerim agzma s.ciyor :((( oofff !
+1 yılAyrıldın mı peki ve şimdi mutlumun aynı durum şuanda bendede var ve ne yapacağımı bilmiyorum?
00 Yorumla
+1 yılşimdi böyleyse ilerde daha da rahat gidebilecek başkalarına bununla yaşayamazsın mutsuz olursun sen başkalarına gidip ona dönsen kabul edicek mi
03 Yorumla- +1 yıl
birak benim bskalarina gidip de ona donmemi benim sadece normal erkek arkadaslarimla konusmama laf ediyo bir suru :((
- +1 yıl
o zman senınde başka kızlarla işin olmıcak demelisin tavrını koymalısın bide şu var çok sevse zaten yapmaz kaybetme korkusu yok
- +1 yıl
ewd beni kaybedme korkusunu yenmis oyle dedi bana :((
bence hiç birşey yapamazsın o çocuk yarın gel dese o hiç düşünmeden gider bence kendi haline bırak pişman olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Birakdim zten artik :((
Kafayı göm bi tane burnuna sonra hatırlıyomu bak.
11 Yorumla- +1 yıl
:)) cok acikLayici oLdu tsk ederim :))
+1 yılAldırma deli gönlüm
Giden gitsin
Sen şarkılar söyle içinden boş ver
Unutamıyorsa... Unutmak içinden gelmiyorsa...
Elveda Sevgilim...Elveda.. :(10 YorumlaAyrılmak en mantıklı yol yoksa ileride sorun çıkar.
11 Yorumla- +1 yıl
ama ayriLdiqimda engeL oLamiyorum kendime merk ediyorum nerde ne yapiyor diye bu yuzden de ariyorum :((
+1 yıl1. büyük harfle başlık açtığın
2. w harfi kullandığın
3. q harfi kullandığın
4. Türkçeyi düzgün kullanmadığın
için seni kınıyor ve soruna cevap vermiyorum. Utanç verici.515 Yorumla- +1 yıl
pardon ama ben boyle gorum boyle yapiyorum insanlarin ozgur iradesini yargilamak ne haddinize !
- +1 yıl
özgür iraden buysa diyecek sözüm yok. çok özgür kalmışsın. sen Türkçe yazmayı bilmiyorsun. özgür iradenin ne demek olduğunuda bilmiyorsun. TDK da bir araştır bakalım ne demekmiş.
- +1 yıl
ben kibrisda boyle gordum arkadasim size ne !
- +1 yıl
seni senin dilindeki özgür iradenle başbaşa bırakıyorum o zaman. cahil cahildir işte. yapacak birşey yok.
- +1 yıl
byyyyyy :D
- +1 yıl
"İkizler erkeği neden susmaktan yana?" başlıklı soruya verdiğin cevapta, Türkçe'yi ne kadar iyi kullandığın gözüküyor."Tabiki" kelimesinde -ki ayrı yazılır.Cümleye büyük harf ile başlanır."Aslanım ben mesela" yazmışın ve ardından yeni cümleye geçmene rağmen, arada hiç noktalama işareti yok."A dan z ye" yazmışın ve aslında "a'dan z'ye diye yazılır.Daha sayayım mı?
Cahil cahildir işte. - +1 yıl
hayırdır seni ırgalayan ne var onu anlamadım yazdıklarımı takip etmen hoşuma gitti biliyor musun :) ezikliğini gösterdin :) her kimsen.
- +1 yıl
ayrıca hava attığım bir durum yok o senin algılaman. benim belirttiğim şeyler ortada. w q x gibi harfleri kullananları tasvip etmiyorum. ve harf düşmelerini. gayet açık dediğim anlamamak için direnebilirsin beynini zorlayıp. bu senin tercihin :)
- +1 yıl
heeey sen necronomicon musun ne hasbaysan bee bas gid hade o yaniii gece gece zili gurti cikarasin hollooo ...
- +1 yıl
Takip etmekla alakası yok; nickinin üstüne tıklayıp ilk yorumuna bakmak yeterli.Yazdığın yorumlar sanırım o kadar kötü görüyorsun ki; takip edenleri de ezik görmeni anlıyabiliyorum.Yani diyorsun ki; "Benim yorumlarım berbat ve bir ezik okur anca onları."Sağol kendin hakkında gerçekleri söylediğin için.
İnsanlara hava atmadan önce, sen kendi Türkçe'yi kullanımına bak. - +1 yıl
yoo hayır aksine senin bir kaç yerde daha bana karşı vermiş olduğun tavırlı cevapları gördüm :) ezikliğini burada farkettim kusura bakma git kendini başka yerde tatmin et :) amacımı anlayamayacak kadar körsen sana iki kelime daha yazmam israftır :)
- +1 yıl
Ben cok hata yapiyorum bilincindeyim ama bunu turkceden yillarca uzak kalmama bagliyorum. Yeni Turk nesli cok anlamsiz geliyor bana. Face'de de surekli bu sekilde yaziyorlar 15 yas ustu. Anlamadigim yani bir amerikali asla alfabesinde olmayan seyleri kullanmaz. Ya da fransizca cok uzun ve aksanlari oldugu icin kisaltarak yazariz cunku uzun yazmak zor gelir ama bunlar yeni seyler uretiyorlar. Bence cok haklisin.
- +1 yıl
teşekkür ederim :) jnsspas anlamak zor değil bunu değil mi?
senle olsa da hep onu sevicek,başkalarına gitmesi de bu yüzden.aklında kalbnde hala o kişi.
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
yapiyorum yapiyorum ne yapsam yaranamiyorum ben yaa cok skiLdim bu durumdn :((
ben olsam özlediysen ona dön derim.senle beraberken ona özledim filan yazması çok yanlış değilmi.
010 Yorumla- +1 yıl
sadece yanLis oLsa gene iyi arkadasim :( .. kiz ewLi oLduqu haLde nasiL bi sewiyesizLikdir kii eski erkek arkadasiyLa konusabiLiyr :( o kiz beni de bLiyor yani dusun :/ !
- +1 yıl
bu yuzden dogup buyudugum yeri birakip mersine temelli gitmeye karar verdim burda cok sikiLdim :( onu ve herseyi burda birakip gidiyorum :((
- +1 yıl
baska yol kalmadi inan bana cok bunaLdim burda akiL ve ruh sagLigim bozuLmak uzere :((
- +1 yıl
cok takiyrum kafama o yuzden galiba :((
+1 yılAyrıl kardeşim benzerini bugün yaşadım defolsun gitsinler
00 Yorumla
+1 yılallah yardımcın olsun :(
16 Yorumla- +1 yıl
aminn :(
- +1 yıl
allahtan benim durumumda değilsin ona şükür et bence :(
- +1 yıl
senin neyin var :(
- +1 yıl
:( benimki çıkıyoruz ama ben seviyorum o değil o sevmeye çalışıyor :( 11 oldu daha sevemediii bakalım ne olcaaak :(
- +1 yıl
- +1 yıl
yaaa :(
+1 yılherşey unutulur gider boşver sen yaşamana bak)
10 Yorumlakalbi başkasina ait açikça söylemiş :(
113 Yorumla- +1 yıl
baskasina aitse neden 3 sne benimle :(( neden herseyime karisio neden ayriLdiqinda 1-2 gun snra pisman olup geri gelio bana nden yani :((
- +1 yıl
bunu cozmenin yolu yok muuu :((
- +1 yıl
sadece 1 seye karar versin yeteer benim icin ... ama sadece kararli olsn :((
- +1 yıl
kaymamasi icin iLk once secim yapmasi Lazim :( ayrica o kiz ewli ve cocugu da var bosanmasi yada buna geri donmesi imkansiz gibi bise :/
- +1 yıl
umarim dediqin qibi oLur :((
- +1 yıl
tsk ederim ... ://
- +1 yıl
Valla benim sevgiliminde sevdigi oldu benimde unutulmaz unutamayiz tabikide ama sevgi ask hala varsa bu cok kotu ben sevgilimi seviyorum onunda beni sevdigine inaniyorum hatta eski sevgililernden cok sevdi seviyo beni eminim erkkler ana gibi yar ister ilgi ister sefkat ister dusunen Onu dinleyen birini ister ben ona yettigimi dusunuyorum
+1 yılküçük yazıları da okuyabiliyorduk (:
22 Yorumla- +1 yıl
hehehe :))
- +1 yıl
kısaca iptal etmelisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah yardımcın olsun
10 Yorumlakelin ilacı olsa başına sürermiş
01 Yorumla- +1 yıl
waLLai iyi dedin arkadasim ...
eski eskide kaldı tamamı cınım de
04 Yorumla- +1 yıl
dedim de noLdu bise deqismedi :/
- +1 yıl
:)))
+1 yılayrıl içi yansın
07 Yorumla- +1 yıl
ayrildim ama koymuyor ona sankii :( arayip sormuyor bile ama bi yerde gorsun duysun beni hemen parliyor :( agz.ma scio affedersin :( :( beni bi erkekle duysun normal arkadasim bile olsa cok sinirleniyor :/ !
- +1 yıl
kıskançlığa takılma bir insan kalbinde yalnızca bir kişiyi tutar seni kıskanmasının sebebi ona ait olduğunu düşünmesi başkasıyla olman ona koyar onun için köpürüyor
- +1 yıl
ne birakiyor kendi hayatimi isdediqim qibi yasayim ne de kendi duzgun duruyor arkadasim ne yapmam lazim peki :((
- +1 yıl
bitti artık alakamız yok de ben senin hiçbişen değilim bunu o kafana sok sen git artık eski sevgilisinin adı neyse onu kıskan de
- +1 yıl
eski sewdiqi kiz ewli ve cocugu var ... dedim ki ona onun bsanmasini mi bekliosun dedim hayr dedi ee peki farzet bosandi geldi dedim doncek misin ona dedim bana dedi ki biliyorum adim gibi o gelemez dedi :(( duvarlar usdume geliyor arkadasim psikolojim coktu :((
- +1 yıl
kusura bakma ama senin bu adam beş para etmez
- +1 yıl
bende artik oyle dusunmeye basladim son 1 kac aydir ama ayrilamiyorum ... ayrildiqim zman bi bosluk oluyor cok ozluyorum acaba şu an kimle nerde napiyor diye dusunmekten kafayi yiyorum resmen :(( ... ve bu yuzden 1-2 haftaya mersine temelli gidiyorum şu an kibristayim ben buraliyim burayi ve onu birakmak zor gelecek olsa da gidecem gibi :(((
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam