Tek problem sinirimi kontrol edememem, kavga ettiğimiz sırada çok üstüme geldiğinde birden patlıyorum ve kalbini kıracak sözler söylüyorum (küfür, hakaret değil) sadece o an üzülsün diye söylenmiş sözle. Sonrasında özür diliyorum, bu durumu kontrol altında tutmak için kendimi geliştiriyorum...
Kız arkadaşım sırf bu yüzden 3 senelik ilişkimizi bitirdi, ben hala peşindeyim bir umut döner diye.. O da benim kalbimi çok kırdı ama; o beni ben de onu hala çok seviyorum. Aramız nasıl böyle oldu anlayamıyorum... Kesinlikle geri dönmeyeceğini, kararının kesin olduğunu söyledi.
Sizce onun için savaşmalı mıyım, siz böyle bir durumda olsanız erkek arkadaşınızı nasıl affedersiniz ya da kararınızdan sizi nasıl çevirebilir?
Boşa uğraşmayayım mı yoksa?
Kız arkadaşım sırf bu yüzden 3 senelik ilişkimizi bitirdi, ben hala peşindeyim bir umut döner diye.. O da benim kalbimi çok kırdı ama; o beni ben de onu hala çok seviyorum. Aramız nasıl böyle oldu anlayamıyorum... Kesinlikle geri dönmeyeceğini, kararının kesin olduğunu söyledi.
Sizce onun için savaşmalı mıyım, siz böyle bir durumda olsanız erkek arkadaşınızı nasıl affedersiniz ya da kararınızdan sizi nasıl çevirebilir?
Boşa uğraşmayayım mı yoksa?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer