Siz hiç paranoyak bir insana aşık oldunuz mu? Evet ben oldum, hayatıma öyle bir girdi ki beni öyle bir değiştirdi ki herkes bu mutluluğunun kaynağı ne diyordu. Belkide hayatımın en mutlu yıllarıydı evet o bana aşıktı ne benim en iyi arkadaşıma ne de başkasına bu sefer başroldeki kişi bendim sevilen kişi bendim önemli olan kişi bendim. Bana derdi ki sen benim için inmiş bir meleksin, beni bırakma eğer sende gidersen kendimi öldürürüm. Nasıl gidebilirdim ki ? asıl benim için inmiş melek oydu. İçimdeki kaybetme korkusu yüzünden bazen günlerce uyuyamazdım.
Onun her şeyini o kadar çok severdim ki sizin he saçma tarzım değil dediğiniz her şeyine bile aşıktım en çokta paranoyak olmasına günlerce o paranoyaklıklarının saçma olduğunu açıklamak ona ispatlamak bunlar bile benim için çok önemli anlarda. Aramız kötü olduğu zaman ona mektup yazardım duygularımı mektupdan ifade ederdim. En sevdiği çizgifilmi defalarca beraber izlerdik en çok o çizgifilmdeki müzik kutusu ve kolyeyi çok severdi onlara imrenerek bakardı onları almak için kaç hafta uğraştığımı hatırlamıyorum en sonunda yabancı bir siteden bulmuştum gelmesi 2 ay sürmüştü. ama her şeyine değmişti onun için pahabiçilemezdi o iki hediyede.

Her geçen gün ona biraz daha aşık oluyordum, oda beni çok seviyordu ama her şey sonsuza kadar sürmüyormuş uzaktan izleyen biri bu ilişkiye tek taraflı derdi sanırım ama seviyordum. En son düşüneceğim şey gitmesiydi. Ünüversiteyi farklı bir şehire yazdı, ve gitti işte biliyordum bu gidişin dönüşü olmayacağını ama görmezden geliyordum çünkü o bana söz vermişti seni asla bırakmayacağım demişti bana umut ve güven aşılamıştı sen benim için teksin benim gözüm senden başkasını görmez demişti, korkma ben değişmem demişti, sürekli uzaktan ilişki yapan arkadaşlarından örnekler vermişti.
Neden korkucaktım ki farklı bir şehire gidecek diye 1 yıl boyunca ekstra para biriktirdim onu görmeye gidecektim uçak bileti için aylar önceden biletlerimide almıştım. Ama değişmişti işte oraya gidince arkadaş ortamına girdikçe değişmişti benden uzaklaşmaya başladı ve en son kopma noktasına geldi ve dediki sana tekrar aşık olmaya çalıştım ama benim duygularım değişti mesafelerden dolayı, sen sahip olabileceğim en iyi kişisin ama seninlede olmuyor , bir daha kimseyi sevmiyeceğim kimseye aşık olmayacağım, ben yalnızlığı benimsedim dedi ve gitti. 36. günü ayrılığımızın tam 7 kilo verdim benim hayatım bitti, hayatımın anlamı, güneşim gitti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar