şimdi arkadaşlar... mühendisimsi bişeyim ben şu an ( kendime mühendis diyemiyorum) ..
kpss lisansa girecem...
matematiği bir şekilde hallederim...
türkçeye nasıl çalışılır biliyorum, uğraşabilirim...
coğrafya mantıklı geliyor bana okudukça öğrenirim
ama tarih ten ve vatandaşlıktan ne b.k yicem ben bilmiyorum?
tarihi bu güne kadar hocaların pompalamasıyla geçtim..
herkesin bildiği bir genel kültür anlamında tarih vardırya o bile yok bende...
hafızam genel olarak berbattır ama isim ve tarih hafızam çok çokçokçokçok kötüdür... insanların bütün herşeyini hatırlarım, isimleri ve onlarla ilgili tarihler ve sıralamaları hatırlayamam...
tarih benim için en saçmasapan en gereksiz ders... genel kültürünün eksikliğini çok hisseiyorum ama aklımda kalmıyor... 10 defa 100 defa okuyayım ama genede kalmıyor... ezberim yok, tarihin bir mantığıda yok bir sistematiği de yok...
ayrıca yıllarca pek ders çalışmadan okudum, çalışmam gerektiğindede derslerim sayısal olduğu için sistemim belliydi...
şimdi nasıl çalışmam gerek?
tarihi ve vatandaşlığı nasıl ezberliyebilirim? ( hoca tarih okunarak ezberleyerek öğrenilmez diyo ama )
bunun iyice geriz ekalılar için bir sistemi varmı?
ayrıca online ders falan var mıhiç? dinleye dinleye daha iyi oluyor bende... hocaların yorumları hal ve tavırları aklımda kalıyor ordan bağdaştırıyorum çok nadir de olsa... şu hareketi yaparken şundan sözediyodu falan gibi...
kpss lisansa girecem...
matematiği bir şekilde hallederim...
türkçeye nasıl çalışılır biliyorum, uğraşabilirim...
coğrafya mantıklı geliyor bana okudukça öğrenirim
ama tarih ten ve vatandaşlıktan ne b.k yicem ben bilmiyorum?
tarihi bu güne kadar hocaların pompalamasıyla geçtim..
herkesin bildiği bir genel kültür anlamında tarih vardırya o bile yok bende...
hafızam genel olarak berbattır ama isim ve tarih hafızam çok çokçokçokçok kötüdür... insanların bütün herşeyini hatırlarım, isimleri ve onlarla ilgili tarihler ve sıralamaları hatırlayamam...
tarih benim için en saçmasapan en gereksiz ders... genel kültürünün eksikliğini çok hisseiyorum ama aklımda kalmıyor... 10 defa 100 defa okuyayım ama genede kalmıyor... ezberim yok, tarihin bir mantığıda yok bir sistematiği de yok...
ayrıca yıllarca pek ders çalışmadan okudum, çalışmam gerektiğindede derslerim sayısal olduğu için sistemim belliydi...
şimdi nasıl çalışmam gerek?
tarihi ve vatandaşlığı nasıl ezberliyebilirim? ( hoca tarih okunarak ezberleyerek öğrenilmez diyo ama )
bunun iyice geriz ekalılar için bir sistemi varmı?
ayrıca online ders falan var mıhiç? dinleye dinleye daha iyi oluyor bende... hocaların yorumları hal ve tavırları aklımda kalıyor ordan bağdaştırıyorum çok nadir de olsa... şu hareketi yaparken şundan sözediyodu falan gibi...
Güncellemeler
+1 yıl
bide önericeğiniz güzel tarih konu anlatımlı kitpalar varmı? bende bir tek yargı akademinin var onun anlatımını pek beğenmedim daha beter karıştı aklım :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer