Aldatılmanın kadınlık gururunu zedeleyeceği bir gerçek. Ancak aldatıldığına deliler gibi üzülmemene neden olacak bazı gerekçeler de var! Hadi ama saçmalama dediğinizi duyar gibiyim ama durum aslında en basit haliyle "akışına bırak" prensibinden ötesi değil.
Seni güçlendiren bir adama sövme, bahsedeceğimiz bazı nedenlerden ötürü ağzını gözünü öp gitsin!

Ne demişler?
Öldürmeyen ayrılık güçlendirir.
Dağılmış her hücreni "topla da gel" çünkü buna o adam sebep oldu!

Aldatılma sonrası sendromlarından biri değil midir kadınların suçu kendinde, bakımsızlığında, kadınlığında araması? Sonra da bir hışımla kızlar toplantısı, bakım seansları ve kaybolan "dişilik" hissiyatını geri kazanma çabası başlar.
Kendini kötü hissettiren bu adam yüzünden yaptığını fark etmediğin bu eylemler aslında her zamankinden daha "kadın" hissetmene neden olacak ve doğal iyileşme sürecini kendine fayda sağlar şekilde geçirmeni sağlayacak!
Hadi yine iyisin.:)
Kavun değil ki koklayıp iyisinden anlayasın!

Aldatma eylemi hayata geçmeden, şöyle kanlı canlı delillerle karşına dikilmeden potansiyel "aldatıcı" erkeğimizi nasıl tanıyabilirdin ki? Kurduğun gelecek planları gelinliğinin eteğine dolanmadan, birlikte olduğun adamın aldatma potansiyelini eyleme dönüştürmesi çok da kahrolunası bir durum değil!
Kavunun olgunlaşma sürecine denk geldim "ay ben bunu alayım, canım çekti" gafleti ile evlendiysen de kazanımın henüz evlenmemiş olandan farklı değil. Zararın neresinden dönersen dön, hayatına büyük bir kazık yeme tecrübesi katmış olmayacak mısın?
Onun adı "güven problemi" değil, güvenilecek adamdan anlamama problemi...

Hani o senin "aldatıldım, sonraki ilişkilerimde güven sorunu yaşayacağım" sendromun var ya... Hayır, senin zaten başka bir sendromun var ve bunun farkına var. Sen güvenilecek adamdan daha az anlıyorsun sevgili dişi!
Bazı kadınların iç güdüleri, bazı kadınların ise deneyimleri güçlüdür. Sen iç güdüden kaybediyorsan, emin ol "aldatılma" tecrübesi ile kazandın bile. Adamın güveniliri nasıl olur deneye yanıla bulacaksın. Her acı anı sana bir tecrübe olarak dönecek, merak etme.
Seni aldatan bir erkeğe içinde kin ve öfke biriktirme!

Hele intikam planları, seni sadece bilmediğin bir sepetin içine atar ve oradaki en lezzetli ama zehirli meyve olmaya devam edersin. Ne mi olur? Aldatılmanın acısını, bundan sonra senden bir ısırık almak isteyecek tüm erkeklerden çıkarırsın kuşkusuz.
Kendini mutlu etmek de deli gibi mutsuz etmek de senin ellerinde. Her durumu fırsata çevirmeyi bil ve yürü. Yolun henüz bitmedi, o seni kaybetti. ;)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar