Başak burcu bir kız sizi terkederse onu nasıl geri kazanabilirsiniz?
Çok kararlı ve kafasına koyduğunu yapan bir karakter zaten..arada aşk olsa bile
Çok kararlı ve kafasına koyduğunu yapan bir karakter zaten..arada aşk olsa bile
terkedeni kazanmaya çalışmak kadar saçma bir davranış şekli yok terkettiyse öyle olmasını istediği içindir geri kazanılmayı isteseydi terk etmezdi zaten bırak gitsin gidebildiği kadar bu arada başak burcu kadınıyla evlilik beraberlik çok sıkıntılı...
Evlilik,beraberlik neden sıkıntılı?
Aynen bende oğlak burcuyum, bu davranışlar bende de var.
Bilmiyorum burcun ne derece etkisi var ama uyum önemli tabi seninki tecrübe ile sabit.
sığır burcu olsa belki bir şansın vardı ama başşak burcu olması işini çok zorlaştırır kadere gülümse şarkısı benden sana gelsin <3
burçtaşım tarafından terkedildin, senin işin zor arkadaşım. 'tamamen bitti, geri dönüşü yok dedi ise bitmiştir'. neyse hakkınızda hayırlısı olsun diyerek yorumumu bitiriyim.
Aynen öyle dedi, ee ilerde pişman olmayacak mı?
Bugünden sonra hiç aramasam, o da mı vazgeçti diye düşünür yoksa yokluğumu hissedip özler mi?
Teşekkürler..
başağın gözünde ayrılmak değil de bittiysen bitmiştir..
Cevap
3Cevap
Başak burcuyum. her geri dönüşünde hayır diyemememin sebebi şu arkadaşım, duygusalım bu yüzden beni canevimden vurmasını biliyo. yani konuşmasını biliceksin kalbini yumuşatıcaksın ki affedebilsin.
bende başak burcuyum, gercekten kafamda bitirmedigim sürece ayrilamam. Ama kafamda bittiyse tam biter. Bana benziyorsa işin zor.
Sana benziyor.. peki aradım özür diledim o kadar dil döktüm dönmedi ve bitti diyor.
Artık arayıp sormayayım mı?
arama. üstüne gittikce kacar. egerki seni özlemeye baslarsa kendiliginden dönebilir
bence burcla alakasi yok okadar dedigim dedik karakterler ver geri dönmem diyenler hersey gercek sevgide bitiyor eger gercekten sevdiyse eninde sonunda dayanamaz döner burcu ne olursa olsun
Göreceğiz..
başağa arpaya bakma bırakıp gittiyse unut canlıbir örneği unutmadıkça acı çekiyorsun
başakk terkederse işin zorr herşeyii bitirmiştir demekkii
Git kapısına serencam yap anca ya da. Oturduğu evin camının karşısına sevgi sözcükleri yaz
Hemen gidiyorum..
başak burcu kızı iyimidr? önce bunu bilmek gerek :)
malmısın ? bırak gitsin dışarda fene hatunlar var :) git bir kaç kıza laf at ;) kendine gel
Yok kardeşim aşığım abaza değil.
Eski bensin kardeşim :) eskiden bende basaga asık olmustum kanını sıktıgım depresyona sokmustu benı o yuzden boyle oldu her gece bırıyleyım artık sana tafsiyem hiç üsteleme son kez mesaj at niye boyle oldu felan ? baya tartısın sakın kalbini kırma temiz temiz ayrılın sonra kendine iyi bak ne biliyim fit gozuk :) o sana adım atsın sen sadece bekle ;) sakın baskasıylada cıkma pişman olursun
Aynı şehirde, ülkede olsak dediklerin çok iyi de kız hem yabancı hem de başka ayrı ülkelerdeyiz.
Ancak sosyal paylaşım sitelerinden takip edebilir dediğin şekil, bakalım zaten konuştum son kez yine bitti dedi daha da aramam*.
neden terkedildiğine bağlı ?
Ufak tefek tartışmalar yüzünden böyle devam edemeyeceğini düşündüğü için
bende başak burcuyum,sevgilimle hep ayrılmak istedim fakat her seferinde geri döndüm...eğer seviyorsa döner ısrar et bizler biraz inatçıyız, sıkmadan ısrar et
kaç haftadır sıkmadan ısrar ediyorum zaten ama değişen bir şey yok. Kesin kararlı
o zaman kendine bırak onu kafasında bitirmiş olabilir,
Kafasında bitirdiyse durum ne peki? Dönmez mi?
kimse bilemez ondan başka :( biraz zaman tanı kendini geri çek ne yapacak bekle
Ben sana özelden yazayım ama nasıl? ikimiz de gizliyiz
buradan iyi,ne yazacaksın
Amaç seni eklemek konuşmak değil, buradan yazamam boşver.
Teşekkürler yorumun için.
ben teşekkür ederim
burçlara fazla takılma derim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar